vastegial_74 Δημοσιεύτηκε August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 1, 2015 Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω απεγκατάσταση το AVG και δεν γίνεται. Ένα μέρος του έχει φύγει γιατί βλέπω πως λείπουν πολλά εργαλεία του, όμως παραμένει εκεί και μου πετάει συνεχώς παράθυρα για restart για να ολοκληρώσει λέει το update, που ποτέ δεν γίνεται...., καμία σχέση. Γενικώς κάτι δεν πάει καλά..... Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να κάνω φορμάτ με τίποτα προς το παρόν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει για να απαλλαγώ οριστικά; Ακόμα πείτε μου, υπάρχει κανένα free εργαλείο που να "καθαρίζει"; Κάτι έχει γίνει και γενικώς κάτι δεν πάει καλά... Αργεί, πετάει κάτι παράθυρα για να κατεβάσω λέει κάτι antivirus ή παρεμφερή.... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Έχω τα windows 7. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Το unistall του antivirus γίνεται μόνο σε safemode...googlare το πως μπαίνει σε safemode και κάνε τότε απεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Το unistall του antivirus γίνεται μόνο σε safemode...googlare το πως μπαίνει σε safemode και κάνε τότε απεγκατασταση Μπήκα με safemode αλλά πάλι δεν μου το κλάνει απεγκατάσταση. Υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μπήκα με safemode αλλά πάλι δεν μου το κλάνει απεγκατάσταση. Υπάρχει άλλος τρόπος; Μην παιδευεσαι κατεβασε το Revo Uninstaller να σου καθαρισει και τη registry. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά μέσα από safemode πήγα στσ program files και το έσβησα από εκεί, τίποτα δεν έμεινε. Θα κατεβάσω πάντως και το προγραμματακι που προαναφέρθηκε γιατί ένα γενικό καθάρισμα το χρειάζομαι. Ευχαρειστώ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω απεγκατάσταση το AVG και δεν γίνεται. Ένα μέρος του έχει φύγει γιατί βλέπω πως λείπουν πολλά εργαλεία του, όμως παραμένει εκεί και μου πετάει συνεχώς παράθυρα για restart για να ολοκληρώσει λέει το update, που ποτέ δεν γίνεται...., καμία σχέση. Γενικώς κάτι δεν πάει καλά..... Τι μπορώ να κάνω; Δεν θέλω να κάνω φορμάτ με τίποτα προς το παρόν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω κάνει για να απαλλαγώ οριστικά; Ακόμα πείτε μου, υπάρχει κανένα free εργαλείο που να "καθαρίζει"; Κάτι έχει γίνει και γενικώς κάτι δεν πάει καλά... Αργεί, πετάει κάτι παράθυρα για να κατεβάσω λέει κάτι antivirus ή παρεμφερή.... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Έχω τα windows 7. Kαλό θα είναι πριν ζητήσουμε βοήθεια να κάνουμε τουλάχιστον μια ελάχιστη έρευνα https://support.avg.com/SupportArticleView?l=en_US&urlname=How-to-uninstall-AVG http://www.avg.com/eu-en/utilities και όσο για το ''καθαριστικό προγραμματάκι'' καλό είναι και αυτό Your Unin-staller! Edited August 2, 2015 by samarithan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Kαλό θα είναι πριν ζητήσουμε βοήθεια να κάνουμε τουλάχιστον μια ελάχιστη έρευνα https://support.avg.com/SupportArticleView?l=en_US&urlname=How-to-uninstall-AVG http://www.avg.com/eu-en/utilities και όσο για το ''καθαριστικό προγραμματάκι'' καλό είναι και αυτό Your Unin-staller! Ευχαριστώ για την πρόταση. (Unin-staller). Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts