Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ το Doοgee για την κόρη μου και είναι απόλυτα ευχαριστημένη,το θέμα όμως που προέκυψε,έχει ώς εξής.Σήμερα της έβαλα και δευτερη κάρτα στο τηλέφωνο "whats up".Όταν ανοίξαμε το τηλέφωνο ζήτησε πρώτα να γράψουμε τον κωδικό πρόσβασης που έχει βάλει η κόρη μου για να μην μπορεί κανείς να ανοίξει το κινητό της,έπειτα ζήτησε τους κωδικούς pin των καρτών (έως εδώ καλά) και στην συνέχεια και για πρώτη φορά, ζήτησε εναν κωδικό προστασίας ιδιωτηκότητας για να ξεκλειδώσει.έχει κάποιος κάποια ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα που ζητάει??Επίσης να ενημερώσω ότι όταν το πήρα για πρώτη φορά,κάπου στης ρυθμίσεις ασφαλείας είχα δώσει τον αριθμό μου,ώστε αν τυχόν γίνει κάτι να ειδοποιηθώ με μνμ.Ήρθαν δύο μυνήματα (που όπως μου είπε μια Κινέζα που της τα έδειξα) γράφουν ότι το κινητό έχει κλαπεί!!!Παιδιά βοηθήστε η κόρη μου έχει μουρλαθεί στο κλάμα:(

Στον αριθμό που δώσατε, έχει έρθει κάποιο σχετικό μήνυμα;

Μήπως όντως έχει κλαπεί;

Η κόρη δε χρειάζεται να κλαίει. :) Μπορεί να αλλαχτεί η συσκευή ή να πάρει άλλη. Υπάρχουν άπειρες.

Huawei Nova 5T

Χμ.. Μήπως δεν προλαβαίνει να το σηκώσει; Γιατί τώρα τελευταία κάνουν και αναπάντητες τα call centers.

Δεν ξέρω αν της το κάνει αν αργήσει να το σηκώσει, μου το περιγράφει, κτυπάει το τηλέφωνο κάνει με το δάκτυλο να το απαντήσει και δεν μπορεί δεν κάνει καμμία κίνηση.

Και κάτι άλλο μου αναφέρει ένα ήχο σαν δόνηση αλλά από το ακουστικό όταν απαντάει ο άλλος η καθώς μιλάει όχι όμως κάθε συγκεκριμένο χρόνο υπάρχει καμία ρύθμιση για αυτό?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα έχω αγοράσει και εγώ το Doοgee για την κόρη μου και είναι απόλυτα ευχαριστημένη,το θέμα όμως που προέκυψε,έχει ώς εξής.Σήμερα της έβαλα και δευτερη κάρτα στο τηλέφωνο "whats up".Όταν ανοίξαμε το τηλέφωνο ζήτησε πρώτα να γράψουμε τον κωδικό πρόσβασης που έχει βάλει η κόρη μου για να μην μπορεί κανείς να ανοίξει το κινητό της,έπειτα ζήτησε τους κωδικούς pin των καρτών (έως εδώ καλά) και στην συνέχεια και για πρώτη φορά, ζήτησε εναν κωδικό προστασίας ιδιωτηκότητας για να ξεκλειδώσει.έχει κάποιος κάποια ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα που ζητάει??Επίσης να ενημερώσω ότι όταν το πήρα για πρώτη φορά,κάπου στης ρυθμίσεις ασφαλείας είχα δώσει τον αριθμό μου,ώστε αν τυχόν γίνει κάτι να ειδοποιηθώ με μνμ.Ήρθαν δύο μυνήματα (που όπως μου είπε μια Κινέζα που της τα έδειξα) γράφουν ότι το κινητό έχει κλαπεί!!!Παιδιά βοηθήστε η κόρη μου έχει μουρλαθεί στο κλάμα:(

Από που το αγόρασες έχει σημασία

Στον αριθμό που δώσατε, έχει έρθει κάποιο σχετικό μήνυμα;

Μήπως όντως έχει κλαπεί;

Η κόρη δε χρειάζεται να κλαίει. :) Μπορεί να αλλαχτεί η συσκευή ή να πάρει άλλη. Υπάρχουν άπειρες.

Έχει έρθει μνμ στα κινέζικα στο δικό μου κινητό που λέει ότι έχει κλαπεί.Κατά λάθος όμως πρόσεξα ότι όταν είχα κάνει την ρύθμιση στο Doogee, είχε έρθει ενα μνμ (που ευτυχώς είχα κρατήσει) στο κινητό μου, στα Κινέζικα που όμως στο τέλος έγραφε αυτό "#mima#.Έχοντας εξαντλήσει όλες τις επιλογές το έστειλα σαν μνμ στο κινητό της κόρησ μου και μετά από λίγο μου ήρθε σαν μνμ ένας 8ψήφιος αριθμός,ο οποίος και ξεκλείδωσε το κινητό της μικρής!!!!.Πάντως για να μην την πατήσει και κανείς άλλος που έχει κάνει αυτήν την ρύθμιση ασφαλείας να γνωρίζεται 'οτι σε κάθε αλλαγή sim το τηλέφωνο κλειδώνει.Μου ξανακλέιδωσε 'οταν άλλαξα την κάρτα sim αλλά ο ίδιος κωδικός το ξεκλείδωσε.Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Σήμερα μου ήρθε και εμένα FOTA η V-18, η αλλαγή που βλέπω είναι στο touch, πιο καλή και άμεση η οθόνη στο πάτημα πλέον.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εγώ αφού έκανα αναβάθμιση με το flash tool αφού μπούταρε μου λεει "μή έγκυρο imei" τώρα τι γίνεται;

Edit: Εντάξει το έλυσα μπαίνεις σε enginnering mode πληκτρολογώντας στον αριθμό τηλεφώνου *#*#3646633#8#* μετά το GPRS και γράφεις τα imei

Edited by nmitr11

Έχει έρθει μνμ στα κινέζικα στο δικό μου κινητό που λέει ότι έχει κλαπεί.Κατά λάθος όμως πρόσεξα ότι όταν είχα κάνει την ρύθμιση στο Doogee, είχε έρθει ενα μνμ (που ευτυχώς είχα κρατήσει) στο κινητό μου, στα Κινέζικα που όμως στο τέλος έγραφε αυτό "#mima#.Έχοντας εξαντλήσει όλες τις επιλογές το έστειλα σαν μνμ στο κινητό της κόρησ μου και μετά από λίγο μου ήρθε σαν μνμ ένας 8ψήφιος αριθμός,ο οποίος και ξεκλείδωσε το κινητό της μικρής!!!!.Πάντως για να μην την πατήσει και κανείς άλλος που έχει κάνει αυτήν την ρύθμιση ασφαλείας να γνωρίζεται 'οτι σε κάθε αλλαγή sim το τηλέφωνο κλειδώνει.Μου ξανακλέιδωσε 'οταν άλλαξα την κάρτα sim αλλά ο ίδιος κωδικός το ξεκλείδωσε.Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Άρα, η ασφάλεια που είχες ενεργοποιήσει ήταν. Οπότε, τέλος καλό, όλα καλά. :)

@leotzian

Αυτό για τη δόνηση, είναι:

Εφαρμογή τηλεφώνου -> 3 τελείες πάνω δεξιά -> Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Listen Vibrate (και στα Ελληνικά το ίδιο είναι). Είναι ρύθμιση, για να καταλαβαίνεις ότι ο άλλος απάντησε στην κλήση σου.

Για το θέμα της οθόνης. Θέλω να πιστεύω ότι με Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων θα διορθωθεί.

ΑΛΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΑ GOOGLE APPS, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Προς mods: Έγραψα κεφάλαια, για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση και να προσέξουν το πρόβλημα του συμφορουμίτη οι υπόλοιποι.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Από τη στιγμή που η ρομ της συσκευής περιλαμβάνει τα gapps θα υπάρχουν και μετά την επαναφορά.

Χμ.. Μήπως δεν προλαβαίνει να το σηκώσει; Γιατί τώρα τελευταία κάνουν και αναπάντητες τα call centers.

Τελικά αυτό με το touch που δεν δουλεύει για να απαντήσει το τηλέφωνο το κάνει όταν δεν απαντήσεις την κλήση μετά τα 5 - 6 κτυπήματα και όχι πάντα σου λέι τίποτε αυτό?

Αν απαντηθεί η κλήση μέσα στα 5 κτυπήματα όλα δουλεύουν καλά.

Τελικά αυτό με το touch που δεν δουλεύει για να απαντήσει το τηλέφωνο το κάνει όταν δεν απαντήσεις την κλήση μετά τα 5 - 6 κτυπήματα και όχι πάντα σου λέι τίποτε αυτό?

Αν απαντηθεί η κλήση μέσα στα 5 κτυπήματα όλα δουλεύουν καλά.

Τότε άλλο είναι το πρόβλημα. Μήπως έχει ενεργοποιημένη κάποια προώθηση κλήσης; Ή τηλεφωνητή;

Huawei Nova 5T

Τότε άλλο είναι το πρόβλημα. Μήπως έχει ενεργοποιημένη κάποια προώθηση κλήσης; Ή τηλεφωνητή;

Δεν έχει να κάνει με προώθηση όταν παίρνει η προώθηση το τηλέφωνο σταματάει να χτυπάει εδώ εξακολουθεί να κτυπάει κανονικά και δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Πήρε η κόρη μου το κινητό της από το σταθερό 2 - 3 φορές δια να το δοκιμάσει, το άφησε να χτυπήσει από 3 έως 7 φορές μετά τις 6 το έκανε αυτό το τρελό ενώ εξακολουθούσε να χτυπάει

Υποτίθεται ότι στη v17 υπήρχε η ρύθμιση να έχω διαφορετικό ringtone σε κάθε σιμ αλλά ότι και να έκανα έπαιρνε το ίδιο ringtone και στις δυο. Περνώντας την v18 περίμενα να λυθεί το πρόβλημα αλλά οι απίστευτοι Κινέζοι απλά έβγαλαν αυτή την επιλογή και τώρα θες δε θες έχεις ένα ringtone και για τα δυο νούμερα. Πάντως το πρόβλημα από την πλευρά τους λύθηκε, αφού δε γίνεται απλά δε βάζουμε την επιλογή αυτή.

Εντάξει δεν είναι και τραγικό αλλά αυτή τη διαφορά είδα εγω.

το κινητό είναι αυτό εδώ σωστά; http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-DOOGEE-X5-5-inch-Android-5_1-MTK6580-Quad-core-Smartphone-wp-Uk-1010480.html# για απλή χρήση τι λέτε αξίζει;

το κινητό είναι αυτό εδώ σωστά; http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-EU-Warehouse-DOOGEE-X5-5-inch-Android-5_1-MTK6580-Quad-core-Smartphone-wp-Uk-1010480.html# για απλή χρήση τι λέτε αξίζει;

Εννοείται ότι αξίζει. Ειδικά στα χρήματα, που αναφέρει το link σου. Επίσης, πες μας για πόσο απλή χρήση το θες.

Huawei Nova 5T

Εννοείται ότι αξίζει. Ειδικά στα χρήματα, που αναφέρει το link σου. Επίσης, πες μας για πόσο απλή χρήση το θες.

youtube,browsing viber μηνυματα κλπ , ελαχιστα εως καθολου παιχνίδια.

η συγκεκριμένη έκδοση του X5 είναι η σωστή; υπάρχουν και άλλες;

σε stock έκδοση έχει προβλήματα; ή θα χρειαστεί αναγκαστικά να αλλάξω rom ;

Edited by alexakos7

υπαρχει και η pro καλυτερη σε ram , μνημη, επεξεργαστη, +25 ευρω περιπου

γενικα και το απλο μια χαρα ειναι και δεν θελει τιποτα να του κανεις

Επειδή κι εδώ, ως επί το πλείστον, αυτά κάνω, δε θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα.

Η σωστή "απλή" είναι. Υπάρχει και η Pro, με 2gb ram και 16gb εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Η rom που έχει είναι πανάλφρη. Δεν περίμενα να λειτουργεί τόσο καλά. Και προέρχομαι από wp. Εκτός από το να "παίξεις" με τις roms, δε βλέπω το λόγο.

Huawei Nova 5T

Αυτό το link μου το έστειλε η doogee.cc και είναι η V18

http://doogee.picp.net:5000/fbsharing/jK1ss1Oe

Edited by giannnis12

Αυτό το link μου το έστειλε η doogee.cc και είναι η V18

http://doogee.picp.net:5000/fbsharing/jK1ss1Oe

Κατάφερε να το κατεβάσει κανείς;

Μετά από κανένα μισάωρο, και αφού έχουν κατέβει 2-3 Mb, σταματάει.

Κατάφερε να το κατεβάσει κανείς;

Μετά από κανένα μισάωρο, και αφού έχουν κατέβει 2-3 Mb, σταματάει.

Γιατί δεν μπορείς να την κατεβάσεις με FOTA; Εγώ μια χαρά έκανα την μετάβαση από την V17 σε V18.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Γιατί δεν μπορείς να την κατεβάσεις με FOTA; Εγώ μια χαρά έκανα την μετάβαση από την V17 σε V18.

Εχει την 15 επάνω, και δεν εμφανίζει την OTA...

παιδιά θελω ενα φτηνο κινητο,να του βαλω και μια θηκη και να το εχω στη μηχανή σαν gps.

αξίζει; πιανει το gps ή να ψάξω για τπτ αλλο;

παιδιά θελω ενα φτηνο κινητο,να του βαλω και μια θηκη και να το εχω στη μηχανή σαν gps.

Μια χαρά δουλεύει το GPS του

Μανώλης

Απο τα καλυτερα που εχω συναντησει!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.