megatr0n Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Γραπτη εγγυηση 1 χρονο με πληρης καλυψη στα παντα ολα, ακομα και το κοστος μεταφορας. E λογικα αναλαμβανουν αυτοι το κοστος μεταφορας της συσκευης απο την Ευρωπη προς τη χωρα (εκτος Ευρωπης) απο την οποια το αγορασαν! Σιγουρα θα υπαρξει καθυστερηση. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Οκ τότε.Ίσως Είναι ένα καλό ντιλ για την ώρα. Για την ωρα ειναι το καλυτερο deal για Ελλαδα. Εκτος και εαν σου δεινουν και τα μαγαζια απο το εξωτερικο εγγυηση.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε megatr0n πραγματικα δεν θελω να μαθω τι και πως εαν χαλασει..... για την ωρα ας το απολασω λιγο. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Γραπτη εγγυηση 1 χρονο με πληρης καλυψη στα παντα ολα, ακομα και το κοστος μεταφορας. Μόλις μπήκα στο site και ξενέρωσα με το ότι δεν έχει το titanium grey.:( Aλλά και το μαύρο καλό είναι μωρέ.:p Να το χαρείς και πές μας εντυπώσεις! Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά η ασύρματη φόρτιση με μία σχετικά λεπτή θήκη δουλεύει; Η αναγκαστικά το έχεις χωρίς θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εγω λεω να το παρω απο το amazon.uk αξιζει λετε η θα την πατησω;Ξερετε κανα αξιοπιστο μαγαζι εσεις που το εχετε παρει να μου πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φιλος απο hedy.gr ολα καλα που το πηρα εγω. Μια ερωτηση... Τα Touch Key που ειναι αριστερα και δεξια απο το Home Button πως μπορεις να τα ρυθμισεις συνεχεια ενεργα ? Πηγα στο μενου Display οπως δειχνει το βιντεο στο Youtube, αλλα εμενα δεν εχει καν την επιλογη για τα Τouch Keys... Εχει σχεση που ακομα δεν εχω βαλει SIM μεσα ? http://i65.tinypic.com/2zre45x.jpg Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά η ασύρματη φόρτιση με μία σχετικά λεπτή θήκη δουλεύει; Η αναγκαστικά το έχεις χωρίς θήκη; Σε S6 edge δουλευε κανονικα με λεπτη θηκη! Αρα λογικα και στο Note! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά αν αφήσω όλη τη νύχτα το τηλέφωνο να φορτίζει είναι κακό για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά αν αφήσω όλη τη νύχτα το τηλέφωνο να φορτίζει είναι κακό για την μπαταρία? Όχι 10chrs Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι 10chrs Παιδιά το Samsung Pay δουλεύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά το Samsung Pay δουλεύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αυτό το είχα ρωτήσει και εγώ, αλλά μετά απο λίγο ψάξιμο χρειάζεται τουλάχιστον συμφωνίες τις σάμσουνγκ με τις συστημικές τράπεζες ώστε να παρεχεται η υπηρεσία. τώρα για τερματικά φαντάζομαι ότι δεν χρειάζονται νέα μιας και διαθέτει την μαγνητική τεχνολογία το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά το Samsung Pay δουλεύει? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Όχι δεν δουλεύει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια εσεις που πηρατε απο hyde.gr το κινητο ειναι unbranded? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σορυ hedy.gr εννοουσα Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδια εσεις που πηρατε απο hyde.gr το κινητο ειναι unbranded? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σορυ hedy.gr εννοουσα Ναι unbranded ειναι. Το δικο μου ειναι κατασκευη 13/10/2015 απο Ζαμπια. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Από προσωπική εμπειρία να παρακαλάτε να μην υπάρξει προβλημα στην συσκευή η να μην σας πέσει κάτω. Αυτά τα περι εγγύησης στην καλύτερη περίπτωση αφορούν το γεγονος οτι δεν θα μείνεις με μια συσκευή που δεν επισκευάζεται. Εχω το Ν5 στην αντιπροσωπεια της samsung στην Αίγυπτο από τις 4 Νοεμβριου για αλλαγή οθόνης. Αν το θέλει ο Αλαχ :p θα το παραλάβω στις 27 η 29 του μήνα. Δηλαδη 25 μέρες μετά και με καθημερινη επικοινωνια με το σερβις επειδή βρίσκομαι εκεί. Στο τέλος μου είπαν αν δεν ήσουν ξένος και πελάτης μας , θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο :blink: Από εκεί και πέρα σας ενημερώνω ότι τα καταστήματα skroutz δεν είναι amazon να εχουν φθηνά μεταφορικά με κουριερ. Ενημερωτικά με το φθηνότερο κουριερ απο Αίγυπτο προς Ελλάδα το κόστος είναι 46 ευρώ αν δεχτούν να το περάσουν στα δέματα κάτω του ενός κιλού, η 57 αν το λαβουν σαν δέμα του κιλού (οι μεγάλες εταιρείες όπως DHL το θεωρούν δέμα του κιλού.) Σιγουρα δεν θα το στειλει αυτός στην Ζαμπια. Θα το στείλει στον προμηθευτή του που βρίσκεται στην ευρώπη με οδική μεταφορά UPS για να κοστίσει φθηνότερα (κάτω από 20 ευρώ). Υπολογίστε 5 μέρες. Μεχρι να το στειλει ο χοντρεμπορος, δεν ξέρει κανείς πόσες μέρες θα περάσουν. Η συνολική διαδικασία στην καλύτερη περίπτωση θα διαρκέσει 1,5 με 2 μήνες και πάντα με την ευχή ότι θα γίνει σωστά η επισκευή και θα λυθεί το πρόβλημα. Γι αυτό λέω καλύτερα απ ευθείας αγορά από πωλητή γειτονικής χώρας στην οποία κυκλοφορεί η συσκευή επίσημα. πχ τουρκία Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγκυκλοπαιδικα καθαρα, πες μας αν θελεις ποσο ειναι το κοστος επισκευης οθονης στο νοτε5 στη σαμσουνγκ Αιγυπτου (σε ευρω παρακαλω οχι σε λιρες:)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ετρεξα και το Antutu ετσι απο περιεργια, εδω μιλαμε για οδοστρωτήρα !!! http://i64.tinypic.com/w8mjd2.jpg Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγκυκλοπαιδικα καθαρα, πες μας αν θελεις ποσο ειναι το κοστος επισκευης οθονης στο νοτε5 στη σαμσουνγκ Αιγυπτου (σε ευρω παρακαλω οχι σε λιρες:)). Φίλε μου δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι άνθρωποι δεν θα μου το χρεώσουν όπως φαίνεται. Ναι μεν η ζημιά έγινε από πτώση αλλά η οθόνη δεν έχει ουτε ένα σημαδι. Λογο της καθυστέρησης και λόγο ότι είμαι ξένος μου είπαν (προς τιμή τους) ότι θα το περάσουν στην εγγύηση αν και φαίνεται ότι έχει υπάρξει πτώση από σημάδι στο μέταλλο. Με παίδεψαν λίγο αφού μια μου έλεγαν οτι θα υπάρξει κόστος, μια δωρεάν, ξανά κόστος ώσπου αγανάκτησα από την καθυστερηση και ζητησα να μιλήσω με τον manager του τμήματος. Αυτός μου υποσχέθηκε θα φροντίσει να το περάσει στην εγγύηση. Βοήθησε και το παιδί που το παρέλαβε στο κατάστημα. Ενώ του είπα ότι υπήρξε πτώση μολις είδε σε πόσο άριστη κατάσταση ηταν η συσκευή μου είπε ότι δεν θα γράψει για πτώση. Εννοείται ότι αν υπήρχε ραγισμα δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Θα ξέρω περισσότερα όταν το παραλάβω. Να ρωτήσω τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να μου πούν γιατί μιλάς με τηλεφωνήτριες και δεν γνωρίζουν. Αν υπάρχει κόστος, σου λένε να περάσεις από το branch που το παρέδοσες και εκεί σε ενημερώνουν για το κόστος, υπογράφεις και κατόπιν το επισκευάζουν. Δεν πηγαίνεις σε καμία περίπτωση στις εγκαταστάσεις που γίνεται το service όπως στην ελλάδα. Το service το έχει ο αντιπρόσωπος δεν τα δινει σε τριτους όπως γινεται στην χώρα μας. Διαθέτουν δικά τους καταστήματα παντού και παραδιδεις την συσκευή εκεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πολυ καλη εξελιξη. Φυσικα να μη ρωτησεις για τιμη επισκευης, το ενδιαφερον ηταν καθαρα εγκυκλοπαιδικο. Αν και μου φαινεται οτι η σαμσουνγκ Αιγυπτου ειναι πολυ καλυτερα οργανωμενη απο την "ευρωπαϊκη" σαμσουνγκ ελλας. Μονο μειον ο 1 χρονος εγγυησης της αιγυπτιακης, αλλα αυτο υποθετω ισχυει για ολες τις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες, ή οχι? Φανταζομαι παντως τη χαρα του παιδιου που το αγορασε απο σενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το σκεφτόμουν πάρα πολύ για το NOTE 5 απέξω!νομίζω φίλε μου Te_salat μόλις έδωσες την λύση στην σκέψη μου! Άμα δεν έρθει επίσημα μακριά και αγαπημένοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το σκεφτόμουν πάρα πολύ για το NOTE 5 απέξω!νομίζω φίλε μου Te_salat μόλις έδωσες την λύση στην σκέψη μου! Άμα δεν έρθει επίσημα μακριά και αγαπημένοι! Από την άλλη το ρουτάρεις χωρίς ενοχές :p Γενικά, φέτος μας τα χάλασε η samsung. Y.γ εξαιρετική αντιμετώπιση της αιγυπτιακής samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Πολυ καλη εξελιξη. Φυσικα να μη ρωτησεις για τιμη επισκευης, το ενδιαφερον ηταν καθαρα εγκυκλοπαιδικο. Αν και μου φαινεται οτι η σαμσουνγκ Αιγυπτου ειναι πολυ καλυτερα οργανωμενη απο την "ευρωπαϊκη" σαμσουνγκ ελλας. Μονο μειον ο 1 χρονος εγγυησης της αιγυπτιακης, αλλα αυτο υποθετω ισχυει για ολες τις ηλεκτρικες/ηλεκτρονικες συσκευες, ή οχι? Φανταζομαι παντως τη χαρα του παιδιου που το αγορασε απο σενα!! Η εγγυηση των 2 χρόνων ισχύει μόνο στην ευρώπη. Η samsung δίνει όμως σε ορισμένους υπολογιστές 2ετη παγκόσμια εγγύηση και στις τηλεοράσεις που κατασκευάζονται εδώ, δινει 5. Στα κινητά αν το πάρεις από κατάστημα της αντιπροσωπείας μπορείς να αγοράσεις με 17 ευρώ δευτερο χρόνο και με 25 ασφαλιση για πτώσεις. Το είχα κάνει στο Note 2 επειδη σκόπευα να το κρατήσω 2 χρόνια. Η τιμή διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με τα καταστηματα. Εδω δεν υπάρχουν παράλληλες εισαγωγές και οι τιμές πέφτουν όταν κυκλοφορησει το επόμενο μοντέλο η αργούν πάρα πολύ. Τώρα που τα βρίσκουν και τα πουλάνε στα 570 στο ebay δεν ξέρω. Εδώ οι τιμές είναι από 6400 έως 6900 λίρες δηλαδη κάπου 770 ευρώ. Δεν συμφέρει πλεόν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καμια ιδέα να βρούμε μαγαζί στην Τουρκία; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδες πλησιαζει ο Γεναρης οπότε νομιζω οτι οποιος ειναι να παρει τωρα Νοτε 5, καλυτερα να περιμενει 2 μηνες ακομα καθως λεγεται οτι απο Γεναρη θα ερθει και επισημα Ευρωπη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδες πλησιαζει ο Γεναρης οπότε νομιζω οτι οποιος ειναι να παρει τωρα Νοτε 5, καλυτερα να περιμενει 2 μηνες ακομα καθως λεγεται οτι απο Γεναρη θα ερθει και επισημα Ευρωπη. Αυτο ακούγεται αρκετό καιρό αλλά δεν βγαίνει τπτ επίσημα ή κάποιο σοβαρό leak μέχρι στιγμής! Όπου δεις πολλά κεράσια κρατά κα μικρό καλάθι λέει η παροιμία!μακάρι όμως θέλω να δώσω το 4άρι μου για το 5αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts