Tr3LaRaS Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 στο m2 note παντως τα bugs παραμενουν και ειδικα αυτο που που δε συνδεει τις εφαρμογες εισαι φεις πατας ενα βιντεακι που ειναι στο youtube και σου ανοιγει μεσω browser παταω στην εφαρμογη φαρμακεια μου δειχνει το χαρτη παταω να ανοιξει και αντι για το google maps ανοιγει μεσω browser τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου εδω και 2 αναβαθμισεις χαμπαρι δεν εχουν παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους..σήμερα πέρασα την 5.1.8.0G από http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Πέταξε εκτώς το google service οπως έλεγε και έβαλε το Hot apps όπου το ξανα κατεβάζεις και κανεις εγκατάσταση από εκεί την εφαρμογή. Αλλα μου βγαζει fail to install>.Κάποιος να πέρασε την ίδια έκδοση και να έχει το ίδιο θέμα? Όλα οκ τελικά ήθελε μια εκαθάριση του Playstore και επανακίνηση και έστρωσε.. Καμία σχέση η έκδοση με πριν..τα γνωστά bugs που είχα εξαφανίστηκαν. Edited August 12, 2016 by THANOSJ3 Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους..σήμερα πέρασα την 5.1.8.0G από http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Πέταξε εκτώς το google service οπως έλεγε και έβαλε το Hot apps όπου το ξανα κατεβάζεις και κανεις εγκατάσταση από εκεί την εφαρμογή. Αλλα μου βγαζει fail to install>.Κάποιος να πέρασε την ίδια έκδοση και να έχει το ίδιο θέμα?απο φεις οταν πατας πανω σε βιντεακι που ανοιγει στο youtube στο ανοιγει μεσω browser η μεσω της εφαρμογης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) απο φεις οταν πατας πανω σε βιντεακι που ανοιγει στο youtube στο ανοιγει μεσω browser η μεσω της εφαρμογης ? Δώσε μου λιγη ώρα να περάσω εφαρμογές γιατί έκανα clean up τα πάντα και σου απαντάω. Οταν πατάω Link από βίντεο του youtube στην εφαμοργή του facebook μου ανοίγει κλασικά στον Broswer ο θεος να τον κανει του face. Edited August 12, 2016 by THANOSJ3 Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δώσε μου λιγη ώρα να περάσω εφαρμογές γιατί έκανα clean up τα πάντα και σου απαντάω. Οταν πατάω Link από βίντεο του youtube στην εφαμοργή του facebook μου ανοίγει κλασικά στον Broswer ο θεος να τον κανει του face.αρα bug δλδ ? εμενα φαντασου εχω την εφαρμογη φαρμακεια πατω στο φαρμακειο παταω στο χαρτη να μου ανοιξει τα maps και ανοιγει μεσω browser για δοκιμασε το και συ να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 αρα bug δλδ ? εμενα φαντασου εχω την εφαρμογη φαρμακεια πατω στο φαρμακειο παταω στο χαρτη να μου ανοιξει τα maps και ανοιγει μεσω browser για δοκιμασε το και συ να δουμε Δεν έχω την συγκεκριμένη εφαρμοργή αλλά λογικά θα ισχύει το ίδιο όπως και στο youtube.. Δεν άλλαξαν κατι άλλο σε σχέση με την 1.6 http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Οπότε δεν νομίζω να διορθώθηκε το συγκεκριμένο. Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Δεν έχω την συγκεκριμένη εφαρμοργή αλλά λογικά θα ισχύει το ίδιο όπως και στο youtube.. Δεν άλλαξαν κατι άλλο σε σχέση με την 1.6 http://forum.flymeos.com/thread-6717-1-1.html Οπότε δεν νομίζω να διορθώθηκε το συγκεκριμένο.μα καλα ειναι δυνατον να μην εχουν παρει χαμπαρι οτι υπαρχει τετοιο σοβαρο bug ? κριμα για το κινητο που φυσαει και εχουμε αυτη τη βλακεια να μας ταλαιπωρει θα το φτιαξουν ποτε ? Edited August 12, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Κ αλλο error.Επειδη παιζω ποκεμον(μη γελατε) μετα την αναβαθμιση του flyme μου βγαζει error στο gps και δεν μπορω να παιξω! Τι να φταιει? Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Κ αλλο error.Επειδη παιζω ποκεμον(μη γελατε) μετα την αναβαθμιση του flyme μου βγαζει error στο gps και δεν μπορω να παιξω! Τι να φταιει? Καμια ιδεα???δε καθομουν με το huawei p8 lite ηθελα να το δωσω και να παρω το m2 καλα να παθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα. Από όσους έχετε περάσει την 5.1.8.0G, την προτείνετε; Το κινητό το έχω δώσει στην αδερφή της γυναίκας η οποία δεν κατέχει πολλά. Οπότε δεν θα ήθελα γκρίνιες. Καταλαβαίνετε! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmkoa Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Απέκτησα πρόσφατα το συγκεκριμένο κινητό. Έχει πάνω την έκδοση 4.5.3I Τα πρώτα που παρατήρησα ήταν ότι δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις μετά από reboot και επίσης όταν φορτίζει δεν ανάβει το notification led. Γενικά το notification led λειτουργεί? Για να περάσω την 5.1.6.0G αφού έχω κατεβάσει το update.zip κλείνω το κινήτο, το ανοίγω με power και volume + κάνω clear data και μετά περνάω το update.zip από το ίδιο μενού? Πρέπει να κάνω πρώτα root από τα settings-> accounts-> xxxxxx@flyme.cn -> personal settings->system privileges ? H 5.1.6.0G έχει google play store ? Μήπως προτείνετε κάποια πιο σταθερή rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ένα bug που είχε ακουστεί κατά το scroll έχει διορθωθεί με την 5.1.8 ? Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Απέκτησα πρόσφατα το συγκεκριμένο κινητό. Έχει πάνω την έκδοση 4.5.3I Τα πρώτα που παρατήρησα ήταν ότι δεν μπορεί να κρατήσει τις ρυθμίσεις μετά από reboot και επίσης όταν φορτίζει δεν ανάβει το notification led. Γενικά το notification led λειτουργεί? Για να περάσω την 5.1.6.0G αφού έχω κατεβάσει το update.zip κλείνω το κινήτο, το ανοίγω με power και volume + κάνω clear data και μετά περνάω το update.zip από το ίδιο μενού? Πρέπει να κάνω πρώτα root από τα settings-> accounts-> xxxxxx@flyme.cn -> personal settings->system privileges ? H 5.1.6.0G έχει google play store ? Μήπως προτείνετε κάποια πιο σταθερή rom? Το κινητό δεν το έχω πια. Όσο το είχα (με την 5.1.6.0G) το led ειδοποίησης λειτουργούσε κανονικά (αναβοσβήνει πιο αργά από αλλά κινητά που είχα ). Google play store είχε κανονικά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) έκανα επιτυχώς μεν την αναβάθμιση σε 5.1.8 G αλλά έχω δύο προβλήματα σοβαρά, πρώτον δεν μπορώ να συνδεθώ στο playstore , μου βγάζει συνέχεια ΄΄σφάλμα υπηρεσιών google΄΄ και δεύτερο , δεν βρίσκω τρόπο για να το κάνω ρουτ. Κάποια βοήθεια ? edit..... πολλά τα προβλήματα μου...... 1) Ελυσα το θέμα με το playstore , είχα κάνει λάθος με την επαναφορά των εφαρμογών προτού την εγκατάσταση των υ[ηρεσιών της google. Πέρασα ξανά την 8, μετά μέσω του hot app έκανα τα update των υπηρεσιών και μετά επαναφορά. Οπότε προσοχή στην διαδικασία για τους επόμενους. 2. Ενώ το έκανα root μέσω kingroot δεν μου κάνει αναβάθμιση του su και δεν μπορώ να ΄΄δω΄΄ το titanium backup 3. Εχω δηλώσει το swype ως μέθοδο εισαγωγής αλλά δεν μου λειτουργεί ..... Κάθε βοήθεια δεκτή ....... Edited August 22, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 έκανα επιτυχώς μεν την αναβάθμιση σε 5.1.8 G αλλά έχω δύο προβλήματα σοβαρά, πρώτον δεν μπορώ να συνδεθώ στο playstore , μου βγάζει συνέχεια ΄΄σφάλμα υπηρεσιών google΄΄ και δεύτερο , δεν βρίσκω τρόπο για να το κάνω ρουτ. Κάποια βοήθεια ? edit..... πολλά τα προβλήματα μου...... 1) Ελυσα το θέμα με το playstore , είχα κάνει λάθος με την επαναφορά των εφαρμογών προτού την εγκατάσταση των υ[ηρεσιών της google. Πέρασα ξανά την 8, μετά μέσω του hot app έκανα τα update των υπηρεσιών και μετά επαναφορά. Οπότε προσοχή στην διαδικασία για τους επόμενους. 2. Ενώ το έκανα root μέσω kingroot δεν μου κάνει αναβάθμιση του su και δεν μπορώ να ΄΄δω΄΄ το titanium backup 3. Εχω δηλώσει το swype ως μέθοδο εισαγωγής αλλά δεν μου λειτουργεί ..... Κάθε βοήθεια δεκτή .......αν πας στις ρυθμισεις μετα ασφαλεια και μετα ρυζικη αδεια κανεις απο κει ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 αν πας στις ρυθμισεις μετα ασφαλεια και μετα ρυζικη αδεια κανεις απο κει ροοτ Δεν έχω τέτοια επιλογή Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν έχω τέτοια επιλογή Sent from my 1+1σοβαρα ?στην 5.1.8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 σοβαρα ?στην 5.1.8 ? Ε ναι, αλλιώς θα πάλευα να βρω λύση? Την έχεις την συσκευή ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ε ναι, αλλιώς θα πάλευα να βρω λύση? Την έχεις την συσκευή ? Sent from my 1+1το note εχω εγω αλλα και αλλη δε τη βρισκους την επιλογη εμενα μου τη βγαζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 το note εχω εγω αλλα και αλλη δε τη βρισκους την επιλογη εμενα μου τη βγαζει κανονικα Εμ τα βλέπεις, δεν είμαι μόνο εγώ ο καντεμης :) Sent from my 1+1 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αλλο bug, οταν εχω sms απο νουμερο εκτος επαφων μου το βγαζει με κομμα ανα 3νουμερα!Εχω αρχισει και εκνευριζομαι! Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εμένα την επιλογή την έχει κανονικά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εμένα την επιλογή την έχει κανονικά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μιλάς για note ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ναι για αυτό δεν είναι το θέμα. Αγορασμένο Ελλάδα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι για αυτό δεν είναι το θέμα. Αγορασμένο Ελλάδα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Meizu note 2 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ναι για αυτό δεν είναι το θέμα. Αγορασμένο Ελλάδα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Meizu note 2 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εδώ είναι για το m2 mini Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 λοιπόν κατάφερα να την ρουτάρω την 5.1.8G μέσω kingroot αρχικά και μετά την αντικατέστησα με το supersu μέσω terminal όπως στην 5.1.6G, βέβαια μου έκανε κάτι κουλά force close αλλά στο τέλος δούλεψε, το μόνο που δεν δουλευει είναι το titanium backup, ενώ η supersu του δίνει δικαιώματα όταν πάω στην εφαρμογή μου αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να αποκτήσει δικαιώματα ρουτ, αυτή η προσπάθεια έγινε χρησιμοποιόντας την εντολή /system/xbin/su . Εχει κάποιος λύση για αυτό το πρόβλημα ? To άλλο κουλό που μου κάνει είναι ότι δεν βλέπει το swype με τίποτα , ενώ το touchpal δουλεύει κανονικά !!! Εάν δεν βρω λύση ιδίως με την λειτουργία του titanium τις επόμενες ημέρες, γυρνάω πίσω στην 5.1.6g :mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts