Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναβάθμιση από ποια έκδοση σε ποια? Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σε εμένα λύθηκαν προβλήματα έτσι. Είχα κάνει αναβάθμιση OTA.

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε ένα κόπο για downgrade σε 4.5.4I για να αποκλείσεις το θέμα software.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως εκτός του θέματος της φόρτισης παρατήρησες κάνα άλλο bug της έκδοσης αυτής? Για δώσε στοιχεία.

Κάνε ένα κόπο για downgrade σε 4.5.4I για να αποκλείσεις το θέμα software.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως εκτός του θέματος της φόρτισης παρατήρησες κάνα άλλο bug της έκδοσης αυτής? Για δώσε στοιχεία.

Ακομα παλευω να βαλω αλλη ρομ!η μια δεν κανει η αλλη σφαλμα...οσο για την εκδοση αυτη παρατηρησα κολληματα πολυ συχνα, και οτι οι ειδοποιησεις απ το βαιμπερ δεν ερχοταν.βεβαια να αναφερω οτι ολα αυτα χωρις να κανω φορματ μετα την αναβαθμιση

Χαιρεται παιδια μήπως ξέρει κανείς πως να αυξήσω τους χαρακτήρες αποστολής σε ένα μήνυμα (SMS). Γιατι τώρα χρεώνομαι ένα μήνυμα για 60 χαρακτήρες ενω με αλλα κινητα μπορούσα να στείλω 160 χαρακτήρες. Έχω το meizu m2 mini με έκδοση τωρα την 4.5.4Ι

Γεια σας! Εχω ενα προβλημα με τα δεδομενα. Τα ενεργοποιω και ενω δειχνει πανω δεξια εκει στο σημα 3g παταω να μπω σε σελιδα και λεει web page not available. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?(το κινητο ειναι του πατερα μου γνκ πρωτη φορα πηγε να μπει με δεδομενα)

edit : τελικα το 3g σηματακι υπαρχει παντα ειτε με δεδομενα ανοιχτα ειτε οχι

Edited by klearchos123

Χαιρεται παιδια μήπως ξέρει κανείς πως να αυξήσω τους χαρακτήρες αποστολής σε ένα μήνυμα (SMS). Γιατι τώρα χρεώνομαι ένα μήνυμα για 60 χαρακτήρες ενω με αλλα κινητα μπορούσα να στείλω 160 χαρακτήρες. Έχω το meizu m2 mini με έκδοση τωρα την 4.5.4Ι

Χρησιμοποιείς εφαρμογή από το play store. Chomp sms η textra sms. Προσωπικά χρησιμοποιώ το δεύτερο το οποίο έχω αγοράσει.

Χρησιμοποιείς εφαρμογή από το play store. Chomp sms η textra sms. Προσωπικά χρησιμοποιώ το δεύτερο το οποίο έχω αγοράσει.

Συμφωνώ απόλυτα,εγώ πάντως χρησιμοποιώ το chomp το οποίο γιά τα γούστα μου είναι άπαιχτο!!!

Και για τσάμπα, βάζεις xposed Και μέσω gravity έχεις ρύθμιση για 160 χαρακτήρες

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα,

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος/α να με βοηθήσει με σχετικές οδηγίες για το πως θα μπορέσω να αναβαθμίσω με ελληνικό μενού τη συσκευή meizu m2 note

Καλησπέρα,

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος/α να με βοηθήσει με σχετικές οδηγίες για το πως θα μπορέσω να αναβαθμίσω με ελληνικό μενού τη συσκευή meizu m2 note

Καλύτερα γράψε στο φόρουμ του Myphone γιά το meizu m2 note,εδώ η ομάδα είναι γιά το m2 το μίνι. Εχουν αρκετές διαφορές σαν τηλέφωνα,άλλες ρομ άλλες αναβαθμίσεις και γενικά είναι δύο τελείως διαφορετικές συσκευές.

Καλημέρα παιδιά και από μένα... Από την αρχή που βγήκε το τηλέφωνο το πήρα μέχρι και πριν από 10 λεπτά που σας γράφω δούλευε κομπλέ τώρα χάλασε η οθόνη τα χρώματα της. Χαιρετίσματα λοιπόν από μένα τέρμα τα κινέζικα μέχρι XIAOMI και πολύ είναι! Και πάλι καλήμερα σε όλους!

Μανώλης

προσοχη παιδια σε 2 συσκευες οπως ξαναειπα μου ετυχε αυτο με τα χρωματα παει για αλλαγη οθονης..ευτχως ητανε απο vickmall

Καλημέρα παιδιά και από μένα... Από την αρχή που βγήκε το τηλέφωνο το πήρα μέχρι και πριν από 10 λεπτά που σας γράφω δούλευε κομπλέ τώρα χάλασε η οθόνη τα χρώματα της. Χαιρετίσματα λοιπόν από μένα τέρμα τα κινέζικα μέχρι XIAOMI και πολύ είναι! Και πάλι καλήμερα σε όλους!

εντάξει αυτό είναι η γκαντεμιά που μπορεί να γίνει σε όλα τα κινητά . απλά το κακό είναι πως άμα το πείρες από αγορά της κίνας είναι λίγο λούκι και μεγάλη αναμονή

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντάξει αυτό είναι η γκαντεμιά που μπορεί να γίνει σε όλα τα κινητά . απλά το κακό είναι πως άμα το πείρες από αγορά της κίνας είναι λίγο λούκι και μεγάλη αναμονή

Και όμως... από αυτά που βλέπω και διαβάζω, νομίζω πως η meizu σαν να έχει χαλάσει λίγο την ποιότητα της στα κινητά... τουλάχιστον στα mid-range...

Καλά δεν αξίζει στην καμία να κάτσω να στείλω πίσω και να περιμένω τόσο καιρό όσο αντέξει και θα πάρω κάνα επώνυμο την επόμενη να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... Υπόψιν η οθόνη έφτιαξε πάλι μόνη της και το κάνει μια στο τόσο για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχα καλό βράδυ παιδιά!

Μανώλης

Χαιρετώ το νήμα, σήμερα παραλαμβάνω και εγώ την συσκευή από ελληνικό κατάστημα με την international rom. Παρακολουθώ κατά το δυνατόν τη συζήτηση και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή ως προς το τί να προσέξω αρχικά, δηλαδή τί μπορεί να βγει ελαττωματικό.

Επίσης λογικά θα έρθει με την 4.5.3I. Συστείνετε να κάνω τα updates του; Η διαδικασία είναι εύκολη; Και τέλος υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω κατά την ενεργοποίηση της συσκευής (πχ στο Flyme Account);

Να κάνεις την αναβάθμιση που θα σου βγάλει και μην πειράξεις τίποτα στο κέντρο ασφαλείας!!

Να κάνεις την αναβάθμιση που θα σου βγάλει και μην πειράξεις τίποτα στο κέντρο ασφαλείας!!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα θα επανέλθω με απορίες αλλά ως τότε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη!

Χαίρετε!

Έλειπα για καιρό και τώρα βλέπω ότι έχουν αλλάξει διάφορα πράγματα εδώ μέσα... :p Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε με το τι γίνεται πλέον...

Είμαι στην 4.5.3.2Α και (σχεδόν) όλα δουλεύουν μια χαρά... Βλέπω ότι έχουν βγει νέες ΡΟΜ, ότι μπορούμε να γυρίσουμε σε International ROM κλπ...

Επίσης βλέπω ότι βγήκε η flyme 5 stable, αλλά δεν είναι International;;; Οπότε για flyme 5 αναμένουμε ακόμη μάλλον, ε;

Τι μου προτείνετε γενικά να κάνω; Να αφήσω το κινητό όπως είναι ή να κάνω update σε νεότερη έκδοση; Και αν ναι, σε ποια;

Ευχαριστώ για το γρήγορο update!

Dlna κανονικά χάρτες όλα οκ

Ευχαριστω!Σχετικα με την εγγυηση που δινουν καποα σκρουτζομαγαζα εχω την εξης απορια.Σε περιπτωση βλαβης τα επισκευαζουν οι ιδιοι η τα στελνουν στην εταιρια και παει κανα 3μηνο?Ειμαι μεταξυ του Μ2και του XIAOMI Redmi 3,αλλα ειναι καποιες λεπτομεριες που θα κανουν τη διαφορα. Π.χ.WIDI υποστηριζεςι το Μ2?Μπορω να κανω mirroring?

Γεια σας! Εχω ενα προβλημα με τα δεδομενα. Τα ενεργοποιω και ενω δειχνει πανω δεξια εκει στο σημα 3g παταω να μπω σε σελιδα και λεει web page not available. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?(το κινητο ειναι του πατερα μου γνκ πρωτη φορα πηγε να μπει με δεδομενα)

edit : τελικα το 3g σηματακι υπαρχει παντα ειτε με δεδομενα ανοιχτα ειτε οχι

μηπως ειχε καποιος το ιδιο θεμα που να μη λειτουργουν τα δεδομενα?? θελει αλλαγη ρομ??