Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συσκευή του τίτλου. Υπάρχει η κατηγορία επιλογή συσκευής όπου μπορείς να απευθυνθείς.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το vickmall δεν βαζει Ι ρομ, οι διαφορές είναι ουσιαστικά μόνο στις επιλογές γλώσσας του μενού

Τώρα μάλλον βάζει,αν δείς στα screenshot φαίνεται ότι έχει την 4.5.3ι ,κανονικά όπου ν'άναι θα μου έρθει και εμένα από vickmall οπότε θα μπορέσω να απαντήσω στα σίγουρα...

Edited by geotzia

Ειδα καλη τιμουλα πηγα να παρω 3-4 κομματια,αλλα μετα εκατσα και σας διαβασα παιδια...ολο το τοπικ...πρεπει να πω οτι αλλαξα γνωμη.

Ειδικα με τη γλωσσα κτλ.Και τα θελω για χρηστες που δεν το εχουν καθολου με root-περασμα rom κτλ.Ειναι οκ οπως ερχεται απο το καταστημα?(μαλλον καταλαβαινετε απο που θα αγοραστουν....εστειλα και pm να μου πει ποια rom βαζει,αυτην που βλεπω στα screenshot,η την 4.5.4i)που οπως καταλαβα απο τα γραφομενα σας δεν εχει θεματα με Κινεζιες κτλ χαριτωμενα,που παλευαμε πριν χρονια να βγαλουμε,οι παλαιοτεροι με καταλαβαινουν............:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Πιστεύω πως τα προβλήματα ξεκινησαν από όταν τα καταστήματα άρχισαν να εγκαθιστούν την international rom και να κάνουν το ρουτ αυτοί δημιουργώντας flyme account στη συσκευή μας. Γνώμη μου είναι πως αν ζητήσεις να σου έρθουν με την Αγγλο- κινεζική ρομ και κάνεις εσύ μόνος σου το αρχικό σεταρισμα της συσκευής με το ρουτ και είτε αφήνοντας τη με αγγλικά και morelocale, είτε εγκαθιστώντας εσύ την international, θα έχεις μια αξιόλογη και απροβλημάτιστη συσκευή.

Πιστεύω πως τα προβλήματα ξεκινησαν από όταν τα καταστήματα άρχισαν να εγκαθιστούν την international rom και να κάνουν το ρουτ αυτοί δημιουργώντας flyme account στη συσκευή μας. Γνώμη μου είναι πως αν ζητήσεις να σου έρθουν με την Αγγλο- κινεζική ρομ και κάνεις εσύ μόνος σου το αρχικό σεταρισμα της συσκευής με το ρουτ και είτε αφήνοντας τη με αγγλικά και morelocale, είτε εγκαθιστώντας εσύ την international, θα έχεις μια αξιόλογη και απροβλημάτιστη συσκευή.

Ναι φιλε μου εχεις δικαιο,το θεμα ειναι οτι καθως θα πανε σε χρηστες που δεν το εχουν το θεμα,μην με πρηζουν μετα με το ενα και το αλλο,την εχω παθει αρκετες φορες,και ειναι κριμα μια τοσο καλα κατασκευασμενη συσκευη,με αξιολογα specs,να χωλαινει σε θεματα software,πραγματικα κριμα.

Την international rom γράφει ότι την έφεραν στις 30/10. Οπότε μάλλον δεν την έχουν πάρει και πολλοί ακόμη.

Καλησπέρα παιδιά επιτέλους μετά από λίγη ώρα κατάφερα να περάσω και εγώ την 4.5.4 International χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με κατά γραμμα τον ρώσικο οδηγό!!!! Καλή επιτυχία σε όσους το κάνουν!
Μανώλης

Την international rom γράφει ότι την έφεραν στις 30/10. Οπότε μάλλον δεν την έχουν πάρει και πολλοί ακόμη.

Προφανως εννοουν την 4.5.4i(?),γιατι στα screenshot βλεπω αλλη εκδοση.

Και απο οτι καταλαβαινω απροβληματιστη ειναι η 4.5.4i.

Έβαλα επιτυχώς την 4.5.4.Ι και το κινητό πραγματικά εκτοξεύτηκε στα μάτια μου. Εκτός από τον asot για τον οδηγό του, θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον soup88 που έδωσε λύση στο πρόβλημα που είχα. Χωρίς την βοήθειά του, το πιο πιθανό είναι να είχα ένα κινητό γεμάτο με κινέζικες εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι σαν να το αγόρασα από τον "Γερμανό".

Παιδιά σας ευχαριστώ, και υπόσχομαι να επανέλθω με εντυπώσεις από την χρήση του. Μέχρι στιγμής είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου.

2- Ημιχρονο 1- Τελικό πήγε το ΣΚ τελικά.

Παίδες καλησπέρα. Τι γνώμη εχετε για αυτο το μαγαζακι; Να το χτυπήσω το τηλεφωνακι η θα ειναι μεσ'την κινεζια μεσα; :worry:

Εγώ πάντως που πήρα ενα Μ2 από εκεί, μια χαρά είναι - Ευρωπαική εισαγωγή, με international rom (και ελληνικά)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλημερα παιιδια,

επειδη ανοιξαμε χθες το θεματακι με την stock εφαρμογη που παιρνουμε τηλεφωνο με το φιλο dimxr.Εχω παρατηρησει οτι τις τελευταις ημερες οτι δεν ανοιγε γρηγορα οπως πριν και πλεον μου αργει να βγαλει το ονομα το καλουντος δλδ δειχνει το νουμερο μονο και μετα παο λιγα δευτερα το ονομα και στις περισσοτερες φορες δεν μου δειχνει καν φωτογραφια.Εκανα και εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αλλα τιποτα.Καμια ιδεα ???

τα 2 calibrate τα έχει κάνει καποιος και αν ναι είδε κάποια διαφορά ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ειδα καλη τιμουλα πηγα να παρω 3-4 κομματια,αλλα μετα εκατσα και σας διαβασα παιδια...ολο το τοπικ...πρεπει να πω οτι αλλαξα γνωμη.

Ειδικα με τη γλωσσα κτλ.Και τα θελω για χρηστες που δεν το εχουν καθολου με root-περασμα rom κτλ.Ειναι οκ οπως ερχεται απο το καταστημα?(μαλλον καταλαβαινετε απο που θα αγοραστουν....εστειλα και pm να μου πει ποια rom βαζει,αυτην που βλεπω στα screenshot,η την 4.5.4i)που οπως καταλαβα απο τα γραφομενα σας δεν εχει θεματα με Κινεζιες κτλ χαριτωμενα,που παλευαμε πριν χρονια να βγαλουμε,οι παλαιοτεροι με καταλαβαινουν............:lol:

Σε καμία περίπτωση δεν είναι απροβλημάτιστο κινητό για άτομα που δεν το κατέχουν. Για μένα βασικό θέμα σε άτομα που βασίζονται στην επικοινωνία με μηνύματα είναι αυτό των ειδοποιήσεων. Μέχρι τώρα μόνο λύσεις μπαλώματα έχουν βρεθεί. Θα το σκεφτώ και εγώ μήπως δοκιμάσω international.

Καλημερα παιιδια,

επειδη ανοιξαμε χθες το θεματακι με την stock εφαρμογη που παιρνουμε τηλεφωνο με το φιλο dimxr.Εχω παρατηρησει οτι τις τελευταις ημερες οτι δεν ανοιγε γρηγορα οπως πριν και πλεον μου αργει να βγαλει το ονομα το καλουντος δλδ δειχνει το νουμερο μονο και μετα παο λιγα δευτερα το ονομα και στις περισσοτερες φορες δεν μου δειχνει καν φωτογραφια.Εκανα και εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αλλα τιποτα.Καμια ιδεα ???

Από που έχεις να σου δείχνει τις επαφές σου; Εγώ τις έχω στο google λογαριασμό. Μήπως αν εσύ ας πούμε τις έχεις στην κάρτα SIM, να δοκιμάσεις να τις βάλεις αλλού; Επίσης, χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για τις επαφές ή όχι;

Σε καμία περίπτωση δεν είναι απροβλημάτιστο κινητό για άτομα που δεν το κατέχουν. Για μένα βασικό θέμα σε άτομα που βασίζονται στην επικοινωνία με μηνύματα είναι αυτό των ειδοποιήσεων. Μέχρι τώρα μόνο λύσεις μπαλώματα έχουν βρεθεί. Θα το σκεφτώ και εγώ μήπως δοκιμάσω international.

Aυτο καταλαβα και εγω τελικα,οποτε ακυρωσα και θα δω τι αλλο να παρω,κριμα παντως.....

Καλαδεν έχουμε όλοι πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.. Εγώ πχ δεν έχω..

Και κάτι ακόμα για τις ειδοποιήσεις που δεν έχει αναφερθεί εκτός από τα γνωστά είναι ότι το security center κάθε βδομάδα κάνει clear με αποτέλεσμα σε κάποιες εφαρμογές παρόλο που έχουμε δώσει δικαιώματα να μην στέλνουν ειδοποίηση μέχρι να ανοίξουν και πάλι. Πχ Viber. Τσετικαρετε την επιλογή...

Τέλος το τηλέφωνο μπορεί να λειτουργείσει απροβληματιστα αν σεταριστει σωστά. Όσο λοιπόν απευθύνετε ένα τηλέφωνο meizu σε casual χρήστη, άλλο τόσο και ένα xiaomi που έχει παρόμοιο security center.έχω δει και εκεί παρόμοιες ερωτήσεις...

Edited by naxiand

Από που έχεις να σου δείχνει τις επαφές σου; Εγώ τις έχω στο google λογαριασμό. Μήπως αν εσύ ας πούμε τις έχεις στην κάρτα SIM, να δοκιμάσεις να τις βάλεις αλλού; Επίσης, χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή για τις επαφές ή όχι;

Λοιπον δεν χρησιμοποιω καποια αλλη εφαρμογη για τις επαφες.Μονο αυτη που εχει το κινητο.Το μονο που χρησιμοποιησα ειναι το sync me για να συγχρονισω τις φωτογραφιες απο το facebook κατι που ειχα κανει και στην 4.5.3.2Α.Απλα εκανα αυτο που ειπες γιατι μαλλον αυτο μπορει να εφταιγε.Πηγα μεσα στις ρυθμισεις και εβαλα να δειχνει απο το λογαριασμο Google κι αν θυμαμαι καλα το ειχα κανει και στην 4.5.3.2Α αλλα με την αλλαγη ρομ τωρα ειχα ξεχασει να το ρυθμισω.Αν ειναι αυτο θα σου πω και απο αυριο.Παντως ευχαριστω για την συμβουλη.

Καλαδεν έχουμε όλοι πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις.. Εγώ πχ δεν έχω..

Και κάτι ακόμα για τις ειδοποιήσεις που δεν έχει αναφερθεί εκτός από τα γνωστά είναι ότι το security center κάθε βδομάδα κάνει clear με αποτέλεσμα σε κάποιες εφαρμογές παρόλο που έχουμε δώσει δικαιώματα να μην στέλνουν ειδοποίηση μέχρι να ανοίξουν και πάλι. Πχ Viber. Τσετικαρετε την επιλογή...

Τέλος το τηλέφωνο μπορεί να λειτουργείσει απροβληματιστα αν σεταριστει σωστά. Όσο λοιπόν απευθύνετε ένα τηλέφωνο meizu σε casual χρήστη, άλλο τόσο και ένα xiaomi που έχει παρόμοιο security center.έχω δει και εκεί παρόμοιες ερωτήσεις...

Το θέμα είναι ότι όχι όλοι αλλά αρκετοί έχουν παράπονα με αυτό το θέμα. Φταίει η meizu, φταίει το flyme, φταίει το vickmall δεν έχει τόσο σημασία για το μέσο χρήστη (έχει για τους υπόλοιπους βέβαια έτσι ώστε να εντοπίσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα). Εσύ ήσουν τυχερός μάλλον, παρόλα αυτά γνωρίζεις ότι υπάρχει θέμα, άρα δεν είναι στη φαντασία μας. :P Για πες αυτό με το clear που κάνει το security center υπάρχει τρόπος να το λύσεις; Κάτι αντίστοιχο έπαθα και εγώ, το viber σταμάτησε τις ειδοποιήσεις και αναγκάστηκα να παγώσω το κέντρο ασφαλείας. Αντίστοιχα εφαρμογή εντοπισμού ατόμων που λειτουργεί μέσω data+wifi+gps δε μου δίνει ποτέ στίγμα πού βρίσκεται το m2 mini, ενώ αλλά τηλέφωνα τα βλέπω κανονικά. Σαν κάτι να το κλείνει, αυτό πάρα το πάγωμα του κέντρου ασφαλείας.

Επειδή ένας φίλος μου είπε ότι θάβω άδικα το τηλέφωνο, να αναλύσω τι εννοώ. Κατά τη γνώμη μου παρεξηγούμε μερικοί τι σημαίνει μέσος χρήστης. Μέσος χρήστης είναι ένας γονιός στα 60-70 έτη, άτομα του ασθενούς φύλου χωρίς ιδιαίτερη ενασχόληση με την τεχνολογία και γενικά άτομα που δε γνωρίζουν και δεν έχουν άμεση υποστήριξη από κάποιον φίλο. Δε μιλάμε για άτομα που μπορούν να δώσουν Permissions, να παγώσουν εφαρμογές και να ψάχνουν στο myphone και στο xda. Αν παρόλα αυτά κάποιος ενδιαφέρεται να tweakarei ή έστω να κάνει ένα flasharisma του τηλεφώνου μπορεί να μη συναντήσει μετά κανένα πρόβλημα και για τα λεφτά του να είναι μια άριστη επιλογή.

Edited by Davout

4.5.4.I ή 4.5.3I? Με πεισατε αν και δουλεύει όπως πρέπει μετά το στήσιμο...

Σήμερα περέλαβα από vickmall,τελικά με την έκδοση 4.5.3.1Α και με locale μάλλον,στο μενού έχει κανονικά Ελληνική γλώσσα.Αξίζει να πάμε γιά 4.5.4.I ή γιά 4.5.3I ;;

Σήμερα περέλαβα από vickmall,τελικά με την έκδοση 4.5.3.1Α και με locale μάλλον,στο μενού έχει κανονικά Ελληνική γλώσσα.Αξίζει να πάμε γιά 4.5.4.I ή γιά 4.5.3I ;;

Δες πώς σου πάει και ανάλογα θα έλεγα. Έχεις όρεξη να το πειράξεις; Πες αν θες και τι messaging services, email χρησιμοποιείς και αν παίρνεις ειδοποιήσεις κανονικά, μετά από δοκιμή μια δυο μέρες όμως (να δεις και deep sleep). Εγώ έχω μπαλώσει τα οποία θέματα και δε διακινδυνεύω μια ανεπίσημη αν κατάλαβα καλά rom που δεν ξέρω αν θα πάρει αναβάθμιση. Γιατί αν δεν πάρει άντε πάλι φλασάρισμα από την αρχή.

Edited by Davout

Το Vickmall που έχει την επιλογή για international rom είναι κανονική Official από Meizu ή η Κινέζικη με locale από πάνω, ξέρει κανείς; Edited by Alekoss

Το θέμα είναι ότι όχι όλοι αλλά αρκετοί έχουν παράπονα με αυτό το θέμα. Φταίει η meizu, φταίει το flyme, φταίει το vickmall δεν έχει τόσο σημασία για το μέσο χρήστη (έχει για τους υπόλοιπους βέβαια έτσι ώστε να εντοπίσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα). Εσύ ήσουν τυχερός μάλλον, παρόλα αυτά γνωρίζεις ότι υπάρχει θέμα, άρα δεν είναι στη φαντασία μας. :P Για πες αυτό με το clear που κάνει το security center υπάρχει τρόπος να το λύσεις; Κάτι αντίστοιχο έπαθα και εγώ, το viber σταμάτησε τις ειδοποιήσεις και αναγκάστηκα να παγώσω το κέντρο ασφαλείας. Αντίστοιχα εφαρμογή εντοπισμού ατόμων που λειτουργεί μέσω data+wifi+gps δε μου δίνει ποτέ στίγμα πού βρίσκεται το m2 mini, ενώ αλλά τηλέφωνα τα βλέπω κανονικά. Σαν κάτι να το κλείνει, αυτό πάρα το πάγωμα του κέντρου ασφαλείας.

Επειδή ένας φίλος μου είπε ότι θάβω άδικα το τηλέφωνο, να αναλύσω τι εννοώ. Κατά τη γνώμη μου παρεξηγούμε μερικοί τι σημαίνει μέσος χρήστης. Μέσος χρήστης είναι ένας γονιός στα 60-70 έτη, άτομα του ασθενούς φύλου χωρίς ιδιαίτερη ενασχόληση με την τεχνολογία και γενικά άτομα που δε γνωρίζουν και δεν έχουν άμεση υποστήριξη από κάποιον φίλο. Δε μιλάμε για άτομα που μπορούν να δώσουν Permissions, να παγώσουν εφαρμογές και να ψάχνουν στο myphone και στο xda. Αν παρόλα αυτά κάποιος ενδιαφέρεται να tweakarei ή έστω να κάνει ένα flasharisma του τηλεφώνου μπορεί να μη συναντήσει μετά κανένα πρόβλημα και για τα λεφτά του να είναι μια άριστη επιλογή.

Πανω σε αυτο συμφωνω 100%.

Απλά ξεκιταρεις την αυτόματη επιλογή που έχει... ;) Θέμα με ειδοποιήσεις δεν έχει το τηλέφωνο αν γίνουν σωστά οι ρυθμίσεις στο security center. Απλά οι default είναι λάθος :p

Τελικά έχω και εγώ πρόβλημα με το ρουτάρισμα,μετα απο τα γνωστά έβαλα και το kingroot,το root-checker μου γράφει ότι είναι ρουτ αλλά το supersu δεν μπορεί να ενημερώσει τα binaries και μου βγάζει σφάλμα...ότι δεν είναι ρουτ μου λέει και τι titanium..

Κάποια λύση;;;;; Θα στρώσει με update της 4.5.3.2Α; Τώρα έχει την 4.5.3.1Α

Λίγη βοήθεια ρε παίδες γιατί στα 55 μου αρχίζω και ζορίζομαι!!!!!:lol: