Davout Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτό το έχω και εγώ στο OnePlus One. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις on/off, κάνε καμιά επανεκκίνηση κι αν στο κάνει πάντα και έχεις όρεξη flashαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτό το έχω και εγώ στο OnePlus One. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις on/off, κάνε καμιά επανεκκίνηση κι αν στο κάνει πάντα και έχεις όρεξη flashαρε το. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ... Για φλασάρισμα εννοείς να ξαναπεράσω την ίδια ή να βάλω international; Και αν international, ποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 φαντάζομαι ότι μετά το φλασάρισμα της 4.5.4i μπορώ να σβήσω τα 2 αρχεία system και custom που είναι κοντά στα 2 gb Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 φαντάζομαι ότι μετά το φλασάρισμα της 4.5.4i μπορώ να σβήσω τα 2 αρχεία system και custom που είναι κοντά στα 2 gb Ναι σβηστα δεν χρειάζονται!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ... Για φλασάρισμα εννοείς να ξαναπεράσω την ίδια ή να βάλω international; Και αν international, ποια; Όποια σε φωτίσει ο Θεός. :lol: Λένε ότι είναι καλή η international, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με updates κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σκέφτομαι να παραγγείλω τη συσκευή από http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-white.html και να επιλέξω την cn rom, το κινητό θα εχει ελληνικά κανονικά; Γιατί ενας φίλος μου είπε οτι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα ελληνικά! Ήμουν ετοιμος να το αγοράσω αλλά σκέφομαι μήπως θα εχω διαφορα προβλήματα! Να προχωρήσω ή να επιλέξω κάτι άλλο; Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με φλασαρίσματα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σκέφτομαι να παραγγείλω τη συσκευή από http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-white.html και να επιλέξω την cn rom, Με την CN rom, προφανώς ΔΕΝ θα έχεις Ελληνικά. Κάποιος που παρέλαβε πρόσφατα (στα προηγούμενα ποστ) έγραψε οτι με international rom εχει ελληνικά.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Meizu M2 Unboxing & First Impressions.(Indian Retail Unit) εχει στα ελληνικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγω παντως στην παραγγελια μου απο vickmall τους ζητησα να μου βαλουν την international 4.5.4. Rom. Τωρα τι θα ερθει δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Με την CN rom, προφανώς ΔΕΝ θα έχεις Ελληνικά. Κάποιος που παρέλαβε πρόσφατα (στα προηγούμενα ποστ) έγραψε οτι με international rom εχει ελληνικά.- Εάν υποστηρίζει κανονικά ελληνικά και έχει playstore τότε να προχωρισω στην αγορά του! Ποια ΡΟΜ έχει ή international tou vickmall ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigbang Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Γεια σας παιδιά. Μόλις πήρα και εγώ το Μ2 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα λεφτά του. Φοράει το Flyme OS 4.5.3.2A και θα ήθελα αν γνωρίζετε να αφαιρέσω κάποιες κινέζικες εφαρμογές. Είναι αυτό δυνατό; Θα χρειαστεί να περάσω την version που υπάρχει στο πρώτο post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παρακαλώ να διευκρινίζουμε εάν μιλάμε για το M2 ή το M2 mini; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παρακαλώ να διευκρινίζουμε εάν μιλάμε για το M2 ή το M2 mini; Το M2 είναι το δικό μας, μπορούμε να το πούμε και M2 mini, αλλά το κανονικό του όνομα είναι Μ2. Το M2 Note είναι το μεγάλο αδερφάκι... Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μου ήρθε και εμεένα σήμερα το κινητακι και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ακόμα βέβαια δεν έχω προλάβει να βάλω σιμ μέσα οπότε θα δούμε. Το παρείγγειλα από το vickmall και μου ήρθε με προεγκατεστημένο το flyme 4.5.3.1A. Είδα ότι οι περισσότεροι συνιστάτε την 4.5.3i από το ρώσικο φόρουμ και αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο να την αλλάξω κ αν όχι τι προβλήματα αντιμετωπίζει η έκδοση που τρέχω τώρα. Το κινητό προορίζεται για άτομο που δεν θα ασχοληθει με πείραγμα του κινητού και θα το κρατήσει όπως του το παραδόσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Tελικά μπηκα στη διαδικασια κ το γυρισα σε 4.5.3.ι γιατί μου εβγαζε πολλα pop up .Παντως η ρομ του vickmall αν εξαιρεσεις αυτο δεν ηταν ασχημη.Ειχε πληρη ελληνικα στο μενου,γρηγορη... Τωρα βεβαια το κιν ειναι σαν να το αγορασες απο ελλαδα κ οχι απο κινα. Στην διαδικασια αναβαθμισης συναντησα προβλήματα με το supersu που δεν αναβαθμιζε binaries με τιποτα!Τελικα σε εμένα το προβλημα λύθηκε χρησιμοποιώντας αντ αυτου το kingroot.Μετα μπηκα στο terminal και οι εντολες εκτελεστηκαν χωρις προβλημα. Στο κινητο τωρα, με εχει εντυπωσιασει η ποιοτητα κατασκευης για την τιμη , η οθονη και η διαρκειια της μπαταριας. Κραταει σιγουρα πανω απο ημερα -εχει μεγαλυτερη sot (~ 5.5ωρες /το εσκισα χτες) απο το jiayu s3 που χρησιμοποιω- χωρις όμως ακομα να του εχω βαλει καρτα σιμ αλλα με το wifi συνεχεια ανοικτο . Και επισης ειναι πολυ ωραιο κινητο! Το συνιστω ανεπιφύλακτα σε οσους ψαχνονται για κινητο κατω απο 120ε(για παραπανω θα αγοραζα το letv x600 που εχει παει 170ε τα 32gb!). Μπορεί το vickmall εάν του πω να μου περάσει την 4.5.3.ι απευθείας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εστειλα το πρωι στην vivian του Vickmall την 4.5.4 σε link και μου ειπε θα την περασει στο δικο μου και θα την τεσταρει. Εαν ειναι ολα καλα θα μου το στειλει ετσι. Αλιως θα το στειλει με 4.5.3i. Οποτε απο αυριο θα σας πω πληροφοριες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εστειλα το πρωι στην vivian του Vickmall την 4.5.4 σε link και μου ειπε θα την περασει στο δικο μου και θα την τεσταρει. Εαν ειναι ολα καλα θα μου το στειλει ετσι. Αλιως θα το στειλει με 4.5.3i. Οποτε απο αυριο θα σας πω πληροφοριες ... Εάν μπορείς παρέθεσε το link να το έχουμε. Είναι καλύτερη η 4.5.4 από την 4.5.3i ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Εάν μπορείς παρέθεσε το link να το έχουμε. Είναι καλύτερη η 4.5.4 από την 4.5.3i ; Όχι δεν είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όχι δεν είναι :) Φίλε μου, έχω την εντύπωση πως δεν έχει δωθεί ξεκάθαρη απάντηση για ποιο λόγο είναι καλύτερη η μία από την άλλη. Παρακολουθώ από σχεδόν την πρώτη σελίδα αυτό το νήμα και δεν το έχω υπόψιν μου... Μήπως θα μπορούσες να το ξεκαθαρίσεις που είναι οι διαφορές τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς εάν με tempered glass δεν έχει πολύ καλή απόκριση το touch? Η 4.5.3.2 δεν έχει επιλογή να αλλάξεις το φορμά της ημερομηνίας, είναι δηλαδή μόνο ΜΜ/ΗΗ. Εχετε δει εάν αλλάζει σε κάποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μου ειπαν απο το vickmall πως δεν μπορεσαν να το περασουν την 4.5.4 και το εστειλαν με την international 4.5.3. Τωρα απλα το περιμενω για να πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ας προσπαθήσει κάποιος να λειτουργήσει την εφαρμογή messenger της google για τα sms και να ποστάρει παρακαλώ αν τα κατάφερε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) ας προσπαθήσει κάποιος να λειτουργήσει την εφαρμογή messenger της google για τα sms και να ποστάρει παρακαλώ αν τα κατάφερε Με 4.5.4.Ι έβαλα τον messenger της google γιά να τον δω και μου δουλεύει κανονικά...αλλα δεν έχει 160 χαρακτήρες (πιστεύω γιατί δεν το έψαξα και πολύ), το chomp έχω και είναι άψογο. Edited November 20, 2015 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Με 4.5.4.Ι την έβαλα γιά να την δω και μου δουλεύει κανονικά...αλλα δεν έχει 160 χαρακτήρες (πιστεύω), το chomp έχω και είναι άψογο. λένε πως έχει, εμένα γιατί δεν μου δούλεψε ? Πατάω να στείλω μήνυμα και μου λέει ότι δεν έχετε επιλέξει sim Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 λένε πως έχει, εμένα γιατί δεν μου δούλεψε ? Πατάω να στείλω μήνυμα και μου λέει ότι δεν έχετε επιλέξει sim Τα ίδια και εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Φίλε μου, έχω την εντύπωση πως δεν έχει δωθεί ξεκάθαρη απάντηση για ποιο λόγο είναι καλύτερη η μία από την άλλη. Παρακολουθώ από σχεδόν την πρώτη σελίδα αυτό το νήμα και δεν το έχω υπόψιν μου... Μήπως θα μπορούσες να το ξεκαθαρίσεις που είναι οι διαφορές τους; Τα έχω γράψει προηγούμενο ποστ... Λοιπόν έβαλα την 4.5.4i, αλλά δεν έπαιζε live wallpaper που στηρίζεται και όλη η λειτουργία του τηλεφώνου για εμένα. Ακόμα στο security center πλέον όλες οι Λοιπόν έβαλα την 4.5.4i, αλλά δεν έπαιζε live wallpaper που στηρίζεται και όλη η λειτουργία του τηλεφώνου για εμένα. Ακόμα στο security center πλέον όλες οι εφαρμογές τρέχουν και πρέπει να κλείσω εγώ όσες δεν θέλω. Το ανάποδο δηλαδή + ότι μερικές τις έβγαζε με λάθος όνομα εικονίδιο.. <br /> Βάζω 4.5.3i που την προτείνουν και οι ρωσσοι και πλέον δουλεύει live wallpaper security center δείχνει σωστά τις εφαρμογές αλλά και πάλι κάθε εφαρμογή που γίνεται εγκατάσταση της δίνει δικαίωμα να τρέχει στο παρασκήνιο και πρέπει να το αλλάξουμε αν δεν θέλουμε. Χωρίς κινεζιες εκτός από meizu store, theme. + Μερικές άλλες που απλά γίνονται delete σερνωντας στις στον κάδο. <br /> Όλα λειτουργούν σωστά χωρίς όμως να κάνω όλη την διαδικασία που υπήρχε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts