Tasos75 Δημοσιεύτηκε August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα smartphone που θα κοστίσει έως 200ευρώ. Θα ήθελα να έχει καλή καμερούλα αλλά το πιο βασικό να μην κολλάει σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν gps - εντοπισμό θέσης του χρήστη. Τώρα χρησιμοποιώ ένα παλιό μοντέλο της HTC το sensation z710e που πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά του για τα καλά. Ευχαριστώ! Edited August 31, 2015 by Tasos75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Tα Windows Phones παίζουν ή τα έχεις (κακώς) αποκλείσει; Γιατί, ένα Lumia 640 XL προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που ζητάς. Δεν τα έχω αποκλείσει, γενικώς δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός σε ότι αφορά τα κινητά και τις δυνατότητές τους. Έχω ακούσει ότι είναι καλό ένα τηλ να έχει μεγάλη μνήμη RAM για να μην κρεμάει από τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Moto g δεύτερης γενιάς. Στα χρήματα του δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Moto g δεύτερης γενιάς. Στα χρήματα του δεν έχει αντίπαλο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ότι δεν έχει 4g είναι θέμα λές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ότι δεν έχει 4g είναι θέμα λές? Έχει 4g κανονικά. http://bestdeals.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=39185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Έχει 4g κανονικά. http://bestdeals.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=39185 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου, ελπίζω να το βρω σε public ή κατάστημα της wind και θα το τσιμπήσω, έχω διαβάσει και από αλλού καλά λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου, ελπίζω να το βρω σε public ή κατάστημα της wind και θα το τσιμπήσω, έχω διαβάσει και από αλλού καλά λόγια. Γιατί όχι από κάποιο κατάστημα στο skroutz που το πουλάει? Από εκεί περνω πράγματα εδώ και 4 χρονια και δεν είχα ποτέ θέμα με κανένα κατάστημα. Και είναι και πολύ φθηνότερα γιατί σε public η wind θα το βρεις το συγκεκριμένο στο 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Γιατί όχι από κάποιο κατάστημα στο skroutz που το πουλάει? Από εκεί περνω πράγματα εδώ και 4 χρονια και δεν είχα ποτέ θέμα με κανένα κατάστημα. Και είναι και πολύ φθηνότερα γιατί σε public η wind θα το βρεις το συγκεκριμένο στο 250. Έχω μια επιδότηση από τη Wind για συσκευή που ισχύει για καταστήματα της wind ή public. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Έχω μια επιδότηση από τη Wind για συσκευή που ισχύει για καταστήματα της wind ή public. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Τότε εντάξει λογικό να πας σε ένα από αυτά τα καταστηματα. Ελπίζω να σε καλύψει και να το ευχαριστηθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Τότε εντάξει λογικό να πας σε ένα από αυτά τα καταστηματα. Ελπίζω να σε καλύψει και να το ευχαριστηθεις. Ελπίζω να το βρω σε αυτά τα καταστήματα, και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 To μονόκαρτο Moto G 2nd Gen με 4G κοστίζει στο Public 249 ευρώ...όσο το καινούργιο Moto G 3rd Gen που έχει στάνταρ 4G και που έχει 249 ευρώ στο διαδίκτυο αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα και στα καταστήματα με την ίδια τιμή. Έχεις υπόψη σου πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο; Υπάρχει και θέμα στα καταστήματα, τουλάχιστον στα Public και Wind που έχω πάει, δεν έχουν διαθέσιμα πολλά μοντέλα. Cap controls ; Τέσπα, μη σας κουράζω άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lospsi2 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το 2ης γενιάς moto g το είδα στον Κωτσόβολο (mc arthur glenn) στα 199Ε, δεν πρόσεξα εάν είναι 4g ή δικάρτο (δεν γνωρίζω πόσες εκδόσεις βγαίνουν). Είμαι και γω σε αναμονή για να δω πόσο θα βγει στα μαγαζιά το 3ης γενιάς, με 250Ε θα το σκεφτώ σοβαρά μιας και είναι καλή τιμή για εγχώρια αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται σε εξυπηρέτηση και μειωμένη ταλαιπωρία, ενώ είναι και IPX7 (αδιαβροχο). Τα υπόλοιπα spec του με καλύπτουν. Χρήστης Μoto G (1rst gen) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahan Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 640XL.. πολυ καλο με εξαιρετικούς χάρτες ενσωματωμένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δεν τα έχω αποκλείσει, γενικώς δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός σε ότι αφορά τα κινητά και τις δυνατότητές τους. Έχω ακούσει ότι είναι καλό ένα τηλ να έχει μεγάλη μνήμη RAM για να μην κρεμάει από τις εφαρμογές. Σε android ισχύει αυτό που λες, ειδικότερα σε συσκευές που έρχονται με πολλές εφαρμογές προεγκατεστημένες. Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, παίξε με τις συσκευές και θα πάρεις καλή εικόνα. Υποκειμενικά, κοίτα το lumia 640 ή lumia 640xl. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Σε android ισχύει αυτό που λες, ειδικότερα σε συσκευές που έρχονται με πολλές εφαρμογές προεγκατεστημένες. Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, παίξε με τις συσκευές και θα πάρεις καλή εικόνα. Υποκειμενικά, κοίτα το lumia 640 ή lumia 640xl. Θα κοιτάξω και το συγκεκριμένο μοντέλο εκτός από το μοτορόλα γιατί δεν είσαι ο μόνος που το προτείνει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Θα συμφωνήσω με haki και saroy1982 Εφόσον τα windows phone παίζουν στις επιλογές σου, τσέκαρέ τα 640 και 640 XL είναι πολύ καλές επιλογές όπως αναφέρθηκε ήδη επί της ευκαιρίας, χρήστης android εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos75 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Θα συμφωνήσω με haki και saroy1982 Εφόσον τα windows phone παίζουν στις επιλογές σου, τσέκαρέ τα 640 και 640 XL είναι πολύ καλές επιλογές όπως αναφέρθηκε ήδη επί της ευκαιρίας, χρήστης android εδώ ;) To θέμα είναι οι λόγοι που δεν θα έπρεπε να είναι τα windows στις επιλογές μου, ρωτάω ως αδαής. Δηλαδή έχουν κάποια μειονεκτήματα που θα απετρεπαν κάποιον να κάνει μια αγορά της συγκεκριμένης συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Αυτά που έχω διαπιστώσει, τα αρνητικά σημεία σε σχέση με τα android είναι: Μικρότερη ποικιλία σε εφαρμογές (με την επίσημη έλευση των win 10 τον Οκτώβρη θα έχουμε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα) Όταν πηγαίνεις από μία εφαρμογή σε μία άλλη, αυτή που λειτουργεί στο παρασκήνιο δεν τρέχει από το σημείο που την άφησες αλλά όταν την επιλέξεις ξεκινά από την αρχή (δεν υπάρχει multitasking δηλαδή) Το Livestreaming από σελίδες δεν υποστηρίζεται (θα αλλάξει με τα win 10) Στα θετικά Ταχεία απόκριση σε ότι και να κάνεις Διάρκεια μπαταρίας Edited September 1, 2015 by saroy1982 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Moto g φίλε το έχω προτείνει σε 5 φίλους και όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Το lumia δεν θα σε αφήσει ικανοποιημένο. Δεν συγκρίνεται με το moto g. Δοκίμασε τα σε ένα κατάστημα να δεις διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 To θέμα είναι οι λόγοι που δεν θα έπρεπε να είναι τα windows στις επιλογές μου, ρωτάω ως αδαής. Δηλαδή έχουν κάποια μειονεκτήματα που θα απετρεπαν κάποιον να κάνει μια αγορά της συγκεκριμένης συσκευής; Δεν υπάρχει κάτι κρυφό αυτά που είπε και ο φίλος από πάνω Αυτό που εννοούσα εγώ είναι ότι λόγος για να μην πάρεις windows phone (για μένα) είναι να έχεις συνηθίσει ή/και να έχεις επενδύσει σε κάποιο άλλο περιβάλλον π.χ. εγώ θα δυσκολευόμουν να πάω σε windows phone καθώς έχω συνηθίσει το android, κάνω root, ψάχνω tweaks, αλλάζω roms ενίοτε, χρησiμοποιώ κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε windows, έχω αγοράσει και κάποιες εφαρμογές κτλ Εσύ απ'ότι κατάλαβα δεν είσαι αντίστοιχη περίπτωση, οπότε δεν θα έχεις τέτοιο θέμα για πιο "απλή" χρήση να το πω και για κάποιον που δεν είναι ας πούμε "εθισμένος" σε android (ή ios) τα windows phone είναι νομίζω καλύτερη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πολύ αύντομα αλλά, είπαμε, στα 250 και όχι στα 200. Επαναλαμβάνω, κοίτα και τα Windows. Aκόμη και το Lumia 640 στα 169 ευρώ θα σε εκπλήξει σ' συτά που ζητάς γιατί τα κάνει με τρόπο που μόνο πολύ ακριβότερα Android τα κάνουν. Θα συμφωνήσω με τον φίλο haki. Το 640 θα σε εκπλήξει με τις δυνατότητες του που μόνο ακριβότερα android έχουν. Σταθερότητα και ταχύτητα και κάνει ότι ακριβώς του ζητήσεις χωρίς κολλήματα!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts