Jump to content

Κινεζικο smartphone μεχρι 150Ε

pavlos77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω ενα κινητο μεχρι 150Ε για παιχνιδια,surfing με οθονη max 5.0".Η αγορα θα γινει απο εξωτερικο,ας ειναι ετσι η κατασταση.Δεν θα την κανω και αμεσα την αγορα.Ακουω προτασεις :)

Ψάχνομαι κι εγώ για κινητό και σε αυτή τη τιμή. Αφού μπορείς να κάνεις αγορά από εξωτερικό, οι επιλογές είναι άπειρες σε αυτά τα λεφτά. Εγώ επειδή ψάχνω από ελληνικά καταστήματα, είμαι ανάμεσα σε 3.. Doogee valencia2 y100 pro, leagoo elite 5 και Oukitel U8. Και τα 3 έχουν mediatek 6735 processor, 2gb ram , lolipop και 4g.

Από κινέζικα καταστήματα, τα βρίσκεις κοντά στα 100-120 ευρώ. Από ελληνικά στα 160-180.

Προσωπικά κλείνω προς το leagoo (μιας και έχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα, οπότε φαντάζομαι θα μπορώ να βγάλω άκρη με service κλπ) και το μόνο που με κρατάει, είναι ότι δε βρίσκω πουθενά λόγια από κάποιον χρήστη, ως προς τη ποιότητα κατασκευής, τα ηχεία κλπ..

Για μένα μην μπλέξετε με άγνωστες μάρκες όπως Elephone,Ulefone,Oukitel κτλ. Από Κίνα προτιμήστε Huawei,Meizu,Xiaomi,Asus,Coolpad. Γιατί αργά ή γρήγορα θα κλαίτε τα λεφτά σας.
:chair:

δες και το redmi note 2

ή το Κ3 ή το meizu m2 note θα σε αφήσουν κατευχαριστημένο

Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο;

Να ρωτήσω αυτά να κινέζικα eshop έχουν εγγυησεις???

συνηθως 1 ετος

αν παθει κατι και χρειαστει να παει κινα

θα μεινεις περιπου 2 μηνες χωρις συσκευη

Τα 5.5" μου φαινονται πολυ μεγαλα...Δεν ικανοποιουμαι απολυτα με αυτα που βλεπω.Αν ανεβει το ποσο στα 200 υπαρχει τιποτα καλυτερο?

Τα 5.5" μου φαινονται πολυ μεγαλα...Δεν ικανοποιουμαι απολυτα με αυτα που βλεπω.Αν ανεβει το ποσο στα 200 υπαρχει τιποτα καλυτερο?

αμα βαλεις αλλα 33 ευρω παιρνεις μια τουμπανη ναυαρχιδα http://www.minideal.net/original-asus-zenfone2-zenfone-2-ze551ml-z3580-2-3ghz-4gb-64gb-4g-fdd-lte-android-5-0-smartphone-quad-core-5-5-inch-ips-1920x1080-13mp-4g-lte-mobile-phone.html

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Συγγνωμη αλλά νομίζω ότι είναι μια τούμπανη ναυαρχίδα χωρίς το "ναυ"....:lol: :lol: :lol:

Διαστάσεις: 152.5 x 77.2 x 10.9 mm

Βάρος: 170 g

Αφού είπε ότι οι 5,5" του φαίνονται (και είναι) μεγάλες.

Σήμερα έχω κολλήσει με το xiaomi mi4i...διαστάσεις 138.1x69.6x7.8 mm, βάρος130gr και σούπερ specs.

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html

Tο μόνο αρνητικό που δεν έχει sdcard.

Συγγνωμη αλλά νομίζω ότι είναι μια τούμπανη ναυαρχίδα χωρίς το "ναυ"....:lol: :lol: :lol:

Διαστάσεις: 152.5 x 77.2 x 10.9 mm

Βάρος: 170 g

Αφού είπε ότι οι 5,5" του φαίνονται (και είναι) μεγάλες.

Σήμερα έχω κολλήσει με το xiaomi mi4i...διαστάσεις 138.1x69.6x7.8 mm, βάρος130gr και σούπερ specs.

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4i-mi-4i-smartphone-5-0-inch-fhd-screen-snapdragon-615-64-bit-octa-core-android-5-0-2g-16gb-13mp-camera.html

Tο μόνο αρνητικό που δεν έχει sdcard.

μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος καλα..!!

το ZENFONE 2 σε πραγματικες συνθηκες, ειναι το γρηγοροτερο κινητο σημερα...!!!

βασει PCmark work perfomance, που μετραει τις συνηθεις εφαρμογες που χρησιμοποιουνται απο τους χρηστες, ειναι στην κορυφη..!!

αρα... δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ναυαρχιδα, χωρις "ναυ"...., αλλα το ακριβως αντιθετο. οτι η ASUS εχει πολλα κιλα @@, για να σου δινει με μονο €240 τετοια συσκευη, που οι υπολοιποι ζητανε 300-400+...!!!

δεν λεω, να το παρει σωνει και καλα, καθως ο καθενας βαζει τις προσωπικες του απαιτησεις, στην αγορα κινητου, οπως το μεγεθος, που ο TS δεν θελει να ξεπερναει τις 5" ΜΑΧ. και καλα κανει, αφου ετσι του αρεσει..!!!

αλλα δεν ειναι απο τα κινητα που ΔΕΝ το λαμβανεις υπ'οψιν, παρα πολυ σοβαρα....!!!

Edited by ennia
Mobile: XIAOMI REDMI PRO

Φίλος μην τρελαίνεσαι.

Δεν είπα ότι είναι συσκευή που δεν την παίρνεις σοβαρά.

Και δε διαβάζεις καλά (ή δεν καταλαβαίνεις) τα γραφόμενα μου και μου τη λες και από πανω ... ανενημερωτος εγώ? χα χα χα χα...ας το καταπιω το πικρό ποτήρι...no hard feelings!

Η ναυαρχίδα χωρίς το ναυ πήγαινε στις διαστάσεις κ το βάρος, με μια παριπαιχτική διαθεση, και όχι στα χαρακτηριστικά του που όπως λες σαρώνει σε διεθνή βραβεία , διαγωνισμούς αντοχής, ομορφιάς κλπ κλπ..που δεν αντιλεγω.

Αν ήσουν πιο προσεκτικός, δε θα επεφτες σε τέτοιο ατόπημα.

Οι 5,5" είναι μαλλον uncomfortable μετά τη συνύπαρξη μου με 5-ιντσο. Όχι στην εμπειρία χρήσης, θεασης κλπ, που προφανώς είναι εξαιρετική, αλλά στο θέμα της άνεσης μεταφοράς κλπ.

Έχει κάτι ταμπλετακια 7-ιντσα που λειτουργούν κ σαν κινητά, super....;)

Δες και το Meizu m2 το μικρό.

http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-white.html

Φαίνεται σοβαρή πρόταση, ποιοτική κατασκευή, μεγάλη εταιρεία και καλές επιδόσεις για την τιμή του.

Αν δεν σ' ενδιαφέρει το 4G kκαι σου αρκεί το 3G, πάρε το Xiaomi MI3 από δω: http://www.buyincoins.com/item/42706.html#.VeBg9_ntmko

στην τιμή των 150 Ευρώ.

Φοβερό κινητό σε super τιμή (60% έκπτωση - στην Ελλαδα πωλείται γύρω στα 300 Ευρώ) από την κορυφαία xiaomi στις 5".

Επίσης, απ' όσο έψαξα το κινητό μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα και σε lollipop 5.1