icy20 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Με κανενα android κινητο δεν γινεται (ισως μερικα Samsung εχουν την επιλογη) Καταρχας βιντεοκληση χωρις 3g δεν παιζει ακομα κ σε sammy... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 αρα κληση καθαρα ιντερνετικη η βιντεοκληση...μαλιστα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nioonline Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδιά τι ROM χρησιμοποιείται ;; Παραλαμβάνω Τρίτη και ψάχνομαι από τώρα να είμαι έτοιμος. Έχει κανείς την ROM από ΤΕΑΜ SUPERLUMINAL ;; Απ'όσο ξέρω official cyanogenmod δεν παίζει γιατί δεν δίνουν κώδικα οι της Xiaomi γιατί είναι καθαρά για Κίνα το μοντέλο και χωρίς kernel δεν μπορείς να κάνεις πολλά... Με ενδιαφέρει να μη τρέχει άχρηστα πράγματα από πίσω μπας και βελτιωθεί(το μόνο αρνητικό) σύμφωνα με τα όσα έχω ψάξει δηλαδή η μπαταρία... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά τι ROM χρησιμοποιείται ;; Παραλαμβάνω Τρίτη και ψάχνομαι από τώρα να είμαι έτοιμος. Έχει κανείς την ROM από ΤΕΑΜ SUPERLUMINAL ;; Απ'όσο ξέρω official cyanogenmod δεν παίζει γιατί δεν δίνουν κώδικα οι της Xiaomi γιατί είναι καθαρά για Κίνα το μοντέλο και χωρίς kernel δεν μπορείς να κάνεις πολλά... Με ενδιαφέρει να μη τρέχει άχρηστα πράγματα από πίσω μπας και βελτιωθεί(το μόνο αρνητικό) σύμφωνα με τα όσα έχω ψάξει δηλαδή η μπαταρία... :wacko: Οι περισσοτεροι φοραμε την ελληνικη απο το Xiaomi-Miui.gr Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το τηλ δεν εχει πανω το apk για τηλεχειριστηριο Διαφορα που βρηκα δεν δουλευουν Που βρισκω το apk της xiaomi? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nioonline Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Και δεν έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη ROM ;; Όλα δουλεύουν όπως πρέπει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το τηλ δεν εχει πανω το apk για τηλεχειριστηριο Διαφορα που βρηκα δεν δουλευουν Που βρισκω το apk της xiaomi? ευχαριστω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6932-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-MIUI-ROM/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 παιδες οπως θα δειτε και στο συννημενο δεν γραφει τα νουμερα κολλητα με αποτελεσμα οταν αυτο το νουμερο με καλει το δειχνει αγνωστο και δεν εμφανιζει την εν λογω επαφη...τι να κανω?εχω την dev 5.12.31 xiaomi eu [ATTACH]64797[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 παιδες οπως θα δειτε και στο συννημενο δεν γραφει τα νουμερα κολλητα με αποτελεσμα οταν αυτο το νουμερο με καλει το δειχνει αγνωστο και δεν εμφανιζει την εν λογω επαφη...τι να κανω?εχω την dev 5.12.31 xiaomi eu [ATTACH]64797[/ATTACH] δοκιμασε να προσθέσεις το +30 μπροστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 δλδ καθε φορα μου λες που θελω να προσθεσω μια επαφη θα το +30?τι smartphone ειν τουτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 δλδ καθε φορα μου λες που θελω να προσθεσω μια επαφη θα το +30?τι smartphone ειν τουτο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6932-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-MIUI-ROM/ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 φοβερη εφαρμογη.ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά........μπορείτε να μου πείτε τα θετικά και αρνητικά της συσκευής και ειδικότερα της κάμερας αν ανταποκρίνεται σε μια .....13άρα ??? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θετικά 2καρτο RAM 3Giga πεταει Καλη κατασκευη Καλη οθονη Καλη τιμη Καλο μεγεθος (ουτε μεγαλο ουτε μικρο για 5αρα οθονη) Καλη μπαταρια οταν στρωσει (μετα το 2μηνο) μου βγαζει 2,5 ημερες Αρνητικα Φωτογραφικη την νυχτα , γενικα με μειωμενο φως είναι μετρια σε σχεση με το Galaxy 4 (την ημερα ειναι οκ) Γλιστράει στο χερι η συσκευη , το πισω μερος ειναι υπερβολικα γυαλιστερό / λείο (θελει θήκη) Γενικα ειναι πολυ καλη αγορα για εμενα :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θετικά 2καρτο RAM 3Giga πεταει Καλη κατασκευη Καλη οθονη Καλη τιμη Καλο μεγεθος (ουτε μεγαλο ουτε μικρο για 5αρα οθονη) Καλη μπαταρια οταν στρωσει (μετα το 2μηνο) μου βγαζει 2,5 ημερες Αρνητικα Φωτογραφικη την νυχτα , γενικα με μειωμενο φως είναι μετρια σε σχεση με το Galaxy 4 (την ημερα ειναι οκ) Γλιστράει στο χερι η συσκευη , το πισω μερος ειναι υπερβολικα γυαλιστερό / λείο (θελει θήκη) Γενικα ειναι πολυ καλη αγορα για εμενα :) Ευχαριστώ φίλε, επίσης απ ότι βλέπω αρνητικό είναι και η μη αποσπώμενη μπαταρία και ότι δεν παίρνει κάρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μόλις παρέλαβα Nillkin 9H και η οπή για κάμερα και πάνω ηχείο είναι στενή, με αποτέλεσμα να καλύπτει την camera αφενός και τον proximity sensor αφετέρου. Είχατε το ίδιο θέμα ή μήπως μου έστειλαν λάθος κομμένο glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikonphotogr Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μόλις παρέλαβα Nillkin 9H και η οπή για κάμερα και πάνω ηχείο είναι στενή, με αποτέλεσμα να καλύπτει την camera αφενός και τον proximity sensor αφετέρου. Είχατε το ίδιο θέμα ή μήπως μου έστειλαν λάθος κομμένο glass? Έτσι ήρθε και το δικό μου.Δεν πρέπει να είναι λάθος,γιατί σε μια φωτογραφία της εταιρείας που δείχνει το glass με το Mi4c είναι ακριβώς έτσι.Βασικά μόνο την κάμερα νομίζω πως καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Και μένα ήρθε η nillkin σήμερα. Άψογη εφαρμογή. Μόνο την κάαμερα καλύπτει, ο proximity στα αριστερά είναι ακάλυπτος. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έτσι ήρθε και το δικό μου.Δεν πρέπει να είναι λάθος,γιατί σε μια φωτογραφία της εταιρείας που δείχνει το glass με το Mi4c είναι ακριβώς έτσι.Βασικά μόνο την κάμερα νομίζω πως καλύπτει. Και μένα ήρθε η nillkin σήμερα. Άψογη εφαρμογή. Μόνο την κάαμερα καλύπτει, ο proximity στα αριστερά είναι ακάλυπτος. Ωραία, ευχαριστώ για το feedback. Τα sensors παίζουν μια χαρά ακόμη και καλυμμένα. Καλή εφαρμογή (με το δωρεάν του vickmall η μέρα με τη νύχτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παίδες το πρόβλημα με τα νούμερα συνέχιζεται.όντως έσβησα τις επαφές με το +30 αλλά δεν μου έλυσε τπτ μιας και συνεχίζω να λαμβάνω κλήσεις κ μην από επαφή αποθηκευμένη και να μου την εμφανίζει σαν άγνωστη μη διαβάζοντας τις επαφές .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιδια ξερει καποιος γιατι δεν με ακούνε στο viber? εγω ακουω κανονικά. εχω δώσει permission για εγγραφή ήχου απο το security app αλλα τιποτα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κανονικοτατα εμενα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το κανει και σε ενα φίλο μου με Redmi note 2 αυτος… είχαμε και οι 2 την ευρωπαϊκή. έβαλα την ελληνική και έπαιξε κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παίδες παρήγγειλα και περιμένω το συγκεκριμένο κινητό από vickmall για ένα φίλο, όχι πολύ σχετικό... Θέλω να σας ρωτήσω εάν το κινητό όπως θα το παραλάβω θα είναι κομπλέ (δηλαδή όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστο) ή χρειάζεται να περάσω κάποια ελληνική ή άλλη ρομ. Για να περάσω ελληνική ρομ χρειάζεται και root και TWRP ή περνάνε όπως είναι από τη συσκευή; Επίσης επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με MIUI και δε γνωρίζω την ακριβή διαδικασία (κάτοχος OnePlus One...) μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ με οδηγίες εγκατάστασης αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts