Mark_K Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αλλάζοντας launcher με άλλον. Π.χ. Nova ή Google now launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα δεις καμία διαφορά σε αυτονομία είτε έχεις την 15 είτε την 17, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές... οκ φίλε σύμφωνα με την γνώμη σου ποια να περάσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δεν έχει κάποια ορατή διαφορά. Είχα για λίγο τη 17 και πήγα πίσω απλά γιατί δεν ήταν εύκολο να ανοιγοκλείνω τα δεδομένα με μια κίνηση όπως στην 15. Αλλά αν δεν σε νοιάζει κάτι τέτοιο, καλύτερα μείνε στην καινούρια. Το μοναδικό διαφορετικό πράγμα που εντόπισα στη 17, είναι πως τραβάει φωτογραφίες με τα volume πλήκτρα. Λογικά ίσως έχει και άλλες, μη ορατές βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αλλάζοντας launcher με άλλον. Π.χ. Nova ή Google now launcher. Αν αλλάξω δλδ launcher θα αλλάξει και το εικονίδιο; Πως θα γίνει αυτό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) οκ θα δω ποια official θα φλασάρω για αυτήν ξέρετε τίποτα? http://www.needrom.com/download/port-ark-benefit-for-doogee-x5/ λέω να την τεστάρω αξίζει τον κόπο? μιας και έχω άδεια αυτές τις μέρες ;pppp είναι σημαντικό αυτό με τα δεδομένα αλλά δεν τα χρησιμοποιώ συχνά θα δω. ή αυτή http://www.needrom.com/download/port-cubot-note-s/ Edited February 3, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αν αλλάξω δλδ launcher θα αλλάξει και το εικονίδιο; Πως θα γίνει αυτό; Ο συγκεκριμένος launcher της Doogee κάνει τα εικονίδια να φαίνονται έτσι. Αν βάλεις άλλον θα τα δείχνει όπως είναι σχεδιασμένα από τη μάνα τους. Μιλάμε για όλα τα εικονίδια των συχνά χρησιμοποιούμενων εφαρμογών. Camera, mail, μηνύματα, playstore, κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 @Mark_K Ήσουν σαφέστατος φίλε μου...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το ξερω οτι αυτο το θέμα με τη μπαταρία έχει κουράσει. Αλλά τελικά αφού ή doogee λέει ψέμματα ποσά mAh είναι πραγματικά ή μπαταρία; Και από ότι έχω παρατηρήσει το τηλέφωνο φορτίζει γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πρέπει να είναι κοντά στα 2200 πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Η φόρτιση του διαρκεί λίγο ή μου φαίνεται; Δηλαδή σε μια ώρα μπορεί να φτάσει και το 100%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Eξαρτάται από το ποσοστό που είχε πριν το βάλεις να φορτίσει, αλλά και από τον φορτιστή. Με τον δικό του εννοείς, υποθέτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ναι με το δικό του. Το χρησιμοποιείς σαν πρώτο ή σαν δεύτερο τηλέφωνο; Πιο πριν είχα ένα ZTE v967s του οποίου η μπαταρία μετά από 2,5 χρονια και ακόμα είναι σκυλί. Και βλέπω να υστερεί σε πολύ λίγα σε σχέση με το doogee. Αυτό το πήρα σαν 2ο ή 1ο δεν έχω ακόμα αποφασίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Γενικά και με τον δικό του τραβάει 1Α ρεύμα έστω και αν οι προδιαγραφές του είναι για 0,7Α και φορτίζει σχετικά γρήγορα. Σαν πρώτο το είχα για 2 μήνες μέχρι προχθές που ήρθε το Homtom HT6 που είχα παραγγείλει, και πλέον το έχω σαν 2ο. Έχω twin SIM και στα 2 νούμερα που χρησιμοποιώ, οπότε έχω πρακτικά τις ίδιες κάρτες και στα 2. Οπότε βάζω σε fight mode όποιο δεν δουλεύω και παίρνω το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μπορεί να είμαι off topic αλλά και εγώ το χρησιμοποιώ με 2 κάρτες μια wind και μια cosmote . Το να κάνω καθεμιά twin sim ξέρεις μήπως ποια είναι ή χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Όπως τα λέει. Η wind μόνο δεν έχει. Ωστόσο αν η κάρτα σου είναι παλιά, παραπάνω από 2 ετών ίσως να μπορεί να αντιγραφεί και να κάνεις την ίδια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federer17 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Γεια σας παιδια!ειμαι κατοχος του κινητου απο 20 νοεμβρη!κανενα προβλημα απολυτως!η αγορα εγινε απο εδω: http://www.lightinthebox.com/gr/doogee-x5-5-0-hd-ips-android-5-1-3g-smartphone-otg-ota-rom-8gb-bt4-0-gesture-sensing-fm_p4027639.html Η μπαταρια του κινητου ομως μου λεει οτι ειναι 1000mah με την εφαρμογη battery doctor..Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει??Αφου εδω εχω διαβασεi πολλους που λενε οτι ειναι 2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δεν μετράει σωστά σε mtk κινητά το battery doctor.Η μπαταρία είναι όντως 2000mah Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federer17 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Οκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έβαλα σήμερα Nova prime και άλλαξε το τηλέφωνο..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 καμιά custom rom από needrom από αυτές που υπάρχουν είναι καμία που να έχει περισσότερη αυτονομία μπαταρίας από official? ξέρετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν το έχουμε ξαναπεί; Είναι τόσο ελαφριά η δικιά του που είναι πολύ χλωμό να πετύχεις κάτι καλύτερο σε αυτονομία με custom rom. Τουλάχιστον χωρίς να κάνεις το τηλέφωνο να σέρνεται(κατεβάζοντας τη συχνότητα λειτουργίας δηλαδή μπας και κάψει λιγότερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ένας λόγος που το πήρα και εγώ ήταν τα 2400mAh που έγραφε για τη μπαταρία, αλλά τελικά μάλλον μούφα αποδείχτηκαν αυτό με απογοήτευσε λίγο. Αλλά κατά τα άλλα για τα λεφτά που δίνεις είναι φοβερό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν το έχουμε ξαναπεί; Είναι τόσο ελαφριά η δικιά του που είναι πολύ χλωμό να πετύχεις κάτι καλύτερο σε αυτονομία με custom rom. Τουλάχιστον χωρίς να κάνεις το τηλέφωνο να σέρνεται(κατεβάζοντας τη συχνότητα λειτουργίας δηλαδή μπας και κάψει λιγότερο). ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σας lagάρει το facebook lite, στο scroll; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Από όσο θυμάμαι ναι. Σε κάθε συσκευή που το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts