dimxr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Τα έχω γράψει προηγούμενο ποστ... Λοιπόν έβαλα την 4.5.4i, αλλά δεν έπαιζε live wallpaper που στηρίζεται και όλη η λειτουργία του τηλεφώνου για εμένα. Ακόμα στο security center πλέον όλες οι Λοιπόν έβαλα την 4.5.4i, αλλά δεν έπαιζε live wallpaper που στηρίζεται και όλη η λειτουργία του τηλεφώνου για εμένα. Ακόμα στο security center πλέον όλες οι εφαρμογές τρέχουν και πρέπει να κλείσω εγώ όσες δεν θέλω. Το ανάποδο δηλαδή + ότι μερικές τις έβγαζε με λάθος όνομα εικονίδιο.. <br /> Βάζω 4.5.3i που την προτείνουν και οι ρωσσοι και πλέον δουλεύει live wallpaper security center δείχνει σωστά τις εφαρμογές αλλά και πάλι κάθε εφαρμογή που γίνεται εγκατάσταση της δίνει δικαίωμα να τρέχει στο παρασκήνιο και πρέπει να το αλλάξουμε αν δεν θέλουμε. Χωρίς κινεζιες εκτός από meizu store, theme. + Μερικές άλλες που απλά γίνονται delete σερνωντας στις στον κάδο. <br /> Όλα λειτουργούν σωστά χωρίς όμως να κάνω όλη την διαδικασία που υπήρχε πριν. Πωωωω... Τώρα που το έγραψες ναι, Το θυμήθηκα... Αλλά δεν πειράζει... Επανάληψη μητήρ μάσης μαθήσεως! :lol: Ευχαριστω που το διευκρίνησες και πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 λένε πως έχει, εμένα γιατί δεν μου δούλεψε ? Πατάω να στείλω μήνυμα και μου λέει ότι δεν έχετε επιλέξει sim Συγνώμη,έχεις δίκιο,δεν το είχα προσέξει... και εμένα το ίδιο λέει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Contacts+ για μηνύματα και επαφές... Και 160 χαρακτήρες, και διπλή SIM και όλα τέλεια με αυτή την εφαρμογή... Εξαιρετικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Contacts+ για μηνύματα και επαφές... Και 160 χαρακτήρες, και διπλή SIM και όλα τέλεια με αυτή την εφαρμογή... Εξαιρετικά... Toν δοκίμασα μόλις τώρα, καλό αλλά δεν είναι αμιγώς για sms και το πεδίο που γράφεις είναι μικρό, πολύ μικρό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εμένα με την 4.5.4ι μου κόβει διάφορες λέξεις στα ελληνικά που δεν μπορώ να τις δω με τίποτα όπως π.χ στην κατανάλωση μπαταρίας μετά το ποσοστο % δεν μπορώ να δω πόσες μέρες είναι η κατανάλωση... σην 4.5.3ι ισχύει το ίδιο; Προσπαθώ να κάνω upload μια screenshot του κινητου στο forum για να δείτε τι εννοώ και δεν μπορώ με τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εμένα με την 4.5.4ι μου κόβει διάφορες λέξεις στα ελληνικά που δεν μπορώ να τις δω με τίποτα όπως π.χ στην κατανάλωση μπαταρίας μετά το ποσοστο % δεν μπορώ να δω πόσες μέρες είναι η κατανάλωση... σην 4.5.3ι ισχύει το ίδιο; Προσπαθώ να κάνω upload μια screenshot του κινητου στο forum για να δείτε τι εννοώ και δεν μπορώ με τίποτα.... Τωρα που το ειπα το παρατήρησα και εγω δεν ξερω γιατι γινεται αν ειναι θα μας πουν τα παιδια που εχουν την 4.5.3 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει η λειτουργία back με το απαλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού. Έκανα 2 επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Προσωρινά έβαλα το κουμπί με τα gestures στην οθόνη. Edited November 21, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει η λειτουργία back με το απαλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού. Έκανα 2 επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; Προσωρινά έβαλα το κουμπί με τα gestures στην οθόνη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλα προς το παρόν μέχρι να βρείς άκρη μπορείς να κάνεις δουλειά με Simple Control https://play.google.com/store/apps/details?id=ace.jun.simplecontrol η pie controls Edited November 22, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Μια αλλη λυση προσωρινη μου ειπε ο γιος μου.υπαρχει ενας launcher για συσκευες Jolla νομιζω λεγεται Stella Launcher ή καπως ετσι ο οποιος βγαζει back button στο κατω μερος της οθονης. http://m.tfz.store.aptoide.com/app/market/com.jolla.launcher/12/6199759/Sailfish+Launcher+%28alpha%29 Αυτο πρεπει να ειναι.αν θες δοκιμασε το. Edited November 22, 2015 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά και το meizu έχει on screen gestures από μόνο του. Τελικά μετά από κάποια ώρα επανήλθε η λειτουργία του κουμπιού. Τι να πω...γινεται να είναι software πρόβλημα ή είναι hardware; Τίποτα δε θα με εκπλήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εμένα με την 4.5.4ι μου κόβει διάφορες λέξεις στα ελληνικά που δεν μπορώ να τις δω με τίποτα όπως π.χ στην κατανάλωση μπαταρίας μετά το ποσοστο % δεν μπορώ να δω πόσες μέρες είναι η κατανάλωση... σην 4.5.3ι ισχύει το ίδιο; Προσπαθώ να κάνω upload μια screenshot του κινητου στο forum για να δείτε τι εννοώ και δεν μπορώ με τίποτα.... http://i.imgur.com/lPehaEl.jpg 4.5.3i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) http://i.imgur.com/lPehaEl.jpg 4.5.3i Από ότι βλέπω μάλλον τα ίδια είναι... στην προηγούμενη οθόνη με όλες τις εφαρμογές μπορείς να δείς πόσες μέρες-ώρες είναι ενεργό το κινητό;; Μάλλον όχι και με οποιοδήποτε μέγεθος γραμματοσειράς.Στά αγγλικά φαίνεται κανονικά.Τέλος πάντων,λεπτομέρειες-το κινητο σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό!! Τα μόνα που μου λείπoυν είναι το TWRP γιά ένα γενικό backup και το xposed framework γιά μερικά καλούδια που έχουν.... Edited November 22, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Aναβάθμιση της U εμφανίστηκε σήμερα : http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Aναβάθμιση της U εμφανίστηκε σήμερα : http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html Της Α ηθελες να πεις.Εγω εχω ξαναπερασει την επισιμη 4.5.3.2Α αλλα πηγα στην αναβαθμιση και δεν μου εβγαλε καινουργιο update ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Της Α ηθελες να πεις.Εγω εχω ξαναπερασει την επισιμη 4.5.3.2Α αλλα πηγα στην αναβαθμιση και δεν μου εβγαλε καινουργιο update ακομα. αν πας ένα κλικ δίπλα έχει και για την U Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 αν πας ένα κλικ δίπλα έχει και για την U Οκ σορρυ αλλα το ειχα ανοιξει με Firefoxπου δεν εχει την μεταφραση και ηταν στα κινεζικα αλλα πως και δεν την εχει βγαλει σ'εμενα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τελικά 4.5.4i η 4.5.3i και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Τελικά 4.5.4i η 4.5.3i και γιατί? Εχουν αναφερθεί σε πιό παλιό πόστ οι διαφορές γιά live wallpaper και κάποιες διαφορές στο security center αλλά θα ήθελα και εγώ να μάθω αν υπάρχουν και άλλες διαφορές π.χ. με το θέμα της ανοιχτής ακρόασης -διορθώνεται με ρυθμίσεις βέβαια- που έχει η 4.5.4ι και με κομμένες λέξεις στα Ελληνικά,τώρα οι Ρώσοι δεν αναφέρουν την 4.5.3ι αλλά έχουν μόνο την 4.5.4ι στην σελίδα τους. Edited November 23, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasopl Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Παιδια εχω το meizu m2 mini εδω και ενα μηνα γενικα εχω προβλημα με το σημα.. της vodafoneστο σπιτι μου , μηπως ξερει κανεις να υπαρχει δυνατοτητα να ενισχυσω την κεραια να λαμβανει καλυτερα!! το προηγουμενο κινητο μου ενα παλιο nokia πιανει τζαμι!!! τρεχει το flyme 4.5.3.1Α. αν κανω update μηπως διορθωθει το προβλημα??? Edited November 23, 2015 by tasopl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Aναβάθμιση της U εμφανίστηκε σήμερα : http://www.flyme.cn/firmwarelist-19.html Παίζει ΟΤΑ; Στο μενού του τηλεφώνου έχει πουθενά επιλογή για να τσεκάρει για αναβάθμιση; Πού ακριβώς βλέπεις τη U; Edited November 23, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παίζει ΟΤΑ; Στο μενού του τηλεφώνου έχει πουθενά επιλογή για να τσεκάρει για αναβάθμιση; Πού ακριβώς βλέπεις τη U; Έχει εικονίδιο εντός των εφαρμογών σου ,την δεύτερη Ερώτηση δεν την κατάλαβα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εδώ το change log της αναβάθμισης https://meizufans.eu/forum/topic/3462/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εδώ το change log της αναβάθμισης https://meizufans.eu/forum/topic/3462/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2 Εμένα η 4.5.3.2Α μου μια χαρά λειτουργεί πλέον... Οπότε για να πω και την αλήθεια, εφόσον αυτά που λύνει το update είναι bugs που ποτέ δε με απασχόλησαν, σκέφτομαι να την αφήσω τη ρομ μου ήσυχη... Τόσο κόπο κάναμε να την φέρουμε στα ίσια της... Μη στραβώσει και τίποτα τώρα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημερα.Εγω την καατεβασα την 4.5.4.1Α και την φλασαρα και η μονες διαφορες που ειδα ειναι οτι ανοιγουν λιγο πιο γρηγρα οι εφαρμογες και οτι πλεον δεν μου κολλαει στο ξεκλειδωμα η κουρτινα που κανεις προς τα πανω γιατι μερικες φορες κολουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά τώρα είμαι στην 4.5.4Ι λέτε να πάω και εγώ στην καινούργια έκδοση η θα έχουμε πάλι της κινεζιες και χωρίς Ελληνικα μέσα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts