al_exis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση Al_exis. Έλεγα μήπως την έχει αλλάξει κάποιος γιατί αλλιώς δεν συμφέρει το κόστος. Θα προτείνω στο φίλο μου να πάρει καινούργιο κινητό γιατί οθόνη και αλλαγή θα του φτάσουν γύρω στα 70 Ευρώ, όταν καινούργιο έχει γύρω στα 120. Ευχαριστώ και πάλι!! Πάρε και μια γνώμη όμως. Μπορεί να σου πει πιο κάτω από 70€ και να σε συμφέρει. Σου έστειλα Pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παιδια ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παιδια ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση ?γιατι βγηκε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 γιατι βγηκε??? ναι κατι διαβασα στοfacebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telisdiamant Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εμένα δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μπα, τίποτα και σε μένα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Νομιζω πως δεν θα ερθει σαν αναβαθμιση οπως θα επρεπε κανονικα... Θα βγει σαν αναβαθμιση και θα πρεπει να την περασουμε εμεις μεσω του flash ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν το βλέπω να πάρουμε αναβάθμιση μάλλον μουφα γράφει το facebook....... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω πως δεν θα ερθει σαν αναβαθμιση οπως θα επρεπε κανονικα... Θα βγει σαν αναβαθμιση και θα πρεπει να την περασουμε εμεις μεσω του flash ... Τι εννοείς μέσω flash.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δεν το βλέπω να πάρουμε αναβάθμιση μάλλον μουφα γράφει το facebook....... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς μέσω flash.... Εννοεί ότι μάλλον θα πρέπει να κατεβάσεις τα απαραίτητα αρχεία, και να περάσεις τη νέα rom μέσω Sp flash tool Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δεν το βλέπω να πάρουμε αναβάθμιση μάλλον μουφα γράφει το facebook....... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς μέσω flash.... Εννοω καινουρια εγκατασταση ολοκληρης της ρομ με το flash tools.... Οπως εγινε και με το doogee dg 310 οταν απο κιτκατ πηγε σε lollipop 5.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 :up::up::up::up::):up::up::up::up::up:Εννοω καινουρια εγκατασταση ολοκληρης της ρομ με το flash tools.... Οπως εγινε και με το doogee dg 310 οταν απο κιτκατ πηγε σε lollipop 5.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos35 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 καλημέρα παιδιά εχει κανείς υπόψιν του πως μπορούμε να επιλέγουμε εμείς το δίκτυο κινητής που επιθυμούμε όταν είμαστε εξωτερικό; και όταν δεν υπάρχει αυτό να μην αλλάζει μόνο του;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 καλησπερα μετα απο πτωση μου εβγαλε κατι γραμμες και καποια μπλε στιγματα το τζαμι δεν εσπασε λογικα η lcd οθονη μηπως ξερει καποιος καμια φτηνη για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ενα προβλημα που παρατηρησα είναι όταν κανω μια κλήση ή οταν απανταω σε μια κλήση ενεργοποιείται η ανοιχτη ακροαση απο μόνη της, το κανεις άλλος αυτο το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ενα προβλημα που παρατηρησα είναι όταν κανω μια κλήση ή οταν απανταω σε μια κλήση ενεργοποιείται η ανοιχτη ακροαση απο μόνη της, το κανεις άλλος αυτο το πρόβλημα? Δεν έχω τέτοιο θέμα, αλλά ούτε έχω ακούσει πάλι κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Δεν έχω τέτοιο θέμα, αλλά ούτε έχω ακούσει πάλι κάτι τέτοιο. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση? Έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Με viber, messenger, Skype κλπ, συμβαίνει το ίδιο, ή εκεί είναι οκ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.σκεφτομαι να πάρω το κινητό κ θα ήθελα μία σύντομη εικόνα του από εσάς.εν τέλει τι ισχύει παίζουν ταυτόχρονα κ δύο σιμ κ ή sd??επίσης από wifi πως πάει???κ γενικά είστε ευχαριστημένοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα.σκεφτομαι να πάρω το κινητό κ θα ήθελα μία σύντομη εικόνα του από εσάς.εν τέλει τι ισχύει παίζουν ταυτόχρονα κ δύο σιμ κ ή sd??επίσης από wifi πως πάει???κ γενικά είστε ευχαριστημένοι?? Αν θέλεις δύο sim, αναγκαστικά η sd πάει περίπατο. Ή μια sim & sd μπορείς, ή δύο sim εκ των οποίων η μια Micro και η άλλη nano. Με το wifi εμένα προσωπικά πάει μια χαρά αλλά κάποιοι φίλοι έχουν αναφέρει ένα θεματάκι με αυτό. Νομίζω σε κάποιους ενίοτε κολλάει, και θέλει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση (το WiFi). Με ένα Nokia Bluetooth handsfree που έχω, κουμπώνει για πλάκα όποτε το χρειάζομαι. Αν θέλεις τη γνώμη μου, εγώ το μοναδικό μείων που βρίσκω στο κινητό, είναι η μπαταρία του. Θα ήθελα μια της τάξεως των 5000mah. Άλλο ένα μείων, είναι που είχαν ανακοινώσει ότι στα μέσα Ιουλίου θα έπαιρνε marshmallow, αλλά βγαίνει ο Αύγουστος και δεν. Γενικά πάντως, το έχω ευχαριστηθεί. Edit : Με κάτι τέτοιο είχα λύσει το θέμα της sd, όταν είχε χρειαστεί να έχω και τις δύο sim στο τηλέφωνο. Edited August 23, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Oντως καλή ιδέα το gadgetτακι γιατί την θέλω κ εγώ την sd.δ διαβάζω προβλήματα αλλά κ στα λεφτά του δεν βρίσκω κάτι ανταγωνιστικό.τ ώρα ή μπαταρία είναι ένα θέμα αλλά νομίζω είναι γενικό.τωρα είμαι 1 1/2 χρόνο κάτοχος του valencia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Oντως καλή ιδέα το gadgetτακι γιατί την θέλω κ εγώ την sd.δ διαβάζω προβλήματα αλλά κ στα λεφτά του δεν βρίσκω κάτι ανταγωνιστικό.τ ώρα ή μπαταρία είναι ένα θέμα αλλά νομίζω είναι γενικό.τωρα είμαι 1 1/2 χρόνο κάτοχος του valencia. Εγώ το έχω στα κλειδιά μου. Όποτε χρειαστεί, το φοράω. Ό,τι περίεργο από φώτο, βίντεο κλπ, το έχω επίσης εκεί μέσα και αποφεύγω ατυχήματα από οποιονδήποτε που θα κρατήσει το κινητό στα χέρια του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Με viber, messenger, Skype κλπ, συμβαίνει το ίδιο, ή εκεί είναι οκ; viber, Skype δεν χρησιμοποιώ, με messenger δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 viber, Skype δεν χρησιμοποιώ, με messenger δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Με handsfree ανοίγει πάλι η ανοιχτη ακροαση; Αν έχεις βολευτεί, και με ένα handsfree παρακάμτεις το πρόβλημα οκ. Αν είσαι σε εγγύηση, στείλε το όμως καλύτερα. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος φίλος έχει να προτείνει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissyg Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Με handsfree ανοίγει πάλι η ανοιχτη ακροαση; Αν έχεις βολευτεί, και με ένα handsfree παρακάμτεις το πρόβλημα οκ. Αν είσαι σε εγγύηση, στείλε το όμως καλύτερα. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος φίλος έχει να προτείνει κάτι. handsfree με καλωδιο ή bluetooth δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.... τι κουφό είναι αυτο..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 handsfree με καλωδιο ή bluetooth δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.... τι κουφό είναι αυτο..?? Άρα κάνεις τη δουλειά σου έστω έτσι; Στα ξαφνικά σου ξεκίνησε το πρόβλημα; Μήπως ευθύνεται κάποια πρόσφατη εφαρμογή που έβαλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts