Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς να προτείνει καμιά εναλλακτική εφαρμογή για κάμερα που να βελτιώνει λίγο τη λήψη;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς να προτείνει καμιά εναλλακτική εφαρμογή για κάμερα που να βελτιώνει λίγο τη λήψη;

Τώρα τελευταία που τις έψαχνα πιό πολύ μου άρεσαν το procapture και το a better camera,επέλεξα στο πρώτο γιατί έχει και γυροσκοπική φώτο και 16:9 σε μεγάλες αναλύσεις και καλύτερο αποτέλεσμα σε χαμηλούς φωτισμούς.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θυμηστε μου please σε ποια διαδρομή είναι τι κλείσιμο της οθόνης με παρατεταμένο πάτημα του home button

Οσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρώ....είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση;;

Τώρα τελευταία που τις έψαχνα πιό πολύ μου άρεσαν το procapture και το a better camera,επέλεξα στο πρώτο γιατί έχει και γυροσκοπική φώτο και 16:9 σε μεγάλες αναλύσεις και καλύτερο αποτέλεσμα σε χαμηλούς φωτισμούς.

Οσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρώ....είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση;;

Φυσικά και έχει, την έχω ήδη ενεργή την λειτουργία αλλά δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θυμηστε μου please σε ποια διαδρομή είναι τι κλείσιμο της οθόνης με παρατεταμένο πάτημα του home button

Για να μην πολυπειράζω το home button έχω βάλει στην αρχική οθόνη την εφαρμογή lock screen widget

Στις ρυθμίσεις είναι: accessibility>hold the home button>turn off screen.

Για να μην πολυπειράζω το home button έχω βάλει στην αρχική οθόνη την εφαρμογή lock screen widget

Στις ρυθμίσεις είναι: accessibility>hold the home button>turn off screen.

εξακολουθω να μην μπορώ να το βρω :!::!::!::!::!::!:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εξακολουθω να μην μπορώ να το βρω :!::!::!::!::!::!:

settings -> accessibility -> 4 επιλογη (Hold the Home Button)

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Στην 4.5.4 Ι έχει εξαφανιστεί αν και ως ρύθμιση έχει μείνει !

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f393594%5fAJUJDNkABU1NVls1OwKAoKPY0Mo&m=YaDownload&pid=2&fid=Inbox&inline=1&appid=yahoomail

Edited by taliban

Στην 4.5.4 Ι έχει εξαφανιστεί αν και ως ρύθμιση έχει μείνει !

download?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f393594%5fAJUJDNkABU1NVls1OwKAoKPY0Mo&m=YaDownload&pid=2&fid=Inbox&inline=1&appid=yahoomail

Το ίδιο ακριβώς και το δικό μου... γιαυτό δεν την έβρισκα!! Στην 4.5.4 Ι

Edited by geotzia

Το αντιστοιχο screenshot στα ελληνικα

Προσπαθω ν ανεβασω φωτο αλλα δεν θελει με τιποτα ν ανεβει.Στο ελληνικο μενου που εχω,η αντιστοιχη επιλογη γραφει "Πληρης προσβαση στην οθονη.Χρηση γραμμης ειδοποιησεων και πολλαπλων εργασιων".

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Υπάρχει επιλογή και με διπλό ταπ;)

που είναι και με ποια ρομ ?

Υπάρχει επιλογή και με διπλό ταπ;)

Για να σβήσει η οθόνη; Ξέρω πως υπάρχει μόνο για να ανοίξει...

Αν υπάρχει και για να σβήσει, πες ROM...

Και απο μενα με 4.5.4 Ι δεν υπαρχει αυτη η επιλογή και εχει μείνει μονο η ρυθμίσει ενεργη μετα μεσα απο το σμαρτ τατσ μπορεις να το βαλεις με διπλό ταπ να ανοίγει και να κλείνει!!!
Μανώλης

Για να σβήσει η οθόνη; Ξέρω πως υπάρχει μόνο για να ανοίξει...

Αν υπάρχει και για να σβήσει, πες ROM...

Στην 4.5.4Ι σβήνει η οθόνη με διπλό ταπ αλλά μονο η οθόνη κλειδώματος

εγω εχω θεμαμε την γλωσσα καποια δεν τα μεταφραζει οπως τα μετεφραζε οταν μου ηρθε με το 4 5 3 1 Α. με ελληνικα !απο minideals

Μετα την αναβαθμιση σε 4.5.4.1Α το κεντρο ασφαλειασ δεν λειτουργει σωστα.Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο?

εμενα η γλωσσα εχει καποιες λαθος μεταφρασεις οπως ημερολογιο και ξυπνητηρι και στο μενου καποια που ηταν ελληνικα τωρα τα λεει αγγλικα!!η προηγουμενη μου εκδοση ηταν η 4.5.3.2Α

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω ειχα προβλημα με τη ληψη σηματος , εβγαλα την μεταλικη θηκη που ειχα βαλει.. και τωρα πιανει καλυτερα.. αν κ η θηκη ηταν πολυ μουρατη!!!!δοκιμασε το!!

Σήμερα παρέλαβα και είναι τελείως κινέζικο, μια βοήθεια ποιο είναι το εικονίδιο ρύθμισης γλώσσας γιατί δεν την παλεύω με τίποτα. Το βρήκα τελικά με μια πιό ψύχραιμη ματιά. Edited by john_who

Τωρα τελευταία κάπου κάπου δεν έχω οθόνη κλειδώματος και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση γιά να την έχω πάλι αλλά την χάνω και πάλι μετά από λίγο,έχει παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλο αυτό το θέμα;; Κάποια λύση;

Καλησπέρα

Το έχω πάλι στα χέρια μου παλεύοντας να το συνεφέρω... ειλικρινά, χάνω την μπάλα με αυτή τη συσκευή!

Ο κάτοχος χρειάστηκε να κάνει ένα factory reset γιατί το θεώρησε σωστό (κακώς), λόγω αλλαγής παρόχου/SIM. Έκτοτε, απλά τραβάει τα μαλλιά του: πέρασε μεν τα Google Play Services και το Play Store αλλά μέχρι εκεί...:

1. Ο λογαριασμός Gmail δείχνει να συγχρονίζει αλλά ΔΕΝ φέρνει τις 600+ επαφές του που βρίσκονται στο εν λόγω account. Κατέβασα το .apk των Google Contacts αλλά αυτό αδυνατεί (!) να επικοινωνήσει με τον server της Google (αυτό το μήνυμα παρουσιάζει), οπότε ούτε αυτό φέρνει τις επαφές του. Το περίεργο είναι ότι το Store αναγνωρίζει κανονικά το account του!

2. Κρατάει πατημένη την home screen, πατάει το Add Widget αλλά... δεν υπάρχουν διαθέσιμα widgets! Κανένα!!! Του κατέβασα διάφορα άλλα widgets από το Store αλλά ούτε αυτά έρχονται διαθέσιμα για να τα βάλεις στη home screen!

3. Όποια εφαρμογή και να κατεβάσουμε από το Store, παρότι έχουμε επιτρέψει τη δημιουργία εικονιδίου στην homescreen από τα options του Store, αρνείται να δημιουργήσει shortcuts. Έτσι, κατεβάζουμε μία εφαρμογή και δεν την βλέπουμε πουθενά, παρά μόνο στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών στα Settings.

Οποιαδήποτε ιδέα, πρόταση θα είναι πολύ παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ

EDIT #1: Μετά από 2 (!) διαδοχικά Factory Reset (αφού με το 1ο δεν είναι φως), τα widgets έχουν επανέλθει ως διαθέσιμα. Κατέβασα το Google Installer, το οποίο όμως ναι μεν ξεκινάει, ναι μεν με ρωτάει αν θέλω να εγκαταστήσει τα Google Play Services και παρότι δίνω "ναι", δεν γίνεται κάτι... πόσο πρέπει να περιμένω για αυτό ώστε να ανταποκριθεί?

EDIT #2: μετά από ένα ακόμα reset (! ήμαρτον !) κατεβάζει τα Services! Άντε να δούμε...

EDIT #3: Όλα καλά... Έβγαλα, ξαναέβαλα τα Google Services και όλα καλά!!!! Ουφφ...

Edited by costasp
Λύση?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Εχει καποιος/α να προτεινει κανενα καλο tempered glass για το κινητο?

Στις πρώτες σελίδες υπάρχει δικό μου post με το tempered που αγόρασα. Πολύ καλό, άψογη εφαρμογή, ψαξτο να το δεις

βρήκα πολύ ωραία θήκη για το τηλέφωνο...... είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/400928581603 χτύπησα μία ΑΕΚάρα ( κιτρινόμαυρη ):):):)