Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μινι ειναι η μεγάλη σιμ,micro η μεσαια που παίρνει το κινητό και nano η πιο μικρή.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μινι ειναι η μεγάλη σιμ,micro η μεσαια που παίρνει το κινητό και nano η πιο μικρή.

ωραιος,κατατοπιστικότατος,να σαι καλα φιλος

Edited by loyros
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Μινι

Όχι την τελείως μικρή

Αλλά τη μεσαια

Όπως είπε και ο bbbb, η μεγάλη είναι στην πραγματικότητα μίνι:)

Το αρχικό μέγεθος της SIM ήταν ίδιο με αυτό πιστωτικής κάρτας, για αυτό έρχονται με τέτοιο πλαίσιο όταν τις παίρνουμε απο την εταιρία.

https://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_identity_module#Formats

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια κανονικη ή μαικρο;

Δες την τελευταία φωτογραφία στη σελίδα http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html

Εμένα για micro μου φαίνεται. Το λέει και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως είπε και ο bbbb, η μεγάλη είναι στην πραγματικότητα μίνι:)

Το αρχικό μέγεθος της SIM ήταν ίδιο με αυτό πιστωτικής κάρτας, για αυτό έρχονται με τέτοιο πλαίσιο όταν τις παίρνουμε απο την εταιρία.

https://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_identity_module#Formats

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες την τελευταία φωτογραφία στη σελίδα http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html

Εμένα για micro μου φαίνεται. Το λέει και στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

micro ειναι και οι υποδοχες παιδια,,το εχει φιλος μου το τηλ...και μου το ειπε..

Σίγουρα δεν μας κάνετε πλάκα; 20 μηνύματα μίνι μικρο νάνο κλπ. Έλεος. Θα κόψουμε τις φλέβες μας. :mad:

Πιστεύετε οτι αν το πάρει κάποιος δεν θα καταφέρει να το δουλέψει; :D

Edited by misterbean

Σίγουρα δεν μας κάνετε πλάκα; 20 μηνύματα μίνι μικρο νάνο κλπ. Έλεος. Θα κόψουμε τις φλέβες μας. :mad:

Πιστεύετε οτι αν το πάρει κάποιος δεν θα καταφέρει να το δουλέψει; :D

Όχι είναι πολυ δύσκολο !!! Είναι το πιο βαρετο νημα !!!!

Είναι το πιο βαρετο νημα !!!!

Πλακα πλακα, το νημα της συσκευης αυτης εχει την περισσοτερη κινηση απο ολα τα κινεζικα !!!:lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδιά επειδή είχα αγοράσει για την κοπέλα μου το Doogee DG750 και είχε μεγάλο θέμα με την μπαταρία....αυτό πως είναι με την μπαταρία του?

Γιατί σκέφτομαι να της το πάρω

Πείτε ρε παιδιά γιατί θέλω να το παραγγείλω σήμερα κιόλας...μόνο αυτή η λεπτομέρεια με ενδιαφέρει....

Πόσο σας κρατάει? είστε ικανοποιημένοι δηλ με την μπαταρία του? ή δεν βγάζει εύκολα την μέρα?

Πείτε ρε παιδιά γιατί θέλω να το παραγγείλω σήμερα κιόλας...μόνο αυτή η λεπτομέρεια με ενδιαφέρει....

Πόσο σας κρατάει? είστε ικανοποιημένοι δηλ με την μπαταρία του? ή δεν βγάζει εύκολα την μέρα?

Παραπανω απο ικανοποιημενος.

Απο αυτο το θεμα δεν θα εχεις προβλημα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδια καθως εχω στα χερια μου και το pro,θα ελεγα σε οποιον μπορει να διαθεση 20 ευρο παραπανω να παει σε αυτο αντι να παρει το απλο.

Ειναι αρκετη η διαφορα αναμεσα στα 2 soc,σε καθημερινη χρηση,καθως το 1gb παραπανω ram,+ τα 8 gb παραπανω rom ειναι υπεραρκετα ωστε να αξιζουν την ελαχιστη αυτη διαφορα..........:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδια καθως εχω στα χερια μου και το pro,θα ελεγα σε οποιον μπορει να διαθεση 20 ευρο παραπανω να παει σε αυτο αντι να παρει το απλο.

Ειναι αρκετη η διαφορα αναμεσα στα 2 soc,σε καθημερινη χρηση,καθως το 1gb παραπανω ram,+ τα 8 gb παραπανω rom ειναι υπεραρκετα ωστε να αξιζουν την ελαχιστη αυτη διαφορα..........:)

καλά έκανες και πήρες το pro, και εγώ το pro θα έπαιρνα ανάμεσα στα 2,

Αλλά μου κάνουν εντύπωση το ισχυρότερο SOC καθώς βγάζουν ίδια νούμερα στο antutu.

Βέβαια και εγώ δικαιολογώ τα 20€ μόνο για τα 2GB ραμ και για το 4G.

καλά έκανες και πήρες το pro, και εγώ το pro θα έπαιρνα ανάμεσα στα 2,

Αλλά μου κάνουν εντύπωση το ισχυρότερο SOC καθώς βγάζουν ίδια νούμερα στο antutu.

Βέβαια και εγώ δικαιολογώ τα 20€ μόνο για τα 2GB ραμ και για το 4G.

Μην κοιτας τα νουμερα αποκλειστικα φιλε μου αυτο ειναι λαθος,κατι σαν τα mpxl στις καμερες φαντασου.Σε γενικη καθημερινη εμπειρια χρησης ειναι αισθητη η διαφορα αναμεσα στα 2 αδερφακια.Τα 2gb ram κανουν την διαφορα εδω.

Τσεκαρισμενο καθως τα ειχα-εχω και τα 2 στην κατοχη μου.

Μην κοιτας τα νουμερα αποκλειστικα φιλε μου αυτο ειναι λαθος,κατι σαν τα mpxl στις καμερες φαντασου.Σε γενικη καθημερινη εμπειρια χρησης ειναι αισθητη η διαφορα αναμεσα στα 2 αδερφακια.Τα 2gb ram κανουν την διαφορα εδω.

Τσεκαρισμενο καθως τα ειχα-εχω και τα 2 στην κατοχη μου.

Ok, δεν σε αμφισβητώ! :)

Ok, δεν σε αμφισβητώ! :)

Nαι βρε και εγω απλα αναφερω εμπειρια χρησης προς καθε ενδιαφερωμενο φιλο.:)

Εχω αναιβασει και ενα video με το pro.

Τώρα που μπήκε η παραγγελία για το μικρό , το λές ; :lol:

Άσε γιατί πέφτοντας προφανώς πάνω στην αργία των Κινέζων , δεν νομίζω ότι έχει φύγει το τηλέφωνο ακόμα από εκεί . Processing λέει στην παραγγελία στο Vickmall ......... ( βέβαια τα λεφτά έχουν τραβηχτεί ήδη από το paypal ) !!!

Τώρα που μπήκε η παραγγελία για το μικρό , το λές ; :lol:

Άσε γιατί πέφτοντας προφανώς πάνω στην αργία των Κινέζων , δεν νομίζω ότι έχει φύγει το τηλέφωνο ακόμα από εκεί . Processing λέει στην παραγγελία στο Vickmall ......... ( βέβαια τα λεφτά έχουν τραβηχτεί ήδη από το paypal ) !!!

Κοιτα να δεις τωρα,για να γραψω κατι πρεπει να εχω αμεση αποψη,δυστηχως δεν τα ειχα και τα 2 αμεσα διαθεσιμα καθως κυκλοφορησαν με διαφορα τα μοντελα αυτα.Περιττο να σου πω τι ακουω απο φιλους που τους εφερα το απλο.......:)

Λόγο αργείας στην Κίνα , ( μιας και φαντάζομαι δεν έχει φύγει ακόμα το τηλέφωνο ) μήπως να τους στείλω κανένα μύνημα να ακυρώσω την παραγγελεία του μικρού και να πάρω το μεγάλο ;;;;; :lol: Μπαίνω σε σοβαρές σκέψεις τώρα ........

Αλήθεια με το paypal τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση ; Το έχει κάνει κάνεις ; Σου πιστώνουν πίσω τα λεφτά ( και αν ναι πόσο καιρό παίρνει αυτό ) ; Εκτός και αν μπορούν να με χρώσουν 20 Ευρώ παραπάνω αυτοί στο Vickmall , κάπως , αγοράζοντας εικονικά κάτι άλλο ; Χμμμμμμμμμ

Λόγο αργείας στην Κίνα , ( μιας και φαντάζομαι δεν έχει φύγει ακόμα το τηλέφωνο ) μήπως να τους στείλω κανένα μύνημα να ακυρώσω την παραγγελεία του μικρού και να πάρω το μεγάλο ;;;;; :lol: Μπαίνω σε σοβαρές σκέψεις τώρα ........

Αλήθεια με το paypal τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση ; Το έχει κάνει κάνεις ; Σου πιστώνουν πίσω τα λεφτά ( και αν ναι πόσο καιρό παίρνει αυτό ) ; Εκτός και αν μπορούν να με χρώσουν 20 Ευρώ παραπάνω αυτοί στο Vickmall , κάπως , αγοράζοντας εικονικά κάτι άλλο ; Χμμμμμμμμμ

Απλα εαν ερθεις σε συνενοηση πληρωνεις την διαφορα για το αλλο μοντελο που θες και ετοιμος,ναι το εχω κανει,και το δεχτηκαν.

Απλα εαν ερθεις σε συνενοηση πληρωνεις την διαφορα για το αλλο μοντελο που θες και ετοιμος,ναι το εχω κανει,και το δεχτηκαν.

Βασικά μπαίνω σε σκέψεις για το θέμα της μνήμης . Μετά από λίγο καιρό , μπορεί και το 1GB να αρχίσει να φαίνεται λίγο .... Σε σχέση με τα 512MB που είχε το προηγούμενο τηλέφωνό μου , και το 1 γίγα θα κάνει μπαμ , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...... Μου φαίνεται θα πέσει πολύ σκέψη το ΣΚ :lol:

Τους είχες στειλει απλό email για την αλλαγή ή έχει κάπου κανένα link στην παραγγελία στο Vickmall , για να τους γράψω αν χρειαστεί ; ( γιατί δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο ) .

Λεφτερη που εισαι φιλε περιοχη

Ηράκλειο Κρήτης βρίσκομαι , γιατί ; :)

Βασικά μπαίνω σε σκέψεις για το θέμα της μνήμης . Μετά από λίγο καιρό , μπορεί και το 1GB να αρχίσει να φαίνεται λίγο .... Σε σχέση με τα 512MB που είχε το προηγούμενο τηλέφωνό μου , και το 1 γίγα θα κάνει μπαμ , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...... Μου φαίνεται θα πέσει πολύ σκέψη το ΣΚ :lol:

Τους είχες στειλει απλό email για την αλλαγή ή έχει κάπου κανένα link στην παραγγελία στο Vickmall , για να τους γράψω αν χρειαστεί ; ( γιατί δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο ) .

Ηράκλειο Κρήτης βρίσκομαι , γιατί ; :)

Ναι με email,και απο εδω,εαν δεν το εχουν στειλει θα στο αλλαξουν πιστευω.

Ειμαστε και εκτος οποτε.......:)