Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Stable από GTV δεν υπάρχει, η τελευταία Developer είναι αυτή που λες Mi-4c (Libra) => εγώ την πέρασα μέσω Flashify αλλά είχα παλιότερη dev από GTV

Αν ειχες dev rom πως το περασες με flashify? Νομιζα οτι αν εχεις dev εχει custom recovery το mi4c αρα μονο απο εκει μπορεις να φλασαρεις. Λαθος εχω καταλαβει?

Μάριος...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν ειχες dev rom πως το περασες με flashify? Νομιζα οτι αν εχεις dev εχει custom recovery το mi4c αρα μονο απο εκει μπορεις να φλασαρεις. Λαθος εχω καταλαβει?

Αντιγράφω από xiaomi-miui.gr

Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή σας.

Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε Flash με ειδική Version του Mi-Recovery.

Approved!

Για τους κατόχους του Mi-4C

Αντιγράφω από xiaomi-miui.gr

Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή σας.

Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε Flash με ειδική Version του Mi-Recovery.

Approved!

Για τους κατόχους του Mi-4C

Καταρχας εμενα εχει το twrp για recovery. Αρα το 2ο μερος του επιχειρηματος δεν ισχυει αφου δεν εχω stock recovery. Και να πω την αληθεια ηδη περασα ενα update μεσω του recovery...Αρα η εχουν λαθος στο ποστ η εγω ειμαι πολυ εμπειρος και δεν ξερω πως το εκανα... :P

Edited by icy20
Μάριος...

καλημερα σε ολους εχω δεκα μερες περιπου την συσκευη ,εχω περασει miui hellas 5,1 libra gtv 5.10.8 δεν θα επρεπε αυτη η εκδοση να παιρνει ota updates?εδω και 10 μερες δεν μου εχει ερθει καμμια..... επισης εχω παρατηρησει η συσκευη σε αρκετα παιχνιδια ζεσταινεται αρκετα αυτο ειναι φυσιολογικο?

Ειχα περάσει από το https://xiaomi-miui.gr/ την [5.11.1] Xiaomi MI 4C και σήμερα εκανε αναβαθμιση το κινητο ΜΟΝΟ του την 5.11.5 MIU 7 by xiaomi.eu -developer

Είχα την εντυπωση οτι το firmware των παιδιων το βαζουμε μονοι μας manual ...αυτη που εκανε αναβαθμιση μονο του ποια ειναι ?

Σορρυ αλλα τελειως noobas

HTC Desire HD <<<

καλημέρα ειχε κανεις πριν το oneplus one να συγκρινει πιο ειναι καλυτερο? αξίζει πιο πολυ το mi4c?

IPhone 15 Pro 

καλημέρα ειχε κανεις πριν το oneplus one να συγκρινει πιο ειναι καλυτερο? αξίζει πιο πολυ το mi4c?

Νομίζω πάντως ότι το oneplusone είναι αρκετά ανώτερo ειδικά σε ποιότητα κατασκευής.

Έπειτα το ένα είναι 5.5 inches και το άλλο 5 οπότε για μένα δεν είναι στην ίδια κατηγορία.

Τελείως διαφορετικό λειτουργικό και άλλη φιλοσοφία....

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Τελικα μου ηρθε ΟΤΑ κι εγινε update σε 5.11.5 developer που ειναι η multilanguage (δεν πειραξα κατι με τις rom . Ηρθε απο Κινα ετσι)

Αν θελω να περασω την Ελληνικη rom απο το https://xiaomi-miui.gr/ μπορω να την καταβασω απλως στο κινητο και να την περασω χειροκινητα σαν update ή πρεπει να κανω ολη την διαδικασια που περιγραφεται εδω ;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10032-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-4C/

Edited by GeorgeKa

και εμενα το ιδιο για αυτο απορω...αφου ειχα την Ελληνικη απο τα παιδια γιατι εκανε update μονο του
HTC Desire HD <<<

Καταρχας εμενα εχει το twrp για recovery. Αρα το 2ο μερος του επιχειρηματος δεν ισχυει αφου δεν εχω stock recovery. Και να πω την αληθεια ηδη περασα ενα update μεσω του recovery...Αρα η εχουν λαθος στο ποστ η εγω ειμαι πολυ εμπειρος και δεν ξερω πως το εκανα... :P

Δεν είπε κάποιος ότι δεν μπορείς να έχεις twrp.

Ρώτησες.

και σου απάντησα με link από https://xiaomi-miui.gr/ ότι μπορείς να περάσεις με flashify dev και δεν χρειάζεται να ''έχεις'' custom recovery για να περάσεις.

Δεν μίλησα πουθενά για stock recovery και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ''το 2ο μερος του επιχειρηματος ''

Οταν ελεγα για το 2ο μερος εννοουσα του ποστ του miui forum οχι του δικου σου επιχειρηματος. Παρεξηγησες...
Μάριος...

Καλησπέρα. Παρήγγειλα από VickMall to 3/32.

Από όσα διάβασα, να περιμένω ~3ημέρες για tracking number και μετά ~10 για να το έχω στα χέρια μου μέσω SG Post?

Από όσα διάβασα, να περιμένω ~3ημέρες για tracking number και μετά ~10 για να το έχω στα χέρια μου μέσω SG Post?

Ανάλογα, εμένα έκανε συνολικά 20 μέρες. Πάντως και μήνα να έκανε αξίζει η προσμονή!

το πρώτο το είχα στις 12 μέρες μετά την παραγγελία, το 2ο στις 13, και το 3ο ακόμα περιμένω.

απλά κάνε υπομονή.

το πρώτο το είχα στις 12 μέρες μετά την παραγγελία, το 2ο στις 13, και το 3ο ακόμα περιμένω.

απλά κάνε υπομονή.

Ναι, αλλά εσύ κάνεις κατανάλωση :p

Πέραν την πλάκας, 2 εβδομάδες είναι πολύ καλά. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι για το ΧΙΑΟΜΙ Mi4C 3/32 αλλά θέλω να το αγοράσω από το Banggood (σήμερα το έχει ~246€).

Παρότι έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από το Banggood και είμαι ευχαριστημένος ποτέ δεν αγόρασα κινητό από αυτούς (συνήθως αγοράζω από Vickmall).

Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο στα κινητά και αν είναι το ίδιο με αυτό που πουλάει το Vickmall (πχ όχι κάποια έκδοση μόνο για Κίνα);

Θα πρέπει να τους ζητήσω να προσέξουν κάτι (πχ low cost garden or gift) προκειμένου να μην έχω θέμα με το τελωνείο;

Ευχαριστώ

Οχι ρε για όλη την οικογένεια. Μονο ενα πήρα αλλά εκανα 2 επιστροφές λογο screen flickering.

Το καλό ηταν η αντιμετώπιση και απο xiaomi και απο vickmall.

Το κακό είναι οτι στο τελευταιο changelog απο ROM βλέπω να έχει fix για αυτό.

Οχι ρε για όλη την οικογένεια. Μονο ενα πήρα αλλά εκανα 2 επιστροφές λογο screen flickering.

Το καλό ηταν η αντιμετώπιση και απο xiaomi και απο vickmall.

Το κακό είναι οτι στο τελευταιο changelog απο ROM βλέπω να έχει fix για αυτό.

Α ναι εσυ ησουν με το flickering problem. Σωστα το ειχα ξεχασει. Κριμα παντως η ταλαιπωρια αν ηταν θεμα software...

Μάριος...

Σε εμένα η οθόνη φαίνεται πολύ καλή χωρίς μωβ ή κάποιο άλλο χρώμα. Flickering δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Για τις ειδοποιήσεις εγώ έκανα τα παρακάτω και στο viber έρχονται κανονικά με developer 5.10.8, Ρυθμίσεις<Γραμμή Κατάστασης<Διαχείρηση Ειδοποιήσεων και στο πρόγραμμα που μας ενδιαφέρει Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, έπειτα πάμε στο Ρυθμίσεις<Πρόσθετες Ρυθμίσεις<Μπαταρία<Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών<choose apps to restrict< και την εφαρμογή που θέλουμε να μας δίνει ειδοποιήσεις(πχ. viber) την κάνουμε unselected και τέλος Κέντρο Ασφάλειας όχι απο ρυθμίσεις αλλα από εικονίδιο στην οθόνη<Δκαιώματα<Αυτόματη έναρξη<και τικάρουμε την εφαρμογή που θέλουμε (πχ viber) να μπορέι να εκκινεί αυτόματα. Ετσι δουλευεί σε μένα κανονικά νομίζω. Ελπίζω να βοηθήσει

Δεν αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας?αφού τρέχουν συνέχεια από πισω

Ωραίος, να προσθέσω άλλα 3

Security->Persmissions->Permissions->Viber/whatever->Display Pop-up window->yes

Security->data usage->Restrict data usage->Viber/whatever->Mobile->yes WLan->yes

Security->data usage->Data usage stats->viber/whatever->background data->yes

Edited by PGM_gr
HTC Desire HD <<<

Καλημέρα στο φόρουμ. Μόλις χθες το παρέλαβα από vickmall μέσα σε 13 μέρες από την παραγγελία με προορισμό την Ολλανδία. Πολύ καλή αναβάθμιση από το nexus 4 από όλες σχεδόν τις απόψεις. Έχω μια απορία όμως. Η οθόνη του κινητού γρατζουνιεται εύκολα; Γενικά τα κινητά μου τα θέλω τελείως γυμνά, χωρίς προστατευτικα κλπ γιατί έχουν καλύτερη αίσθηση έτσι. Όποιος έχει κάποια σχετική εμπειρία ας μας πει...

Thanks