foukou Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2004 ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η TELLAS THN FORTHNET? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Κανείς δεν ξέρει. Το μονο γνωστό είναι πως η Tellas δεν πάει καθόλου καλά. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 http://users.chan.sch.gr/aikoukou/emoticons/nut.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (13 Δεκ. 2004 , 15:04) Κανείς δεν ξέρει. Το μονο γνωστό είναι πως η Tellas δεν πάει καθόλου καλά. Συγνώμη; :blink: :wacko: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros76 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Πως σου ήρθε αυτό;Που το άκουσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Η Tellas έχει παθητικό ισολογισμό και γνωρίζω οτι έχει καθυστερήσει 3 μήνες την πληρωμή των εξωτερικών της συνεργατών. Αυτά μου τα έχουν πεί άτομα που είναι μέσα στην χώρο των εταιριών σταθερής. Ισως να κάνω λάθος, αφού μου το είπαν σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο ας το πεί. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Εγώ βλέπω ότι η Tellas σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πέρασε πρώτη στη σταθερή τηλεφωνία, ότι έχει πετύχει μεγάλη αναγνρισιμότητα και ότι τα αποτελέσματά της σύντομα θα είναι θετικά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Δεκ. 2004 , 01:49) τα αποτελέσματά της σύντομα θα είναι θετικά. :whistle: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Μετα τον ΟΤΕ ειναι η Τελλας δυστυχως ή ευτυχως και αυτο λογω μεγεθους επενδυτων. Το οτι εχει ποθητικο ειναι παρα πολυ λογικο και αναμενομενο για τα πρωτα 2 χρονια. Ειδωμεν μετα... :-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Μην ξεχνάτε την τεράστια διαφημιστική καμπάνια της Tellas. Αυτό κοστίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (15 Δεκ. 2004 , 16:32) :whistle: Κι όταν θα είναι ελπίζω να ζητήσεις συγνώμη για την ειρωνία. :mad: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Δεκ. 2004 , 01:42) Κι όταν θα είναι ελπίζω να ζητήσεις συγνώμη για την ειρωνία. :mad: Μακάρι να πάει καλά. Εγω δεν είμαι υπέρ του κλεισίματος εταιριών. Οσο για την ειρωνία... φιλικά πάντα ;) Λες και έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Όχι, αλλά πετάς ένα άκυρο σχόλιο και μετά ένα "έξυπνο" smilie και καλά ότι μου τη λες. Η εταιρία δεν έχει κλείσει ακόμα δύο χρόνια λειτουργίας και έχει τζίρο από τους κορυφαίους της αγοράς, αλλά προφανώς αυτό δε σου λέει κάτι. Τα αποτελέσματά της έγιναν σε χρόνο ρεκόρ σχεδόν θετικά (με τεράστια έξοδα διαφήμισης) αλλά ούτε αυτό σου λέει κάτι. Κατά τα άλλα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Φιλικά θυμωμένος (όπως εσύ ήσουν φιλικά ειρωνικός:!: ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Βρε lewton, αυτό άκουσα αυτό έγραψα. Και το έγραψα με κάθε επιφύλαξη. Τωρα αν στο μέλλον η Tellas παρουσιάσει κέρδη δεν το ξέρω. Εγω με αυτά που έχω ακούσει πιστεύω πως δεν θα παρουσιάσει επειδή το διαφημιστικό κόστος ήταν τεράστιο και παρ'ολο που αρχικά υπήρξε ανταπόκριση, πλέον είναι πολλοί αυτοί που διαγράφονται. Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει την εκτίμηση του. Εγω σχολίασα την εκτίμηση σου θέλοντας να πω πως αν δεν δούμε κέρδη δεν μπορούμε να λέμε τίποτα. Μην το παίρνεις σαν ειρωνία. Επιμένω πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μια παρέα είμαστε που λέμε τις απόψεις μας. Τωρα άν έχουμε και κανα καυγαδάκι να ανάβουν τα αίματα... never mind._ Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ψάξε βρες την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της ΔΕΗ στο εννεάμηνο. Εκεί θα δεις ότι η Tellas από -25 εκατ. ευρώ στο περυσινό εννεάμηνο, στο φετινό εννεάμηνο είχε αποτεέλέσματα -9 εκατ. ευρώ. Δες και αυτό (αν και το έχεις ήδη δει και σχολιάσει ;)). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Παιδιά το σενάριο Tellas - FORTHnet έχει παιχτεί πολλάκις και μάλιστα και τις 2 να αγοράζονται και να πωλούνται. Οι 2 εταιρείες είναι από εκείνες που θα μείνουν ζωντανές και δυνατές. Ειδικά τώρα που έχουν μπει και στην αγορά των 90 αριθμών. Σε ό,τι αφορά την Tellas και την οικονομική της κατάσταση θεωρώ πως αν καταφέρει να κλείσει καλά deals με παρόχους 90 τότε σε 2 max χρόνια θα μπει σε πορεία κερδοφορίας. Βέβαια για να το καταφέρει θα πρεπει να αποκτήσει και αξιόπιστο δίκτυο και να είναι και δικό της. Διότι τώρα πουλάει φούμαρα για οπτική ίνα (μέσω Αττικών Τηλ/ων) και οι χρόνοι υλοποίησης δε την καθηστούν και την πιο αξιόπιστη εταιρεία. Βέβαια για να μη λέμε και λόγια του αέρα, αυτό θεωρώ πως θα διορθωθεί μεσα στο 2005. Σε ό,τι αφορά τη θέση της εταιρείας στην αγορά, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό από την πλευρα κυρίως της διαφήμησης διότι δε θεωρώ ότι είναι καλύτερη σε σχέση με Forthnet, Lannet, όπως επίσης δεν είναι και φθηνότερη. Απλά το σχέδιο της Tellas έπιασε και... έπιασε αρκετούς πελάτες που δεν πολυψάχνονται. Κλεινοντας και σε ό,τι αφορά το βασικό θέμα έχω να πω.... .... Το άλλο με τον ΤοΤο το ξέρετε;;;;; :p Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts