c200amgpacket Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Η συχνότητα που λείπει είναι B20 (800) Και επειδή είχα το N9208 και το άλλαξα Και πήρα το N920CD η διαφορά στο σήμα είναι μεγάλη είναι η χαμηλή συχνότητα Και εγώ είδα τέτοια διαφορά στο σήμα και κυρίως στο 4G που χρησιμοποιώ συνέχεια συν ότι έχεις αναβαθμίσεις εσεις ακόμα δεν πήρατε 6 marshmallow συν δεν είναι παραμετροποίησημο για custom roms όσο το N920C N920CD Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Η συχνότητα που λείπει είναι B20 (800) Και επειδή είχα το N9208 και το άλλαξα Και πήρα το N920CD η διαφορά στο σήμα είναι μεγάλη είναι η χαμηλή συχνότητα Και εγώ είδα τέτοια διαφορά στο σήμα και κυρίως στο 4G που χρησιμοποιώ συνέχεια συν ότι έχεις αναβαθμίσεις εσεις ακόμα δεν πήρατε 6 marshmallow συν δεν είναι παραμετροποίησημο για custom roms όσο το N920C N920CD Ναι,οκ...για την 800 το ξερω, στην πραξη ομως δεν εχω καταλαβει τπτ...το δημα μου ειναι τελειο!οσο για την παραμετροποιηση,μονο για οποιον θελει να το πειραξει...αλλιως.. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Αν το πιάσεις θα καταλάβεις διαφορά στο σήμα τώρα δε. μπορείς Εγώ που είχα και το N9208 και τώρα το N920CD έχει μεγάλη διαφορά Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πέρασα την τελευταία έκδοση για Τουρκία. Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρω ότι η διαδικασία του backup και restore έχει γίνει πολύ απλή (λιγότερο από 5 λεπτά) με την εφαρμογή smart switch και ένα USB otg. Κρατάς τα πάντα στο usb, περνάς με odin την καινούρια έκδοση και επαναφέρεις το ίδιο εύκολα τα δεδομένα στο κινητό. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπάρχει καμία διαφορά στην τουρκικη? Για το link to action μπορούμε να κάνουμε κάτι? Είμαι με Καμπότζης και έχει χαθεί η συγκεκριμένη λειτουργία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Υπάρχει καμία διαφορά στην τουρκικη? Για το link to action μπορούμε να κάνουμε κάτι? Είμαι με Καμπότζης και έχει χαθεί η συγκεκριμένη λειτουργία! Όχι κάτι εμφανές, φαντάζομαι μικροβελτιωσεις. Το link to action υπάρχει κανονικά. Αν θυμάμαι έχει αναφερθεί πάλι ο λόγος για τον οποίον δεν εμφανιζόταν και έχει να κάνει με permissions που χρειάζεται η εφαρμογή s note Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Υπάρχει καμία διαφορά στην τουρκικη? Για το link to action μπορούμε να κάνουμε κάτι? Είμαι με Καμπότζης και έχει χαθεί η συγκεκριμένη λειτουργία! Φίλε το link to action δεν λειτουργεί γιατί δε φλασαρες το csc για να έχεις Ελληνικά με τη Καμποτζης αν βάλεις του Ιράκ ή την Τουρκική θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μπορώ με κάποιο τρόπο να φλασαρω κάποια από τις εκδόσεις που έχουν και τα ελληνικά προκειμένου να έχω το Link to action ξανα χωρίς να χάσω τα αρχεία μου όπως είμαι τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ξέρει κανείς πως είναι δυνατόν να βγάζει άλλο SOT το gsam και άλλο τα στατιστικά στο battery usage? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoKarafou Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Όλες αυτές που έχουν port εφαρμογές από S7 έχουν προβλήματα.. Εγώ έβαλα RSR και βρήκα την υγειά μου.. Συμφωνώ με @Xmotox RSR +googy Max και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ custom Rom έπεσε στο note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Λοιπον να πω οτι με RSR ειμαι τωρα με 6% μπαταρία, χρηση μπαταριας 1ημερα 4ωρες 10λ και sot 4ωρες 50λ Ενα 5ωρο το κραταει δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πέρασα την τελευταία έκδοση για Τουρκία. Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρω ότι η διαδικασία του backup και restore έχει γίνει πολύ απλή (λιγότερο από 5 λεπτά) με την εφαρμογή smart switch και ένα USB otg. Κρατάς τα πάντα στο usb, περνάς με odin την καινούρια έκδοση και επαναφέρεις το ίδιο εύκολα τα δεδομένα στο κινητό. Εχεις καποιο USB OTG να προτεινεις σε Ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εχεις καποιο USB OTG να προτεινεις σε Ελλαδα ? Δουλεύει άψογα: http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd2-032g-ultra-dual-usb-drive-30-32gb-p-PER.662834 Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δουλεύει άψογα: http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd2-032g-ultra-dual-usb-drive-30-32gb-p-PER.662834 Υπαρχει και αυτο αξιζει η διαφορα τιμης ? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185096 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για εμένα RSR ROM stock kernel και είμαι κομπλέ!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Υπαρχει και αυτο αξιζει η διαφορα τιμης ? http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185096 Για μένα με τίποτα.. Διπλή τιμή? Τι περισσότερο μπορεί να κάνει?? :lol: Απλά πληρώνεις έξτρα 12€ επειδή λέει samsung. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για μένα με τίποτα.. Διπλή τιμή? Τι περισσότερο μπορεί να κάνει?? :lol: Απλά πληρώνεις έξτρα 12€ επειδή λέει samsung. Ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν ξέρω στις ταχύτητες εγγραφής αν υπάρχουν διαφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα σε ολους...Θέλω να καταθέσω πως πήρα διάφορα τηλ σε σκρουτζομαγαζα για να αγοράσω το note5 το οποίο υπήρχε σε μια μόνο απόχρωση και τώρα πλέον δεν υπάρχει...Επίσης είχανε μόνο 32αρια ενώ εγώ θέλω 64αρι και σήμεραπου τηλεφώνησα μου είπανε ότι δεν υπάρχει και οτι δεν ξέρουν πότε και αν θα τους έρθει...έχεις κάνεις καμιά ιδέα?έχω έναν γνωστό ο οποίος μένει Κατάρ και του είπα να του καταθέσω τα χρήματα και να μου στείλει ότι θέλω αφού εκεί κυκλοφορεί κανονικά...αλλά φοβάται ότι αν μου το στείλει μπορεί να περάσει εκτελωνισμο και μου λέει αν είναι να το φέρει καλοκαίρι ανοιχτό δηλαδή σαν να είναι δικό του...έχετε καμία εμπειρία σχετικά με εισαγωγή στην Ελλάδα η τέλοςπάντων έναν αξιόπιστο τρόπο να βρω ένα 64αρι silver titanium που να λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα όπως τα δικά σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Λοιπον να πω οτι με RSR ειμαι τωρα με 6% μπαταρία, χρηση μπαταριας 1ημερα 4ωρες 10λ και sot 4ωρες 50λ Ενα 5ωρο το κραταει δλδ. Θέμα με deep sleep δεν υπάρχει πλέον? Τα fix που έχουν βγάλει δουλεύουν κανονικά? Σκέφτομαι να το ρουτάρω αλλά το σκέφτομαι ακόμα λόγω εγγύησης κυρίως.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c200amgpacket Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πλέον είναι ενσωματωμένο είτε λέγετε su ειτε kernel ειτε Rom οπότε ορμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού με ota.το κινητό είναι Ν920 CD. από Ιράν. Μόλις της περάσω θα πω εντυπώσεις είμαι με χωρίς ρουτ. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μου ήρθε και εμένα και μάλλον είναι MM. Αλλά θα περιμένω να δω πως θα κάτσει σε άλλους πριν κάνω το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδωσω τα SMS με δαχτυλικο αποτυπωμα? Ή έστω κάποιο sms μεμονωμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδωσω τα SMS με δαχτυλικο αποτυπωμα? Ή έστω κάποιο sms μεμονωμένα? Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κλειδώματος που χρησιμοποιουν δαχτυλικό αποτύπωμα ,δοκίμασε να δεις ποια σου κανει π.χ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts