alkis_7 Δημοσιεύτηκε August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2015 Μιας και το YouTube αυξάνει την απήχηση του στον κόσμο, όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να παρακολουθήσουν στενά κάποιον Youtuber, κυρίως άτομα νεαρότερης ηλικίας. Προσωπικά, από Έλληνες βλέπω κυρίως Κώστα Μαλιάτση (αγαπάω Cooking) και Mikeius. Από ξένους, είναι αρκετοί, και ως επι το πλείστον ασχολούνται με το gaming. Κυρίως παρακολουθώ Chesnoid που ασχολείται με FIFA αλλά και F1 (στο δεύτερο κανάλι του), TheSlapTrain1 που ασχολείται κυρίως με Forza Horizon 2, Assetto Corsa, Dirt κλπ, Chris Smoove που ασχολείται με NBA και συχνά-πυκνά και τον Squirrel που ασχολείται κυρίως με ETS2 αλλά και διάφορα ακόμη παιχνίδια. Είναι και άλλοι βέβαια στις συνδρομές μου αλλά αυτό τον καιρό δεν έχω δει κάτι ενδιαφέρον. Εσείς; Παρακολουθείτε κανέναν, Έλληνα ή από το εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Από άτομα στην ουσία μόνο τον Χρηστάρα, Chris Harris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ο Mikeius ενώ ξεκίνησε συμπαθητικά και είχε χιούμορ, για εμένα προσωπικά, κάπου το έχασε. Tα αστεία του έγιναν κρυο..λα, ο ίδιος έγινε πιο εκνευριστικός και από τον Κοντοπίδη (που αυτό θέλει τέχνη για να το πετύχεις), λόγω έλλειψης υλικού προφανώς άρχισε να κάνει αστειάκια για ομάδες ανθρώπων που δεν τους άξιζε και δε θέλω καν να αναφερθώ σε εκείνον τον περιβόητο διαγωνισμό-αηδία όπου καλούσε να του κάνουν μια δουλειά (αν θυμάμαι σχεδιασμό κάποιου logo) και ως... αμοιβή θα έδινε μπλουζάκια (!!). Όταν θέλεις να μπορείς να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα (και καλά κάνεις) θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να είσαι εσύ πρώτος απ'όλους σωστός. Πάντως ένα από τα καλύτερα μπραφ του ήταν εκείνο με τους παράξενους πελάτες όπου εξηγούσε εξαιρετικά γιατί ΔΕΝ έχουν πάντα δίκιο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Το μπραφ ήταν πραγματικά τεράστιο μπαμ γι' αυτόν. Λογικά ούτε ο ίδιος το περίμενε. Έχει πει κατά καιρούς ότι θα το συνεχίσει (είχε κάτι προβλήματα με το logo και ξανανεβάζει όλα τα παλιά επεισόδια με το νέο) αλλά δε βλέπω φως, τουλάχιστον σύντομα. Μου άρεσε και στα Τρια Πουλάκια (με τον Μαλιάτση και Jeremy/Άννα Μαρία Βέλλη) και στο Θάψε το σενάριο (με Μαλιάτση και εκεί). Κατά τα άλλα, όντως δεν έχει κάνει και κάτι άλλο τρομερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) 2j αν κ έχει μικρό ηλικιακά κοινό, εγώ τον βλέπω γιατί γελαω με την προφορά, το στυλ και τις ατάκες του!!! Κ ας ειμαι..... Είμαι, ειμαι..... Μεγαλοκοπ.... Ντάξει.... :lol: Βλέπω και jeremy που και που και λιγο Μαλιατση αλλά χωρίς subs, like, share. Δεν ασχολουμε καθόλου Edited August 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (Cooking) Μαλιάτσης, Κοντοπίδης, Gramers, Unboxholics και μερικούς ακόμα gamers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 2j αν κ έχει μικρό ηλικιακά κοινό, εγώ τον βλέπω γιατί γελαω με την προφορά, το στυλ και τις ατάκες του!!! Κ ας ειμαι..... Είμαι, ειμαι..... Μεγαλοκοπ.... Ντάξει.... :lol: Βλέπω και jeremy που και που και λιγο Μαλιατση αλλά χωρίς subs, like, share. Δεν ασχολουμε καθόλου Τον Jeremy κι εγώ τον έβλεπα παλαιότερα αλλά πλέον δεν ξέρω, δεν μου βγάζει κάτι διασκεδαστικό για να τον δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Τον Jeremy κι εγώ τον έβλεπα παλαιότερα αλλά πλέον δεν ξέρω, δεν μου βγάζει κάτι διασκεδαστικό για να τον δω. Παλιότερα ήταν πιο καλός και αυθορμητος!!!! Τότε που έπαιρνε την κάμερα και εκανΕ ότι ηθελε κ έλεγε ότι ήθελε!!! Τώρα λόγω του daz που είναι ιντερνετικη κωμοδία/εκπομπή του αντ1, τον έχουν βάλει σε "καλουπια" (λογικο) Στην παραγωγη στο netwix. Δεν μπορεί να κάνει ότι θελει Και να εκφραστεί όπως θέλει Όπως πριν κτλ. Έχει δοβαρεψει αρκετά ! Γι αυτό πιστευω ότι έχει χαλάσει αρκετα.... Μπορεί να κάνω και λάθος Edited August 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Απο ελληνες βλεπω Mikeius(μπραφ,geek wars,net wars,extreme unboxing,θαψε το σεναριο),Μαλιατση(το Cooking Maliatsis τα σπαει) και Μπλετσα(μπορει να μην εμφανιζεται παρα πολυ στην τηλεοραση,αλλα ειναι ενας απο τους πιο αφοσιωμενους ελληνες youtubers με χιλιαδες βιντεακια σχετικα με μαγειρικη,μουσικη, ταξιδια και οχι μονο).Απο ξενους τα αγαπημενα μου καναλια ειναι Crazy Russian Hacker,HouseholdHacker,Minutephysics,Buzzfeed Blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 OneCheesyMofo για bf4 και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 MKBHD, Austin Evans, Android Authority για τεχνολογικους λόγους. Πολύ καλός είναι και ο Rob Chapman για όσους ασχολούνται με μουσική. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ο απόλυτος youtuber χωρίς υπερβολές είναι ο σουηδός PewDiePie...μετά από αυτόν το χάος !!! Φανταστείτε βγάζει πάνω από 5 εκ.δολάρια και λίγα λεω κάθε χρόνο από το youtube !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ο απόλυτος youtuber χωρίς υπερβολές είναι ο σουηδός PewDiePie...μετά από αυτόν το χάος !!! Φανταστείτε βγάζει πάνω από 5 εκ.δολάρια και λίγα λεω κάθε χρόνο από το youtube !!! Δεν το ηξερα καν και με εβαλες στο τρυπακι να δω 2 βιντεο του τωρα και πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θεωρεις οτι ειναι τοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ο απόλυτος youtuber χωρίς υπερβολές είναι ο σουηδός PewDiePie...μετά από αυτόν το χάος !!! Φανταστείτε βγάζει πάνω από 5 εκ.δολάρια και λίγα λεω κάθε χρόνο από το youtube !!! Δεν το ηξερα καν και με εβαλες στο τρυπακι να δω 2 βιντεο του τωρα και πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θεωρεις οτι ειναι τοπ. Αν δεν κάνω λάθος ο pewdiepie είναι ο yter με τους περισσότερους subscribers. Ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια έχει χαλάσει απίστευτα. Πλέον για τα λεφτά κάνει σαν κοριτσάκι και είναι πιο ανωριμος από ποτέ. Παλιότερα είχε όντως φάση αλλά πλέον δεν... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Παλιότερα ήταν πιο καλός και αυθορμητος!!!! Τότε που έπαιρνε την κάμερα και εκανΕ ότι ηθελε κ έλεγε ότι ήθελε!!! Τώρα λόγω του daz που είναι ιντερνετικη κωμοδία/εκπομπή του αντ1, τον έχουν βάλει σε "καλουπια" (λογικο) Στην παραγωγη στο netwix. Δεν μπορεί να κάνει ότι θελει Και να εκφραστεί όπως θέλει Όπως πριν κτλ. Έχει δοβαρεψει αρκετά ! Γι αυτό πιστευω ότι έχει χαλάσει αρκετα.... Μπορεί να κάνω και λάθος Ακόμα και τα βιντεάκια που ανεβάζει στο κανάλι του πλέον (πολύ λιγότερα σε σχέση με παλαιότερα) δεν μου αρέσουν τόσο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ή τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts