Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όποιος θέλει root εδώ.....

https://forum.meizufans.eu/topic/5493/how-to-root-flyme-os-5-1-6-0g

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ota update γινεται ή μονο μεσω zip;

Στην camera εδωσε 16:9 επιλογη;

Μέσω OTA δεν μπορώ να σου πω. Δεν αντέχω να περιμένω. Όσο για την 16:9 επιλογή όχι. Έχει όμως 15:9 για την μπροστά κάμερα. :-)

Θα έβγαζα και screenshot αλλά έλα που δεν γίνεται ( με χρήση power button και volume - ). Καλώς το μας το πρώτο bug.

Update: Δεν κατάλαβα πώς και γιατί αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες ξεκόλλησε και βγάζει screenshot. Αλλά προσέξτε, όχι ταυτόχρονο πάτημα των δύο κουμπιών. Θέλει σταθερό πάτημα του power button και πάτημα - απελευθέρωση του volume -.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Τελικά δεν άντεξα και την πέρασα την 5 Αφού βγήκε και τρόπος ρουτ.Όλα πήγαν μια χαρά, έκανα clean install και αφού το ρουταρα έκανα επαναφορά των εφαρμογών μέσω titanium.

Ωραία είναι η 5, περισσότερα τις επόμενες που θα το δοκιμάσω εκτενέστερα

sent by using tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα, έβαλα κι εγώ την 5.Πρωτες εντυπώσεις θετικές αλλά έχω ένα θέμα.Οταν που αν να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Google Play Store η να ενημερώσω μου γράφει αναμονή για δίκτυο. Αυτό γίνεται με την χρήση δεδομένων πάντα. Δεν έχω την δυνατότητα για δοκιμή Wi-Fi για να δω αν κάνει το ίδιο αλλά δεν θα έπρεπε να κατεβάζει μια εφαρμογή με 3g η 4g ?

Έκανα και clear data την εφαρμογή του Google Play Store και κατάργηση του λογαριασμού της Google και τ; ξαναεβαλα αλλά πάλι τα ίδια. Έχει κάτι να μου προτείνει κάποιος ?

Αν κατεβάσεις την οθόνη κάτω θα και πατήσεις πάνω στο κατέβασμα που είναι σε αναμονή θα σε ρωτήσει αν θες να συνεχίσεις γιατί θα χρεωθείς με δεδομένα και έτσι θα ξεκινήσει

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε clean install ίσως διορθωθεί αξίζει να ξανασεταρεις το κινητό προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το ☎.

Δεν διορθωσαν τους χαρακτήρες αυτά sms, πάλι 60 στέλνει, άντε να δούμε πότε θα βρουν άκρη οι Ρώσοι του pda μέσω xposed

Sent from my 1+1

Αν κατεβάσεις την οθόνη κάτω θα και πατήσεις πάνω στο κατέβασμα που είναι σε αναμονή θα σε ρωτήσει αν θες να συνεχίσεις γιατί θα χρεωθείς με δεδομένα και έτσι θα ξεκινήσει

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε. Με έσωσες. Δεν ήξερε τι έφταιγε.

Καλησπέρα πέρασα και εγώ την καινούργια έκδοση άλλο τηλέφωνο χωρίς υπερβολές με clean install!

Μανώλης

Ρε παιδιά έκανα μια επανεκκίνηση και μου ξανά έκανε optimization γιατί??? και μετά άνοιξε κανονικά!!

Μανώλης

Μπορεί να έτυχε μπορεί να ήθελε να αναβαθμίσει κάτι μπορεί μπορεί.. Αν δουλεύουν όλα οκ άστο. Κοίτα το πάλι.

Παιδιά, αν κάνει κανείς install κατευθείαν της καινούριας έκδοσης στο κινητό που φοράει την 4.5.3.2Α, θα υπάρχει πρόβλημα; Ή πρέπει πρώτα να έχουμε την πιο πρόσφατη international και μετά να βάλουμε τη global;

Παιδιά, αν κάνει κανείς install κατευθείαν της καινούριας έκδοσης στο κινητό που φοράει την 4.5.3.2Α, θα υπάρχει πρόβλημα; Ή πρέπει πρώτα να έχουμε την πιο πρόσφατη international και μετά να βάλουμε τη global;

εγώ στην θέση θα έκανα πρώτα αλλαγή με terminal το id και μετά με clean install θα πέρναγα την G

εγώ στην θέση θα έκανα πρώτα αλλαγή με terminal το id και μετά με clean install θα πέρναγα την G

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω... Απλά είπα μήπως το είχε δοκιμάσει κάποιος να γλιτώσω ένα βήμα...

Θα το κάνω μέσα στο Σ/Κ και θα ενημερώσω...

Τελικά το ξανά δοκίμασα τώρα και άνοιξε αμέσως!

Μανώλης

Ρε παίδες πού έχετε βάλει το flyme 5 γιά ενημερώστε γιά αυτονομία μπαταρίας γιατί στό Note άκουσα ότι κάποιοι έχουν παράπονα.... επίσης έχει ακουστεί κάτι γιά xposed;Πείτε και εν συντομία μερικές σημαντικές βελτιώσεις του 5.

Ρε παίδες πού έχετε βάλει το flyme 5 γιά ενημερώστε γιά αυτονομία μπαταρίας γιατί στό Note άκουσα ότι κάποιοι έχουν παράπονα.... επίσης έχει ακουστεί κάτι γιά xposed;Πείτε και εν συντομία μερικές σημαντικές βελτιώσεις του 5.

Για αυτονομία δεν μπορώ να σου πω με νούμερα διότι έχει αλλάξει ο τρόπος μέτρησης του sot στην εφαρμογή. Το μέγιστο που μετράει είναι μέχρι 12ωρο. Αφού το κινητό λειτουργεί πάνω από 12 ώρες, εμφανίζει αναφορές μόνο για τις τελευταίες 12 ώρες.

Έχω την αίσθηση όμως ότι πάνω κάτω είναι στα ίδια επίπεδα.

Αλλαγές έχουν γίνει πολλές τόσο λειτουργικά όσο αισθητικά. Θα αναφέρω αυτά που θεωρώ ουσίας.

Πλέον όταν πληκτρολογείς ένα αριθμό για κλήση που δεν έχεις αποθηκευμένο , στον εμφανίζει μετά από μερικά ψηφία εφόσον τον είχες ξανακαλέσει. Από την άλλη μεριά είναι πιο μπελαλίδικη η εμφάνιση των ομάδων επαφών.

Το ξυπνητήρι πλέον το θεωρώ πιο εύχρηστο.

Έχουν προσθέσει εφαρμογή toolbox αρκετά χρήσιμη.

Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα left - right slide στη οθόνη κλειδώματος. Έβαλαν μόνο slide up από το εικονίδιο της κάμερας αποκλειστικά για την κάμερα.

Επανέφεραν την εφαρμογή θεμάτων.

Μετά από μια μέρα χρήσης αυτά.

Γενικά θεωρώ ότι αξίζει η μετάβαση. Χωρίς να υστερούσε σε smoothness η προηγούμενη έκδοση, νομίζω πως εδώ είμαστε ακόμη καλύτερα.

Edit : Α, επίσης μια σημαντική προσθήκη είναι ότι πλέον όταν δέχεσαι κλήση ενώ είσαι σε οποιαδήποτε εφαρμογή, σου εμφανίζει μια μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης για αποδοχή ή απόρριψη κλήσης ενώ ακόμη τρέχει η εφαρμογή.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Παίδες με τα εικονίδια των notifications τι γίνεται στη νέα έκδοση; Εννοώ ότι όλα είχαν το default εικονίδιο του απείρου αν θυμάστε...

Στην παλιά έστρωνε μόνο με xposed...

H νέα ρομ το έχει διορθωμένο αυτό ή πρέπει να ξαναβάλουμε xposed; Και μπαίνει xposed;

Καλησπέρα παιδιά οποίος ενδιαφέρεται δίνω το κινητό μου meizu m2 εννοείται με την καινούργια αναβάθμιση με το κουτί του όλα σιλικόνη θήκη και τζαμακι μπροστά... Δουλεύει ρολόι κομπλέ το μόνο που όταν ζεστενετε από την πολύ χρήση βγάζει κάτι κόκκινες γραμμές η οθόνη αλλά και πάλι βλέπεις.... Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ τιμή ένα 70αρι!!

Μανώλης

Παίδες με τα εικονίδια των notifications τι γίνεται στη νέα έκδοση; Εννοώ ότι όλα είχαν το default εικονίδιο του απείρου αν θυμάστε...

Στην παλιά έστρωνε μόνο με xposed...

H νέα ρομ το έχει διορθωμένο αυτό ή πρέπει να ξαναβάλουμε xposed; Και μπαίνει xposed;

Δύο μέρες τώρα, άπειρο δεν έχω δει.

Υπάρχει κανονικά το άπειρο.

Για πες σε ποια περίπτωση το εμφανίζει; Γιατί από την χαρά του update παίζει να στραβώθηκα κιόλας.

Oσοι δεν έχουν κάνει clean install καί το έχουν ρουτάρει ισχύει η διαδικασία που περιγράφεται πιό πάνω;; ή κρατάει το ρούτ και δεν χρειάζεται κάτι άλλο;