Panmits13 Δημοσιεύτηκε August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα.. Προσανατολίζομαι στην αγορά Κινέζικου smartphone το οποίο προορίζεται για επαγγελματική χρήση,δηλαδή κάποιες ώρες ομιλία,λήψη φωτογραφιών,λήψη και αποστολή e-mail,σερφάρισμα στο internet.Η εμφάνιση δεν με πολυαπασχολεί,το 4G ούτως ή άλλως δεν πιάνει στην περιοχή που είμαι.Έχοντας πλέον ψάξει κάπως την αγορά και έχοντας ένα μπάτζετ μέχρι πάνω-κάτω 200 ευρώπουλα,έχω καταλήξει στα εξής: Meizu M2 Note - Zopo ZP999 - THL 5000 - Elephone P8000 - Ulefone Be Touch 2 - Asus ZenPhone 2 Τι προτείνετε?Κάποιο από αυτά ή μήπως κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 σε αυτα που προτεινης η καλυτερη επιλογη ειναι το asus zenfone 2 και οτι ποιο vfm υπαρχει οποτε παρτο με κλειστα τα ματια Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazbulls22 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 απο ποιο καταστημα μπορω να το παραγκειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μιας και δεν σε νοιάζει το 4G,πάρε την έκδοση χωρίς 4G του xiaomi mi4 που είναι στα 200-210 ή το asus zenfone 2 ,το meizu m2 note καλό αλλά πας σε λιγότερα και χαμηλότερα χαρακτηριστικά Ότι πιο καλό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά είναι αυτά,μετά πας σε άλλη κατηγορία ποιότητας και συνόλου που είναι αυτά που προανέφερες ( elephone,ulephone κτλπ.. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μιας και δεν σε νοιάζει το 4G,πάρε την έκδοση χωρίς 4G του xiaomi mi4 που είναι στα 200-210 ή το asus zenfone 2 ,το meizu m2 note καλό αλλά πας σε λιγότερα και χαμηλότερα χαρακτηριστικά Ότι πιο καλό υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά είναι αυτά,μετά πας σε άλλη κατηγορία ποιότητας και συνόλου που είναι αυτά που προανέφερες ( elephone,ulephone κτλπ.. ) asus zenfone 2 χαμηλοτερο σε χαρακτηριστικα? :lol: στα 230 το 64gb και δεχεται και sd card και ασε τους αλλους με τα 32gb και τα 16gb Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 asus zenfone 2 χαμηλοτερο σε χαρακτηριστικα? :lol: στα 230 το 64gb και δεχεται και sd card και ασε τους αλλους με τα 32gb και τα 16gb Τα σημεία στίξης τα βλέπεις? γιατί νομίζω έχει έναν διαχωρισμό στα 2 πρώτα κινητά με το 3ο που λέω ότι έχει χαμηλότερα specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Τα σημεία στίξης τα βλέπεις? γιατί νομίζω έχει έναν διαχωρισμό στα 2 πρώτα κινητά με το 3ο που λέω ότι έχει χαμηλότερα specs sorry δεν το προσεξα!! Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 sorry δεν το προσεξα!! Δεν πειράζει Το asus είναι κινητάρα κι αν θυμάμαι στο είχα προτείνει κι εσένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panmits13 Δημ. August 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 To Xiaomi Mi4 καλό αλλά απ'ότι βλέπω δεν είναι δίκαρτο,και συγνώμη για την παράλειψη αλλά ψάχνω απαραιτήτως δίκαρτο,δικό μου λάθος που δεν το ανέφερα προηγουμένως. Το Asus Zenfone 2 νομίζω πως πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Meizu M2 Note μιλάμε ότι είναι μία κατηγορία κάτω ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Tο xiaomi mi4i ...φαίνεται να είναι εξαιρετικό....αλλά δυστυχώς έχει μόνο 16GB rom και δεν παίρνει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης...δε μπορείς να τα χεις όλα....μα γιατί τον π..ζ..ν έτσι εκεί στην xiaomi? Συσκευή του 2015, Δικαρτο με 4G, ROM:16GB, RAM:2GB, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: 64BIT 8-ΠΥΡΗΝΟ ΣΤΑ 1,7 GHZ, ΚΑΜΕΡΑ SONY 13MP, ΜΠΑΤΑΡΙΑ 3120ΜΑΗ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 69.6x138.1x7.8 mm, ΒΑΡΟΣ:130GR ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ στα 238$/210€: http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html Από την άλλη το zenfone που συζητάτε, δε λέω καλό φαίνεται αλλά 152.5 x 77.2 x 10.9 mm και 170 gr βάρος?? :blink: :X :cry: :blink: :!: :w00t: Για μένα, μετά το 5" που απέκτησα πρόσφατα στα 143.5 x 71.6 x 8.9, οι παραπάνω διαστάσεις και μου φαίνονται και είναι τραγικές....για το βάρος μη το συζητήσουμε καθόλου!! Αυτά από μένα και καλή φώτιση!!! Καλές οι μεγάλες σε διάσταση συσκευές, αλλά όταν δεν έχεις που να το βάλεις το κινητό για να το κουβαλήσεις μαζί σου, δεν το λένε πλεον κινητό.....:lol: :rotfl:.....ιδανική κατάσταση οθόνη 4.7" έως 5" (με μικρές διαστάσεις όπως το mi4i)....από κει και πάνω ξεφεύγει η κατάσταση...εκτός ελέγχου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 To Xiaomi Mi4 καλό αλλά απ'ότι βλέπω δεν είναι δίκαρτο,και συγνώμη για την παράλειψη αλλά ψάχνω απαραιτήτως δίκαρτο,δικό μου λάθος που δεν το ανέφερα προηγουμένως. Το Asus Zenfone 2 νομίζω πως πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το Meizu M2 Note μιλάμε ότι είναι μία κατηγορία κάτω ή κάνω λάθος? Δες και το mi4i αν και είναι κι αυτό κατώτερη κατηγορία από το mi4 και zenfone 2 Ναι τα 2 που σου είπα είναι ναυαρχίδες (high-range ) ενώ το m2 note είναι mid-range Καλές οι μεγάλες σε διάσταση συσκευές, αλλά όταν δεν έχεις που να το βάλεις το κινητό για να το κουβαλήσεις μαζί σου, δεν το λένε πλεον κινητό.....:lol: :rotfl:.....ιδανική κατάσταση οθόνη 4.7" έως 5" (με μικρές διαστάσεις όπως το mi4i)....από κει και πάνω ξεφεύγει η κατάσταση...εκτός ελέγχου.... Θα συμφωνήσω και εγώ δεν μπορώ πάνω από 5'' αλλά είναι αναλόγως το άτομο και τις ανάγκες /θέλω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Δες και το mi4i αν και είναι κι αυτό κατώτερη κατηγορία από το mi4 και zenfone 2 Δηλαδή πόσο κατώτερη κατηγορία? Μιλάμε για διαφορά τύπου Αγγλικό/Ελληνικό πρωτάθλημα ή τύπου Αγγλικό/Ισπανικό?? Αντικειμενικά πάντα ( :lol:) , η διαφορά είναι του 2ου τύπου.....;) :p Θα συμφωνήσω και εγώ δεν μπορώ πάνω από 5'' αλλά είναι αναλόγως το άτομο και τις ανάγκες /θέλω του. Υπάρχουν κάποια πράματα που είναι αντικειμενικά και κάποια που είναι υποκειμενικά.... H διαφορά: 152.5 x 77.2 x 10.9 mm, ΒΑΡΟΣ:170GR με 138.1 χ 69.6 x 7.8 mm, ΒΑΡΟΣ:130GR υποκειμενικά θα έλεγες ότι δεν είναι μεγάλη, αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ? Μη συζητήσουμε δε όταν το πιάσεις και στο χέρι!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Δηλαδή πόσο κατώτερη κατηγορία? Μιλάμε για διαφορά τύπου Αγγλικό/Ελληνικό πρωτάθλημα ή τύπου Αγγλικό/Ισπανικό?? Αντικειμενικά πάντα ( :lol:) , η διαφορά είναι του 2ου τύπου.....;) :p Αυτό δεν είναι διαφορά είναι το χάος :p εννοώ ότι τα 2 πρώτα είναι high-range και το mi4i mid-range,άλλο 300+ εκατοσταρικα που έκανε όταν βγήκε το mi4 κι άλλο 200 -220 του mi4i Υπάρχουν κάποια πράματα που είναι αντικειμενικά και κάποια που είναι υποκειμενικά.... H διαφορά: 152.5 x 77.2 x 10.9 mm, ΒΑΡΟΣ:170GR με 138.1 χ 69.6 x 7.8 mm, ΒΑΡΟΣ:130GR υποκειμενικά θα έλεγες ότι δεν είναι μεγάλη, αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ? Μη συζητήσουμε δε όταν το πιάσεις και στο χέρι!!! :lol: Αριθμητικά είναι μεγάλο αλλά εγώ σου είπα ότι είναι αναλόγως τα θέλω και τις ανάγκες του άλλου για το τι θεωρεί ιδανικό και άνετο ( έτσι όπως το πες ). Ξέρω άτομα που κάτω από 5.5'' δεν το βλέπουν καν το κινητό , αν συνδιάσεις τα θέλω του tablet με του smartphone σε ένα ,τότε αναγκαστικά πας σε phablet που είναι τα 5.5 και άνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Καλά τα λες, αλλά-αντικειμενικά πάντα- θα συμφωνήσεις πως έχουμε ξεφύγει γενικώς και δε μαζευόμαστε με τίποτα. Ξέρω, γίνομαι γραφικός, αλλά ποιές είναι οι τεράστιες λειτουργίες που μου παρέχει το "high range" mi4 σε σχέση με το "mid range" mi4i? Μετά από nokia και sony (με κουμπάκια), το απίστευτο htc hd2, jiayu s4, lg l9 ii είμαι τώρα με το elephone p6000 για το οποίο έδωσα 110 ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος. Μας έχουν δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες και ακολουθούμε σαν ζόμπι!! Edited August 26, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Θα συμφωνήσω θυμάμαι υπήρχαν οι εκδόσεις mini των συσκευών στις 2.5'' και 3'',τώρα τα mini είναι 4.5'' με 5'' σε κάποιες συσκευές :D Ειδικές λειτουργίες όχι ( σημαντικότατες τουλάχιστον ),χαρακτηριστικά καλύτερα προσφέρει. Με την άνοδο που έχουν τα apps στις απαιτήσεις τους σε αναγκάζουν να έχεις καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε ένα με δύο χρόνια και ειδικά στο android. Το p6000 γνωρίζεις ότι είναι από τις ελάχιστες σε αυτά τα λεφτά χωρίς pure android που βγήκε καλό όμως ε? Όσο για τις πλασματικές ανάγκες που είπες, αυτό γίνεται στο κάθε τι της ζωής μας φίλε μου δυστυχώς όσο και να το αποφεύγουμε σε μερικά θα υποκύψουμε σε άλλα. Αλλά μη χαλάμε το θέμα του παιδιού μιας και προσπαθεί να βρει συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλά τα λες, αλλά-αντικειμενικά πάντα- θα συμφωνήσεις πως έχουμε ξεφύγει γενικώς και δε μαζευόμαστε με τίποτα. Ξέρω, γίνομαι γραφικός, αλλά ποιές είναι οι τεράστιες λειτουργίες που μου παρέχει το "high range" mi4 σε σχέση με το "mid range" mi4i? Μετά από nokia και sony (με κουμπάκια), το απίστευτο htc hd2, jiayu s4, lg l9 ii είμαι τώρα με το elephone p6000 για το οποίο έδωσα 110 ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος. Μας έχουν δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες και ακολουθούμε σαν ζόμπι!! υπερτερεί σε cpu/gpu και στην ram στην έκδοση με τα 3 γιγα του mi4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts