taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εμένα μόλις μου την έβγαλε ως update !!!!!!!!!!!!!! Για καντε ένα τσεκ όποιοι έχουν αλλάξει id http://i89.photobucket.com/albums/k214/paiktaras/1_zpsuvsqmst3.jpg Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 εμένα μόλις μου την έβγαλε ως update !!!!!!!!!!!!!! Για καντε ένα τσεκ όποιοι έχουν αλλάξει id Ωραία νέα! Κάνω κι εγώ το switch σε Ι με chid + απλό flashing (μέσω του update.zip, χωρίς dd), χωρίς clear data και αναφέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despinadour Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 γιατι μου λεει οτι ειναι μονο 160MΒ το αρχειο του upgrade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 γιατι μου λεει οτι ειναι μονο 160MΒ το αρχειο του upgrade? το ανέφερε και κάποιος άλλος στο τοπικ μου στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64542656&postcount=271 με ποια έκδοση είσαι , έχεις άλλαξει λογικα id ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγω παιδια εχω την 4.5.4Ι απο το ρωσικο site με το terminal που περναμε και κατεβασα την επισημη την εχω βαλει μεσα στο κινητο πατω να κανει update φορτωνει τσεκαρωντας αν ειναι εναταξει και στο τελος μου λεει corrupt.Τι γινετια ?? πρεπει να βαλω καμια επιση Α πρωτα και μετα να την περασω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Απο οσο λεει στις οδηγιες κατεβαζεις το update.zip και το περνας οπως περνας και τα επισημα update.Δλδ το περνας απο το pc στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου και μεσω File explorer βρισκεις το update.zip και πατα δυο φορες πανω του και σε παει απ'ευθειας στο recovery οπου τσεκαρεις clear data και την περναει η πας στο recovery κλεινοντας το κινητο και πατωντας το power και το Volume+ μεχρι να βγει το σημα της Meizu και πας στο recovery και την περνας μπορει να με βοηθήσει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despinadour Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 το ανέφερε και κάποιος άλλος στο τοπικ μου στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64542656&postcount=271 με ποια έκδοση είσαι , έχεις άλλαξει λογικα id ? δεν αλλαξα id το πηρα πριν λιγες μερες απο ελλαδα με 4.5.3I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 μπορει να με βοηθήσει κάποιος ? αφού σου απάντησε, τι άλλο θέλεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 αφού σου απάντησε, τι άλλο θέλεις ? αρχείο το κατέβασα και όπως ήταν το αποθήευκεσα στην μνήμη του κινητού μετά από εκεί δεν καταλαβαίνω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 αρχείο το κατέβασα και όπως ήταν το αποθήευκεσα στην μνήμη του κινητού μετά από εκεί δεν καταλαβαίνω, ευχαριστώ soup88 Σήμερα 14:15 Παράθεση από gsserv10 > εγώ είναι εύκολο να την περάσω? Απο οσο λεει στις οδηγιες κατεβαζεις το update.zip και το περνας οπως περνας και τα επισημα update.Δλδ το περνας απο το pc στον αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου και μεσω File explorer βρισκεις το update.zip και πατα δυο φορες πανω του και σε παει απ'ευθειας στο recovery οπου τσεκαρεις clear data και την περναει η πας στο recovery κλεινοντας το κινητο και πατωντας το power και το Volume+ μεχρι να βγει το σημα της Meizu και πας στο recovery και την περνας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λοιπόν σε εμένα μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, όλα πήγαν οκ, δεν έσβησε τίποτα. Το μόνο που έγινε είναι ότι έχασε το ρουτ αλλά μέσα από το account του flyme το επανέφερα άμεσα. Η 1η ορατή αλλαγή είναι ότι άλλαξε η εικόνα με το που ανοίγει η συσκευή, έφυγε το απαίσιο κινεζοπορτοκαλί και έχει πλέον μαύρο φόντο που γράφει meizu. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumbouni Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λοιπόν σε εμένα μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, όλα πήγαν οκ, δεν έσβησε τίποτα. Το μόνο που έγινε είναι ότι έχασε το ρουτ αλλά μέσα από το account του flyme το επανέφερα άμεσα. Η 1η ορατή αλλαγή είναι ότι άλλαξε η εικόνα με το που ανοίγει η συσκευή, έφυγε το απαίσιο κινεζοπορτοκαλί και έχει πλέον μαύρο φόντο που γράφει meizu. Για να την περάσω θα πρέπει να αλλάξω πρώτα το Id του κινητού σε ιντερνατιοναλ, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despinadour Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 διορθωθηκε σε κανεναν το προβλημα με τα chad heads του fb messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια αξιζει το κινητο απο βικμολ για ενα φιλαρακι που θα ναι το πρωτο του android? ξεχαστε πειραματα και ρομ αυτο η το remdi 2 με τις 4.7 ιντσες θελει τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδια την περασε κανενανας την επισημη 4.5.4I με το update.zip.Την ανεβασαν και στο Meizufans και επειδη ρωτησα για το προβλημα που εχω που εγραψα και παραπανω.Τους ειπα οτι αλλαξα και πηγα στην 4.5.4.2Α και μου ειπαν οτι θελει την διαδικασια της ιντερνατιοναλ.Μα γιατι να θελει αυτη τη διαδικασια αφου απο την εταιρια βγηκε κανονικα με update.zip.Ξερει καποιος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγώ πάντως έκανα από Α chid και μετά flash το update με τον επίσημο τρόπο και είναι όλα οκ, χωρίς καν εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Εγώ πάντως έκανα από Α chid και μετά flash το update με τον επίσημο τρόπο και είναι όλα οκ, χωρίς καν εκκαθάριση δεδομένων Το εχω βρει αυτο το αρχειακι το Chid.Εδω το βρηκα https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu δλδ τι ακριβως εκανες.Ειχες την 4.5.4.2Α περασες την 4.5.4I ??? Εχω βαζω μεσα το update zip και το εκανα χωρις clear data τωρα και παλυ τα ιδια.Εσυ πως το εκανες ?? edit: αστο φιλε καταλαβα τι εκανες.Το βρηκα πιο πισω και τα ενωσα ολα τα κομματια του παζλ που λεμε.Απλα αλλαξα το id και περασε απο την Α που ειχα Edited December 29, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Για να την περάσω θα πρέπει να αλλάξω πρώτα το Id του κινητού σε ιντερνατιοναλ, σωστά; εμένα τουλάχιστον έτσι το είδε. Λοιπόν άλλες αλλαγές......έχω την αίσθηση ότι έγινε σαφώς γρήγορο, είχε την touch pal αλλά γίνεται απεγκατάσταση εύκολα. edit 20:20 τον ΄΄ηπια΄΄, πήγα να κάνω εγκατάσταση το xposed και είναι τώρα 20' στο flyme να κάνει κύκλους, προσοχή λοιπόν..... Edit 2 22:20 Το επανεφερα μετά από απανωτά reboot τουλάχιστον μια ώρα προσπάθεια. Έχει κρατήσει το xposed, Τώρα τι και πώς πήγε στραβά Ούτε που κατάλαβα. Συνιστώ Προσοχή και επιφύλαξη αν κάποιος θελήσει να το ενεργοποίησει ξανά. Edited December 29, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά καιχεγω κομπλέ την πέρασα μέσο οτα να ρωτήσω κάτι που ξεχνούσα συνέχεια έχω μια εφαρμογή που ενώ την έχω μέσα σε φάκελο σε κάθε επανεκκίνηση μού την πετάει στο τέλος σαν αυτες πού περνάνε τελευταίες.....και επίσης κάτι σαν σφάλμα βγάζει στην SD card.....έχει κανείς τίποτα παρόμοιο θέμα? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παιδιά καιχεγω κομπλέ την πέρασα μέσο οτα να ρωτήσω κάτι που ξεχνούσα συνέχεια έχω μια εφαρμογή που ενώ την έχω μέσα σε φάκελο σε κάθε επανεκκίνηση μού την πετάει στο τέλος σαν αυτες πού περνάνε τελευταίες.....και επίσης κάτι σαν σφάλμα βγάζει στην SD card.....έχει κανείς τίποτα παρόμοιο θέμα? Ακριβως το ιδιο ειχα κι εγω.Τωρα το χει ο γιος μου το κινητο και χθες το βραδυ περασε την αναβαθμιση σε 4.5.4.2 Α.Το απογευμα θα τον ρωτησω αν διορθωθηκε και θα σου πω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis_K Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλημέρα σας, Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω απο Vickmall και μιλώντας με τη Selina μου είπε οτι μόνο μια SIM έχει 4G και η άλλη έχει μόνο 2G. Επίσης, μου είπε οτι δε μπορώ να επιλέξω από τις ρυθμίσεις ποια κάρτα θα έχει 4G, αλλά θα πρέπει χειροκίνητα να αλλάζω τις κάρτες. Μπορείτε να μου πείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Τέλος, το πιο σημαντικό: Να το πάρω με την ιντερνατιοναλ ΡΟΜ που μου προσφέρει Ελληνικά; Μου είπε οτι δε θα κάνει έτσι updates (Είναι απαραίτητα?). Γενικά θέλω να αποφύγω όσο γίνεται τη βαβούρα βάλε βγάλε ρομ και ρουτάρισε κλπ. Αν βέβαια πρέπει, θα το κάνω, όπως το έκανα σε κάτι coolpad και Newman που είχα. Το ξέρω οτι έχουν απαντηθεί πιο πριν, αλλά στραβώθηκα, Ευχαριστώ και συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Λοιπόν σε εμένα μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, όλα πήγαν οκ, δεν έσβησε τίποτα. Το μόνο που έγινε είναι ότι έχασε το ρουτ αλλά μέσα από το account του flyme το επανέφερα άμεσα. Η 1η ορατή αλλαγή είναι ότι άλλαξε η εικόνα με το που ανοίγει η συσκευή, έφυγε το απαίσιο κινεζοπορτοκαλί και έχει πλέον μαύρο φόντο που γράφει meizu. Και εγώ έχω την 4.5.4ι που την έχω περάσει με terminal αλλά έχει μαύρο φόντο και όχι το κινεζοπορτοκαλί που λές,αλλά όταν έβαλα να μου πεί αν υπάρχει update μου βγάζει ότι υπάρχει η 4.5.4ι.Ερώτηση.. ποιές οι διαφορές και άν αξίζει τον κόπο γιά αναβάθμηση λόγω και του (ΊΣΩΣ) προβλήματος με το Xposed,ας πουμε δουλεύει τώρα το live wallpaper; Εχουν λυθεί κάποια μικρά bug που υπήρχαν;Αξίζει το ξαναστήσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Και εγώ έχω την 4.5.4ι που την έχω περάσει με terminal αλλά έχει μαύρο φόντο και όχι το κινεζοπορτοκαλί που λές,αλλά όταν έβαλα να μου πεί αν υπάρχει update μου βγάζει ότι υπάρχει η 4.5.4ι.Ερώτηση.. ποιές οι διαφορές και άν αξίζει τον κόπο γιά αναβάθμηση λόγω και του (ΊΣΩΣ) προβλήματος με το Xposed,ας πουμε δουλεύει τώρα το live wallpaper; Εχουν λυθεί κάποια μικρά bug που υπήρχαν;Αξίζει το ξαναστήσιμο; όπως ανέφερα, έχω την εντύπωση ότι πάει πιο γρήγορα η συσκευή, bug δεν είχα και πριν , το θέμα με το xposed είναι κάτι που κάποιος πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη. Τα live wallpaper δεν λειτουργούν. Πάντως δεν χάνεις τίποτα, δεν χρειάζεται να ξαναστήσεις το τηλ από την αρχή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 κάτι που δεν μου αρέσει στο update είναι η απουσία δόνησης κατά την αφή κλπ, υπάρχει άραγε κάποια λύση για αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Παιδια μια βοηθεια.το κινητο μου βγαζει το λογοτυπο της meizu και δεν μπουταρει.αναβοσβηνει στο λογοτυπο.κανενας οδηγος για φλασαρισμα; δεν μπαινει ουτε σε recovery mode.μονο σε fastboot μπαινει.σοσ Edited December 30, 2015 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts