Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:rolleyes: ela sotris99, nai re file anoigei to kinito kai xoris na exeis karta, apla anoikse to kai vale tous kodikous...profanos thes na deis to firmware! to vlepeis aneta... gia to menu den nomizo na mporeis na proxoriseis toso! oi kodikoi einai oi idioi me ta alla nokia tis seiras :alien:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis ( 7 Ιαν. 2005 , 07:21)

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω δεν θα πρέπει να έχεις συνδεση με GPRS ?

Εγω που εχω καρτοκινητό δεν εχω GPRS -εχει χρεώση η λήψη των e mails?

Πρέπει σαφώς να ενεργοποιήσεις το wap over gprs απλά με μια κλήση στο 13830.... Υπάρχει χρέωση ανα Κb...Να προσθεσω όμως πως το 6230 δεν έχει δυνατότητα επισύναψης ή προβολής επισύναψης στα e-mail, ενώ και η χωρητικότητα ανα e-mail που μπορεί να δεχτεί είναι περιορισμένη.... :o

Μια ερώτηση έχω, αν και έχω το 6230 πολλούς μήνες δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα WAP και internet από το κινητό, προχτές που πήγα να κάνω μία προσπάθεια δεν κατάφερα τίποτα.[έχω σύνδεση Vodafone]

Όταν πάω στο μενού :Υπηρεσίες/Μετάβαση στη διεύθυνση, και βάλω μιά οποιαδήποτε διεύθυνση μου λέει η σελίδα δεν βρέθηκε, το ίδιο συμβαίνει αν πατήσω αρχική σελίδα.

Έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις για τα MMS και GPRS.

Τί συμβαίνει και δεν μπορώ να μπώ σε κανένα σάιτ.

ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ... :o

Αλλη ερώτηση : Η χρέωση όταν μπαίνεις ίντερνετ με GPRS από το κινητό γίνεται με χρονοχρέωση ή κάπως αλλιώς???

THANX

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Olorin ( 6 Ιαν. 2005 , 00:02)

- Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ τις υπέρυθρες ή πρέπει καθε φορά που τις ανοίγω να περιμένω μέχρι να κλείσουν μόνες τους?

Aκουσα οτι με το νεο firmware 5.24 θα μπορεις να το απενεργοποιεις οποτε θελεις!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 6 Ιαν. 2005 , 15:25)

NOKIA 6230

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ E-MAIL(GPRS) ΓΙΑ VODAFONE

File christ-k pou tis vrikes autes tis rythmiseis? Tis epsaxna ki egw alla de tis vrika sto site tis vodafone, opote katafera telika me dokimes na to kanw na doulepsei. Kati allo pou dokimasa kai doulepse htan to eksis:

· Διακομιστής Εξερχόμενων (SMTP): Πληκτρολογήστε mail.panafonet.gr ανεξάρτητα από το τι ορίζει ο παροχέας σας e-mail.

edw evala kanonika ton smtp tou provider mou (oxi ths panafonet) kai ekana tis ekshs epipleon rythmiseis:

- Χρήση Εξουσιοδότησης Smtp: Επιλέξετε Όχι

edw epeleksa "nai"

- Όνομα χρηστή smtp: Το αφήνετε κενό.

edw evala to onoma xristi pou evala kai gia pop3 (to username mou diladh)

- Κωδικός πρόσβασης smtp: Το αφήνετε κενό.

edw evala ton kwdiko pou evala kai gia pop3.

De kserw an douleuei genikws auth h methodos, pantws etsi katafera na steilw mail mesw tou kanonikou paroxea tou email account kai oxi mesw mail.panafonet.gr

Episis stis rythmiseis forea gprs den evala ta "user" kai "pass", ta afisa kena kai gia pop3 kai gia smtp, kai douleuei kanonika.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alex_oz ( 8 Ιαν. 2005 , 01:32)

File christ-k pou tis vrikes autes tis rythmiseis? Tis epsaxna ki egw alla de tis vrika sto site tis vodafone, opote katafera telika me dokimes na to kanw na doulepsei. Kati allo pou dokimasa kai doulepse htan to eksis:

Eίναι οι ρυθμίσεις που σου στέλνει η vodafone αν της το ζητήσεις....Διαφοροποιήσεις μπορέις να κάνεις ώστε να δέχεσαι τα μηνύματά σου εκεί που επιθυμείς...Νομίζω πάντως πως βάζοντας ναι στην εξουσιοδότηση SMTP πιθανόν να έχεις πρόβλημα στην αποστολή e mail... :o

simera xanapira! to 6230 apo nokia club to opio to anixa egw kai itan sfragimeno ,molis piga na valo tin mpataria tin ida ligo megaliteri apo tin sinithismeni bl5c pou eixe to proigoumeno pou pnigike stin thalasa!kitaw na dw ti grafi panw kai ida oti leei BL6C!to exei di alos se 6230?
Γιαννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazman ( 8 Ιαν. 2005 , 16:46)

simera xanapira! to 6230 apo nokia club to opio to anixa egw kai itan sfragimeno ,molis piga na valo tin mpataria tin ida ligo megaliteri apo tin sinithismeni bl5c pou eixe to proigoumeno pou pnigike stin thalasa!kitaw na dw ti grafi panw kai ida oti leei BL6C!to exei di alos se 6230?

Λαθος κανανε . Ειναι και μεγαλυτερης χωριτικοτητας (1070 (mAh) )

Φιλε μου αυτη η μπαταρια που ειχε το πακετο μεσα ειναι για το N-Gage QD

Δουλευει κανονικα το 6230 με αυτην ?? :worry:

http://www.nokia.com/nokia/0,5184,5995,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 8 Ιαν. 2005 , 17:38)

Λαθος κανανε . Ειναι και μεγαλυτερης χωριτικοτητας (1070 (mAh) )

Φιλε μου αυτη η μπαταρια που ειχε το πακετο μεσα ειναι για το N-Gage QD

Δουλευει κανονικα το 6230 με αυτην ?? :worry:

http://www.nokia.com/nokia/0,5184,5995,00.html

kanonikotata douleyei kai to kapaki klini ligo zorika alla den fenete tipota otan klisi!me kani entiposi omos nervous oti to kouti to anixa egw kai tin tenia asfalias tin evgala egw!les na ekanan lathos apo tin nokia? :)
Γιαννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazman ( 8 Ιαν. 2005 , 19:31)

kanonikotata douleyei kai to kapaki klini ligo zorika alla den fenete tipota otan klisi!me kani entiposi omos nervous oti to kouti to anixa egw kai tin tenia asfalias tin evgala egw!les na ekanan lathos apo tin nokia? :)

Σιγουρα φιλε lazman λαθος εκαναν απο τη Νοκια , αφου δουλευει ομως απεκτησες μπαταρια με μεγαλυτερη χωρητικοτητα :cool:

Δεν ξερω μηπως αργοτερα χαλαρωσει το καπακι και εχεις προβλημα μετα :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 8 Ιαν. 2005 , 19:34)

Σιγουρα φιλε lazman λαθος εκαναν απο τη Νοκια , αφου δουλευει ομως απεκτησες μπαταρια με μεγαλυτερη χωρητικοτητα :cool:

Δεν ξερω μηπως αργοτερα χαλαρωσει το καπακι και εχεις προβλημα μετα :worry:

gia na doume poso tha krataei i mpataria !! :D
Γιαννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 8 Ιαν. 2005 , 12:56)

Νομίζω πάντως πως βάζοντας ναι στην εξουσιοδότηση SMTP πιθανόν να έχεις πρόβλημα στην αποστολή e mail... :o

Isws se kapoia accounts na yparxei provlima, pantws me to diko mou provider douleuei kanonika. Dokimasa kai me mail.panafonet.gr kai "oxi" sto smtp authorization ki enw mou edeikse oti to mail efyge, den exei paei ston proorismo tou edw kai 1 wra, ti na ftaiei arage? :confused:

Kai mia alli erwthsh: ston email client tou 6230, yparxei tropos to mail pou syntassw na kwdikopoihthei me greek iso (8859-7) kai oxi me unicode?

ρε παιδια επειδη ειμαι ψηλο ασχετος με αυτο το κινητο θελω να κανω μια ερωτηση.προσπαθω να στειλω ενα mp3 απο το 6630 στο 6230.το 6230 ομως η σταματαει μονο του την αποστολη ή κολανε τα μπλουτουθ.ενω απο το 6630 σε 3650 πχ γινεται μια χαρα στο 6230 γιατι??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 9 Ιαν. 2005 , 10:58)

ρε παιδια επειδη ειμαι ψηλο ασχετος με αυτο το κινητο θελω να κανω μια ερωτηση.προσπαθω να στειλω ενα mp3 απο το 6630 στο 6230.το 6230 ομως η σταματαει μονο του την αποστολη ή κολανε τα μπλουτουθ.ενω απο το 6630 σε 3650 πχ γινεται μια χαρα στο 6230 γιατι??

Aυτό είναι μιά μεγάλη εκούσια ή ακούσια αβλεψία του 6230....Συγκεκριμένα τα mp3 που μεταφέρονται μέσω bt, αποθηκεύονται μόνο στην μνήμη του κινητού και όχι στην ΜΜC...Αποτέλεσμα αυτού είναι το γεγονός πως αν η μνήμη του τηλεφώνου δεν έχει ελεύθερα πάνω από 3,5 ΜΒ (που περίπου χρειάζονται για ένα τραγούδι mp3) τότε η μεταφορά σταματά όταν αυτή φτάσει στο όριο της ελεύθερης χωρητικότητας της μνήμης του κινητού... :cry: Βασικά σωστή μεταφορά, κατα την λογική σχεδιασμού του τηλεφώνου, γίνεται μόνο μέσω pcsuite sthn MMC!

Χαίρομαι πως αυτό το κουσούρι δεν συνοδεύει άλλα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 9 Ιαν. 2005 , 13:58)

Aυτό είναι μιά μεγάλη εκούσια ή ακούσια αβλεψία του 6230....Συγκεκριμένα τα mp3 που μεταφέρονται μέσω bt, αποθηκεύονται μόνο στην μνήμη του κινητού και όχι στην ΜΜC...Αποτέλεσμα αυτού είναι το γεγονός πως αν η μνήμη του τηλεφώνου δεν έχει ελεύθερα πάνω από 3,5 ΜΒ (που περίπου χρειάζονται για ένα τραγούδι mp3) τότε η μεταφορά σταματά όταν αυτή φτάσει στο όριο της ελεύθερης χωρητικότητας της μνήμης του κινητού... :cry: Βασικά σωστή μεταφορά, κατα την λογική σχεδιασμού του τηλεφώνου, γίνεται μόνο μέσω pcsuite sthn MMC!

Χαίρομαι πως αυτό το κουσούρι δεν συνοδεύει άλλα μοντέλα της ΝΟΚΙΑ... :whistle:

νομιζω οτι εχει γυρω στα 6 mb και το μπ3 ηταν γυρω στα 4.παντος σε ευχαριστω πολυ

Αγαπητοί φίλοι!

Απέκτησα και εγώ το 6230 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα: Χρησιμοποιώντας το PCSuite για να κατεβάζω τα SMS που χρειάζομαι για αρχείο, παρατηρώ όμως ότι δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί όσο και αν έχω προσπαθήσει (αλλάζοντας γλώσσα του PCSuite, προσθέτοντας fonts και codes στα windows) δεν ένω βρει λύση.

Έχω Windows XP Pro στην αγγλική έκδοση και χρησιμοποιω bluetooth για την σύνδεση με τον υπολογιστή.

Μιας και είναι εδώ το σχετικό thread, ας μεταφέρω εδώ κάποιες απορίες που έχω σχετικά με το καινούριο μου 6230...

- Γιατί όταν γράφω μηνύματα με κεφαλαία γράμματα, κάθε φορά που πατάω κάποιο πλήκτρο εκτός των 2...0 (π.χ. σημεία στίξης, αλλαγή θέσης δρομέα, σβήσιμο κ.λπ.) επαναφέρονται αυτόματα τα μικρά? Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό!!!

- Από τότε που άλλαξα κινητό, δε λειτουργεί η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων (ξέρετε όταν ανοίγω το κινητό να μου έρχεται μήνυμα από την Cosmote με το ποιες κλήσεις είχα όταν ήταν κλειστό). Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω από πουθενά???

My T610 briefcase

T610 games-ringtones etc.

My T610 briefcase #2

Ό,τι δεν χώρεσε πιο πάνω...

Sharkcra's T610 briefcase

Μια από τα ίδια... ;)

Παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους! Μολις πριν απο λιγες μερες απεκτησα το 6230 και εχω μια απορια για κατι που δεν μπορεσα οσο και αν προσπαθησα να βγαλω ακρη.

Συγκεκριμενα. οταν στελνω αρχεια .jad η .jar (Games & Applications) για series 40 μεσω bluetooth στο κινητο, τοτε αυτο δεν τα αναγνωριζει και μου βγαζει error message οτι το συγκεκριμμενο format του αρχειου δεν υποστηριζεται απο το τηλεφωνο. Τι μπορει να πηγαινει στραβα? Να σημειωσω οτι τα υπολοιπα αρχεια που αφορουν ηχους κ εικονες τα δεχεται κανονικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια και το ενδιαφερον που θα επιδειξετε.

Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cocker (10 Ιαν. 2005 , 11:17)Συγκεκριμενα. οταν στελνω αρχεια .jad η .jar (Games & Applications) για series 40 μεσω bluetooth στο κινητο, τοτε αυτο δεν τα αναγνωριζει και μου βγαζει error message οτι το συγκεκριμμενο format του αρχειου δεν υποστηριζεται απο το τηλεφωνο. Τι μπορει να πηγαινει στραβα? Να σημειωσω οτι τα υπολοιπα αρχεια που αφορουν ηχους κ εικονες τα δεχεται κανονικα.

Poio programma xrisimopoieis gia na ta valeis sto kinito? Egw me to oxygen phone manager kai to nokia application installer den exw kanena provlima.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alex_oz (10 Ιαν. 2005 , 12:07)

Poio programma xrisimopoieis gia na ta valeis sto kinito? Egw me to oxygen phone manager kai to nokia application installer den exw kanena provlima.

Βασικα περναω μεσω card reader τα προγραμματα απο το pc στη καρτα μνημης και απο τα N-Gage/3650 και το SeleQ τα στελνω μεσω bluetooth στο 6230. Απο τη στιγμη που ειναι με Bluetooth, εχει σημασια με ποιο τροπο στελνονται και απο που?

Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cocker (10 Ιαν. 2005 , 12:48)

Βασικα περναω μεσω card reader τα προγραμματα απο το pc στη καρτα μνημης και απο τα N-Gage/3650 και το SeleQ τα στελνω μεσω bluetooth στο 6230. Απο τη στιγμη που ειναι με Bluetooth, εχει σημασια με ποιο τροπο στελνονται και απο που?

Kalhspera file mou kai xronia polla,

Gia na egkatasthseis arxeia jad kai jar, 8a prepei na xrhshmopoihseis opwsdhpote to nokia aplications installer h to opm 2 gia na ta egkatasthseis, den ginetai h egkatastash me aplo copy twn arxeiwn.

It&C My Company Dpt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amv ( 9 Ιαν. 2005 , 20:19)

Αγαπητοί φίλοι!

Απέκτησα και εγώ το 6230 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα: Χρησιμοποιώντας το PCSuite για να κατεβάζω τα SMS που χρειάζομαι για αρχείο, παρατηρώ όμως ότι δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί όσο και αν έχω προσπαθήσει (αλλάζοντας γλώσσα του PCSuite, προσθέτοντας fonts και codes στα windows) δεν ένω βρει λύση.

Έχω Windows XP Pro στην αγγλική έκδοση και χρησιμοποιω bluetooth για την σύνδεση με τον υπολογιστή.

File mou kalh xronia kai kalws hr8es, dystyxws h periptwsh soy kai dikh mas bebaia, den ginete tipota,to pc souite den bgazei swsta ta ellhnika sta mynhmata, oso kai an prospa8hseis..

It&C My Company Dpt