Jump to content

brvde

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About brvde

  • Ημ. Γέννησης 24/06/1975

brvde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. brvde

    Doogee F5

    Καλησπερα και παλι.Λοιπον,το κινητο ηρθε στα ισα του.Απο χτες που δεν μου ανοιγε με τιποτα,σημερα το πρωι ,ενω προσπαθησα να το ανοιξω,δεν εκανε τιποτα.Το εβαλα για φορτιση και αρχισε να φορτιζει κανονικα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι το εξης.Χτες που εκλεισε και δεν ξανανοιξε,η μπαταρια ηταν στο 43.Σημερα το πρωι που το εβαλα να φορτιζει,εδειχνε ποσοστο 1.Οποτε ειπα πως θα εκανα λαθος.Σχεδον αμεσως ομως το ποσοστο ανεβηκε στο 43.Τι ακριβως παιχτηκε......αγνωστο.Παντως θελω να ελπιζω,τελος καλο,ολα καλα.
  2. Καλησπερα και απο μενα.Να σε ενοχλησω κι εγω λιγακι.Εχω ενα Doogee f5.Καθως διαβαζα τις ειδησεις,το κινητο εκλεισε,εκανε κατι σαν επαννεκινηση απο μονο του και ανοιξε ξανα.Μετα απο 5 λεπτα λειτουργειας ξαναεκλεισε και απο τοτε τιποτα.Η μπαταρια ηταν φορτισμενη στο 43.Καποιος φιλοσ στο forum μου προτεινε να το αφησω συνδεδεμενο στο φορτιστη και ισως ανοιξει.Τοεκανα,αλλα μετα απο μια ωρα συνδεσης στο φορτιστη,ο φορτισυης ηταν ασυνηθιστα ζεστοσ καθως επισης και το κινητο απο τη μεση της οθονης και πανω.Το εβγαλα απο τη φορτιση μην τυχον κανει κανα μπαμ και......ναμαστε τωρα εδω.Τα φωτα σου....Ευχαριστω για τον χρονο σου. Κωστας.
  3. brvde

    Doogee F5

    Εχει περασει μια ωρα απο την στιγμη που το εβαλα να φορτιζει.Τιποτα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο φορτιστης ειναι ασυνηθιστα ζεστος,καθως επισης και το κινητο απο τη μεση και πανω επισης ζεστο.Το εβγαλα απο τη φορτιση μην τυχον και κανει κανα μπαμ και με βλεπω δυστυχως για επιστροφη.Να υποθεσω οτι ο,τι ηταν αποθηκευμενο στο τηλεφωνο και οχι στην καρτα μνημησ,θα εχουν εξαφανιστει ετσι?Οχι τιποτε αλλο,δεν ξερω μην εχει μεινει καμοια φωτο με τα παιδια μου και εχουμε αλλα....
  4. brvde

    Doogee F5

    Η μπαταρια ηταν στο 43.Τι ακριβως εγινε.....αγνωστο.Θα το δοκιμασω παντως.Ευχαριστω.
  5. brvde

    Doogee F5

    Καλησπερα σε ολους.Και εκει που καθομουν και διαβαζα ειδησεις στο κινητο,τσακ.....εκλεισε.......εκανε κατι σαν επανεκινηση,δουλεψε 5 λεπτα και....αυτο ηταν.Ουτε αναβει,ουτε φορτιζει,ουτε ξεκιναει....Απολυτως τιποτα.ΝΕΚΡΟ....Και τωρα?
  6. brvde

    Doogee F5

    Κάνοντας slide από το πάνω μέρος της οθόνης για να δούμε τις λειτουργίες (Bluetooth, WiFi, Hotspot κτλ), στο κάτω μέρος της οθόνης και στο κέντρο εμένα μου εμφανίζει τη λειτουργία "σημείο πρόσβασης WiFi". Δεν το θυμάμαι να το είχα πριν γιατί στο κέντρο ήταν το locker και δεξιά το προφίλ του ήχου. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο που τώρα είδα είναι ότι αν πάω στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στην ενότητα προσωπικό ξεκινά με την τοποθεσία. Έχω την εντύπωση πως πριν ήταν κάτι άλλο πρώτο.
  7. brvde

    Doogee F5

    Οκ. Πάντως εγώ δεν βλέπω κάτι το καινούριο.
  8. brvde

    Doogee F5

    Με την τελευταία αναβάθμιση αυτό που παρατήρησα είναι ένα καινούριο "κουμπί", όταν κατεβάσεις το παράθυρο που κάνουμε την ενεργοποίηση του WiFi, κάτω στο κέντρο λέει :σημείο πρόσβασης WiFi. Νομίζω πως είναι καινούργιο. Τι ακριβώς κάνει δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
  9. brvde

    Doogee F5

    Δεν ξερω τελικα τι γινεται εδω.Παιδια εγω το κινητο το εχω δυο εβδομαδες τωρα και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι απιχτο με βαση τα δικα μου δεδομενα.Στην οθονη δεν μπορω να βρω κατι παρολο που του εκανα διαφορετικα τεστ.Το wifi ειναι παρα πολυ καλο δεδομενου οτι το ρουτερ ειναι ισογειο και εγω στον πρωτο.Καμερα φοβερη.Τουλαχιστον μεχρι τωρα ολα τελεια.
  10. brvde

    Doogee F5

    Καλησπερα παιδια και απο μενα.εκοψα καρτουλα και........απαιχτο το εργαλειο.μεγαλο,στοιβαρο,δειχνει ανθεκτικο.Τελειο.Απο αυριο λεω να ξεκινησω με εγκατασταση εφαρμογων.Ερωτηση ομως:ξεκινησα με το whats'up αλλα δεν μπορω να συγχρονισω το λογαριασμο μου και μου ζηταει απο την αρχη αριθμο τηλεφωνου.Γιατι; Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια και χαμογελα.
  11. brvde

    Doogee F5

    Ερώτηση:έκανα την παραγγελία προχτές. Εχτές μου ήρθε Mail ότι έχουν κάνει shipping την παραγγελία. Tracking number όμως δεν εχω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
  12. brvde

    Doogee F5

    Καλησπέρα παιδιά. Μόλις τώρα έκανα και εγώ την παραγγελία για το f5.Με κάτι πόντους τελική τιμή 133, 57 με θήκη και glass screen protection. Αντε να δούμε.
  13. brvde

    Doogee F5

    Ευχαριστώ πολύ skordasdim. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ικανοποιημενοι απο το εργαλείο;
  14. brvde

    Doogee F5

    Καλησπέρα και από μένα. Καινούριο ς στο forum και έχω την εξής ερώτηση:θέλω να παραγγείλω το f5 . Αν η καρτα sim είναι με συμβόλαιο, το κινητό θα δουλέψει κανονικά ή πρέπει να είναι καρτοκινητο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...