kostast1 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Γιατί έχεις 150Μbps internet και θα στο κόψει που θα το πάει στα 54Μbps ? Στα περισσοτερα ρουτερ του κιλου το wifi n ειναι draft, δλδ δεν ειναι η τελική εκδοση και πιθανον γι'αυτό να υπάρχουν ασυμβατότητες. Η άλλη επιλογή ειναι πιο περιπλοκη και πρέπει να ρυθμίσεις το κινητο να συνδεεται σε g mode. Το χα διαβασει κάπου στο xda , αλλα μου φάνηκε αρκετα περιπλοκο και δεν ασχολήθηκα Φιλε μου μαλλον δεν εγινα αντιληπτος,το θεμα δεν ειναι το ποση ταχυτητα εχεις,η θα χασεις.Οταν εσενα το αμαξι σου εχει σκασμενο λαστιχο τι κανεις?Πας πιο σιγα,η αλλαζεις το λαστιχο? Εαν εχει θεμα λοιπον το κντ του παιδιου να το δει με το καταστημα αγορας,και οχι να το μπαλωσει.Δεν ειναι η σωστη λυση αυτη. Αυτο εννοω εγω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σου εξηγώ λοιπον οτι δεν ειναι θέμα του κινητού σαν συσκευή. Είναι κάτι που θα πρέπει να φτιαξει η doogee μέσω firmware update. Aπο την άλλη επειδή το πρόβλημα ειναι (τουλάχιστον οσο εχω διαβασει) με ρουτερ που έχουν draft n η doogee ανετα μπορει να σου πει οτι με την τελική έκδοση του n (δεν ξέρω αν ισχυει) δεν έχουν κανένα προβλημα και να αναβαθμίσει το ρουτερ του. Οπως καταλαβαινεις το πρόβλημα δεν ειναι τοσο απλο όσο η αλλαγή ενος λάστιχου. Το παιδί έχει ένα προβλημα και του προτεινα μια λύση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σου εξηγώ λοιπον οτι δεν ειναι θέμα του κινητού σαν συσκευή. Είναι κάτι που θα πρέπει να φτιαξει η doogee μέσω firmware update. Aπο την άλλη επειδή το πρόβλημα ειναι (τουλάχιστον οσο εχω διαβασει) με ρουτερ που έχουν draft n η doogee ανετα μπορει να σου πει οτι με την τελική έκδοση του n (δεν ξέρω αν ισχυει) δεν έχουν κανένα προβλημα και να αναβαθμίσει το ρουτερ του. Οπως καταλαβαινεις το πρόβλημα δεν ειναι τοσο απλο όσο η αλλαγή ενος λάστιχου. Το παιδί έχει ένα προβλημα και του προτεινα μια λύση. :) Νομίζω πως έχεις δίκιο. Να συμπληρώσω ότι μπορεί να παίξει και με τα κανάλια του ρούτερ του, που κι αυτά ευθύνονται πολλές φορές για τέτοιου είδους προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σου εξηγώ λοιπον οτι δεν ειναι θέμα του κινητού σαν συσκευή. Είναι κάτι που θα πρέπει να φτιαξει η doogee μέσω firmware update. Aπο την άλλη επειδή το πρόβλημα ειναι (τουλάχιστον οσο εχω διαβασει) με ρουτερ που έχουν draft n η doogee ανετα μπορει να σου πει οτι με την τελική έκδοση του n (δεν ξέρω αν ισχυει) δεν έχουν κανένα προβλημα και να αναβαθμίσει το ρουτερ του. Οπως καταλαβαινεις το πρόβλημα δεν ειναι τοσο απλο όσο η αλλαγή ενος λάστιχου. Το παιδί έχει ένα προβλημα και του προτεινα μια λύση. :) Φιλε μου δεν ειπα κατι το αντιθετο,η εταιρια πρεπει να δωσει λυσεις,τωρα εαν ειναι software η hardware προβλημα εμενα σαν καταναλωτη ελαχιστα με ενδιαφερει.Εχουν περασει δεκαδες διαφορετικα κντ απο τα χερια μου,οπως και το F5,που σε εμενα τουλαχιστον σε 3 συσκευες δεν ειχε θεμα το wifi.Τωρα το να πειραξω εγω το δικο μου router για να δουλευει καλα το F5 με χαλαει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φιλε μου δεν ειπα κατι το αντιθετο,η εταιρια πρεπει να δωσει λυσεις,τωρα εαν ειναι software η hardware προβλημα εμενα σαν καταναλωτη ελαχιστα με ενδιαφερει.Εχουν περασει δεκαδες διαφορετικα κντ απο τα χερια μου,οπως και το F5,που σε εμενα τουλαχιστον σε 3 συσκευες δεν ειχε θεμα το wifi.Τωρα το να πειραξω εγω το δικο μου router για να δουλευει καλα το F5 με χαλαει.:) kostas1, αυτό που προτείνει ο φίλος eddieobscurant, δεν είναι για να δουλεύει καλά το f5. Είναι γενικά καλύτερο να είσαι b + g αν η γραμμή σου είναι ως 50mbps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 kostas1, αυτό που προτείνει ο φίλος eddieobscurant, δεν είναι για να δουλεύει καλά το f5. Είναι γενικά καλύτερο να είσαι b + g αν η γραμμή σου είναι ως 50mbps. Ναι το καταλαβα αυτο και το εχω ηδη κανει εδω και χρονια..:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι το καταλαβα αυτο και το εχω ηδη κανει εδω και χρονια..:) Πιθανόν να πρέπει να το κάνει και ο φίλος μας όμως που έχει τα θεματάκια. Δεν έχει να χάσει τίποτα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Νομίζω πως έχεις δίκιο. Να συμπληρώσω ότι μπορεί να παίξει και με τα κανάλια του ρούτερ του, που κι αυτά ευθύνονται πολλές φορές για τέτοιου είδους προβλήματα. έχω γράψει ακριβώς το ίδιο πολλές σελίδες πίσω ... και βέβαια ισχύει ! Τα κανάλια 10 & 11 είναι τα καλύτερα για εκπομπή (με συμβούλευσε φίλος τεχνικός απο ΟΤΕ) και βέβαια δουλεύει άψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 το θεμα ειναι ρε παιδια μου το κανει κ εξω οχι μονο στο σπιτι μου... κ το κανει οταν το κινητο ειναι κλειστο για καμια ωρα...δεν το κανει την ωρα που ειναι ανοιχτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια μηπως ξερετε πως ρυθμιζουμε τον ηχο κλησεως για τα mail. Ενω ειναι ρυθμισμενο στις ρυθμισεις του λογαριασμου των mail οταν μου ερχετε mail δεν ακουγετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) κ το κανει οταν το κινητο ειναι κλειστο για καμια ωρα...δεν το κανει την ωρα που ειναι ανοιχτο... Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα. Το κλείνεις σαν συσκευή για καμιά ώρα, ή το wifi κλειστό για καμιά ώρα; Παιδια μηπως ξερετε πως ρυθμιζουμε τον ηχο κλησεως για τα mail. Ενω ειναι ρυθμισμενο στις ρυθμισεις του λογαριασμου των mail οταν μου ερχετε mail δεν ακουγετε. Αφού έχεις οκ τη ρύθμιση στο mail, πήγαινε μια ρυθμίσεις του τηλεφώνου, Ήχος και ειδοποίηση, πάτα το γραναζάκι δεξιά από στις Γενικές. Εκεί λογικά είναι χαμηλωμένο τέρμα το ένταση ειδοποίησης Edited February 22, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα. Το κλείνεις σαν συσκευή για καμιά ώρα, ή το wifi κλειστό για καμιά ώρα; οταν η συσκευή τεθεί σε κατάσταση αδράνειας γινεται αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα. Το κλείνεις σαν συσκευή για καμιά ώρα, ή το wifi κλειστό για καμιά ώρα; Αφού έχεις οκ τη ρύθμιση στο mail, πήγαινε μια ρυθμίσεις του τηλεφώνου, Ήχος και ειδοποίηση, πάτα το γραναζάκι δεξιά από στις Γενικές. Εκεί λογικά είναι χαμηλωμένο τέρμα το ένταση ειδοποίησης Ετσι το εχω.Αλλα το βρηκα.....Ηθελε επανεκινηση Edited February 22, 2016 by skordasdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ετσι το εχω αλλα τιποτα... Ο ήχος που θέλεις να βάλεις είναι του τηλεφώνου ή κάποιος που τον έχεις εισάγει εσύ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ο ήχος που θέλεις να βάλεις είναι του τηλεφώνου ή κάποιος που τον έχεις εισάγει εσύ; Του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Του τηλεφωνου Την ώρα που είσαι στις ρυθμίσεις του mail και τον επιλέγεις, ακούγεται; Δεν δοκιμάζεις να βάλεις κάποιον άλλο; Του τηλεφώνου πάλι αλλά διαφορετικό από αυτόν που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Την ώρα που είσαι στις ρυθμίσεις του mail και τον επιλέγεις, ακούγεται; Δεν δοκιμάζεις να βάλεις κάποιον άλλο; Του τηλεφώνου πάλι αλλά διαφορετικό από αυτόν που θέλεις. Βαζω και του τηλεφωνου και δικου μου. Αλλα κανω επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 μπες στη σελίδα του ρουτερ σου και αλλαξε το wireless mode. Σε καθε ρουτερ ειναι διαφορετικα τα settings οποτε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβής οδηγιες. Η σελιδα του ρουτερ σου πρεπει να ναι 192.168.1.254 αλλα και πάλι ειναι διαφορετική αναλογα με το ρουτερ. Σου ανεβάζω και μια εικονα για να σε βοηθήσω http://i63.tinypic.com/2uqf4wi.jpg εγω εχω forthnet φιλε μου και δν το βρισκω για να αλλαξω απο εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkosto Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα, έχω μεταφέρει κάποιες εφαρμογές στην sd και όταν κάνω reboot το τηλέφωνο, οι συντομεύσεις χάνονται. Όχι όλες κι όχι πάντα οι ίδιες. Αν το επαναλάβω χάνονται κι άλλες. Δοκίμασα κι άλλη sd μήπως είχε πρόβλημα η πρώτη, αλλα τα ίδια... Το έχει πάθει κανείς άλλος; Έχει τύχει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν έχω τέτοιο θεμα, αλλά δεν χρησιμοποιώ τον stock launcher αλλά Nova launcher.Δες μήπως φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 εγω εχω forthnet φιλε μου και δν το βρισκω για να αλλαξω απο εκει... Για forthnet Μπαίνεις με 192.168.1.1 ... δες εδώ --> http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Για forthnet Μπαίνεις με 192.168.1.1 ... δες εδώ --> http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7099 λευτερη εμενα δεν μπαινει απο το 192.168.1.1 μπαινει απο εδω μονο 192.168.1.254 και με βγαζει εδω http://s7.postimg.org/rdy692esn/trtrtrrt.jpg Edited February 24, 2016 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 λευτερη εμενα δεν μπαινει απο το 192.168.1.1 μπαινει απο εδω μονο 192.168.1.254 και με βγαζει εδω http://s7.postimg.org/rdy692esn/trtrtrrt.jpg Λογικά πατάς επάνω στο wireless.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 λευτερη εμενα δεν μπαινει απο το 192.168.1.1 μπαινει απο εδω μονο 192.168.1.254 και με βγαζει εδω http://s7.postimg.org/rdy692esn/trtrtrrt.jpg ok ... πας wireless μετά θα βρεις κάπου που λέει "Current Channel" (απο μαμα είναι στο αυτόματο) .. εσύ θα το βάλεις στο 11 και θα πατήσεις Save .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) ok ... πας wireless μετά θα βρεις κάπου που λέει "Current Channel" (απο μαμα είναι στο αυτόματο) .. εσύ θα το βάλεις στο 11 και θα πατήσεις Save .. εδω λογικα λευτερη ε ?? http://s11.postimg.org/6ci4aascv/trtrtr9999999999.jpg στο Channel Selection: εβαλα Manual κ στο Channel: εβαλα το 11 Edited February 24, 2016 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts