paixtis21 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημέρα και από μένα .Αν και το έχω ψάξει πολύ, δεν έχω σαφείς απαντήσεις οπότε όποιος έχει όρεξη , ας απαντήσει. Έχει η κοπέλα μου το mi4c με miui 7.2.4.0 , άρα ορίτζιναλ όπως τη ζητήσαμε. Δεν μπορεί να αναβαθμιστεί ούτε μεσω ΟΤΑ, ούτε με update package μέσω του updater. Μέσω αγγλικού pc suite, φτάνει στο 54% και μετά βγάζει couldn't update (από ότι κατάλαβα, απλά κατεβάζει το αρχείο και δεν το περνά) - το fastboot δεν το γλυτώνουμε ή υπάρχει άλλος τρόπος; -Θα χρειαστεί ξεκλείδωμα (δ ν το έχω ψάξει ακόμη) ή όχι, δεδομένου ότι θα περάσουμε απλά νέα έκδοση της official rom,δηλ θα κάνουμε απλά αναβάθμιση και όχι custom rom; -θα σβηστούν όλα τα δεδομένα; Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Το mi4c ξεκλειδωνει πιο δυσκολα απο τα αλλα xiaomi, αν δεν εχει κανενα προβλημα, ας μην αναβαθμισει τιποτα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Για πειτε ποια rom φορατε να δουμε που εχουν κατασταλαξει οι περισοτεροι ξεκινω ,ειμαι με RR 6 εν αναμονη της final RR 7 η της GlobeRom 7 ευχαριστημενος γενικοτερα αλλα η καμερα το βραδυ εστω κ με φωτισμο ειναι επιεικως γτπ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 MI globe, μπορει να εχω 3-4,5 (min-max) ωρες sot αλλα με miui ειναι πολυ ανωτερο το τηλ για μενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 μου έσπασε η οθόνη. Ξέρετε που μπορώ να το πάω για επισκευή στην Αθήνα ή τον Πειραιά; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkr Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπερα, ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το led οταν φτανει η μπαταρια κατω απο 19% γτ νομιζω οτι μ τρωει παρα πολυ μπαταρια. η rom μ ειναι η global 8 stable. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Δεν απενεργοποιείται. Επίσης δεν καταναλώνει ΚΑΘΌΛΟΥ μπαταρία. Γενικά όμως κάτω απο 20% η μπαταρία του Mi4c τρέχει νεράκι... :-) From my RN3 Pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkr Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Τραγικα πολυ γρηγορα.. οκ , ευχαριστω για την απαντηση. επισης εχω αλλη μια ερωτηση. μηπως ξερεις πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνύματα ? κατεβασα απο εδω https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6080-MOD-SMS-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-4C-Libra/#files το αρχειο π λεγετε xiaomi-miui-hellas_sms160mod_libra_Stable-V8.0.4.0 γιατι κ εμενα λεει global v8.0.4.0 χωρις ομως το Libra κ μεσα στους φακελους βγηκα ενα mms.apk που ειναι το μονο εγγαταστασιμο αρχειο σε αυτο το zip αλλα δεν μπορω να το εγγαταστησω (εxω ενεργοποιημενη την εγγατασταση απο αγνωστο φορεα ) αλλα κ παλι μ βγαζει ενα κοκκινο χ κ δεν μ λεει κατι. απλα δεν μπορω. Edited February 8, 2017 by kkr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλύτερα να ρωτήσεις στο site της miui, εκεί που το βρήκες. Εγώ έχω Ελληνική rom οπότε το mod για SMS ήταν ενσωματωμένο και δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο εγκατάστασης του. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 2 τρόποι υπάρχουν... Είτε φλασάροντας το, είτε αποσυμπιέζοντας το αρχείο και μετά με δικαιώματα ρουτ το πας στην διαδρομή που απαιτείται στο κατάλογο ρουτ.... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkr Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Καλύτερα να ρωτήσεις στο site της miui, εκεί που το βρήκες. Εγώ έχω Ελληνική rom οπότε το mod για SMS ήταν ενσωματωμένο και δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο εγκατάστασης του. Μαλλον κ γω θα βαλω μια ελληνικη αν κ με αυτην δουλευει απροβληματιστα. 2 τρόποι υπάρχουν... Είτε φλασάροντας το, είτε αποσυμπιέζοντας το αρχείο και μετά με δικαιώματα ρουτ το πας στην διαδρομή που απαιτείται στο κατάλογο ρουτ.... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Οταν λες φλασαροντας εννοείς οτι περνας καποια ρομ απ την αρχη ετσι ? οποτε πρεπει να ειναι και ξεκλειδωτο το bootloader? το αλλο με τη διαδρομη δεν το καταλαβα καν. εκτος κ αν εννοεις να αλλαξεις τα αρχεια μεσα στον φακελο της εγκαταστασης της ηδη εγκατεστημενης εφαρμογης ( σαν τα windows δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μαλλον κ γω θα βαλω μια ελληνικη αν κ με αυτην δουλευει απροβληματιστα. Η XTVRbeta1 Stable V8.1.3 που φοράει το δικό μου είναι 100% απροβλημάτιστη και έχει λύσει και κάποια προβλήματα που είχαν μερικές συσκευές οι οποίες έκλειναν ξαφνικά με 20-30% μπαταρία. Στην προτείνω με κλειστά τα μάτια. Την βάζεις και την ξεχνάς. ;-) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κάποιος που το έχει ξεζουμίσει, μπορεί να μου πει την άποψή του? Με ενδιαφέρει κυρίως κάμερα και μπαταρία και αν είναι καλύτερη συσκευή συγκριτικά με το Mi4 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κάποιος που το έχει ξεζουμίσει, μπορεί να μου πει την άποψή του? Με ενδιαφέρει κυρίως κάμερα και μπαταρία και αν είναι καλύτερη συσκευή συγκριτικά με το Mi4 Ευχαριστώ Έχει πιο καλό επεξεργαστή και γραφικά. Επίσης δυνατό ηχείο κάτι που στο mi4 λείπει. Από μπαταρία ίσως να είναι λίγο χειρότερο, αν και τη μέρα θα στη βγάλει κι αυτό με φυσιολογική χρήση. Από κάμερα στα χαρτιά είναι καλύτερο, αλλά απουσιάζει api v2 οπότε manual μέχρι 0.5sec λήψη και απουσιάζει ο οπτικός σταθεροποιητής. Δεν έχει προστασία οθόνης, άρα θες tempered glass(mi4c). Το mi4 δείχνει πιο ακριβό εμφανισιακά. Στα έχω γράψει χύμα αλλά θα βοηθήσει πιστεύω. Γενικά μικροδιαφορές θα έχουν σε ποιότητα εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Έχει πιο καλό επεξεργαστή και γραφικά. Επίσης δυνατό ηχείο κάτι που στο mi4 λείπει. Από μπαταρία ίσως να είναι λίγο χειρότερο, αν και τη μέρα θα στη βγάλει κι αυτό με φυσιολογική χρήση. Από κάμερα στα χαρτιά είναι καλύτερο, αλλά απουσιάζει api v2 οπότε manual μέχρι 0.5sec λήψη και απουσιάζει ο οπτικός σταθεροποιητής. Δεν έχει προστασία οθόνης, άρα θες tempered glass(mi4c). Το mi4 δείχνει πιο ακριβό εμφανισιακά. Στα έχω γράψει χύμα αλλά θα βοηθήσει πιστεύω. Γενικά μικροδιαφορές θα έχουν σε ποιότητα εικόνας. Με λίγα λόγια είναι καλύτερο το Mi4 σε κάμερα και μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Σε κάμερα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο... Μόνο σε μπαταρία ένα 10%... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Δεν αξίζει η μετάβαση απο Mi4 σε Mi4c. Δεν το λες καν αναβάθμιση. Νικητής το Mi4c σε όλους τους τομείς αλλά νομίζω ότι η διαφορά στην καθημερινότητα μένει στα χαρτιά και δεν θα φανεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Η συσκευή κλείνει όταν η μπαταρία είναι στο 32% και δεν ξανά ανοίγει. Μόλις το βάζω να φορτίσει ξεκινά από το 60%. Πως διορθώνει αυτή η κατάσταση; MIUI 7.4 GTV 6.5.26 Developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Η συσκευή κλείνει όταν η μπαταρία είναι στο 32% και δεν ξανά ανοίγει. Μόλις το βάζω να φορτίσει ξεκινά από το 60%. Πως διορθώνει αυτή η κατάσταση; MIUI 7.4 GTV 6.5.26 Developer Βάζεις XTVR 8.1.3.0 και τελειώνει το κακό. :) Ομοιοπαθών...;) Κάνε καθαρή εγκατάσταση όμως για σίγουρα πράγματα. Άσε που εάν πάς σε απο Dev σε Stable καθαρή θα κάνεις έτσι κι αλλιώς. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Βάζεις XTVR 8.1.3.0 και τελειώνει το κακό. :) Ομοιοπαθών...;) Κάνε καθαρή εγκατάσταση όμως για σίγουρα πράγματα. Άσε που εάν πάς σε απο Dev σε Stable καθαρή θα κάνεις έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ! Κάποιο λινκ με οδηγίες διότι είμαι και λίγο άσχετος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Ευχαριστώ! Κάποιο λινκ με οδηγίες διότι είμαι και λίγο άσχετος; Το άθλημα του TWRP το κατέχεις; Εάν ναι δες ΕΔΩ :-) Edited February 10, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Το άθλημα του TWRP το κατέχεις; Εάν ναι δες ΕΔΩ :-) 1000 ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν βλέπω, στο να μην πάρει κανείς αυτή τη στιγμή το MI4c σε σχέση με τα Redmi3x-4x? (κατηγορία τιμής μέχρι 200€). http://kmv.to/vs/iB1bRL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Η απαντηση ειναι μονο η μπαταρια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Δεν απενεργοποιείται. Επίσης δεν καταναλώνει ΚΑΘΌΛΟΥ μπαταρία. Γενικά όμως κάτω απο 20% η μπαταρία του Mi4c τρέχει νεράκι... :-) From my RN3 ProΔε θα το λεγα. Εγώ το δουλεύω και ώρες κάτω από 20%. Μου μένει και κάνα μισάωρο στο 1% αν την πατήσω και είμαι χωρίς φορτιστή:p Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν βλέπω, στο να μην πάρει κανείς αυτή τη στιγμή το MI4c σε σχέση με τα Redmi3x-4x? (κατηγορία τιμής μέχρι 200€). http://kmv.to/vs/iB1bRL Η μπαταρία και μόνο. Btw μετά την αναβάθμιση σε Android 7.0 και τα προβλήματα της ελληνικής XTRV (δεν έπαιζε η κάμερα, το μικρόφωνο σε εφαρμογές voip και καιρό τώρα δε δούλευε και το titanium backup), την πέταξα κι έβαλα την xiaomi.eu multi dev (πάλι Android 7.0). Βρήκα την υγειά μου, καλύτερη, ειδικά στο θέμα της μπαταρίας, και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts