Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge+

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση απο μόνος μου γιατί δεν έχω το 5 αλλά έχω παρακολουθήσει άπειρα βίντεο που συγκρίνουν τα 2 αυτά κινητά, και θεωρώ πλέον πως πέρα από τις πολλές ομοιότητες τους το δικό μας το τρώει σε εμφάνιση,σε στυλ,σε γοητεία και σε μουρη . το πενάκι (αυτή ειναι η ουσιαστική διαφορά) που έχει το 5 μπορεί να αντικατασταθεί από ένα άλλο που θα αγοράσεις έξτρα..σιγά τα λάχανα. Νομίζω πήγαινε κατ ευθείαν στο edge +

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά μάλλον δεν έχεις δουλέψει NOTE να δεις τι μπορεί να κάνει και τι υλοποίηση έχει το πενάκι! Once note always note! Και γι αυτό είναι τεράστια δύσκολο να μπορώ να αποφασίσω!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ολίγον άκυρος/ασχετος :lol: (χωρίς παρεξήγηση)

Το note 5 έχει ειδική οθόνη για υποστήριξη στο πενάκι δεν μπορείς να πάρεις ένα πενάκι από note και να το δουλέψεις στο edge plus. Και φυσικά δεν μπορείς να αγοράσεις άλλο πενάκι γιατί κανένα δεν κάνει την δουλειά του note.

Εγώ είμαι κάτοχος του edge plus και του note 5. Και οχι τα κινητά δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν διαφορες απλά η βασικότερη είναι το πενάκι.

Το καθενα έχει τα προτερήματα του.

Το πρώτο πράγμα που θα σου έδειχνα είναι η λειτουργία του πενακιου σαν ποντίκι με λειτουργίες δεξί κλικ προεπισκόπηση κλπ.

Για παράδειγμα αν πχ αλλάξεις φωτογραφία στο facebook με το πενάκι μπορείς να αλλάξεις και την θέση της εικόνας. Κάτι που με δάχτυλο δεν γίνεται. Δηλαδή μπορείς να δουλέψεις υπομενου σαν το hover που κάνει το mouse χωρίς να κλικαρεις τίποτα.

Προσπαθώ χοντρικά να στο εξηγήσω αλλά τελικά μόνο αν δουλέψεις το πενάκι θα το καταλάβεις. Είναι powertool και όχι εφέ.

Και τα 2 τηλέφωνα είναι ωραία πάντως. Μ'αρέσει που το edge plus είναι και πιο ελαφρύ.

δεν το έπαιξα ειδήμονας σε καμία περίπτωση,απλά θεώρησα οτι το πενάκι είναι μια λεπτομέρεια που σε μένα προσωπικά είναι άχρηστη. Είχα παλιότερα το ΝΟΤΕ 3 με το πενάκι το οποιο δεν θυμάμαι καν να το χρησιμοποίησα ποτε.

Να πω την αλήθεια μου για το ΝΟΤΕ 5 πήγαινα αλλά όταν έμαθα στο τέλος Αυγούστου οτι δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και είδα το EDGE + έτοιμο να βγει δεν τα έβαψα και μαύρα,ίσα ίσα θα έλεγα..:p πέρα βέβαια απο το γεγονός οτι το 5 θα μου το χάριζαν (ως δώρο από μια φωτογράφιση φίλης μου στην Ελλάδα για διαφήμιση του κινητού στα Αραβικά Εμιράτα αν βέβαια ερχόταν εδώ που τελικά δεν ήρθε) ενώ το edge + το αγόρασα..

Οπότε ψηφίζω edge + και με τα χέρια και με τα πόδια :lol:

απλά θεώρησα οτι το πενάκι είναι μια λεπτομέρεια που σε μένα προσωπικά είναι άχρηστη. Είχα παλιότερα το ΝΟΤΕ 3 με το πενάκι το οποιο δεν θυμάμαι καν να το χρησιμοποίησα ποτε.

Αρκετός κόσμος μέχρι τώρα έπαιρνε note για το υπόλοιπο πακέτο(μεγάλη/καλη οθόνη, καλή κάμερα κλπ )πλην πενακι.

Για όλο εκείνο το (τυχερο ) κοινό λοιπόν, το edge plus είναι άριστη επιλογή αλλά ταυτόχρονως είναι άτοπο να το προτείνουμε ελαφρά τη καρδία, εναντι του note, σε όσους βρίσκουν πραγματικά χρήσιμο το πενακι.

Θυμάμαι στο note 2 το πενάκι μου είχε αρέσει και το ψιλό δούλευα, στο note 3 είχε γίνει προέκταση του χεριού μου αλλά στο note 4 δε θυμάμαι να το δούλεψα πάνω από 5 φορές σε πέντε μήνες. Ξεθύμανε ο αρχικός ενθουσιασμός και για αυτό η μετάβαση στο edge + έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη.

παλικαρια ηρθε σε κανεναν το νεο update σε γαλλικο XEF;; το ξερω το ξανα εγραψα αλλα εχω βαρεθει να βλεπω στα firmware .:X
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Σημερα πηρα το Edge+ απο Vodafone. Χωρις να το εχω δουλεψει ιδιαιτερα λογο δουλειας, με μια πρωτη ματια ειναι απιστευτο! Και σαν οθονη και σαν ταχυτητα! Επειδη ομως μεσα εχει κατι εφαρμογες της Βονταφον, ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η τελευταια καθαρη στοκ ρομ που να παιρνει αμεσα τις αναβαθμησεις οταν βγαινουν? Δωστε ενα λινκ σας παρακαλω! Και επισης να ρωτησω, θα την περασω κανονικα με odin? Θα εχει επιπτωση στην εγγυηση?
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Λοιπόν παιδιά σήμερα που είχε νταλα ήλιο το έβαλα στο παράθυρο δίπλα να το χτυπάει το φως και κατάφερα να τραβήξω φωτογραφία αυτό για το οποίο αναφέρθηκα σε παλιότερο ποστ και έχω πει ότι μέχρι τώρα οσα Plus έχω δει πέντε ως τώρα όλα το κάνουν. Φαίνεται μόνο στον ήλιο με Full φωτεινότητα σε πολύ ανοιχτά χρώματα και ιδιαίτερα στο λευκό.

Αν είναι εύκολο πείτε μου αν υπάρχει και σε εσάς τίποτα παρόμοιο. Ευχαριστώ.

Edited by cocous

Λοιπόν παιδιά σήμερα που είχε νταλα ήλιο το έβαλα στο παράθυρο δίπλα να το χτυπάει το φως και κατάφερα να τραβήξω φωτογραφία αυτό για το οποίο αναφέρθηκα σε παλιότερο ποστ και έχω πει ότι μέχρι τώρα οσα Plus έχω δει πέντε ως τώρα όλα το κάνουν. Φαίνεται μόνο στον ήλιο με Full φωτεινότητα σε πολύ ανοιχτά χρώματα και ιδιαίτερα στο λευκό.

Αν είναι εύκολο πείτε μου αν υπάρχει και σε εσάς τίποτα παρόμοιο. Ευχαριστώ.

Έχω αναφερθεί και εγώ για αυτό το θέμα. ...το έχει και το δικό μου,και ενός φίλου μου. ..

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Έχω αναφερθεί και εγώ για αυτό το θέμα. ...το έχει και το δικό μου,και ενός φίλου μου. ..

Οποτε μαλλον ετσι θα ειναι.

Και εγω οσα ειδα ετσι κανουν.

Σημερα πηρα το Edge+ απο Vodafone. Χωρις να το εχω δουλεψει ιδιαιτερα λογο δουλειας, με μια πρωτη ματια ειναι απιστευτο! Και σαν οθονη και σαν ταχυτητα! Επειδη ομως μεσα εχει κατι εφαρμογες της Βονταφον, ηθελα να ρωτησω, ποια ειναι η τελευταια καθαρη στοκ ρομ που να παιρνει αμεσα τις αναβαθμησεις οταν βγαινουν? Δωστε ενα λινκ σας παρακαλω! Και επισης να ρωτησω, θα την περασω κανονικα με odin? Θα εχει επιπτωση στην εγγυηση?

Vodafone είχα κι εγώ. Έβαλα τη τελευταία Aγγλική BTU (παίρνει από τις πρώτες αναβαθμίσεις) μέσω ODIN. Δεν πειράχτηκε ο KNOX.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G928F/BTU/

129026.png?1640591734

Vodafone είχα κι εγώ. Έβαλα τη τελευταία Aγγλική BTU (παίρνει από τις πρώτες αναβαθμίσεις) μέσω ODIN. Δεν πειράχτηκε ο KNOX.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G928F/BTU/

Σου αλλαξε το CSC ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ota δεν θα περνεις.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδιά καλησπέρα συγνώμη που γράφω εδώ όμως δεν ήξερα που να ζητήσω βοήθεια

Ψάχνω μια εφαρμογή που να μην δείχνει ότι διαβάζω τα μηνύματα στο Facebook πέστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ γιατί έχω μπλέξει άσχημα όσο μπορείτε πιο γρήγορα σας ευχαριστώ και πάλι συγνώμη που γράφω εδώ Εγώ το s6 enge plus

παιδιά καλησπέρα συγνώμη που γράφω εδώ όμως δεν ήξερα που να ζητήσω βοήθεια

Ψάχνω μια εφαρμογή που να μην δείχνει ότι διαβάζω τα μηνύματα στο Facebook πέστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ γιατί έχω μπλέξει άσχημα όσο μπορείτε πιο γρήγορα σας ευχαριστώ και πάλι συγνώμη που γράφω εδώ Εγώ το s6 enge plus

Μπορείς να ρωτήσεις εδώ που είναι το κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6379004#post6379004

Καλησπερα σε ολους.Ψιλο παρακολουθω το θεμα αλλα δεν εχω το κινητο μιας και εχω note 3 αλλα εχω πολυ καλο μου φιλο που το εχει και του παρουσιασε το εξης θεμα.Εκει που φορτιζε απο το 0-100% σε 1.5 ωρα πλεον του φορτιζει σε 3 ωρες.Και θελω να ρωτήσω αν υπαρχει επικογη για αργη και γρηγορη φορτιση ή μηπως ξερετε τι συμβαινει.Ευχαριστω πολυ

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλησπερα σε ολους.Ψιλο παρακολουθω το θεμα αλλα δεν εχω το κινητο μιας και εχω note 3 αλλα εχω πολυ καλο μου φιλο που το εχει και του παρουσιασε το εξης θεμα.Εκει που φορτιζε απο το 0-100% σε 1.5 ωρα πλεον του φορτιζει σε 3 ωρες.Και θελω να ρωτήσω αν υπαρχει επικογη για αργη και γρηγορη φορτιση ή μηπως ξερετε τι συμβαινει.Ευχαριστω πολυ

Πιθανός να χάλασε ο ταχυφορτιστης του. Εκτός και αν πήγε να το φορτίσει με άλλον φορτιστή.

Αν δεν γραφεί γρήγορη φόρτιση όταν το συνδεει τότε κάποιο θέμα έχει... Ας κάνει ένα restart και στη χειρότερη φορματ και αν δεν φτιάξει τότε να πάει να αντικαταστήσει το φορτιστή

Επίσης ας δοκιμάσει και άλλη μπριζα μήπως φταίει αυτο

Edited by Peronoforos

Το αγόρασα τελικά απο Amazon το 64gb. Ειναι το 928f. Με την εγγύηση τι θα παίζει στην Ελλαδα; Θα ισχύει;

Καλορίζικο ,λογικά δεν θα έχεις θέμα αρκεί η συσκευή να προορίζεται για κάποια ευρωπαϊκή χώρα .Κατεβασε απο το play store το phone info και δες για ποια χωρά γράφει οτι είναι .

Samsung galaxy s21+

Καλορίζικο ,λογικά δεν θα έχεις θέμα αρκεί η συσκευή να προορίζεται για κάποια ευρωπαϊκή χώρα .Κατεβασε απο το play store το phone info και δες για ποια χωρά γράφει οτι είναι .

Ευχαριστώ! Βασικά το παράγγειλα σήμερα όποτε σε καμια 10αρια μερες θα ξέρω σίγουρα αν δε στραβώσει κατι(την πληρωμή τη δέχτηκε κανονικα πάντως).Λογικα Ιταλίας θα ειναι γιατί ο πωλητής ειναι το Amazon.it.

Σου αλλαξε το CSC ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ota δεν θα περνεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6360087#post6360087

129026.png?1640591734

Φιλε αστα το εκανα πολλες φορες αλλα δεν λέει να αλλαξει με τιποτα.τωρα εχω μεσα την BTU με csc fex..τι φορματ το wipe εκανα τιποτα αρνείται..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μάλλον εννοείς xef.

Σε παω στοίχημα οτι το xef υπάρχει μέσα στα available csc's της rom που εχεις βάλει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μάλλον εννοείς xef.

Σε παω στοίχημα οτι το xef υπάρχει μέσα στα available csc's της rom που εχεις βάλει.

Ναι xef .. ελα ντε και ποια πρεπει να βαλω για να περασω μετα την btuκαι να αλλαξει μετα σε btu.?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πρέπει να βρεις μια multi csc που να μην περιέχει μεσα στο multi csc της το xef αλλα επίσης το csc της να μην περιέχεται στο csc της btu. Δεν σ' ενδιαφέρει τι θα είναι αφού θα είναι ενδιάμεσο step.

Θα κανεις τα reset και θα τσεκάρεις το csc. Αν ολα πανε καλά θα εχει αλλάξει. Στην συνέχεια θα φλασαρεις την btu και ξανά reset.

Πρόσεχε να είναι multi csc. Οι single ισως να δημιουργησουν πρόβλημα. (Παλιότερα τουλάχιστον δημιουργουσαν)

Με δυο λόγια, αν το csc της αρχικής σου rom εμπεριέχεται στο multi csc αυτης που θα φλασαρεις, τότε 3000 reset να κάνεις δεν πρόκειται ν' αλλάξει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια καλησπερα. Θελω να παραγγειλω το s6 edge plus dual sim. Απο ebay η αμαζον ειναι καλυτερα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα. Θελω να παραγγειλω το s6 edge plus dual sim. Απο ebay η αμαζον ειναι καλυτερα?

Αν το πουλαει το ιδιο το amazon ή το κανει fullfill τοτε απο amazon.Εχεις 30 ημερες περιθωριο να το επιστρεψεις χωρις πολλες πολλες εξηγησεις

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge+