Jump to content

Δεν "Τερματίζουν" τα ΧΡ ! ! !

nikospir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!

Εκανα εγκατάσταση τα ΧΡ σε ενα Ρ3 στα 500 με 128ΜΒ και όλα πηγαν καλά. Όταν έκανα shut-down, εμφανίστηκε το μήνυμα: "Τώρα μπορείτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια" .

Αναγκάστηκα να βγάλω το καλώδιο της παροχής ρεύματος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δέν έχω κάνει?

(To PC είναι συνδεδεμένο με ups, και απο τις ρυθμίσεις για επιλογές ενέργειας δεν κατάφερα κάτι..)

Ευχαριστώ

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

Για να κλείσει η παροχή ρεύματος σε παλαιότερα towers χρειάζεται να κρατήσεις πατημένο το κουμπί Power για αρκετά δευτερόλεπτα. Αν αυτό δεν κάνει τίποτα... τότε άλλαξε tower :)
Αυτά...

Όταν είχα τα 98 πριν βάλω τα ΧΡ έκλεινε μόνο του... Γιατί να έχει προβλημα τώρα?

πηγαινε στην διαχειρηση συσκευων , προβολη , εμφανιση κρυφων συσκευων, και θα σου εμφανισει κατι που λεει NT/APM η κατι τετοιο ( δεν θυμαμαι ακριβως πως το ονομαζει ) το επιλεγεις , δεξι κλικ και ενεργοποιηση , και εισαι ετοιμος ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Guest stelios nikaia
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikospir (13 Δεκ. 2004 , 13:54)

Όταν είχα τα 98 πριν βάλω τα ΧΡ έκλεινε μόνο του... Γιατί να έχει προβλημα τώρα?

ΩΧ! Κι' εγώ έχω P3 στα 800 με 192MB , με win98 και τώρα θέλω να βάλω τα XP!

Λές να πάθω το ίδιο;

Μήπως φταίει ο επεξεργαστής;

Χρειάζεται π.χ. από 1,7 και πάνω;

Kάνε κλικ στο [start]και [Control Panel] και [Performance and Maintenance]και [Power Options] Απο εκει ανοιξε το Τhe Power Options Properties Property Sheet.

Κανε κλικ στο APM tab και κανε τσεκ στο κουτακι [Enable Advanced Power Management Support]

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (13 Δεκ. 2004 , 16:30)

ΩΧ! Κι' εγώ έχω P3 στα 800 με 192MB , με win98 και τώρα θέλω να βάλω τα XP!

Λές να πάθω το ίδιο;

Μήπως φταίει ο επεξεργαστής;

Χρειάζεται π.χ. από 1,7 και πάνω;

P3 666MHz 256 RAM here με XP Pro και δουλεύει κανονικά. Δεν φταίει ο επεξεργαστής...

Η πιο ευκολη λυση ειναι η εξης.

Κατεβασε το System Mechanic http://www.iolo.com

Μεσα εκει υπαρχει μια εντολη που λεει :

Enable the system to power down when shut down.

Τσεκαρε το και εισαι ετοιμος......Επισης ειναι ενα πολυ καλο Windows Optimiser οποτε κατεβασε το ουτως η αλλιως.

Εγώ πάλι έχω παρόμοιο πρόβλήμα σε λάπτοπ με Win98! Μερικές φορές όταν το τερματίζω μου βγάζει αυτο το ρημαδομήνυμα "Τωρα μπορειτε να κλείσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια" και αναγκάζομαι να πατάω την τρυπούλα που έχει απο πίσω το λάπτοπ για να κλείσει! τι μπορεί να φταίει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mclound (13 Δεκ. 2004 , 13:49)

Για να κλείσει η παροχή ρεύματος σε παλαιότερα towers χρειάζεται να κρατήσεις πατημένο το κουμπί Power για αρκετά δευτερόλεπτα. Αν αυτό δεν κάνει τίποτα... τότε άλλαξε tower :)

Ευχαριστώ!. Ήταν η πιο άμεση και εύκολη λύση.

(Παρολα αυτά σας ευχαρίστώ όλους για την βοήθεια) :D