Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

Με την εκδοση 3,0,2 της twrp κανει εγκατασταση το λογισμικο κανονικα :)

Μια ερωτηση εχω. Πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση? Εχει κατι χαζομαρες απο πριν και περισευει 9,63GB απο τα 12.

Edited by giannis1_

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα,

Με την εκδοση 3,0,2 της twrp κανει εγκατασταση το λογισμικο κανονικα :)

Μια ερωτηση εχω. Πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση? Εχει κατι χαζομαρες απο πριν και περισευει 9,63GB απο τα 12.

Τέλεια!!καθαρή γίνεται με miflash αλλιώς εφόσον ή twrp 3020 υποστηρίζει otg κανείς και wipe internal. εντυπώσεις με την νέα ρομ;

Αυτό σκεφτόμουν, ότι για sd808 και τέτοια κάμερα είναι ευκαιρία στα 120€ και με καλή υποστήριξη από software. Από την άλλη όμως θα ήθελα να σηκώνει βαριές εφαρμογές (τύπου pokemon-go), ώστε αν χρειαστεί να γίνει 1η συσκευή να μην έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ για την απάντηση! :)

Το Pokemon go το σηκώνει εύκολα να ξέρεις δοκιμασμένα. Γενικώς η adreno 418 σε συνδυασμό με την FHD οθόνη που έχει τρέχει απροβληματιστα το οτιδήποτε.

Εσβησα χειροκινητα μερικα πραγματα και ανεβηκε λιγο.

Πολυ καλη rom η gtv, την εχω στο xiaomi redmi 1 και το κινητο "παει σφαιρα" σε απλη χρηση χωρις κολληματα.

Το root ειναι ευκολο σε περιπτωση που χρειαστει να βαλω μια εφαρμογη να χαμηλωσω τον επεξεργαστη? (με την προηγουμενη rom μια μερα με ελαφρια χρηση εβγαζε, μενει να δω πως θα πηγαινει με την gtv)

Εσβησα χειροκινητα μερικα πραγματα και ανεβηκε λιγο.

Πολυ καλη rom η gtv, την εχω στο xiaomi redmi 1 και το κινητο "παει σφαιρα" σε απλη χρηση χωρις κολληματα.

Το root ειναι ευκολο σε περιπτωση που χρειαστει να βαλω μια εφαρμογη να χαμηλωσω τον επεξεργαστη? (με την προηγουμενη rom μια μερα με ελαφρια χρηση εβγαζε, μενει να δω πως θα πηγαινει με την gtv)

Οι GTV έχουν ήδη root με διαχείριση απ το supersu.

παιδια εγω που θελω να δουλευουν οι πυρηνες στο full να κατεβασω ρομ ελληνικη απο miui 7? ενα λινκ για την τελευτεα ελληνικη dev απο miui 7 kai 8?

Πως ρυθμίσουμε recovery να μην έχει την οθόνη κλειδώματος και περιμένουμε ?

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα μια απάντηση, επειδη το θέλω για την γυναίκα μου,

μπορεί να χρησιμοποιηθει out of the box; και σε τι έκδοση πρέπει να το παραγγείλω. Εάν όχι , υπάρχουν απλές οδηγίες για ελληνική έκδοση. Είμαι λίγο άσχετος, όπως καταλάβαινετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

παιδια εγω που θελω να δουλευουν οι πυρηνες στο full να κατεβασω ρομ ελληνικη απο miui 7? ενα λινκ για την τελευτεα ελληνικη dev απο miui 7 kai 8?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15439-GTV-6-8-4-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-V8-ROM-τελευτ-ενημέρωση-06-8-20-09/ ή τελευταία dev.

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως ρυθμίσουμε recovery να μην έχει την οθόνη κλειδώματος και περιμένουμε ?

Μπαινεις recovery πας settings κάπου δείχνει ή γράφει οθόνη εκεί.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα μια απάντηση, επειδη το θέλω για την γυναίκα μου,

μπορεί να χρησιμοποιηθει out of the box; και σε τι έκδοση πρέπει να το παραγγείλω. Εάν όχι , υπάρχουν απλές οδηγίες για ελληνική έκδοση. Είμαι λίγο άσχετος, όπως καταλάβαινετε.

Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10032-Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-Mi-4C-Για-πρώτη-φορά/

Πήρα ενα Mi 4c απο fastcardtech και ενώ τους είπα να στείλουν την FDD έκδοση έστειλαν την TD. Παρόλα αυτά το κινητό συνδέεται σε 4G. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να δω ποιά bands έχει η συσκευή;
ERROR: Printer out of white ink!

Πήρα ενα Mi 4c απο fastcardtech και ενώ τους είπα να στείλουν την FDD έκδοση έστειλαν την TD. Παρόλα αυτά το κινητό συνδέεται σε 4G. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να δω ποιά bands έχει η συσκευή;

δεν υπαρχει διάφορα στα fdd-td στα mi4c ότι μπάντες υποστηρίζει το ένα υποστηρίζει και τ άλλο δηλ τις 1(2100), 3(1800), 7(2600)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15439-GTV-6-8-4-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-V8-ROM-τελευτ-ενημέρωση-06-8-20-09/ ή τελευταία dev.

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπαινεις recovery πας settings κάπου δείχνει ή γράφει οθόνη εκεί.

Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10032-Flash-την-Ελληνική-ROM-στο-Mi-4C-Για-πρώτη-φορά/

έχω την επίσημη τελευταία twrp 3.0.2.0 δεν υπάρχει τίποτα για κλείδωμα που μου σπάει τα νευρά μονό ρυθμίσεις φωτεινότητας και διάρκειάς υπάρχουν

μου ήρθε με αυτή την ρομ

http://image.prntscr.com/image/3c3d133c7c60483c95404c1b1da199d7.png από geek και λειτουργούσε άψογα άλλα το ξεκλείδωσα και έβαλα την τελευταία ελληνική dev που και αυτή άψογη είναι

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

δεν υπαρχει διάφορα στα fdd-td στα mi4c ότι μπάντες υποστηρίζει το ένα υποστηρίζει και τ άλλο δηλ τις 1(2100), 3(1800), 7(2600)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχω την επίσημη τελευταία twrp 3.0.2.0 δεν υπάρχει τίποτα για κλείδωμα που μου σπάει τα νευρά μονό ρυθμίσεις φωτεινότητας και διάρκειάς υπάρχουν

μου ήρθε με αυτή την ρομ

http://image.prntscr.com/image/3c3d133c7c60483c95404c1b1da199d7.png από geek και λειτουργούσε άψογα άλλα το ξεκλείδωσα και έβαλα την τελευταία ελληνική dev που και αυτή άψογη είναι

Screen timeout;το απενεργοποιεις και δεν "κλειδώνει" ή οθόνη.

Screen timeout;το απενεργοποιεις και δεν "κλειδώνει" ή οθόνη.

τπτ πήγα σε άλλο twrp χωρίς screen lock και ησύχασα:lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

με cm13.1 64.000 antutu!!! miui 8 41.000 ! τι χαλι μαυρο ειναι αυτο ? κοψανε ταχυτητα απο πυρηνες ! δεν γινεται να δουλευουν κανονικα?

Παίζει ρολο και το προφίλ μπαταρίας!

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τπτ πήγα σε άλλο twrp χωρίς screen lock και ησύχασα:lol:

Την καλύτερη δουλειά έκανες!

με cm13.1 64.000 antutu!!! miui 8 41.000 ! τι χαλι μαυρο ειναι αυτο ? κοψανε ταχυτητα απο πυρηνες ! δεν γινεται να δουλευουν κανονικα?

δοκίμασε το antutu 6 αν θες σκορ :lol:

http://image.prntscr.com/image/43b0c45ddd1d4a72aa3bdff015e62d29.png

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

υποθέτω μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί αλλά μου είναι αδύνατο να διαβάσω 40 σελίδες.

Έχω 2 προβλήματα με την συσκευή μου.

Το λιγότερο ενοχλητικό είναι ότι πολυ συχνά κάνει logout από διάφορες εφαρμογές(Twitter, dropbox, Instagram, My Vodafone) και μου ζητάει να ξαναβάλω κωδικούς.

Το πιο ενοχλητικό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω tethering με καμία συσκευή. Ενώ συνδέονται και μπορώ να κάνω ping από τον υπολογιστή μου ας πούμε, όταν προσπαθώ να μπω σε κάποια σελίδα μου εμφανίζει:

"This webpage is not available.

The server at http://www.myphone.gr can't be found, because the DNS lookup failed."

Αν έχει σημασία έχω Vodafone CU και το τελευταίο update λογισμικού.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

δοκίμασε το antutu 6 αν θες σκορ :lol:

http://image.prntscr.com/image/43b0c45ddd1d4a72aa3bdff015e62d29.png

wow! με miui 8? με το τελευτεο antutu παντως χαοτικη διαφορα με cm13,1 ειναι ψυχογολογικο το θεμα! :lol:

να βαλω αλλο προφιλ μπαταριας?

Είδατε καμία διαφορά με custom rom παιδιά;;;έχει αρκετές στο xda από ότι βλέπω!

βαλε την τελευτεα cm13.1 σημερα βγηκε . το τηλεφωνο γινεται απλα πυραυλος!!!!! καμια σχεση με miui!

κανενα bug και καλη μπαταρια

Μηπως η mokee ειναι πιο καλη?

Λετε να παρω και για μενα ενα mi4c η να περιμενω το redmi 4?

το mi4c μπορούμε να το πούμε περσινή ναυαρχίδα τις xiaomi μην το συγκινείς με την ερχόμενη low butget συσκευή

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Με MIUI V8 :p την Ελληνική GTV-6.8.4

http://image.prntscr.com/image/7074bd5a9423480fbafa4d4a601ad141.png

ρεκορ!!! εκανες κατι και εβγαλε τετοιο σκορ?!!!

γιατι εμενα εβγαλε 47.000 με τις προηγουμενες mui!

μονο με cm13 ειδα 64.000