Mark_K Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αυτό το είναι το άλλο που σκεφτόμουν. Όταν γράφτηκε ο οδηγός εδώ μέσα με τα συνημμένα για root δεν είχε βγει η 17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αυτό το είναι το άλλο που σκεφτόμουν. Όταν γράφτηκε ο οδηγός εδώ μέσα με τα συνημμένα για root δεν είχε βγει η 17. Μήπως τo recovery είναι σε άλλη διεύθυνση της μνήμης στην v17? Και αν ναι τι φλάσαρα εγώ και που το πέρασε,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Τζίφος όσες φορές και αν προσπάθησα ενώ δείχνει ότι κάνει download στη συσκευή στην ουσία δεν γράφει τίποτα. Το recovery δεν αλλάζει. Υπάρχει secure bootloader επιλογή την οποία τικάρεις ή ξετικάρεις κάπου; Update: Για όσους έχουν την V17 υπάρχει το αρχείο update-ROOT-DOOGEE_X5.zip στην παρακάτω διεύθυνση https://yadi.sk/d/y73qeZZTnikUY Πηγαίνετε Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημερώσεις συστήματος - κλίκ στις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά - Τοπικές ενημερώσεις - διαλέγεται το αρχείο update-ROOT-DOOGEE_X5.zip που το έχετε βάλει (κάρτα SD ή μνήμη τηλεφώνου) - Ενημέρωση τώρα (αγνοείται την προειδοποίηση που λέει ότι μπορεί να μη δουλεύει το τηλέφωνο) . Το τηλέφωνο κάνει restart φλασάρει το αρχείο και μετά είστε root. Δεν κάνει τίποτα στο recovery αλλά είστε root users. Δοκιμάζετε πάντα με δικιά σας ευθύνη, εμένα μου δούλεψε. Edited January 29, 2016 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Xposed και gravitybox έβαλε κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Xposed και gravitybox έβαλε κανένας? Εγώ έβαλα και δουλεύουν όλα οκ gravity box, lucky pacher,YouTube away,app settings, MinminGuard Edited January 30, 2016 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Χτες το βράδυ στα καλά καθούμενα η οθόνη έγινε λευκή με μαύρες κάθετες ρίγες, έβγαλα την μπαταρία, εκκίνηση και ολα μια χαρά, Τι λέτε να έγινε, κάποια προειδοποίηση για κάτι χειρότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ποια έκδοση του xposed framework εβαλες; Γιατί διάβασα ότι κάποιες εκδόσεις κάνουν το τηλέφωνο τούβλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Ποια έκδοση του xposed framework εβαλες; Γιατί διάβασα ότι κάποιες εκδόσεις κάνουν το τηλέφωνο τούβλο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk και xposed-v79-sdk22-arm.zip Το zip μέσω recovery το apk κανονικά στην επανεκκίνηση κάνει κάμποση ώρα μην ανισυχήσεις Edited January 30, 2016 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Ποια έκδοση λογισμικού έχεις για το xposed, v17 ή προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Προσπαθώντας να διαβάσω καμμιά 100σταριά σελίδες κατέληξα στο συμπέρασμα και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι η κατανάλωση μπαταρίας της συσκευής ανέβηκε με την σταδιακή αναβάθμιση απο την v13-v14 στην v17. Τι προβλήματα είχαν αυτές οι εκδόσεις και γιατί ήταν τόσο σημαντική η αναβάθμιση τους; Αξίζει να ξαναγυρίσω στην v13 ή την v14 υπήρχε καλύτερη συμπεριφορά του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Με δοκιμή των εκδόσεων 15 και 17 θα έλεγα πως δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση λόγω της έκδοσης. Γενικά όσο το φορτώνεις με διάφορα και βαραίνει, τόσο αρχίζει να καθυστερεί λιγάκι και να καταναλώνει μπαταρία. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ορατή(ελάχιστη). Τώρα σε κανονικές συνθήκες χρήσης με mobile data συνεχώς ανοιχτά, όπως όλες οι συσκευές καταναλώνει αρκετά παραπάνω. Σε συνάρτηση και με το σήμα πάντα και την ένταση αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Με δοκιμή των εκδόσεων 15 και 17 θα έλεγα πως δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση λόγω της έκδοσης. Γενικά όσο το φορτώνεις με διάφορα και βαραίνει, τόσο αρχίζει να καθυστερεί λιγάκι και να καταναλώνει μπαταρία. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ορατή(ελάχιστη). Τώρα σε κανονικές συνθήκες χρήσης με mobile data συνεχώς ανοιχτά, όπως όλες οι συσκευές καταναλώνει αρκετά παραπάνω. Σε συνάρτηση και με το σήμα πάντα και την ένταση αυτού. Με την 17 φτιάχνει το tethering; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Λογικά εννοείς για τη vodafone. Δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής. Τώρα έχω επιστρέψει στην 15, μόνο και μόνο γιατί έχει διακόπτη άμεσης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης δεδομένων στα quick settings που στην 17 το καταργήσανε και πρέπει να ανοίξεις κάτι άλλο πρώτα. Συν το ότι δεν έβλεπα κάποια ουσιαστική διαφορά γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Με δοκιμή των εκδόσεων 15 και 17 θα έλεγα πως δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση λόγω της έκδοσης. Γενικά όσο το φορτώνεις με διάφορα και βαραίνει, τόσο αρχίζει να καθυστερεί λιγάκι και να καταναλώνει μπαταρία. