Jump to content

Internet Ranking!

Fender
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To myphone.gr χρειάζεται μόνο τους χρήστες του για να πάει πάλι στην κορυφή. Πολύ σύντομα εκεί θα είμαστε...

Αν θέλετε παράλληλα να βάλετε την Alexa μπορείτε να το κάνετε. Κακό δεν θα κάνει.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Guys, ας γράψει κάποιος σε ποιούς Browsers δουλεύει!

Ston IE kai toy klonoys toy sigoyra.

MExri prosfata den etrexe se Netscape. dE 3ero an exei alla3ei ayto...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Links... links πολλά Links... σε forums, σε προσωπικές και μή σελίδες, οπουδήποτε. Ήδη το Google ψάρεψε τη κεντρική σελίδα του Insomnia και ένα post στο greek-forum.de και δεν έχω παρά για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν σε αυτήν τη δύσκολη αρχή.

Όσο για το Alexa... είναι δεν είναι spyware, κάνει δεν κάνει δουλειά, μια χαρά με εξυπηρετεί το google search bar και το ενσωματωμένο πλέον pop-up killer... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον VaradeRo

Θα έλεγα, πάντως, ότι μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην ανάδειξη του site σε αυτό που πραγματικά είναι: Η μεγαλύτερη Online κοινότητα για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (και όχι μόνο)!

Ποστάρετε σε άλλα fora, ενημερώστε φίλους και γνωστούς για το νέο όνομα. Βάλτε links στις σελίδες σας, κάντε ότι γνωρίζετε ώστε να ανέβει στα rankings του Google.

Και κυρίως, γράψτε πληροφορίες που αξίζουν και θα προσελκύσουν κι άλλους.

Αυτά...

άψογος! thanx Varadero :)

Ήδη το Google το βρήκε το site. ;) Σήμερα ψάχνοντας πληροφορίες για το Siemens C60 έβγαλε το myphone.gr μέσα στα πρώτα 10 παγκόσμια αποτελέσματα :)
this signature is under heavy construction

εγώ λέω να το βάλω... στο κάτω κάτω μέχρι και το kazaa έχω ακούσει ότι είχε spyware... κ αυτό το pop-up killer είναι ενδιαφέρον εώς πάρα πολύ ενδιαφέρον... Δεν δημιουργεί όμως τίποτα προβλήματα όταν μερικές τα pop-up δεν είναι @@ διαφημιστικές αλλά τα χρειάζεσαι;;;

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

εγώ λέω να το βάλω... στο κάτω κάτω μέχρι και το kazaa έχω ακούσει ότι είχε spyware... κ αυτό το pop-up killer είναι ενδιαφέρον εώς πάρα πολύ ενδιαφέρον... Δεν δημιουργεί όμως τίποτα προβλήματα όταν μερικές τα pop-up δεν είναι @@ διαφημιστικές αλλά τα χρειάζεσαι;;;

Nai to Kazaa einai spyware. Exei to perifimo Gator.

An thes omos mporeis na to apfygeis, bazontas to Kazaa lite poy exei perisotera features xoris to spyware. Des to sxetiko thread sto Computing για λεπτομεριες.

Σχετικα με τα pop-ups: H Alexa tha se rotaei th proth fora poy tha bgainei ena popup se ena domain. Etsi esy les an dexese ta popups apo to myphone.gr px kai eite ta mplokarei monima, eite ta afhnei eleythera.

Mahatma Gandhi

Μήπως έχει κανείς την προηγούμενη έκδοση του alexa που δεν είχε τον pop up killer; Η τρέχουσα μου δημιουργεί κάποια προβλήματα που φαίνεται συμβαίνουν στον συνδιασμό hardware του δικού μου υπολογιστή.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Προσωπικη μου αποψη αλλα ποτε δεν εδωσα μεγαλη σημασια στο top rated sites. Επειδη το προτιμουν 10 ατομα δεν παει να πει οτι ειναι καλο ουτε και ουσιωδες. Προτιμω να εμπιστευομαι το γουστο μου αφου δω ενα site και οχι βλεποντας καποια νουμερα. (Μαζι με τα νουμερα δεν ερχεται και η ποιοτητα)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Συμφωνώ με τον trod.

Επίσης εδώ λέμε αμάν να απαλλαγούμε απο τα spywares και και κάνουμε συζητήσεις επί συζητήσεων για spyware removers και τώρα κουβεντίαζουμε να βάλουμε τις ιστορίες της alexa; :confused: :wacko:

Anyway όποιος θέλει ας το βάλει. Εγώ δε θα το κάνω πάντως. Yπάρχουν κι άλλοι τρόποι να γίνει γνωστό το site.

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

Μήπως έχει κανείς την προηγούμενη έκδοση του alexa που δεν είχε τον pop up killer; Η τρέχουσα μου δημιουργεί κάποια προβλήματα που φαίνεται συμβαίνουν στον συνδιασμό hardware του δικού μου υπολογιστή.

εγώ το έχω εδώ κ 2-4 μέρες χώρις κανένα απολύτως πρόβλημα...

Δεν μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα. Λειτουργεί το link; Μπαίνω με Stet GPRS.
Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Αρχικό Μήνυμα από τον ipparxos

μέχρι πρίν από 3-4 μέρες που το κατέβασα εγώ (me pstn) δούλευε... δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι κ να μην δουλεύει τώρα...

Πηγεναι στο http://www.alexa.com kai kane klik sto κουτακι δεξια, εκει που λεει "Get the Free Alexa Toolbar!" :)

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Πηγεναι στο http://www.alexa.com kai kane klik sto κουτακι δεξια, εκει που λεει "Get the Free Alexa Toolbar!" :)

Αυτό κάνω αλλά δεν ανοιγει. :( Ούτε μπόρεσα να το βρώ αλλού. Είναι μεγάλο αρχείο; Μπορει καποιος να το ανεβάσει κάπου;

Αυτό κάνω αλλά δεν ανοιγει. :( Ούτε μπόρεσα να το βρώ αλλού. Είναι μεγάλο αρχείο; Μπορει καποιος να το ανεβάσει κάπου;

Oxi einai mikro arxeio, alla egkathistate meso Web.

Τι Browser exeis? PAizei mono me IE...

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Oxi einai mikro arxeio, alla egkathistate meso Web.

Τι Browser exeis? PAizei mono me IE...

Με ΙΕ προπαθώ. Μάλλον έχει να κάνει με το GPRS. Τέλος πάντων. Άλλωστε τις περισσότερες φορές με τον Netscape 7.1 δουλεύω οπότε δε θα μπορούσα να συνεισφέρω σημαντικά.

Το unwired πέφτει διαρκώς όπως είναι φυσικό, και έχει φτάσει στην 5.457, αλλά στο myphone, δεν ξέρω γιατί, αλλα μου βγάζει no data.

#1 πάντως είναι το yahoo.com

Αρχικό Μήνυμα από τον DxL

Το unwired πέφτει διαρκώς όπως είναι φυσικό, και έχει φτάσει στην 5.457, αλλά στο myphone, δεν ξέρω γιατί, αλλα μου βγάζει no data.

#1 πάντως είναι το yahoo.com

ειναι πολυ καινουριο ακομα το myphone.gr ... σε λιγες ημερες ομως, θα εχει data, ειδικα αν υπαρξουν απο πολλα ips requests στο site :) Γιαυτο όλοι Alexa :cool: