aanastasopoulos Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ευχαριστω και τους δυο φιλους. παντως βρε παιδια οσο το δουλευω διαπιστωνω οτι πραγματικα πεταει για την τιμη του. Συνεχεια λεω, δεν μπορει, κατι προβλημα θα εχει, αλλα μεχρι τωρα δεν βρισκω καπου να υστερει. Οθονη, wifi,gps, μπαταρια, ολα κομπλε. Το μονο μεχρι τωρα που δεν καταφερα ειναι να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας στο πανω μερος της οθονης μονιμα. Που θα μου παει ομως.....:) Βάλε αυτη την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent&hl=en-GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ευχαριστω και τους δυο φιλους. παντως βρε παιδια οσο το δουλευω διαπιστωνω οτι πραγματικα πεταει για την τιμη του. Συνεχεια λεω, δεν μπορει, κατι προβλημα θα εχει, αλλα μεχρι τωρα δεν βρισκω καπου να υστερει. Οθονη, wifi,gps, μπαταρια, ολα κομπλε. Το μονο μεχρι τωρα που δεν καταφερα ειναι να εμφανιζεται το ποσοστο της μπαταριας στο πανω μερος της οθονης μονιμα. Που θα μου παει ομως.....:) δεν υπαρχει αυτο με το ποσοστο της μπαταριας... εγω θα αγορασω το Doogee Ht6 5,5" 6250mah, μετα την καλη εμπειρια μου με το Χ5 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Α, ωστε ετσι εξηγειται η χαμηλη τιμη του! :lol::lol::lol: Η εφαρμογη που μου δωσατε μια χαρα φαινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 παιδια απο paypal ποσο σας βγηκε σε ευρω το pro5? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 παιδια απο paypal ποσο σας βγηκε σε ευρω το pro5? Το pro εχει δικο του θεμα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 νταξει ρε φιλαρακι πες μ ποσο σ βγηκε το απλο Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Παιδιά επειδή είχα αγοράσει για την κοπέλα μου το Doogee DG750 και είχε μεγάλο θέμα με την μπαταρία....αυτό πως είναι με την μπαταρία του? Γιατί σκέφτομαι να της το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atimos40 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το πηρα κανονικα με paypal με πιστωτικη της τραπεζας πειραιως,ολοι λετε τα καλυτερα....Για να δουμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδιά μπορεί να δει κάποιος που το έχει πόσο είναι το SAR, αν το γράφει στο εγχειρίδιο χρήσης ή γενικά κάπου στη συσκευασία? Αυτό που αναφέρεται σε προηγούμενη σελίδα είναι από σχόλιο εδώ http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html κάτι το οποίο δεν εμπιστεύομαι γιατί είναι ανεπίσημο. Επίσης, σε αντίστοιχη ερώτηση για το SAR άλλου κινητού, στο ίδιο site είχαν δώσει ψεύτικο SAR. Όσοι το έχουν έχουν πονοκέφαλο κτλ όταν μιλάνε πολύ; Η τιμή που αναφέρεται σε αυτό το site είναι περιέργως χαμηλή. Δεν νομίζω να ισχύει για κινέζικο κινητό. ΕΠίσης έστειλα e-mail πριν μία εβδομάδα στο http://www.doogee.cc που είναι το επίσημο site της εταιρίας ρωτώντας τις τιμές SAR και ακόμα περιμένω απάντηση. Να υπολογίζεις SAR γύρω στην μονάδα τουλάχιστον. Για μένα είναι και ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος μη αγοράς κινέζικου κινητού. Βέβαια αν το πάρω θα συνδιαστεί οπωσδήποτε με bluetooth hands free. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Η τιμή που αναφέρεται σε αυτό το site είναι περιέργως χαμηλή. Δεν νομίζω να ισχύει για κινέζικο κινητό. ΕΠίσης έστειλα e-mail πριν μία εβδομάδα στο http://www.doogee.cc που είναι το επίσημο site της εταιρίας ρωτώντας τις τιμές SAR και ακόμα περιμένω απάντηση. Να υπολογίζεις SAR γύρω στην μονάδα τουλάχιστον. Για μένα είναι και ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος μη αγοράς κινέζικου κινητού. Βέβαια αν το πάρω θα συνδιαστεί οπωσδήποτε με bluetooth hands free. Aυτο φιλε μου απο που το συμπερανες και το αναφαιρεις??Μην γραφουμε οτι ναναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Aυτο φιλε μου απο που το συμπερανες και το αναφαιρεις??Μην γραφουμε οτι ναναι.:) Αν γνωρίζεις κάτι άλλο επίσημο, όσον αφορά την τιμή SAR, μοιράσου το μαζί μας. Κάνω μια εικασία, που μπορεί να είναι και λάθος, στηριζόμενος στο ότι όλα τα κινέζικα έχουν αρκετά ψηλές τιμές SAR. ΕΠίσης ποτέ δεν έλαβα απάντηση στο ερώτημα που έστειλα στην εταιρία. :rolleyes: Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εγώ πάντως τόσο καιρό που είμαι στο φόρουμ , και διαβάζω θέματα για διαφορετικά κινέζικα κινητά , το αντίθετο ακούω σχετικά με το SAR . Ότι έχουν χαμηλό ή τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από τις γνωστές μαρκές που κυκλοφορούν παγκοσμίως ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Αν γνωρίζεις κάτι άλλο επίσημο, όσον αφορά την τιμή SAR, μοιράσου το μαζί μας. Κάνω μια εικασία, που μπορεί να είναι και λάθος, στηριζόμενος στο ότι όλα τα κινέζικα έχουν αρκετά ψηλές τιμές SAR. ΕΠίσης ποτέ δεν έλαβα απάντηση στο ερώτημα που έστειλα στην εταιρία. :rolleyes: Φιλε μου,εχοντας περασει απο τα χερια μου εκατονταδες πλεον κντ(λογο εργασιας),να αναφερω οτι η βελτιωση στο θεμα SAR,σε σχεση με καμια χρονια πισω ειναι τεραστια,και ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με μια επωνυμη εταιρια απο την Κινα. Μαλλον το συμπερασμα σου εχει να κανει με καποιες παλαιοτερες συσκευες απο εκει......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Aυτο φιλε μου απο που το συμπερανες και το αναφαιρεις??Μην γραφουμε οτι ναναι.:) Φιλε μου,εχοντας περασει απο τα χερια μου εκατονταδες πλεον κντ(λογο εργασιας),να αναφερω οτι η βελτιωση στο θεμα SAR,σε σχεση με καμια χρονια πισω ειναι τεραστια,και ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με μια επωνυμη εταιρια απο την Κινα. Μαλλον το συμπερασμα σου εχει να κανει με καποιες παλαιοτερες συσκευες απο εκει......:rolleyes: Το θέμα είναι όμως από την στιγμή που καμιά κινέζικη εταιρία δεν ανακοινώνει τιμές SAR εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος ότι έχει υπάρξει βελτίωση; Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά τιμές SAR στο ίντερνετ; Δεν σου κάνει εντύπωση; Εσύ έχεις κάποιο μηχάνημα και κάνεις μετρήσεις ή απλά το υποθέτεις; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Το θέμα είναι όμως από την στιγμή που καμιά κινέζικη εταιρία δεν ανακοινώνει τιμές SAR εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος ότι έχει υπάρξει βελτίωση; Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά τιμές SAR στο ίντερνετ; Δεν σου κάνει εντύπωση; Εσύ έχεις κάποιο μηχάνημα και κάνεις μετρήσεις ή απλά το υποθέτεις; Δεν υποθετω φιλε μου.........αλλα υποθετω οτι ειναι απαντηση η παρακατω-----> ..........Which is the SAR value for this phone ? Doogee Mobile Thank you for your mail. DOOGEE X5 SAR is 0.328W/KG. http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html Edited October 1, 2015 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Μόλις παρελαβα κι εγω απο vickmall. Παραγγελία τη προηγούμενη Τρίτη. 9 μερες. Φοβερη συσκευασία αποστολής με φελιζολ. Η παραγγελία έγινε κανονικα με paypal χωρις balance κλπ. Εντυπώσεις.... εντυπωσιακό!!! Φοβερο για τη τιμη του. Ακομη και η κάμερα μια χαρα. Στα επίπεδα του thl w100 που εχω. Εχει φορεμενο screen protector ηδη. Πολυ γρήγορο, πιλυ ωραίο interface (Android lollipop). Και πολυ ωραίο σε εμφάνιση! Έχουμε κάτι για root? Μπας και προλάβω πριν το δωσω στο κατοχο? Μόνο μειονέκτημα η έλλειψη θηκης. Παρήγγειλα μια flip (καθετη) απο ebay 4.5 ευρω, μεσω paypal κι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifo Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δεν υποθετω φιλε μου.........αλλα υποθετω οτι ειναι απαντηση η παρακατω-----> ..........Which is the SAR value for this phone ? Doogee Mobile Thank you for your mail. DOOGEE X5 SAR is 0.328W/KG. http://www.doogeemobile.com/doogee-x5.html Το είπα και πιο πάνω. Στο συγκεκριμένο σάιτ γράφουν ό,τι να ναι! Για παράδειγμα δες σε αυτό το κινητό: http://www.doogeemobile.com/doogee-dg310-mtk6582-quad-core-android-4-4-1gb-8gb-smartphone-5-inch.html Δίνουν 2 διαφορετικές τιμές SAR η μια εκ των οποίων είναι εξωπραγματική! (Ctrl+F και αναζήτηση για SAR, για να το βρείτε αμέσως) Και τελικά έρχεται το http://sarshield.com/radiation-chart/ για να δώσει: Doogee DG310 MTK6582 SAR: 1.48 Δηλαδή έχουμε 3 διαφορετικές τιμές SAR για ένα κινητό, με την πιο έμπιστη του sarshield. Επίσης, στο doogeemobile έχουν δώσει το ίδιο SAR για 3 διαφορετικά κινητά. (DOOGEE DG350, DOOGEE DG2014, Doogee DG800). ΣΥΝΕΠΩΣ, δεν είναι έμπιστο το doogeemobile. Και ξαναρωτάω. Κάποιος που το έχει ήδη το κινητό μπορεί να δει στο manual ή σε κανα χαρτί αν γράφει κάτι για το SAR? Επίσης, από μπαταρία πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εχω παραγγειλει δυο απο βικ πανω απο δεκα μερες και ακομα τιποτα.Γκαντεμης Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Έσπασαν τα κοντέρ, 7 μέρες από vick. Δυστυχώς δεν είναι rooted. Edited October 1, 2015 by misterbean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Πολύ μου αρέσουν αυτά που γράφετε και είμαι έτοιμος να παραγγείλω απο Everbuying. :) Σκέφτομαι να πάρω θήκη με παράθυρο. Συνεργάζεται σωστά το κινητό με αυτές; Η οθόνη δείχνει αυτά που πρέπει στη θέση πρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια τι καρτα sim παιρνει;απο καποιον που το εχει παρακαλω Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια τι καρτα sim παιρνει;απο καποιον που το εχει παρακαλω ΜΙΝΙ ............. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΜΙΝΙ ............. Micro δεν παίρνει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια κανονικη ή μαικρο; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια κανονικη ή μαικρο; Μινι Όχι την τελείως μικρή Αλλά τη μεσαια Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts