Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πυξιδα εχει, ραδιοφωνο μονο internet, υπερυθρες εχει κανονικα. Καμερα επαρκης αλλα οχι κατι extreme (βεβαια τη συγκρινω με καμερες που ηδη ηταν πολυ καλες lg g3-xperia z3)
Μάριος...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σκέφτεται ένας φίλος να αγοράσει το Mi4c. Είναι το πρώτο του smartphone, και ήθελε να δώσει 100 ευρώ στην αρχή... αλλά τον έψησε αυτό και θα πάει στα 200. Αξίζει;

Έχει βγει καλό γενικά; Εγώ προσωπικά φοβάμαι πολύ την MIUI.

Πυξιδα εχει, ραδιοφωνο μονο internet, υπερυθρες εχει κανονικα. Καμερα επαρκης αλλα οχι κατι extreme (βεβαια τη συγκρινω με καμερες που ηδη ηταν πολυ καλες lg g3-xperia z3)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου με κάλυψες.

Παιδιά, σκέφτεται ένας φίλος να αγοράσει το Mi4c. Είναι το πρώτο του smartphone, και ήθελε να δώσει 100 ευρώ στην αρχή... αλλά τον έψησε αυτό και θα πάει στα 200. Αξίζει;

Έχει βγει καλό γενικά; Εγώ προσωπικά φοβάμαι πολύ την MIUI.

Γιατί το φοβάσαι, δαγκώνει; :lol: Εννοείται πως αξίζει, αν μπορείς να βρεις τα χαρακτηριστικά αυτά με την τιμή αυτή σε άλλο κινητό πες το μου κι εμένα ;)

Γιατί το φοβάσαι, δαγκώνει; :lol: Εννοείται πως αξίζει, αν μπορείς να βρεις τα χαρακτηριστικά αυτά με την τιμή αυτή σε άλλο κινητό πες το μου κι εμένα ;)

well.. τα χαρακτηρηστικά από μόνα τους δεν λένε κάτι. Π.χ. πολλοί παραπονιούνται ότι έχουν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.

well.. τα χαρακτηρηστικά από μόνα τους δεν λένε κάτι. Π.χ. πολλοί παραπονιούνται ότι έχουν πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.

έχει λυθεί το θέμα εδώ και αρκετές εκδόσεις (devs):)

Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω το 32 από fastcardtech έχει παραγγείλει κανείς από το εν λόγο κατάστημα?

Επειδή παρατηρώ μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας μου και από ότι φαίνεται δεν έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα μιας και αναφέρουν sot μέχρι και 4ωρες που εγώ δεν βλέπω ούτε στα καλύτερα όνειρα μου, εσείς στα στατιστικά αυτα τι νομίζετε ότι παίζει? Το κινητό το εβγαλα από την φόρτιση το πρωί στις 6 και τώρα έχω 86% με 10 λεπτά χρήσης όλη μέρα!

881a335dc7954ab9dde9ea70eeca9901.jpg41e959b1f6a1c95b29fbc0681bd52e3e.jpga9bf2396566534a18caa0accc6510964.jpg

Εμένα πχ με παραξένεψε πολύ το wifi που λέει πως δουλεύει στο 100% χωρίς να το έχω δουλέψει πάνω από 5 λεπτά. Επίσης φοραω την τελευταία developer αλλά με όλες τα ίδια είχα!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όταν σου λέει wifi 100% δεν εννοεί οτι δουλεύει στο 100%, εννοεί οτι την τελευταία στιγμή που είδες την κατάσταση κατανάλωσης της μπαταρίας το wifi ηταν αυτο που τραβαγε και την μεγαλύτερη. μια αλλη κατι λιγότερο κλπ

Επισης απο το screenshot αν κατάλαβα καλά ειναι σε 4G δίκτυο οποτε και η κατανάλωση θα ειναι μεγαλύτερη.

Όταν σου λέει wifi 100% δεν εννοεί οτι δουλεύει στο 100%, εννοεί οτι την τελευταία στιγμή που είδες την κατάσταση κατανάλωσης της μπαταρίας το wifi ηταν αυτο που τραβαγε και την μεγαλύτερη. μια αλλη κατι λιγότερο κλπ

Επισης απο το screenshot αν κατάλαβα καλά ειναι σε 4G δίκτυο οποτε και η κατανάλωση θα ειναι μεγαλύτερη.

Ναι αλλά με το που εκλεισα την σάρωση για τοποθεσίες εφαρμογών από τις προχωρημενες ρυθμίσεις του wifi τώρα μου δείχνει 9% μόνο.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κάλησπερα, σύντομα παραλαμβάνω από Honorbuy και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει τι κάνουμε με το θέμα της οθόνης που δεν έχει gorilla glass απάνω.

Έχει κάποιος να προτείνει tempered glass ή κάποια άλλη λύση για τη προστασία της ;

(πχ είδα από expansys μία λύση που είναι ένα πανάκι με μικροκρυστάλλους (και καλά;) που το τρίβεις κι έχεις ένα χρόνο προστασία)

Γενικά ποιά είναι η καλύτερη λύση ;;

Κάλησπερα, σύντομα παραλαμβάνω από Honorbuy και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει τι κάνουμε με το θέμα της οθόνης που δεν έχει gorilla glass απάνω.

Έχει κάποιος να προτείνει tempered glass ή κάποια άλλη λύση για τη προστασία της ;

(πχ είδα από expansys μία λύση που είναι ένα πανάκι με μικροκρυστάλλους (και καλά;) που το τρίβεις κι έχεις ένα χρόνο προστασία)

Γενικά ποιά είναι η καλύτερη λύση ;;

Tempered glass ωραια όμορφα κ απλά :)

Έχουμε κάποια δοκιμασμενη εταιρία υπόψη;

Κάποιο link ?

Νillkin

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5584&page=1

Σε ευχαριστώ πολύ!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα φόρα αλλά καμιά καλή θηκούλα έχετε υπόψη;

Μ αρέσει από vickmall αυτή

http://www.vickmall.com/media/catalog/product/cache/1/image/600x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/5/_5_1_39.jpg

Την έχει κάποιος;

Με προβληματίζουν τα πλαϊνά κουμπιά που από ότι φαίνεται τα καλύπτει.

Χαλάνε την αίσθηση ;;

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ !!!

Την έχει κάποιος;

Με προβληματίζουν τα πλαϊνά κουμπιά που από ότι φαίνεται τα καλύπτει.

Χαλάνε την αίσθηση ;;

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ !!!

Την έχω εγώ. Πολύ καλή σε αίσθηση. Και τα κουμπιά κανένα πρόβλημα.

:D

Δεν καλύπτει τα πλαινά κουμπιά η θήκη αυτή αλλά μόνο από αριστερά όπου είναι οι κάρτες sim που μια φορά τις βάζεις (αραιά σίγουρα ανοίγεις)

Δεν καλύπτει τα πλαινά κουμπιά η θήκη αυτή αλλά μόνο από αριστερά όπου είναι οι κάρτες sim που μια φορά τις βάζεις (αραιά σίγουρα ανοίγεις)

Η γνήσια θήκη της xiaomi τα καλύπτει.

:D

για να κανω βιντεοκληση χωρις ιντερνετ πως το κανω αυτο στο εν λογω κινητο?

Με κανενα android κινητο δεν γινεται (ισως μερικα Samsung εχουν την επιλογη)

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12