Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει και αυτή η λύση για 160 χαρακτήρες. Κι εγώ σήμερα το έμαθα από μια άλλη ενότητα. Απλά για 160 θα πρέπει να πας ρυθμίσεις /τη SIM που θέλεις, και στις συνθέτες ρυθμίσεις να το αλλάξεις σε ''μόνο απλοί χαρακτήρες''.

Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανεις

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανεις

Να κάνεις εγκατάσταση το Google messenger και να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις αυτό που σου έγραψα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνεις εγκατάσταση το Google messenger και να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις αυτό που σου έγραψα.

ρε φιλε κ εγω που θελω να το κανω, ουτε εγω καταλαβα τι πρεπει να κανεις....στις ρυθμίσεις που ακριβώς ??

ρε φιλε κ εγω που θελω να το κανω, ουτε εγω καταλαβα τι πρεπει να κανεις....στις ρυθμίσεις που ακριβώς ??

http://s27.postimg.org/qx318qtdr/Pics_Art_02_18_08_16_41.jpghttp://s11.postimg.org/qasvrywsf/Pics_Art_02_18_08_17_53.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το χω κανει εγώ σε δυο κινητα με τον 2ον τροπο που περιγραφεται στο xda developers. Ειναι πολύ απλο κάντο. Και αν βγάλει η doogee κανα αλλο update flashαρεις μονο το system της εκδοσης που τρέχεις για να το κάνεις update και μετα ξανα root χωρις να χάσεις δεδομένα. Απλώς αυτή τη στιγμή η doogee δεν εχει ακομα ανεβάσει τις τελευταιες εκδοσεις και έχει μεινει στην 19/11 που θα πρεπει να την φλασαρεις ολοκληρη.

Σημερα το εκανα και εγω με επιτυχια ...

Ευχαριστω πολυ..

Τωρα θα περιμενουμε καμμια custom rom

Σημερα το εκανα και εγω με επιτυχια ...

Ευχαριστω πολυ..

Τωρα θα περιμενουμε καμμια custom rom

τπτ, οσο για την custom rom δυστυχώς δεν το βλέπω. Μονο ένα άτομο ασχολειται στο xda, και αυτός δεν θέλει να φλασάρει το δικό του γιατι φοβάται ότι αν χαλάσει το κινητο του (για άλλο άσχετο λογο) δεν θα του ισχυει εγγύηση, ωστοσο προτεινει να δοκιμασουν αλλα άτομα μια δικιά του ρομ που φτιάχνει cm12.1 (που αυτή τη στιγμή ειναι unbootable). Αλλα οπως και να το κανεις ποσα ατομα να δοκιμασουν μια ρομ που δεν την δοκιμαζει ούτε αυτός που τη δημιουργησε. Πιστεύω οτι σε λιγο καιρο θα βαρεθει και θα τα παρατήσει.

Εγώ με βλέπω απλώς να εγκαθιστω την custom recovery που εχει, για να εγκαταστησω ενα zip που δινει ntfs support στην sdcard για όσους έχουν ιδιο επεξεργαστή με τον δικο μας

Τελος υπαρχει η τελευταια έκδοση της ρομ μας στο needrom για φλασαρισμα αν χρειαστει που σου πα προηγουμένως

Παιδια μια ερωτηση ακομα. Οταν εχω αναπαντητη η μυνημα γινετε να αναβει το λαμπακι μπροστα στην οθονη.

Μα αναβοσβήνει κανονικά και στα δυο που λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για καποιο λογο αναβει μονο οταν το βαζω για φορτιση.

Ναι, οκ. Στο φορτιστή πρέπει να ανάβει σταθερά, και στα μη αναγνωσμένα γεγονότα πρέπει να αναβοσβήνει.

Δεν θυμάμαι να έχει κάποια ρύθμιση γι αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για καποιο λογο αναβει μονο οταν το βαζω για φορτιση.

Πας ρυθμίσεις/breathing light και το ενεργοποιείς

Σήμερα παρέλαβα ένα F5 για ένα φίλο ... ελπίζω να πάει καλά
Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Σήμερα παρέλαβα ένα F5 για ένα φίλο ... ελπίζω να πάει καλά

καλα θα παει

μην φοβασαι

το δικο μου το εχω 2 μηνες και δεν εχει προβλημα κανενα

παιδια εχει καποιος θεμα με το wifi....? δηλαδη το να εισαι συνδεδεμενος και καποιες φορες την ωρα που μπαινεις σε μια σελιδα πχ στο instagram να μου λεει ενω πιανω κανονικα ιντερνετ, η ροη δεν ανανεωθηκε.... και πρεπει να παω στο κουμπη wifi να το κλεισω κ να το ξανα ανοιξω...το κανει εδω κ καμια βδομαδα αυτο....:mad::mad: Edited by Smile10

παιδια εχει καποιος θεμα με το wifi....? δηλαδη το να εισαι συνδεδεμενος και καποιες φορες την ωρα που μπαινεις σε μια σελιδα πχ στο instagram να μου λεει ενω πιανω κανονικα ιντερνετ, η ροη δεν ανανεωθηκε.... και πρεπει να παω στο κουμπη wifi να το κλεισω κ να το ξανα ανοιξω...το κανει εδω κ καμια βδομαδα αυτο....:mad::mad:

εμενα μια χαρα δουλευει

παιδια εχει καποιος θεμα με το wifi....? δηλαδη το να εισαι συνδεδεμενος και καποιες φορες την ωρα που μπαινεις σε μια σελιδα πχ στο instagram να μου λεει ενω πιανω κανονικα ιντερνετ, η ροη δεν ανανεωθηκε.... και πρεπει να παω στο κουμπη wifi να το κλεισω κ να το ξανα ανοιξω...το κανει εδω κ καμια βδομαδα αυτο....:mad::mad:

Την ώρα που στο κάνει, είσαι σίγουρος ότι έχεις internet; Έχεις δοκιμάσει ταυτόχρονα να μπεις κάπου αλλού και μπαίνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την ώρα που στο κάνει, είσαι σίγουρος ότι έχεις internet; Έχεις δοκιμάσει ταυτόχρονα να μπεις κάπου αλλού και μπαίνει;

ναι δεν φταιει το ιντερνετ..το κινητο φταιει...γτ εχω κ το λαπτοπ διπλα μου οταν μου το κανει στο σπιτι...κ μου το κανει κ εξω εκτοσ το σπιτι...οποτε το κινητο εχει θεμα...οχι οι γραμμες του ιντερνετ...

παιζει αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων να γινει κατι η μπα ??

Edited by Smile10

απενεργοποιησε το wifi n απο το ρουτερ σου και ασε μονο τα b+g. H ταχύτητα θα ναι χαμηλότερη αλλα δεν θα χεις αυτά τα προβλήματα

απενεργοποιησε το wifi n απο το ρουτερ σου και ασε μονο τα b+g. H ταχύτητα θα ναι χαμηλότερη αλλα δεν θα χεις αυτά τα προβλήματα

ελα φιλε μου σορι αλλα δν καταλαβα τι εννοεις... το b+g τι ειναι ?

Edited by Smile10

ελα φιλε μου σορι αλλα δν καταλαβα τι εννοεις... το b+g τι ειναι ?

μπες στη σελίδα του ρουτερ σου και αλλαξε το wireless mode. Σε καθε ρουτερ ειναι διαφορετικα τα settings οποτε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβής οδηγιες. Η σελιδα του ρουτερ σου πρεπει να ναι 192.168.1.254 αλλα και πάλι ειναι διαφορετική αναλογα με το ρουτερ. Σου ανεβάζω και μια εικονα για να σε βοηθήσω

http://i63.tinypic.com/2uqf4wi.jpg

Και θα πρεπει να κανει πιο αργη την συνδεση του,επειδη εχει καποιο θεμα το κντ του??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και θα πρεπει να κανει πιο αργη την συνδεση του,επειδη εχει καποιο θεμα το κντ του??

Γιατί έχεις 150Μbps internet και θα στο κόψει που θα το πάει στα 54Μbps ?

Στα περισσοτερα ρουτερ του κιλου το wifi n ειναι draft, δλδ δεν ειναι η τελική εκδοση και πιθανον γι'αυτό να υπάρχουν ασυμβατότητες. Η άλλη επιλογή ειναι πιο περιπλοκη και πρέπει να ρυθμίσεις το κινητο να συνδεεται σε g mode. Το χα διαβασει κάπου στο xda , αλλα μου φάνηκε αρκετα περιπλοκο και δεν ασχολήθηκα