mousi Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να παίξω το Age Of Mythology Multiplayer μέσω Direct IP; (Το έχω Cr***ed και δεν παίζει Online). Αν ναι πώς θα ξέρω την IP (Dynamic) μου όταν κάνω Host για να τη δώσω σε άλλον να κάνει Join; Επίσης θέλω να ρωτήσω για το Age Of Empires II αν ξέρει κανείς τι ports πρέπει να ανοίξω στο Router (Alcatel 530) για να παίξω μέσω Zone.com. Κάτι εξηγεί στο site αλλά δεν πολυκατάλαβα. Ευχαριστώ προκαταβολικά... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi (13 Δεκ. 2004 , 18:02) Επίσης θέλω να ρωτήσω για το Age Of Empires II αν ξέρει κανείς τι ports πρέπει να ανοίξω στο Router (Alcatel 530) για να παίξω μέσω Zone.com. Κάτι εξηγεί στο site αλλά δεν πολυκατάλαβα. Ευχαριστώ προκαταβολικά... :cool: Δεν ξέρω τι ports ανοίγεις αλλά εγώ για να μην ψάχνομαι προτιμώ να έχω το UPnP ενεργό και να ανοίγει μόνο του τις ports που χρειάζομαι. Το βρίσκω πιο βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Το έχω ενεργό αλλά πάλι δεν μπορώ να παίξω... Δεν κάνει εγκατάσταση το ActiveX (νομίζω) και δεν μπορώ να δω ούτε τα Rooms στο Zone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Δεν γνωρίζει τίποτα κανείς; Τελικά άνοιξα κάτι ports (ούτε κατάλαβα τι έκανα) και βλέπω τα game rooms. Αλλά όταν μπάινω στο παιχνίδι δεν βλέπω τους άλλους (όταν κάνω join) ή τους βλέπω αλλά δεν μπορώ να κάνω ούτε chat ούτε να ξεκινήσω το παιχνίδι (όταν κάνω Host) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts