mapslove Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 paidia to 6230 mporei na parei afthn thn karta? 256 MB KINGSTON SD Card Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 MMC καρτες παιρνει το 6230.Οποτε δεν γινεται αυτο που λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 mprabo ston filo mas pou krathuike.Ego na sas po thn alh8eia,den kano kan ton kopo na pao sthn nokia gia anaba8miseis,exo bare8ei ta psemata tou kosmou pia.8a to exo ekei mexri kapoia stigmh na to allakso.oso gia thn etairia pou anefere o filos mas,ego eixa paromoies asunenohsies me alles etairies,as poume "ollandos"me prosopiko entelos aneidikeuto kai asxeto me thn texnologia (2 katasthmata)dieukrinhzo oti einai profanes oti den einai ola ta katasthmata etsi. Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Πως μπορώ να μεταφέρω απο το 6310i sto 6230 τον τηλ κατάλογο?Σημειωτέον εχω υπέρυθρες αλλα το oxyzen και το logo manager που έχω δεν υποστηρίζουν το 6230 Mέσω bt μπορώκαι αν πως? Ας μου απαντήσει κάποιος Ευχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxima (16 Οκτ. 2004 , 20:50) mprabo ston filo mas pou krathuike.Ego na sas po thn alh8eia,den kano kan ton kopo na pao sthn nokia gia anaba8miseis,exo bare8ei ta psemata tou kosmou pia.8a to exo ekei mexri kapoia stigmh na to allakso.oso gia thn etairia pou anefere o filos mas,ego eixa paromoies asunenohsies me alles etairies,as poume "ollandos"me prosopiko entelos aneidikeuto kai asxeto me thn texnologia (2 katasthmata)dieukrinhzo oti einai profanes oti den einai ola ta katasthmata etsi. ΟΛΛΑΝΔΟΣ???Μηπως εννοεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ??? Μηπως μπορεις να μας πεις ποια καταστηματα ειναι αυτα,σε ποια περιοχη?Αν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για να ξερουμε να μη παμε ποτε σε αυτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (16 Οκτ. 2004 , 19:52) theloume kalitera exigisi gia na apofasisoume. Padws to gegonos oti sou deixnei 7 MB MNHMH ME ANISIXEI. Lew na paw pisw stin 3.15 :) :) pou an exaireseis ta games itane mia xara.. me tis photo posi diafora briskeis? se rotaw giati exoume erothmata polla emeis oi anapofasistoi...... 15 lepta mono? LOL Φιλε μητσαρα διαφορα με τις φωτο υπαρχει μπορει οχι καραμπινατη αλλα υπαρχει,τωρα οσο αφορα τα 7,3 mb και εμενα με χαλασε αλλα τι να κανω;Μπορει να εκανε και 10 λεπτα οχι 15 η αναβαθμιση :D .Η αποφαση ειναι δικη σας παιδια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (16 Οκτ. 2004 , 22:54) Πως μπορώ να μεταφέρω απο το 6310i sto 6230 τον τηλ κατάλογο?Σημειωτέον εχω υπέρυθρες αλλα το oxyzen και το logo manager που έχω δεν υποστηρίζουν το 6230 Mέσω bt μπορώκαι αν πως? Ας μου απαντήσει κάποιος Ευχαριστώ - πρεπει να κανεις συγχρονισμο απο το Pc suite του 6310 με το outlook.Meta να ανοιξεις το pc suite toυ 6230 και να κανεις συγχρονισμο με το αουτλουκ.Οποτε θα τα φερει μεσα στο 6230 ολα οσα ειχε το outlook απ το 6310. - ολες οι συνδεσεις ενδεικνυνται για να κανεις ο,τι σου ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Να ξαναθεσω το προβλημα μου..Εχω μια 256 MMC και εχω περασμενα μεσα μερικα mp3.Επιλεγω τον music player αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει κανενα τραγουδι.Μετεφερα απο τη καρτα στο κινητο ενα τραγουδι και το βρηκε.Ομως απο τη καρτα μνημης δεν μπορω να παιξω τραγουδια με τον music player ενω με τον media player μπορω!Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 02:02) Να ξαναθεσω το προβλημα μου..Εχω μια 256 MMC και εχω περασμενα μεσα μερικα mp3.Επιλεγω τον music player αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει κανενα τραγουδι.Μετεφερα απο τη καρτα στο κινητο ενα τραγουδι και το βρηκε.Ομως απο τη καρτα μνημης δεν μπορω να παιξω τραγουδια με τον music player ενω με τον media player μπορω!Καμια ιδεα? αν τα τραγουδια τα εχεις βαλει σε φακελους στην mmc(οι οποιοι πρεπει οπωσδηποτε να εχουν λατινικους χαρακτηρες) πρεπει να φτιαξεις playlist. για να παιξουν χωρις Playlist ΠΡΕΠΕΙ να μην ειναι σε καποιο φακελο, αλλα χυμα στην mmc, δηλαδη μολις ανοιγεις την mmc, να βλεπεις τραγουδια ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (17 Οκτ. 2004 , 12:29) αν τα τραγουδια τα εχεις βαλει σε φακελους στην mmc(οι οποιοι πρεπει οπωσδηποτε να εχουν λατινικους χαρακτηρες) πρεπει να φτιαξεις playlist. για να παιξουν χωρις Playlist ΠΡΕΠΕΙ να μην ειναι σε καποιο φακελο, αλλα χυμα στην mmc, δηλαδη μολις ανοιγεις την mmc, να βλεπεις τραγουδια ;) Kαι πώς φτιάχνεις playlist..? :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (17 Οκτ. 2004 , 00:41) - πρεπει να κανεις συγχρονισμο απο το Pc suite του 6310 με το outlook.Meta να ανοιξεις το pc suite toυ 6230 και να κανεις συγχρονισμο με το αουτλουκ.Οποτε θα τα φερει μεσα στο 6230 ολα οσα ειχε το outlook απ το 6310. - ολες οι συνδεσεις ενδεικνυνται για να κανεις ο,τι σου ειπα. Eυχαριστώ θα το προσπαθήσω. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αυτο με την Playlist και εγω δεν το πολυεπιασα αλλα τα εβαλα χυμα στη καρτα και ολα ειναι OK τωρα :D Σε ευχαριστω πολυ! Πως κανω ομως playlist?Γιατι σιγουρα δεν θελω να ακουω παντα ολα τα Mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 16:14) Αυτο με την Playlist και εγω δεν το πολυεπιασα αλλα τα εβαλα χυμα στη καρτα και ολα ειναι OK τωρα :D Σε ευχαριστω πολυ! Πως κανω ομως playlist?Γιατι σιγουρα δεν θελω να ακουω παντα ολα τα Mp3 Παραθετω την διαδικασια οπως την εχει γραψει(αναλυτικοτατα :rolleyes: ) καποιος φιλος απο εδω μεσα :D ;) Vima 1o -------------------------------- vazoume tragoudia sw fakelous tis mmc kartas mas kai ta organonoume opos theloume Vima 2o -------------------------------- a) Anoigoume to programma Nokia Audio Manager(Stountio mousikis) b) apo to menou epilegoume Epeksergasia/Dimiourgia listas anaparagogis c) sto parathiro pou anoigei sozoume me opoio onoma theloume ti lista d) sto epano panel exei dimiourgithei mia kataxorisi gia ti lista pou ftiaksame e)Apo to kato dendroeides menou pou apeikonizei ta periexomena tou tilefonou mas, epilegoume to komvo pou leei "lista anaparagogis" f)kanoume drag n' drop (siroume diladi) apo to epano panel tis listes pou ftiaksame kai tin pame sto kato deksi panel, pou einai dipla apo to dentraki g)Se kathe lista pou exei dimiourgithei sto kato deksi panel, kanoume deksi click kai epiegoume prosthiki h) apo to parathiro pou anoigei vlepoume ola ta mp3 tis kartas xima. se kathe lista vazoume opoia tragoudia theloume Vima 3o -------------------------------- a)Apo to menou tou tilefonou pame polymesa/anapar. mousikis b)patame epiloges/lista kommation kai mas bgazei tixon kommatia pou iparxoun hdh sti mnimi tou kinitou eite xima stin mmc. c)patame pali epiloges /allagi listas kai epilegoume telika tin lista pou mas endiaferei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Να 'σαι καλά Τομ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Γιατι εγω βρισκω μονο το Media player και το Music Player? Νοκια οντιο μανατζερ που εισαααααααααιιιιιιιιι?? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 17:42) Γιατι εγω βρισκω μονο το Media player και το Music Player? Νοκια οντιο μανατζερ που εισαααααααααιιιιιιιιι?? :o Eίναι το Μεταφορά Μουσικής στο Νοκια PC Suite. Mόλις έφτιαξα τρία playlist. :up: Καταπληκτικό, καλά που ζούσα τόσο καιρό..?!! :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Μπορω να το περασω στην MMC και μετα να το εχω κανονικα στο κινητο?Οχι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freeboss Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 17:42) Γιατι εγω βρισκω μονο το Media player και το Music Player? Νοκια οντιο μανατζερ που εισαααααααααιιιιιιιιι?? :o Edo einai !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Freeboss (17 Οκτ. 2004 , 17:56) Edo einai !!! Σε ευχαριστω φιλε μου,εννοουσα δεν μπορουσα να το βρω στο κινητο.Αλλα και στο σιντι που το βρηκα μαλλον θελω καλωδιο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 ΟΧΙ και με υπέρυθρες κάνεις την δουλειά εάν έχεις βέβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 17:59) Σε ευχαριστω φιλε μου,εννοουσα δεν μπορουσα να το βρω στο κινητο.Αλλα και στο σιντι που το βρηκα μαλλον θελω καλωδιο.. :) δεν υπαρχει στο κινητο :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (17 Οκτ. 2004 , 17:55) Μπορω να το περασω στην MMC και μετα να το εχω κανονικα στο κινητο?Οχι ε? ΟΧΙ.... μονο με καλωδιο ή υπερυθρες (ισως και bluetooth,χωρις να ξερω) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Σας ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις!Οποτε πρεπει να χτυπησουμε κανενα καλωδιο-υπερυθρες!Ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (17 Οκτ. 2004 , 00:18) Φιλε μητσαρα διαφορα με τις φωτο υπαρχει μπορει οχι καραμπινατη αλλα υπαρχει,τωρα οσο αφορα τα 7,3 mb και εμενα με χαλασε αλλα τι να κανω;Μπορει να εκανε και 10 λεπτα οχι 15 η αναβαθμιση :D .Η αποφαση ειναι δικη σας παιδια :rolleyes: malista ok ola katanohta. Mallon tha meinw stin 4.28 ;) Pantws ayto me thn mnhmh 2 versions bgikane kamia den deixnei / leei to swsto to noumero mnimis. :) Mono 10 lepta ;) Apla skeftomai to backup oxi tipote allo :) (To backup prin to paw enoeitai) Eidwmen. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis5215 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 6230 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ MMC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts