Tomorrow Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 2 Ιαν. 2005 , 20:18) Αυτο νομιζω γινεται μονο αν εχεις imode συνδεση :o ναι πρεπει να κατεβασεις πρωτα το video rigntone απο το imode.Παντως το imode δουλευει και με καρτα. Φυσικα και ειναι μειονεκτημα αυτο αλλα με την ιδια λογικη και το 902 της Sharp που ειναι πολυ καλο τηλεφωνο πολλες δυνατοτητες του παιζουν μονο σε βονταφον. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tomorrow ( 2 Ιαν. 2005 , 20:26) ναι πρεπει να κατεβασεις πρωτα το video rigntone απο το imode.Παντως το imode δουλευει και με καρτα. Φυσικα και ειναι μειονεκτημα αυτο αλλα με την ιδια λογικη και το 902 της Sharp που ειναι πολυ καλο τηλεφωνο πολλες δυνατοτητες του παιζουν μονο σε βονταφον. Δεν θελει καποια ειδικη συνδεση;Μονο συνδεση cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 2 Ιαν. 2005 , 20:36) Δεν θελει καποια ειδικη συνδεση;Μονο συνδεση cosmote; δεν το εχω το κινητο.ομως το να χτυπαει βιντεοκλιπ ειναι χαρακτηριστικο του imode και θα πρεπει πρωτα να πληρωσεις το κοστος της συνδρομης στην υπηρεσια να χρεωθεις για τον ογκο του αρχειο που κατεβαζεις και μετα να το ρυθμισεις.εκτος αν το στειλεις το βιντεοκλιπ στο κινητο αν το κινητο βεβαια το δεχεται.Καποιος που εχει ηδη την συσκευη μπορει να μας πει αν γινεται χωρις imode.Απλα η Κοσμοτε το εχει λανσαρει με την προοπτικη οτι το κατεβαζεις απο το mode το βιντεοκλιπ. Ναι ολα τα imode τηλεφωνα για να δουλεψουν φουλ πρεπει να εχεις Κοσμοτε και ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ-δεν θελει οπωσδηποτε συμβολαιο. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Εάν ορίσεις video clip για ήχο κλήσης παίζει και στην εξωτερική οθόνη ? μπορείς να βάλεις και δικό σου clip ? :worry: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Οι ηχοι που περνει παιζουν δυνατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmilos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 ( 3 Ιαν. 2005 , 15:34) Εάν ορίσεις video clip για ήχο κλήσης παίζει και στην εξωτερική οθόνη ? μπορείς να βάλεις και δικό σου clip ? :worry: να κανω 2-3 απλεs ερωτησειs ; μπορειs να ορισει ο χρηστηs διαφορετικουs ηχουs κλησειs σε καθε επαφη και έπισειs διαφορετικο ηχο για sms mms κλπ οπωs στα πανασονικ για οσουs ξερουν. επισειs θελω να μαθω αν εμφανιζει φωτο καλουντοs και σε τι μεγεθοs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosapo Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... ΕΧΩ ΤΟ Μ430ι ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ NEC401i ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜ¨¨ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 pantos to doulepsa kai ego simera kai tha po ta kata toy se shesei me to kalytero 2 mega pixel kinito (sharp 902) den ehei to Mistubishi bluetooth,ta 2 mega pixel mprosta sto sharp einai gia klotsies (i fotografies einai to idio kalo me to 6630 poy einai 1.3 mega pixel,)video HEIROTERO apo to Nokia 6630 ,to sharp 902 ehei to kalytero fako (camera/video),to mono poy moy arese itan to megethos kai efkoloia sto menu kai ehei hamili timi....ayta Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (10 Ιαν. 2005 , 19:39) ..........kai ehei hamili timi........ Ναι , αλλά δεν είναι 3g.... ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 exw kai egw to 430 kai exw na pw oti eimai poly efxaristimenos...exei foverh kamera me kalh analysh pou ftanei sta 2mp texnita alla se apodosh h kalyterh pou exw dei mexri twra...kai lew giati na parw to 902 pou kostizei ta diplasia lefta?gia na exw kalytero video kai cam?kai den pairnw mia psifiakh mhxanh me 5mp?alla kai giati na parw 3g?epeidh einai tzampa mexri ton martio?thelw na dw aytoi pou phran 3g thl twra giati den apokleietai na parw kai egw argotera posoi tha to xrhsimopoioun gia thlesyndiaskepsh me tis xrewseis meta ton martio Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 FILE MIXALH 8ELO NA SE ROTHSO KATI. EIMAI STO PARA 5 NA AGORASO TO KINHTO K EXO 3 APORIES. PROTON, MPOREIS NA SYNDESEIS FOTOGRAFIA ME ONOMA, OSTE OTAN SE PAIRNOUN THL NA BLEPEIS STHN EKSOTERIKH O8ONH THN FOTO TOY KALOUNTOS? DEYTERON, H PARA8ESH GRAMMATVN STA PLHKRTRA GIA SMS, EINAI OPOS TO NOKIA? TRITON OTAN SE PAIRNOUN, EXEI ENERGO PORTAKI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 PAIDIA EPEIDH ANHSYXISA GIA THN MH YPOSTHRIKSH MMS APO TO 430, PHRA THLEFONO STHN VODAFONE, K MOU APANTHSAN OTI DEN YPARXEI PROBLHMA, APLA STELNOUN EKEINOI MHNYMA STO KINHTO TIS NEES ANALOGES RY8MISEIS. KAPOIOS POU TO EXEI MPOREI NA TO DOKIMASEI NA TO TSEKAROUME? EYXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 PAIDIA EPEIDH ANHSYXISA GIA THN MH YPOSTHRIKSH MMS APO TO 430, PHRA THLEFONO STHN VODAFONE, K MOU APANTHSAN OTI DEN YPARXEI PROBLHMA, APLA STELNOUN EKEINOI MHNYMA STO KINHTO TIS NEES ANALOGES RY8MISEIS. KAPOIOS POU TO EXEI MPOREI NA TO DOKIMASEI NA TO TSEKAROUME? EYXARISTO ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να στείλεις ή να λάβεις mms με άλλο Δίκτυο εκτός από CosmOTe Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 FILE MIXALH 8ELO NA SE ROTHSO KATI. EIMAI STO PARA 5 NA AGORASO TO KINHTO K EXO 3 APORIES. PROTON, MPOREIS NA SYNDESEIS FOTOGRAFIA ME ONOMA, OSTE OTAN SE PAIRNOUN THL NA BLEPEIS STHN EKSOTERIKH O8ONH THN FOTO TOY KALOUNTOS? DEYTERON, H PARA8ESH GRAMMATVN STA PLHKRTRA GIA SMS, EINAI OPOS TO NOKIA? TRITON OTAN SE PAIRNOUN, EXEI ENERGO PORTAKI? η απαντηση σε οσα με ρωτας (αν φυσικα ειμαι εγω ο μιχαλης που λες :p ) ειναι ΝΑΙ, οσο αφορα τα γραμματα στα μηνυματα ειναι απο τα πιο ευκολα κινητα μην ανησυχεις γιαυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Γενικά τα I-mode κινητά είναι πολύ εύκολα αλλά και προσφέρουν πολύ καλό messaging , πολύ καλό T9 μεγάλη μνήμη κλπ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Portman συντομα το Club θα ενισχυθει με εναν σκατζοχοιρο! :) :) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ερωτηση προς τους κατοχους του Μ430! Διαβασα απο τους κατοχους του 342i πως χρεωνωνται και οταν τους στειλει καποιος ενα mms γιατι το βλεπει σαν email! αυτο ισχυει και στο Μ430? Και αν ισχυει, ποσο θα χρεωνωμαι εγω για καθε ΜΜS που λαβαινω? Ειναι αναγκαστικη η ενεργοποιηση του i Mode για να στειλεις και να λαβεις ΜΜS? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 αν και δεν είμαι κάτοχος μπορώ να σου απάντηση !ναι χρεώνεσαι ανάλογα με τα KB και ναι χρειάζεται ενεργοποίηση Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω μερικά πραγματα σχετικα με το Mitsubishi: 1) Μπορεί το κινητό να μην παίζει wav, αλλά παίζει 3gp αρχεία ήχου, τα οποία είναι παρόμοια σε συμπίεση με τα mp3 2) Video για ringtone παίζει και χωρίς cosmote. Εγώ το χρησιμοποιώ με voda και έχω βάλει να παίζει video όταν με καλούν Το ΜΕΓΑΛΟ θεμα είναι που θα βρω το ριμάδι το καλώδιο τώρα, γιατί το να περνάς μεγάλα αρχεία με irda σου ξεζουμίζει την μπαταρία... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω μερικά πραγματα σχετικα με το Mitsubishi: 1) Μπορεί το κινητό να μην παίζει wav, αλλά παίζει 3gp αρχεία ήχου, τα οποία είναι παρόμοια σε συμπίεση με τα mp3 2) Video για ringtone παίζει και χωρίς cosmote. Εγώ το χρησιμοποιώ με voda και έχω βάλει να παίζει video όταν με καλούν Το ΜΕΓΑΛΟ θεμα είναι που θα βρω το ριμάδι το καλώδιο τώρα, γιατί το να περνάς μεγάλα αρχεία με irda σου ξεζουμίζει την μπαταρία... :cry: φιλε μου ηθελα να σε ρωτησω το εξης... Μπορεις να μου πεις ακριβως πως γινεται διαδικασια που αναφερεις με το βιντεο πχ τι αρχεια βιντεο χρησιμοποιεις και πως γινεται να το επιλεξεις σαν βιντεο κλησης Επισης να σου πω οτι δεν ειναι αναγκη να ψαχνεις για καλωδιο, αν αυτο βρεθει ποτε... παρε ενα card reader να κανεις τη δουλεια σου και μαλιστα πολυ γρηγορα για το τελος θα ηθελα να ρωτησω ολους τους κατοχους του τηλεφωνου αυτου, αν οταν το εχουν στο φορτιστη το κινητο αναγνωριζει την καρτα η οχι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Τα αρχεία video που χρησιμοποιώ είναι 3gp format... Για να το βάλεις ως video κλήσης, απλά πήγαινε στον τηλεφωνικό σου κατάλογο, κάνε edit ένα contact σου, και κάτω κάτω έχει επιλογή για video κλήση. Υπάρχει όριο για το μέγεθος του video, αλλά δεν θυμάμαι πόσο είναι ακριβώς :blink: Όσο για το καλώδιο, το θέλω για να δω τι μου επιτρέπει να "πειράξω" η Mitsubishi στο κινητό. :D Το απογευματάκι που θα είμαι σπίτι και θα έχω access στον φορτιστή μου θα σε πώ και για το τελευταίο θέμα... Α!!!! Και όποιος βρει τίποτα για java games ας μας το :whistle: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 @PORTMAN: Όταν κοτσάρω τον φορτιστή μου δίνει access στην miniSD κανονικά... Έβαλες video κλήση τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 @PORTMAN: Όταν κοτσάρω τον φορτιστή μου δίνει access στην miniSD κανονικά... Έβαλες video κλήση τελικά? μπα οχι ακομα, μαλλον τα βιντεακια που εχω ειναι μεγαλα σε μεγεθος αλλα δε πειραζει δε καιγομαι κιολας εγω ρε γαμωτο εχω προβλημα με το φορτιστη, εκτος το οτι δε μου αναγνωριζει την καρτουλα οταν το εχω στο φορτιστη δε μου την αναγνωριζει και μετα, δηλαδη πρεπει να την βγαλω και να την ξαναβαλω.... επισης κατι τελευταιο και οποιος μπορει....... λοιπον το τηλ το χρησιμοποιω με καρτα vodafone, μου ειχαν στειλει λοιπον καποτε ενα mms αλλα εννοειται πως ποτε δεν το ελαβα, το κουφο ομως ειναι πως το τηλεφωνο ακομα με ενημερωνει με ενα σηματακι στην οθονη για ενα μηνυμα.. τι κανω εδω? :( εχω δοκιμασει να βαλω την καρτα μου σε αλλο κινητο αλλα ποτε δε πηρα το mms οπως επισης εχω δοκιμασει να βαλω αλλη καρτα στο mitsubishi και παρολαυτα το σηματακι του μηνυματος δε φευγει... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 μπα οχι ακομα, μαλλον τα βιντεακια που εχω ειναι μεγαλα σε μεγεθος αλλα δε πειραζει δε καιγομαι κιολας εγω ρε γαμωτο εχω προβλημα με το φορτιστη, εκτος το οτι δε μου αναγνωριζει την καρτουλα οταν το εχω στο φορτιστη δε μου την αναγνωριζει και μετα, δηλαδη πρεπει να την βγαλω και να την ξαναβαλω.... επισης κατι τελευταιο και οποιος μπορει....... λοιπον το τηλ το χρησιμοποιω με καρτα vodafone, μου ειχαν στειλει λοιπον καποτε ενα mms αλλα εννοειται πως ποτε δεν το ελαβα, το κουφο ομως ειναι πως το τηλεφωνο ακομα με ενημερωνει με ενα σηματακι στην οθονη για ενα μηνυμα.. τι κανω εδω? :( εχω δοκιμασει να βαλω την καρτα μου σε αλλο κινητο αλλα ποτε δε πηρα το mms οπως επισης εχω δοκιμασει να βαλω αλλη καρτα στο mitsubishi και παρολαυτα το σηματακι του μηνυματος δε φευγει... :blink: ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ... ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Πρόσεξε κανείς ότι στην πληκτρολόγηση με χρήση του Τ9 δεν υπάρχει το 'ω'. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts