Jump to content

myphone POLL: Είστε ικανοποιημένοι από την έκδοση Android 5.x Lollipop;

valadis.k
 Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι από την έκδοση Android 5.x Lollipop στην συσκευή σας;  

616 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι από την έκδοση Android 5.x Lollipop στην συσκευή σας;

• Ναι, πολύ ικανοποιημένος
    • Αρκετά, αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης
    • Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος
    • Δεν έχω αναβαθμίσει / Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Recommended Posts

Αναβάθμισα το LG G2 μου σε lollipop και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Σε κάποια θέματα όμως με έχει κάνει να θέλω πίσω την kitkat μου!

Για παράδειγμα του ρουφάει την μπαταρία σχεδόν σε διπλάσιο βαθμό απ' ότι πριν και δεύτερον σε κάποια πράγματα φυσάει πιο πολύ από πριν ενώ σε κάποια άλλα κολλάει πιο πολύ από πριν!

Έχει κάνεις τις ίδιες παρατηρήσεις;

Όλοι ή σχεδόν όλοι τα ίδια λέμε.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• Απαντήσεις 135
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ είμαι στο τσακ να γυρίσω σε 4.4 λόγω της αδικαιολόγητης υπερθέρμανσης.:mad: Με την 5.1 φτιάχνει αυτό άραγε;
Ι need a six month vacation, twice a year.

HTC ONE m7 με 5.0.1 και είναι ονείρωξη..

Motorola moto maxx με 5.0.2 είναι ονείρωξη με παρτενέρ την Kate Upton..

Galaxy S6 με 5.1.1 είναι ονείρωξη με την Γεωργία Βασιλειάδου..

nvidia Shield με 5.1.1 είναι ονείρωξη με την Kate Upton ΚΑΙ την δίδυμη της..

Google Pixel 5

Μετά από ένα μήνα με Lollipop σε Note3-9005 οι παρατηρήσεις είναι οι εξης:

Μπαταρία στα ίδια επιπεδα

Ελαφρια καθυστέρηση σε άνοιγμα και εναλλαγή σελιδων,ενώ πριν ήταν ακαριαίο.Δεν ενοχλει,το συνηθισα.

Μικρή βελτίωση στο σήμα δικτυου.Με το προηγούμενο LG p880 είχα σχεδόν φουλ σήμα στο σπιτι,με το note από 2 γραμμές έως καθόλου ανάλογα το σημειο.Μετά την αναβάθμιση από 1-3 γραμμες.

Έχει κάνει μόνο του μόνο μια επανεκκίνηση ενώ πριν έκανε τουλάχιστον δύο τη βδομαδα.Επίσης δεν έχει κολλήσει και να χρειαστεί να βγει η μπαταρία όπως συνέβαινε πριν 2-3 φορές το μηνα.

Εμφάνισε πρόβλημα με την οθονη.Χωρίς προφανή λόγο έπεφτε η φωτεινότητα στο ελάχιστο με αποτέλεσμα να μη φαίνεται τιποτα,μόνο στο απόλυτο σκοταδι.Μετά από λίγο επανερχόταν μόνη της.Έκανα επανεκκίνηση και εδώ και 3 βδομάδες δεν έχει προβλημα.

Η συσκευή είναι γερμανική και έγινε επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση.

Εγκατεστημενες εφαρμογές καμιά 40άρια,όλη μέρα συνδεδεμένο στο ίντερνετ μέσω δικτύου η WiFi .Το βράδυ έχει μείνει από 10%-30% ανάλογα πόση χρήση GPS έχει γινει.

Γενικά δεν το μετάνιωσα,πιστεύω ότι ήταν να δείξει μέσα σε ένα μήνα το έχω δει.

Εγώ είμαι στο τσακ να γυρίσω σε 4.4 λόγω της αδικαιολόγητης υπερθέρμανσης.:mad: Με την 5.1 φτιάχνει αυτό άραγε;

Σε τι συσκευη? Λογικα εχει να κανει με το active radio bug (δες λιγο πιο πανω) οποτε η απαντηση ειναι οχι... :mad:

Sony logo.gif

Για εμένα λειτουργικά δεν έφερε κάποια μεγάλη αλλαγή που ως απλός τελικός χρήστης θα δω κάτι διαφορετικό. Μέχρι το σημείο που καταλαβαίνω βλέπω, σίγουρα το material design είναι μια μεγάλη αλλαγή που έπρεπε να γίνει και έδωσε άλλη αίσθηση στο μενού. Όσο αφορά τη μπαταρία είναι όλα σχετικά. Το να λέμε καταπίνει τη μπαταρία δεν είναι τόσο απλό. Μήπως φταίει η εφαρμογές που τρέχετε και όχι το λειτουργικό?
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Για εμένα λειτουργικά δεν έφερε κάποια μεγάλη αλλαγή που ως απλός τελικός χρήστης θα δω κάτι διαφορετικό. Μέχρι το σημείο που καταλαβαίνω βλέπω, σίγουρα το material design είναι μια μεγάλη αλλαγή που έπρεπε να γίνει και έδωσε άλλη αίσθηση στο μενού. Όσο αφορά τη μπαταρία είναι όλα σχετικά. Το να λέμε καταπίνει τη μπαταρία δεν είναι τόσο απλό. Μήπως φταίει η εφαρμογές που τρέχετε και όχι το λειτουργικό?

Υποτίθεται ότι κάνουμε ίδιο στήσιμο πριν και μετά, εγώ έτσι μιλάω πάντα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φοράω στο OnePlus One μου τη Xenon HD βασισμένη στο Android 5.1.1. Όλα καλά και πολλή γρήγορη, αλλά όταν είναι σε αναμονή το κινητό ειδικά το βράδυ καταναλώνει πάρα πολύ μπαταρία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά πάλι τα ίδια. Αυτό το Lollipop μας έχει γονατίσει τις μπαταρίες. Άντε να έρθει το Marshmallow, μπας και δούμε άσπρη μέρα. Έχω νοσταλγήσει πραγματικά τη διαχείριση ενέργειας του KitKat.

Σιγα μην παρουμε Marshmallow