Jump to content

Doogee F5

p_under
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσεις που εχετε το κινητο τι αποψη εχεται για την μπαταρια?Φενεται λιγη για τα χαρακτηριστικα του σε συνδιασμο πως δεν αλλαζει.Οτιδιποτε αλλο αρνητικο εχετε παρατηρησει πειτε το.Ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση:έκανα την παραγγελία προχτές. Εχτές μου ήρθε Mail ότι έχουν κάνει shipping την παραγγελία. Tracking number όμως δεν εχω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

παιδια το πηρα σημερα doogee f5 gold

καλοδουλευτο ...περιμενουμε πληρες review...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Λοιπον προσωπικα πιστευω οτι το τηλ ειναι vfm. Μολις σήμερα έκανα την τρίτη φόρτιση. Μπαταρία τζαματη για τα δικά μου δεδομένα. Παιχνίδια δεν παιζω λίγο σοσιαλ μιντία, τηλέφωνα, μουσική και με βγαλε τρεις μερες. Βέβαια δεν είχα και πολύ χρονο να το σκαλίσω. Κάμερα ικανοποιητική σε σύγκριση με note 3 samsung σχεδον νταλε κουαλε. Το μόνο αρνητικό για την ώρα για μένα είναι το βάρος.. αλλά οκ...καταπίνεται..

Εφτασε χθες 2/12 17:12μμ στο αεροδρομιο Ελλαδα. Θεσσαλονικη...Αθηνα...δεν ξερω. Σε ποσες μερες λετε να ειναι στα χερια μου ?

Καλησπέρα

Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει λύση σχετικά με ελληνικο Τ9 πληκτρολόγιο ??

Για να το θεσω πιο σωστα ψαχνω πληκτρολογιο ελληνικο με προτασεις λεξεων για πιο ευκολη κ γρηγορη πληκτρολογηση.

Προσφατα ειδα το swiftkey αλλα δε ξερω αν υποστηριζει ελληνικα.

Με έχει φάει η σύζυγος !

Ευχαριστώ

Κώστας

Edited by yoshitoshi

Εφτασε χθες 2/12 17:12μμ στο αεροδρομιο Ελλαδα. Θεσσαλονικη...Αθηνα...δεν ξερω. Σε ποσες μερες λετε να ειναι στα χερια μου ?
δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο...θα φανει την κυριακη αν θα κανει κινηση...

Μπορεί και να μην ειναι σωστό που το θέτω εδώ αλλά ίσως κάποιος να εχει άποψη:

Παρήγγειλα για εμένα και τον γιο μου, ένα F5 και ένα XiaomI Note 2

Δεν ξέρω ποιος θα πάρει ποιο.

Έχουν περάσει μήπως απο τα χέρια κάποιου αυτά τα δυο?

Το xiaomI σκοτώνει σε benchmark αλλά το F5 εχει 3gb ram.

Και τα δυο έχουν περίπου ίδιες κάμερες αλλά εχω διαβάσει οτι το Μι εχει μια εφαρμογή για γρήγορες φωτό.

Προσπαθώ να φανταστώ ποιο εχει καλύτερη φωτογραφία και ποιο θα ειναι πιο smooth στην χρήση.

Καμμία άποψη απο άνθρωπο που να τα εχει δει-πιάσει και τα δυο?

me paan71

Καλησπέρα

Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει λύση σχετικά με ελληνικο Τ9 πληκτρολόγιο ??

Κώστας

πάντα και παντού είχα αυτό--> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

δες αν σε εξυπηρετεί

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png

Καλησπέρα

Για να το θεσω πιο σωστα ψαχνω πληκτρολογιο ελληνικο με προτασεις λεξεων για πιο ευκολη κ γρηγορη πληκτρολογηση.

Προσφατα ειδα το swiftkey αλλα δε ξερω αν υποστηριζει ελληνικα.

Με έχει φάει η σύζυγος !

Ευχαριστώ

Κώστας

για το κινητο θα μας πεις τιποτα???

Το παρήγγειλα κι εγώ, από το mobile app του banggood όταν το κατεβάζουμε έχει κουπόνι 10% άρα το κινητό βγαίνει στα 126$.

Μόλις το παρήγγειλα και εγώ. Με το κουπόνι όντως ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Άντε να το πάρουμε στα χέρια μας τώρα :D:D:D

το τηλεφωνο το ειδα κι εγω απο κοντα καθως φιλος που εχει καταστημα τα εφερε,δεν μου γεμισε το ματι.ενταξει,για καποιον που δεν θελει να διαθεσει καποιο μεγαλο ποσο,ειναι καλο,δειχνει να πηγαινει καλα και δεν ειδα κατι παραξενο.ποιοτικα,απλα συμπαθητικο,η οθονη δεν μου αρεσε,ηχειο μετριο,καμερα συμπαθητικη,εμφανιση μετρια,αν και ειναι θεμα γουστου.

σιγουρα παντως για τα χρηματα του ειναι αξιοπρεπεστατο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα

Λευτέρη σε ευχαριστώ για την πρόταση....

Μανώλη δε το εχω επεξεργαστεί καλά μιας και το χρησιμοποιεί η σύζυγος και εγώ περιμένω το δικό μου να φτάσει.

Έτσι λοιπόν δε μπορώ να το κρίνω ακόμα μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν βιαστικό και ίσως άδικο.

Αυτό που μου έκανε αμέσως όμως εντύπωση ήταν το βάρος του !

Θα επανέλθω μόλις παραλάβω και εγώ την ερχόμενη εβδομάδα λογικά

Φιλικά

Κωνσταντίνος

Χθες μου ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο! Το κινητό έφτασε! Τη Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου! Το είχα παραγγείλει από ebay 20 Νοεμβρίου και βράδυ. Ανυπομονώ. ...Να και μια Δευτέρα που θα χαρώ που θα έρθει...

Χθες μου ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο! Το κινητό έφτασε! Τη Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου! Το είχα παραγγείλει από ebay 20 Νοεμβρίου και βράδυ. Ανυπομονώ. ...Να και μια Δευτέρα που θα χαρώ που θα έρθει...

Απο που το εκανες παραγγελια και με ποια μεταφορικη στο εστειλαν? Πολυ γρηγορα εκανε! Εγω το πηρα απο gearbest 25/11 , το tracking number εμφανίστηκε στις 27 του μηνα και το εστειλαν με bpost ( τωρα που κοιταξα ειναι στη φαση arrival at export hub .

Περιμενουμε εντυπώσεις ! :)

Καλησπέρα πέρασε μια εβδομάδα που έχω το doogee f5 gold και ή εντύπωσης είναι ή καλύτερες ή camera είναι παρά πολύ καλή και συγκρίνετε με πολά επώνυμα smartphone ή μπαταρία με όλα ανοιχτα (GPS 4g bluetooth) κατά τής 12 το βράδυ είναι στο 30% με βαριά χρίση. Δεν κολλαει μεταφέρονται όλες ή εφαρμογές στην sd όλες μα όλες έχω περισότερες από 20 και κάνα δύο παιχνίδια και πλοηγό και έχω ελεύθερα 9.30gb στην συσκευή και 1.8 ram ελεύθερη είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Απο που το εκανες παραγγελια και με ποια μεταφορικη στο εστειλαν? Πολυ γρηγορα εκανε! Εγω το πηρα απο gearbest 25/11 , το tracking number εμφανίστηκε στις 27 του μηνα και το εστειλαν με bpost ( τωρα που κοιταξα ειναι στη φαση arrival at export hub .

Περιμενουμε εντυπώσεις ! :)

Ο πωλητής λέγεται iunicom, η μεταφορική ήταν η Economy INTL Shipping, βέβαια τις μέρες που το έψαχνα εγώ η πιο χαμηλή τιμή (168Ευρώ πήγε) και αξιόπιστος πωλητής βάσει κριτικών ήταν αυτός! Το gearbest το δοκίμασα και 'γω αλλά την ώρα τις πληρωμής ζήτησε φωτό μου και φωτό της κάρτας που χρησιμοποιώ στο pp και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό...Αύριο πρωί πρωί θα πάω να παραλάβω....

2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination

Βρισκοται με αυτην την ενδειξη το πακετο μου. Σε ποσες μερες λετε να ειναι στα χερια μου απο εσας που το εχετε ηδη παραλαβει ?

Βρισκοται με αυτην την ενδειξη το πακετο μου. Σε ποσες μερες λετε να ειναι στα χερια μου απο εσας που το εχετε ηδη παραλαβει ?

αργει ακομη ...δυστυχως και της ανηψιας μου ετσι λεει και βρισκομαστε 22 μερες απο τοτε που εμφανιστηκε το track number....

Μπλεξαμε μαλλον ...και πλησιαζουν οι γιορτες που δυσκολευουν τα πραγματα ετσι κι αλλιως..

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.myphone.gr/d/doogee/f5.577/hands-on/

Δειτε τι λεει το forum για το κινητο μας

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο εδω και περα εμφανιζεται και στα ελτα ...να ξερεις...

αργει ακομη ...δυστυχως και της ανηψιας μου ετσι λεει και βρισκομαστε 22 μερες απο τοτε που εμφανιστηκε το track number....

Μπλεξαμε μαλλον ...και πλησιαζουν οι γιορτες που δυσκολευουν τα πραγματα ετσι κι αλλιως..

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.myphone.gr/d/doogee/f5.577/hands-on/

Δειτε τι λεει το forum για το κινητο μας

το ξερω αλλα ειναι κολλημενο εδω και μια εβδομαδα στα ελτα.

Εγώ το παρελαβα σήμερα το πρωι.Από. την πρώτη ματιά όπως έχουν πει και προηγούμενοι από μένα το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του. Προς το παρον τα προβληματα που εντοπισα και εγω ειναι στο wifi που δεν δεχεται εισαγωγη δικτυου χειροκινητα.Εννοω να βαλεις μονος σου και το ονομα δικτυου.Το ηχειο το περιμενα πιο δυνατο αλλα καλο ειναι.Αυτα για τωρα θα επανελθω με νεωτερα αν εντοπισω κατι αλλο.

Εγώ το παρελαβα σήμερα το πρωι.Από. την πρώτη ματιά όπως έχουν πει και προηγούμενοι από μένα το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του. Προς το παρον τα προβληματα που εντοπισα και εγω ειναι στο wifi που δεν δεχεται εισαγωγη δικτυου χειροκινητα.Εννοω να βαλεις μονος σου και το ονομα δικτυου.Το ηχειο το περιμενα πιο δυνατο αλλα καλο ειναι.Αυτα για τωρα θα επανελθω με νεωτερα αν εντοπισω κατι αλλο.
εχω στειλει μαιλ στη doogee για αυτο το προβλημα με το wifi

Αλλα λυνεται πολυ ευκολα με το wifi connection manager..

ΔΕΝ είναι πάντα έτσι !

Εμένα λέει ότι "2015-12-01 00:23 The item has arrived in the country of destination" αλλά στο site των ΕΛΤΑ δεν λέει τίποτα !

Xiaomi-REDMI-5-and-5-plus.png