Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσα ίσα πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader για να μπορέσεις ν' αλλάξεις rom. 99% θα είναι κλειδωμένος, αλλά ξεκλειδώνει εύκολα.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν,1ον σε κάθε reboot πέφτει ή μπαταρία 2% ,2ον το βράδυ θα κλείσω το τηλέφωνό με μπαταρία 64% το πρωί μόλις το ανοιξω θα έχει 60%! Και 3ον ή μείωση της μπαταρίας δεν είναι ομαλη (πχ απο 82-81 θα κάνει 4 λεπτά και από 81-80 1 λεπτό!) Το κινητό το έχω 2 βδομάδες! πείτε γνώμες!!!

Ίσα ίσα πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader για να μπορέσεις ν' αλλάξεις rom. 99% θα είναι κλειδωμένος, αλλά ξεκλειδώνει εύκολα.

αν ειναι ξεκλειδωτος , δεν ξερουμε αν εχει γινει με official τροπο. αν δε εχει γινει με official τοτε γινεται να βαλω official den κινεζικη για να κλειδωσει και μετα να το κανω official unlock ? αν τωρα ειναι κλειδωμενος γινεται παλι να βαλω την κινεζικη dev για να το κανω unlock?

ευχαριστω για το ενδιαφερον ;)

αν ειναι ξεκλειδωτος , δεν ξερουμε αν εχει γινει με official τροπο. αν δε εχει γινει με official τοτε γινεται να βαλω official den κινεζικη για να κλειδωσει και μετα να το κανω official unlock ? αν τωρα ειναι κλειδωμενος γινεται παλι να βαλω την κινεζικη dev για να το κανω unlock?

ευχαριστω για το ενδιαφερον ;)

Αν είναι ξεκλείδωτος εννοείται ότι δεν σε ενδιαφέρει αν έχει ξεκλειδώσει official ή όχι. Προφανώς και δεν τον ξανακλειδωνεις. Twrp να έχει επάνω και του φλασαρεις ότι θέλεις.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Αν είναι ξεκλείδωτος εννοείται ότι δεν σε ενδιαφέρει αν έχει ξεκλειδώσει official ή όχι. Προφανώς και δεν τον ξανακλειδωνεις. Twrp να έχει επάνω και του φλασαρεις ότι θέλεις.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13597-%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F-%CE%92%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%91%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%A3%CE%94%CE%97%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%E2%80%8B-%CE%9D%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%95-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F-%CE%A4%CE%9F-CHECK/

απλα διαβασα αυτο. δλδ αν εχει ξεκλειδωθει με μη official τροπο τοτε οταν παρει την ελληνικη ρομ να κλειδωθει.

Αυτό αφορά τα καινούρια xiaomi(redmi 3,note 3 pro κτλ)

φιλε, αν ερθει με κλειδωμενο bootloader και με μη official εκδοση τι διαδικασια χρειαζεται για να ξεκλειδωθει? απο τι εχω διαβασει χρειαζεται απλα να περασω την κινεζικη dev και να στειλω αιτηση για ξεκλειδωμα. η ερωτηση μου ειναι : εφοσον εχει ερθει με μη official rom, γινεται να περαστει ευκολα η κινεζικη officil dev ?

φιλε, αν ερθει με κλειδωμενο bootloader και με μη official εκδοση τι διαδικασια χρειαζεται για να ξεκλειδωθει? απο τι εχω διαβασει χρειαζεται απλα να περασω την κινεζικη dev και να στειλω αιτηση για ξεκλειδωμα. η ερωτηση μου ειναι : εφοσον εχει ερθει με μη official rom, γινεται να περαστει ευκολα η κινεζικη officil dev ?

Σε στελνω pm όλους τους οδηγούς!

Παιδιά μία γνώμη αξίζει ή αγορά τις 32 GB έκδοσής αυτή την στιγμή ; Για all around χρήση με προβληματίζει ή μπαταρία....

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_241903.html

Παιδιά μία γνώμη αξίζει ή αγορά τις 32 GB έκδοσής αυτή την στιγμή ; Για all around χρήση με προβληματίζει ή μπαταρία....

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_241903.html

Αξίζει ναι αλλά θα κοίταζα και τα πιο καινούργια Redmi note 4 pro που παίζει γύρω στα 200€ και Redmι pro με amoled οθόνη κι αυτό στην ίδια περίπου τιμή. Anyway μην βγαίνουμε off topic εδώ το νήμα είναι για το mi4c

Προβλήματα δεν έχει εμφανίσει, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα μέτριο τηλέφωνο και θεωρώ τα 190€ που ζητάει, 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του, πολλά. Η έκδοση με τα 110€ αποτελεί πολύ καλύτερο vfm.

Πάντως για τον επεξεργαστή x20 δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια για τις θερμοκρασίες του... Αναφέρουν ότι σε πολλές συσκευές που τον έχουν σταματάει τις λειτουργίες του πολύ εύκολα γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες πανεύκολα...

Εντυπωσεις μετα απο χρηση μιας μερας με TS CM13.1

+Σταθερη ως τωρα

+καλυτερη αυτονομια μπαταριας

+πολλες ρυθμισεις

+σφαιρα απο αποκριση χωρις καν να μειωσω τα pop win anime απο dev sets

-πιο ασχημο ui απο miui

-σαπια καμερα σε σχεση με της miui (ειδικα το HDR mode ειναι για τα πανηγυρια σε σχεση με το αλλο που κανει τρομερη δουλεια)

Θα κρατησω την CM καθως ειμουν χρηστης miui 3 χρονια και βαρεθηκα λιγο.

(οσο αφορα το cpu που λετε, ζεσταινεται και καταναλωνει αρκετη μπαταρια στη miui καθως λειτουργουν ολοι οι πυρηνες συνεχεια. Δεν υπαρχει αλλο θεμα ασταθειας κλπ και με τη CM πεφτει η θερμοκρασια. Αν και δεν δοκιμασα gaming ή 4K video για να ζοριστει, εκει θα δειξει αν ειναι ασταθες η cpu))

Edited by giannis1_

Εντυπωσεις μετα απο χρηση μιας μερας με TS CM13.1

+Σταθερη ως τωρα

+καλυτερη αυτονομια μπαταριας

+πολλες ρυθμισεις

+σφαιρα απο αποκριση χωρις καν να μειωσω τα pop win anime απο dev sets

-πιο ασχημο ui απο miui

-σαπια καμερα σε σχεση με της miui (ειδικα το HDR mode ειναι για τα πανηγυρια σε σχεση με το αλλο που κανει τρομερη δουλεια)

Θα κρατησω την CM καθως ειμουν χρηστης miui 3 χρονια και βαρεθηκα λιγο.

(οσο αφορα το cpu που λετε, ζεσταινεται και καταναλωνει αρκετη μπαταρια στη miui καθως λειτουργουν ολοι οι πυρηνες συνεχεια. Δεν υπαρχει αλλο θεμα ασταθειας κλπ και με τη CM πεφτει η θερμοκρασια. Αν και δεν δοκιμασα gaming ή 4K video για να ζοριστει, εκει θα δειξει αν ειναι ασταθες η cpu))

Ποση ώρα sot?επίσης εγώ που την έβαλα ή μπαταρία έπεφτε ανά 2 βαθμούς!

Αυτό με το 2% στο μετρητή της μπαταρίας είναι γνωστό bug στη CM. Δεν επηρεάζει όμως την αυτονομία, είναι απλά "εικαστικό" το πρόβλημα.

καλημερα

παραγγειλα κ εγω το κινητο απο geek στα 2/16 μιας κ δεν εχω φοβερες απαιτησεις κ θεωρω θα με υπερκαλυψει

υπαρχει καποιος λογος να περασω την ελληνικη rom περα απο το να εχω ελληνικα στα μενου?

γενικοτερα θελω να περασω καποια απροβληματιστη οσο γινεται rom,να στησω το τηλεφωνο κ να αναβαθμιζεται ota ,οποτε ποια rom να φλασαρω?

ευχαριστω εκ των προτερων

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

ευχαριστω για την απαντηση

αυτην εδω? η stable?

http://en.miui.com/download-293.html

επισης υπαρχει καποιος οδηγος για root?

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Θα το χρησιμοποιησω λιγο ακομα και θα γραψω το sot. (σε TS CM13.1)

Εχετε "πιασει" ποτε 4G σημα? (εγω οχι ακομα)

ευχαριστω για την απαντηση

αυτην εδω? η stable?

http://en.miui.com/download-293.html

επισης υπαρχει καποιος οδηγος για root?

Ναι, αυτή είναι. Για root θέλεις ξεκλείδωμα bootloader, πέρασμα custom recovery και μετά φλασάρισμα SuperSU. Λογικά στο xiaomi-miui.gr θα χει έτοιμο guide. Ρώτα μια και προς τα κει.

Θα το χρησιμοποιησω λιγο ακομα και θα γραψω το sot. (σε TS CM13.1)

Εχετε "πιασει" ποτε 4G σημα? (εγω οχι ακομα)

Ναι, με Cosmote, την περισσότερη ώρα το εικονίδιο δείχνει LTE. (Σε CM 13.1 από TS)

Παρελαβα 2 για φιλο μου που ειχα γραψει πριν λιγες μέρες. Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ. Το κινητό όπως μου ήρθε απο Banggood είχε απλά τραγικό λογισμικό. Bloatware γεμάτο και η θερμοκρασία στα ύψη όλη την ώρα.

Πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_V8_GTV-6.9.8 και φαίνεται καθαρή και δεν βλέπω να ζεσταίνεται το κινητό. Είναι εντάξει να τα δώσω έτσι;

Είδα αναφέρατε και την έκδοση από τον gkalen. Αυτή μπορεί να περαστεί με twrp όπως το τρέχω με fastboot ή θα πρέπει να περαστεί twrp μόνιμο με κάποια άλλη διαδικασία;

Εφόσον έβαλες την GTV, λογικά πλέον το TWRP είναι μόνιμο. Μπορείς από κει να φλασάρεις του gkalen. Θα σου πρότεινα βέβαια, αν ο χρήστης του κινητού δεν πολυασχολείται/δεν ξέρει, να φλασάρεις μια stable αντί της developer.