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ορατή(ελάχιστη). Τώρα σε κανονικές συνθήκες χρήσης με mobile data συνεχώς ανοιχτά, όπως όλες οι συσκευές καταναλώνει αρκετά παραπάνω. Σε συνάρτηση και με το σήμα πάντα και την ένταση αυτού. Εντάξει γνωστά αυτά απλώς κάποιος επέμενε ότι με την v13 είχε πιστοποιημένα λιγότερη κατανάλωση. Εγώ μετά το ροοτ έκανα calibration την μπαταρία και με το hibernation manager βελτιώθηκαν αρκετά τα πράγματα. Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε Edited February 1, 2016 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τι να σου πω. Χρήση με χρήση διαφέρει. Γενικά δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει πάντως. Δεν είναι λογικό ένα μικρό update, που κυρίως διορθώνει bugs,να έχει τόσο μεγάλη επίδραση στην κατανάλωση. Να ήταν καινούρια έκδοση εντελώς στο android, να πω ότι θα είχε κάποια βάση. Εγώ έχω πετύχει μέχρι και 7+ ώρες οθόνη, και δεν είχα ποτέ μου την v13. Σήμερα ήμουν έξω με δεδομένα μόνιμα ανοιχτά και φωτεινότητα στη μέση και έγραψε 4 ώρες οθόνη μέχρι το 15%. Με ελάχιστες κλήσεις. Κυρίως τα δεδομένα για μένα καθορίζουν την αυτονομία και καθόλου η έκδοση. Εκτός ίσως από την 16 αν θυμάμαι καλά που κάτι είχε πάρει το μάτι μου για battery drain. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η 17 κυκλοφόρησε πολύ σύντομα μετά από αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 θέλω να περάσω την officila v17 έχει κάποιο θέμα ή να φλασάρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Χτες, ήμουν στο facebook (από την official εφαρμογή) και στην οθόνη είχα ένα gif. Πάτησα να κάνω comment, αλλά ενώ άγγιζα στο keyboard (swiftkey) να διαγράψω 2 χαρακτήρες, αυτό νόμιζε ότι κάνω swipe μεταξύ της διαγραφής και του γράμματος Τ. Το ίδιο όταν άγγιζα το πλήκτρο εναλλαγής, μεταξύ γραμμάτων και χαρακτήρων. Επίσης, το back και το home αργούσαν πάρα πολύ να αντιδράσουν. Τέλος, έδειξε να μαυρίζει η οθόνη και να επιστρέφει εκεί που ήταν. Κλείδωσα τη συσκευή με το hardware πλήκτρο, την άφησα για λίγη ώρα και μετά που την ξεκλείδωσα, όλα ήταν φυσιολογικά. Η ερώτησή μου είναι. Το facebook app έφταιγε για όλο το παραπάνω ή "πεθαίνει" η συσκευή μου; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δεν έχει τίποτα η συσκευή σου. Απλά η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ βαριά και αν έχει και διάφορα άλλα στη μνήμη, γίνεται πολύ αργό. Μια λύση είναι να μπαίνεις από browser στο fb. Επίσης να κρατάς το κεντρικό πλήκτρο πατημένο να βγει ο task manager και να κλείσεις χειροκίνητα όσα μπορείς ή όλα θα βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δεν έχει τίποτα η συσκευή σου. Απλά η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολύ βαριά και αν έχει και διάφορα άλλα στη μνήμη, γίνεται πολύ αργό. Μια λύση είναι να μπαίνεις από browser στο fb. Επίσης να κρατάς το κεντρικό πλήκτρο πατημένο να βγει ο task manager και να κλείσεις χειροκίνητα όσα μπορείς ή όλα θα βοηθήσει. Τέλεια! Σκεφτόμουν ότι θα πήγαινα για αγορά οθόνης.. Θα το κάνω! Ευχαριστώ!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Πάντως με την v17 έχω ένα θεματακι με τα ringtone στη δεύτερη sim δεν αλλάζει ο ήχος κλήσης με τιποτα όσες φορές και αν το ρυθμισω. Είναι ο ίδιος και για τις δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για δοκίμασε να αλλάξεις πρώτα το ringtone στη 2η και μετά στην 1η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μπα ότι και να κάνω η 2η σιμ βαράει σε ότι βάλω την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 καλησπέρα επειδή μπερδεύτηκα ποια version να περάσω που να έχει καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν θα δεις καμία διαφορά σε αυτονομία είτε έχεις την 15 είτε την 17, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μόλις το πήρα κι εγώ, καλή συσκευή φαίνεται. Ερώτηση το εικονίδιο του play store που είναι άσχετο πως μπορούμε να το αλλάξουμε με το αυθεντικό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts