taliban Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Eβαλα και εγώ xposed και στη συνέχεια flyme tools τελικά πολύ λίγες ρυθμίσεις μπορεί να κάνει....ούτε καν το ρολόϊ στην μέση δεν βάζει.Στό gravity box έχεις ψάξει αν δουλεύουν αρκετές ρυθμίσεις; Και στο gravity λίγα δουλεύουν , ευτυχώς λειτουργεί τι Unicode για τα sms που είναι βασικό για μένα. Το flyme tools που το βρίσκουμε; Edited December 21, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σας ηρθε η ενημερωση για τον καινουργιο browser? Εμενα μου αρεσει πολυ και διορθωσε μερικα πραγματα οπως το οτι δεν ειχε κουμπι forward Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 εδώ ένα βίντεο (στα ρώσικα ) για το πως μπορούμε να αλλάξουμε το id της συσκευής. Κανενα νεο για τη μεθοδο αυτη; Εχω παρει Μ2 στον αδερφο μου και αν αυτο το μοντ δουλευει θελω να του εξασφαλισω εργοστασιακη εμπειρια για τα OTA updates στο μελλον. Κατεβασα ηδη τα αρχεια του ρωσου, μαλλον μεσα στο ΣΚ των εορτων θα προχωρησω στη διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κανενα νεο για τη μεθοδο αυτη; Εχω παρει Μ2 στον αδερφο μου και αν αυτο το μοντ δουλευει θελω να του εξασφαλισω εργοστασιακη εμπειρια για τα OTA updates στο μελλον. Κατεβασα ηδη τα αρχεια του ρωσου, μαλλον μεσα στο ΣΚ των εορτων θα προχωρησω στη διαδικασια θα το δοκιμασω και εγω διοτι αν λειτουργει ειναι super ομως αργότερα οχι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 νέο firmware με κωδικό 4.5.4.2Α και U http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html με changelog από μεταφραστή επισκευή: Επικοινωνήστε μπορεί να υπάρχει ανώμαλη αρθούν τα προβλήματα διορθώσεις: Αφού τοποθετήσετε την κάρτα έξω από την κάρτα 2 διπλής χρήσης βοηθός φωνή της κάρτας SIM εξακολουθεί να είναι η επιλογή του πότε πρέπει να καλέσετε μια επαφή Fix: 10086 SMS διεπαφή συνομιλίας Κάντε κλικ προπληρωμένη επαναφόρτισης, δεν είναι φυσιολογικό Τοποθετήστε επαναφόρτιση θέματα διασύνδεσης μουσική αποτύπωση: Μουσική στίχοι διεπαφή παίκτης δημιουργήσει παρατεταμένο πάτημα για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες, κάντε κλικ στο κουμπί Play και πάλι με τη μουσική ακόμα και τώρα αναδρομή πρόβλημα Χρηματιστήριο Fix: εισάγοντας το σύννεφο μετ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και στο gravity λίγα δουλεύουν , ευτυχώς λειτουργεί τι Unicode για τα sms που είναι βασικό για μένα. Το flyme tools που το βρίσκουμε; Πιό πάνω έχω βάλει 2 λίνκ,κατέβασε το 2ο πού είναι η πιό νέα έκδοση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 παρέλαβα από κίνα χθές και θέλω να ρωτήσω προσπαθώ να βάλω λογαριασμό hotmail.gr αλλά δεν μου το δέχεται , γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πρεπει να το περασεις με imap οχι Pop3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πρεπει να το περασεις με imap οχι Pop3 και με τι τύπο ασφάλειας? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πιό πάνω έχω βάλει 2 λίνκ,κατέβασε το 2ο πού είναι η πιό νέα έκδοση.... οκ thanks, δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σκέφτομαι να το πάρω για δώρο το βρήκα πιο φθηνό στο vickmall στα 119$ η τελευταία έκδοση λογισμικού ποια είναι? Να τους πω να μου το αναβαθμίσουν σε αυτήν? Νομίζω ελληνικά δεν έχει μάλλον τα περνάει το κατάστημα όπως και το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 βρε παιδιά δεν μου δέχεται τον λαγαριασμό hotmail.gr με τίποτα είτε με imap είτε με pop3, μια βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 παιδιά όταν γράφω και επιλέξω κάπου μεςστο κείμενο με τον κέρσορα, δεν αλλάζει θέση ο κέρσορας!! παρα μόνο αν πατήσω το space και μετα μπορω να τον επιλεξω αλλου στο κειμενο.. τι fix εχομεν>>? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 βρε παιδιά δεν μου δέχεται τον λαγαριασμό hotmail.gr με τίποτα είτε με imap είτε με pop3, μια βοήθεια Επέλεξε την τρίτη επιλογή λογαριασμού: exchange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μετά από πολλές προσπάθειες να βάλω την 4.5.4Ι το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν κάνει update το supersu και δεν μπορεί να προχωρήσει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Αν υπάρχει βέβαια τρόπος να βγάλω τις κινέζικες εφαρμογές αλλιώς δε θα με χαλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 νέο firmware με κωδικό 4.5.4.2Α και U http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html με changelog από μεταφραστή Να κάνω μια ερώτηση.. Στο Link που παραθέτεις βλέπω ότι υπαρεχει και 4.5.4.1U και πλεον και η 2 γιατί καμία απο αυτές δεν μου έχει έρθει ΟΤΑ? Κάθε φορά που πατάω το upgrade μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (4.5.3.2U) ;):wacko: Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) παιδιά όταν γράφω και επιλέξω κάπου μεςστο κείμενο με τον κέρσορα, δεν αλλάζει θέση ο κέρσορας!! παρα μόνο αν πατήσω το space και μετα μπορω να τον επιλεξω αλλου στο κειμενο.. τι fix εχομεν>>? Αυτό που μόλις είπες...Κάποιοι λένε επίσης ότι απενεργοποιώντας τις λέξεις που σου βγάζει αυτόματα στρώνει αλλα δεν το έχω δοκιμάσει... Edited December 23, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει κανείς παρατηρήσει μείωση της μπαταρίας σε 4.5.4I; Νομίζω είναι αισθητά χειρότερη από την Α, χωρίς όμως να είμαι 100% βέβαιος (χρησιμοποιώ την I πάνω από ένα-ενάμιση μήνα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να παραγγείλω από vickmall. Έχει δύο επιλογές για Rom. Την CN και την International. Η CN είναι μόνο κινέζικα; Ποια επιλέγουμε; Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλή σας μέρα! το κινητό με το 4G της Wind είναι συμβατό ή όχι; Χρόνια σας πολλά! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Αν περάσω από 4.5.4.2U σε 4.5.4Ι υπαρχει πρόβλημα??? Edited December 23, 2015 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Να κάνω μια ερώτηση.. Στο Link που παραθέτεις βλέπω ότι υπαρεχει και 4.5.4.1U και πλεον και η 2 γιατί καμία απο αυτές δεν μου έχει έρθει ΟΤΑ? Κάθε φορά που πατάω το upgrade μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση του λειτουργικού (4.5.3.2U) ;):wacko: αν θες μπορείς να την περάσεις εύκολα , χειροκίνητα με τις οδηγίες στην 1η σελίδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλή σας μέρα! το κινητό με το 4G της Wind είναι συμβατό ή όχι; Χρόνια σας πολλά! Είναι συμβατό κανονικά. Χρησιμοποιώ Q που είναι το ίδιο δίκτυο. Πιάνω κανονικά 4G στις περιοχές που έχει ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν θες μπορείς να την περάσεις εύκολα , χειροκίνητα με τις οδηγίες στην 1η σελίδα Thanks taliban απλά αναρωτιόμουν εφόσον έχω ΟΤΑ γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία Αλλά και το Flyme φοβέρα θέλει.. Μόλις μου εμφάνισε την 4.5.4.2U :lol::lol: Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Είναι συμβατό κανονικά. Χρησιμοποιώ Q που είναι το ίδιο δίκτυο. Πιάνω κανονικά 4G στις περιοχές που έχει όχι όμως την 800αρα μπάντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Wind εχω και δεν εχω πιασει ποτε 4g. Με την αναβαθμιση σε 4.5.4.2.Α παρατηρησατε καποια διαφορα?Νομιζω πηγαινει λιγο καλυτερα το κινητο κ περοσσοτερη free ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts