taliban Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 good news !!!!!!!!!!!! http://reameizu.com/prepare-flyme-os-5-for-m2note-and-m2mini/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μετάφραση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Μετάφραση;;; Οπως πάντα μετάφραση google και ότι βγάλεις... Από ότι έχω καταλάβει πάντως δεν είναι global έκδοση είναι ακόμα σε beta και ενώ στο note έχει ακόμα και επιλογή να το ξεκλειδώσεις (φαντάζομαι bootloader) στο δικό μας ζορίζονται... Από ότι κατάλαβα πάντα!! Αν το ψάξεις θα βρείς βιντεάκια στο youtube με το flyme 5 Edited February 1, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 good news !!!!!!!!!!!! http://reameizu.com/prepare-flyme-os-5-for-m2note-and-m2mini/ Επιτέλους! Ελπίζω να φτιάξει το όλο θέμα με τα notifications και τα πληκτρολόγια να μην ψάχνεται ο κοσμάκης σαν τρελός... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Επιτέλους! Ελπίζω να φτιάξει το όλο θέμα με τα notifications και τα πληκτρολόγια να μην ψάχνεται ο κοσμάκης σαν τρελός... :lol: Με την Ι πάντως δεν υπάρχει νομίζω θέμα με Notificaitons.. Αυτό με το πληκτρολόγιο είναι πάντως φοβερά ενοχλητικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ελπίζω να μην την περάσει κάποιος χωρίς wipe και μας πρήξει μετά με ερωτήσεις του στυλ ΄΄δεν δουλεύει το ..... ΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εχει παρατηρησει κανεις καθυστερησεις στο app του τηλεφωνου?Και μιλαω για μεγαλες καθυστερησεις. Πατας μια επαφη και κανει 10 δευτερολεπτα να μπει μεσα. Εχω 4.5.4i και εχω δοκιμασει και factory reset αλλα μετα απο 1-2 βδομαδες παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 έχω βάλει κάρτα μνήμης στο κινητό αλλά της εφαρμογές δεν της περνάει εκεί , τι πρέπει να κάνω? ?????? έχω βάλει κάρτα μνήμης στο κινητό αλλά της εφαρμογές δεν της περνάει εκεί , τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ?????? έχω βάλει κάρτα μνήμης στο κινητό αλλά της εφαρμογές δεν της περνάει εκεί , τι πρέπει να κάνω? Bάλε ότι άλλο έχεις δηλ. φωτο-βιντεο-μουσική στην sd και τις εφαρμογές άφησε τις στην εσωτερική μνήμη του τηλ. τόσο χώρο έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sayras Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγω σημερα παρελαβα το μ2 στα χερια μου!το μονο θεμα που εχω ειναι οτι οταν ακουμπαω στο κεντρο της οθονης η οθονη κανει σαν να την πιεζεις πολυ!οταν μπαινω σε καποια εφαρμογη δεν το κανει πια!ξερετε τι μπορει να φταιει? Ίδιο πρόβλημα κι εγώ, το πάω για doa τη δεύτερα. ΓΤΠ. Ότι πληρώνουμε παίρνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Μετά την μη αποδοχή του ΡΙΝ πριν από λίγο καιρό και την αναγκαστική εργοστασιακή επαναφορά του τηλεφώνου και δεύτερο "κουλό" του τηλεφώνου.Ξαφνικά χάθηκαν όλες οι επαφές από το gmail και έμειναν μόνο όσες ήταν στο Viber.Δεν συγχρόνιζε με τίποτα τον λογαριασμό ούτε και μετά την διαγραφή του λογαριασμού και επαναφορά του.Μετά από πολλή ώρα χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι στο καλό έγινε η μόνη λύση που μπόρεσα να βρω ήταν η εξαγωγή των επαφών από το gmail σε vcard και εισαγωγή τους μέσω της εφαρμογής επαφών της meizu.Μετά από αυτό ξεσκάλωσε και άρχισε πάλι να συγχρωνίζει κανονικά...Και το πιο κουλό;Το τηλέφωνο στην google το εμφάνιζε ως iphone μέχρι να λυθεί το πρόβλημα...Τι στο καλό,μετάλλαξη έπαθε το meizu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoilia Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 και για του λόγου το αληθές ιδού το meizu m2 που νομίζει ότι είναι μία m2 και μία iphone... http://i.imgur.com/BY3Vl7r.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 και για του λόγου το αληθές ιδού το meizu m2 που νομίζει ότι είναι μία m2 και μία iphone... http://i.imgur.com/BY3Vl7r.png Χαχαχαχαχα.....Ρε τι γίνεται, παιδιά ευτυχώς εγώ δεν έχω το παραμικρό μην το ματιάσω φτου φτου...!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κανενα κατάστημα με θηκες από Αθηνα, παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κανενα κατάστημα με θηκες από Αθηνα, παιζει; ebay κι άγιος ο θεός... Άμα κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση στο thread υπάρχουν πολλές προτάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κανενα κατάστημα με θηκες από Αθηνα, παιζει; http://www.my24shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=21662&Itemid=0 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Σε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Μετρητη data δεν εχει; Αν όχι, ποιον free προτείνετε για κατεβασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfAKO Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ισχύει. Το κουμπι έχει touch και πατιέται επίσης - δυο ένέργειες δηλαδή. Ναι, ok, αυτό το εμπεδώσαμε. Τι γίνεται όμως με εφαρμογές που για να δουλέψουν ή να ρυθμιστούν πρέπει να πατήσεις το soft key "menu"? Όσα apps και αν κατέβασα (Back Button, Simple Control, κλπ) το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν το task manager. Έχει κανείς ιδέα τι κάνουμε? Χρήσιμες εφαρμογές από το παλιό μου κινητό δε μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Ναι, ok, αυτό το εμπεδώσαμε. Τι γίνεται όμως με εφαρμογές που για να δουλέψουν ή να ρυθμιστούν πρέπει να πατήσεις το soft key "menu"? Όσα apps και αν κατέβασα (Back Button, Simple Control, κλπ) το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν το task manager. Έχει κανείς ιδέα τι κάνουμε? Χρήσιμες εφαρμογές από το παλιό μου κινητό δε μπορούν να δουλέψουν χωρίς αυτό. Αν βάλεις xposed καί flyme tools έχει επιλλογή πατώντας την μπάρα πάνω δεξιά να σου βγάζει menu, έτσι το έχω κάνει και εγώ,όχι απόλυτα βολικό αλλά τη δουλειά σου την κάνεις,η ακόμα μπορείς μέσω gravity box πάλι με xposed να βάλεις pie controls με επιλογή να έχει καί menu button. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετρητη data δεν εχει; Αν όχι, ποιον free προτείνετε για κατεβασμα; Έχει στο security center αν θυμάμαι καλά,απο εφαρμογές το 3g watchdog είναι κορυφαίο Edited February 14, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δυστυχως, δεν υπαρχει τετοια επιλογή στο security. Θα δοκιμασω το watchdog Πριν 4 χρονια που το ειχα παντως στο s2, εδειχνε αλλα αντι αλλων. Βεβαια μετα από τοσα χρονια θα εχει βελτιωθεί για να το προτεινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δυστυχως, δεν υπαρχει τετοια επιλογή στο security. Θα δοκιμασω το watchdog Πριν 4 χρονια που το ειχα παντως στο s2, εδειχνε αλλα αντι αλλων. Βεβαια μετα από τοσα χρονια θα εχει βελτιωθεί για να το προτεινετε Το κοίταξα σήμερα,λοιπόν αν πας στο security -διαχειριστής-είναι πιστεύω αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfAKO Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Το κοίταξα σήμερα,λοιπόν αν πας στο security -διαχειριστής-είναι πιστεύω αυτό που ψάχνεις. Συμφωνώ με geotzia και συμπληρώνω ότι σου υπολογίζει μόνο τον πραγματικό όγκο δεδομένων που χρησιμοποιείς από τον πάροχο και όχι όσα πήρες από WIFI ! Έχω Vodafone και ό,τι λέει το κινητό αντιστοιχεί με όσα δείχνει στο My Account για τη χρήση μου. Edited February 15, 2016 by pfAKO Προσθήκη κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Μαλλον εχουμε άλλη rom, γιατι δεν εχω τετοια επιλογη Το πηρα από mediamarkt και φοραει android 5.1 και εκδοση flyme OS 4.5.4l Ναι οκ, καταλαβα τι εννοείτε. Αναφέρεστε στην εφαρμογή security και όχι μεσα στο menu που εψαχνα εγω. Ευχαριστω παιδια Edited February 15, 2016 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γεια σας παιδες, Σήμερα χάλασε το meizu mx3 μου (τουλαχιστον έτσι φαίνεται μεχρι στιγμης, αφου δεν ανοιγει με κανεναν τροπο). Σκεφτομαι να πάρω το meizu m2 mini. Τα μόνα που θέλω να μου πείτε την γνώμη σας είναι πως τα παει στα εξης. 1) Ηχείο 2) Ακουστικό 3) μικρόφωνο 4) Φωτεινότητα οθόνης 5) ποιότητα κατασκευής/εμφάνιση 6)gps Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts