telefoneri Δημοσιεύτηκε August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2015 (edited) Ulefone Paris $145/€125, αυγ-σεπτ 2015 οθονη 5" (720x1280), 2.5D (curved glass) 2G/3G/4G δικαρτο android 5.1 επεξεργαστης 8πυρηνος mt6753 (64bit) 2gb ram, 16gb rom, card slot γραφικα mali t720 καμερες 5 & 13mp notification led κουμπια αφης capacitive μπαταρια 2250mah υπο διευκρινιση: - χρονισμος: 1.3 - μπαταρια αφαιρουμενη - μεγεθος sim: micro, mini - ενοποιημενη rom via Edited August 24, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά είναι σε Promotion το Ulefone Paris σε διάφορα site όπως και το Vifocal που μου ήρθε email σήμερα $129.99 : http://vifocal.com/ulefone-paris-smartphone-4g-lte-octa-core-64bit-2gb-16gb-android-5-1-5-0-inch-hd-screen.html Ενα κομψό κινητό σε αρκετά καλή τιμή Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά είναι σε Promotion το Ulefone Paris σε διάφορα site όπως και το Vifocal που μου ήρθε email σήμερα $129.99 : http://vifocal.com/ulefone-paris-smartphone-4g-lte-octa-core-64bit-2gb-16gb-android-5-1-5-0-inch-hd-screen.html Ενα κομψό κινητό σε αρκετά καλή τιμή αστα με δυσκολια κρατιεμαι,πανεμορφο,αφαιρουμενη μπατ. και 8πυρηνο σε τρελη τιμη,αλουμινενιοοο! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Το τσιμπησα.μαζι με τους ποντους απο Gearbest μου βγηκε στα 109 δολαρια.Ελπιζω να αποτελεσει καλη αγορα Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μηπως παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Δεν πρέπει να έχει αρχίσει κανένα κατάστημα τη διανομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πάντως σε αυτό το review λένε τα καλύτερα. http://www.xiaomitoday.com/ulefone-paris-review-your-personal-sub-150-mobile-powerhouse/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το παρήγγειλα και γω περιμένω να έρθει να δούμε τι λεει!! Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Δεν πρέπει να έχει αρχίσει κανένα κατάστημα τη διανομή Σημερα επικοινωνια με vickmall, εχουν διαθεσιμο το μαυρο. Και μπορεις να περασεις με paypal την αγορα απευθειας!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Το έκανα παραγγελια απο Vickmall πριν δυο ημερες με τον παλιο τρόπο χωρις δηλαδη balance με Paypal.Αναμένω...Για να δουμε τι ψάρια πιάνει.Η αλήθεια είναι οτι πριν απο αυτο πήρα το Elefone 6000 pro -ήθελα δίκαρτο για δευτερη συσκευή με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά κάτω από 150ευρώ - το οποιο ήταν μια χαρά αλλα βαρυ και ασήκωτο το άτιμο.Χρειαστηκε τηλέφωνο ο αδελφός μου που του εσπασε το galaxy note που ειχε ,του το χαρισα ,και στην νεα αναζητηση εκτιμησα σε αυτο τα ομορφα χαρακτηριστικα του καθως και το χαμηλο του βαρος.Να με λοιπον στην αναμονη. Edited October 12, 2015 by dinosmidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Να υποθέσω ότι νουμεράκι για να το παρακολουθείς που βρίσκεται δεν έχεις λάβει ακόμη; Κανένα δωράκι έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Για σας παιδιά,και εγώ σήμερα το παράγγειλα,καμια θήκη σιλικόνης που θα βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Να υποθέσω ότι νουμεράκι για να το παρακολουθείς που βρίσκεται δεν έχεις λάβει ακόμη; Κανένα δωράκι έδωσαν; Νουμεράκι καπούτ!Υπομονή.Οσο για δώρα δεν ασχολήθηκα καθόλου.Πηρα μια ωραιότατη original θήκη από Everbuying με PayPal balance στα 6,5 δολάρια εάν δεν κάνω λάθος και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Και το Gearbest έβγαλε κουπόνι ParisGB και στα $129.99 δίνει δώρο Leather Case και Tempered Glass Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Την έβαλα κι εγώ την παραγγελία, μαύρο είχαν στο vickmall, θα βάλουν είπαν και ένα φορτιστή αυτοκινήτου δώρο, μέσω χρεωστικης Πειραιώς και PayPal πλήρωσα, αλλά μετά όταν πήγα να παραγγείλω και θήκη από Gearbest δεν μου δέχτηκε την κάρτα το PayPal, θα υποθέσω λόγω των περιορισμων CC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ομολογουμένως πολύ καλά τα σχόλια και το review για τη συσκευή. Τη σκέφτομαι για τη κοπελιά. Η ανησυχία μου είναι η μπαταρία αν θα κρατάει καθόλου τόσο μικρή και η κάμερα αν θα ειναι έστω αξιοπρεπής. Γενικά έχει εμπειρία κανένας απο προηγούμενες συσκευές της ulefone? βγάζουν θέματα η είναι γενικά αξιόπιστη σαν εταιρεία; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Το πακεταρισαν το δικό μου και στειλαν και νουμεράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από το brickaρισμά του Coolpad F1 της γυναίκας μου, το παρήγγειλα και εγώ από Vickmall (λευκό μαζί με την θήκη του με την τρύπα μπροστά) στα 127,55 €. (Paypal μέσω κάρτας Πειραιώς που πέρασε απευθείας). Αυξανόμαστε οι beta testers. Τελικά θήκες σιλικόνης υπάρχουν; Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα. όσοι έχετε παραγγείλει και έχετε λάβει tracking number από vickmall με SG Post, έχει ανανεωθεί το status της παραγγελίας όταν το ελέγχετε; Εχω λάβει tracking number εδώ και 3 μέρες και ακόμη να φανεί. Συνήθως σε μία μέρα ανανεώνονταν σε << information recieved ......>> όταν το τσέκαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και εγώ έχω λάβει tracking number από vickmall με SG Post αλλα ακόμα τίποτα,δευτερα το παράγγειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τα ιδια ακριβως. Πιθανον να εχουν κλεισει τα tracking number και να μην τα εχουν στειλει ακομη. Ουτε φωτογραφιες απο τα δεματα εχουν στειλει οπως εκαναν αλλες φορες σε 2 - 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Himan Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και εγώ έχω λάβει tracking number από vickmall με SG Post αλλα ακόμα τίποτα,δευτερα το παράγγειλα. Και εγώ εχω αγοράσει απο vickmall και τη τρίτη 13 Οκτωβρίου μου εστειλαν και tracking number με SG Post,αλλά οπως και σεις δεν υπάρχει το νούμερο πουθενά.Σε επικοινωνία απο χτές με τη Selina μου λέει διάφορα οτι μπορει να παραπεσε το δεμα να ξεχάστηκε και οτι μέχρι το βράδυ σήμερα Παρασκευη θα μου απαντήσει.Μεχρι τωρα το ειχα περάσει οτι ετσι ειναι,αλλα διαβάζοντας οτι συμβαίνει και σε άλλους ειπα να γράψω και εγω το τι συμβαίνει. Ελπίζω να ειναι in stock και να μην μας κοροιδεύουν,θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και εγώ εχω αγοράσει απο vickmall και τη τρίτη 13 Οκτωβρίου μου εστειλαν και tracking number με SG Post,αλλά οπως και σεις δεν υπάρχει το νούμερο πουθενά.Σε επικοινωνία απο χτές με τη Selina μου λέει διάφορα οτι μπορει να παραπεσε το δεμα να ξεχάστηκε και οτι μέχρι το βράδυ σήμερα Παρασκευη θα μου απαντήσει.Μεχρι τωρα το ειχα περάσει οτι ετσι ειναι,αλλα διαβάζοντας οτι συμβαίνει και σε άλλους ειπα να γράψω και εγω το τι συμβαίνει. Ελπίζω να ειναι in stock και να μην μας κοροιδεύουν,θα δείξει. Δεν ξέρω αν είναι in stock, το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν όταν το παραγγείλαμε. Σε επικοινωνία μαζί τους σήμερα μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι θέλει 3-4 μέρες για να έχω πληροφορίες σχετικά με την αποστολή (ενώ τους είχα ήδη πει ότι σε άλλες παραγγελίες είχα ενημέρωση μετα από μία μέρα) και τελείωσαν με ένα ωραίότατο please wait patiently... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Himan Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Οχι οτι έχει σημασία ,οπως σου ειπαν χρειάζεται υπομονή,δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Αλλα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το παρήγγειλα αφου πρώτα πήρα επιβεβαίωση απο την Selina (δύο φορές κιόλας)οτι υπάρχει και δεν θα περιμένω.Η υπομονή ειναι αρετή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Οχι οτι έχει σημασία ,οπως σου ειπαν χρειάζεται υπομονή,δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο. Αλλα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το παρήγγειλα αφου πρώτα πήρα επιβεβαίωση απο την Selina (δύο φορές κιόλας)οτι υπάρχει και δεν θα περιμένω.Η υπομονή ειναι αρετή :) Επιλέγω μέχρι τώρα να αγοράζω από vickmall για να μην βάζω τις αρετές μου σε δοκιμασία όπως μα κάποια άλλα κινεζομάγαζα:ninja: :!: :X :confused::whistle:. Ελπίζω να μην αρχίσουμε τα ίδια και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts