Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με βλέπω να την περνάω και εγώ τελικά, ζήλεψα :)

Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι λέω να κάνω factory reset μετά την εγκατάσταση και αν κάνω δεν θυμάμαι τον κωδικό μου στον flyme .....

Edit

Ok βρήκα τον κωδικό, το ζητούμενο Τώρα είναι, κάνεις επαναφορά μέσω της εφαρμογής του τηλ ή κλασικά μέσω titanium backup?

Κοιτα εγω που τη περασα πως εγραψα επειδη μπηκα και στο Meizufans και διαβασα και απο εκει της οδηγιες στο τελος λεει οτι προτεινει να γινει επαναφορα εργοστασιακων και διαμορφοση του δισκου το τηλεφωνου.Οποτε αν δεν κανω λαιος οπως επραξα κι εγω πηγα στην επαναφορα εγοστασιακων και τσεκαρα και τα δυο και τα διεγραψα ολα.Οποτε αν κανεις backup μεσα στο κινητο με τον τροπο που εχει λογικα να κανεις αυτο που εκανα εγω θα διαγραφουν ολα εκτος αν βαλεις sd καρτα που δεν το δοκιμασα εγω αν γινεται εκει το back up μεσα απο το κινητο.Γιατι οσες φορες το εκανα το εβαζα στον εσωτερικο.Απλα αυτη τη φορα δεν με ενοιαζε και ειπα να τα σβησω ολα και να το ξεκινησω απο την αρχη.

Σου ανεβαζω και τις παρακατω φωτογραφιες για να ζηλεψεις περισσοτερο :lol: απλα δες την μεταφραση απο τον χρονο αναμονης της οθονης :p:lol:

http://s17.postimg.org/t1vzdkxaj/01_A3_FB2_A2_BB3_FFA2_E14_D94_F50_B4726_A48594_ED484_D5733_F.jpg

http://s21.postimg.org/k1gt9rqfn/65_EB99_F207_CDD7_FA20_EB8790_E87_F11692_E9_E9912_B8_DA606.jpg

http://s14.postimg.org/vqi6ty6ct/A335587773_DD4_B74_ED1_C11_FFBCD0_C97_B2_EC59_E4528_B4_EBE.jpg

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με βλέπω να την περνάω και εγώ τελικά, ζήλεψα :)

Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι λέω να κάνω factory reset μετά την εγκατάσταση και αν κάνω δεν θυμάμαι τον κωδικό μου στον flyme .....

Edit

Ok βρήκα τον κωδικό, το ζητούμενο Τώρα είναι, κάνεις επαναφορά μέσω της εφαρμογής του τηλ ή κλασικά μέσω titanium backup?

Mαζί σου κι εγώ! Έχω ψηθεί πάρα πολύ άσχημα! Λογικά θα με προλάβεις καθώς δε θα βρω χρόνο πάρα πολύ σύντομα για να το δοκιμάσω...

Αυτά είνιαι ωραία νέα που άκουσα σήμερα...

Μόνο το θέμα με τα push notifications να έχετε λιγάκι υπόψιν σας όσοι έχετε κάνει τη ρύθμιση για να ξέρουμε τι παιζει τελικά...

Μαθαίνω από δυο φίλους που έχουν άλλες συσκευές (iPhone και Nokia) ότι τον τελευταίο καιρό οι ειδοποιήσεις του whatsapp τους καθυστερούν. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι βρίσκονται και οι δυο στην Αγγλία. Ας το έχουμε στο μυαλό μας και αυτό όσον αφορά τις καθυστερήσεις. Edited by Davout

Τα αρχεία Πως τα περνάτε στον φακελλο ρουτ ; μέσω es προσπάθησα με μετακίνηση από τον φάκελο download και μου κολλάει το τηλ:confused: Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολυ καλη η ρομ μεχρι στιγμης αλλα με χαλασε λιγο οτι δεν εχει την εφαρογη personal που ειχε το προηγουμενο για να βαλω το θεμα που ειχα βαλει και πιο πριν.

Πολυ καλη η ρομ μεχρι στιγμης αλλα με χαλασε λιγο οτι δεν εχει την εφαρογη personal που ειχε το προηγουμενο για να βαλω το θεμα που ειχα βαλει και πιο πριν.

πιο είναι το προηγουμενο και τι ειναι αυτη εφαρμογη personal

Εννοεί οτι οι κινέζικες ρομ εχουν personilization (themes), κάτι που ΔΕΝ έχει στην international...

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα αρχεία Πως τα περνάτε στον φακελλο ρουτ ; μέσω es προσπάθησα με μετακίνηση από τον φάκελο download και μου κολλάει το τηλ:confused:

Κουμπώνεις το τηλέφωνο σε PC, το βλέπει ως "storage" και τα αντιγράφεις εκεί...

Δεν κάνεις κάτι στο τηλεφωνο (no need for ES Explorer)

Αν κατέβασες το αρχείο zip στο τηλεφωνο, κακώς...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ηθελα να παω οτι στην προηγουμενη την 4.5.3.2A ειχε ενα σαν καταστημα με wallpaper και θεματα.Το morelocale την μετεφραζε σαν Πρωσοπικο.

Εννοεί οτι οι κινέζικες ρομ εχουν personilization (themes), κάτι που ΔΕΝ έχει στην international...

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κουμπώνεις το τηλέφωνο σε PC, το βλέπει ως "storage" και τα αντιγράφεις εκεί...

Δεν κάνεις κάτι στο τηλεφωνο (no need for ES Explorer)

Αν κατέβασες το αρχείο zip στο τηλεφωνο, κακώς...

έγινε αναφορά ότι τα περνάμε στον φάκελλο ρουτ, οπότε δεν ισχύει και τα ρίχνουμε χύμα ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

έγινε αναφορά ότι τα περνάμε στον φάκελλο ρουτ, οπότε δεν ισχύει και τα ρίχνουμε χύμα ?

Εγω χυμα τα εβαλα μεσα φιλε

Εγω χυμα τα εβαλα μεσα φιλε

Εγραψα: Τα ρίχνουμε στο root path του τηλεφώνου - κοινώς, στον κεντρικό φάκελο (και όχι σε κάποιον συγκεκριμένο folder)...

Φάκελος (folder) ρουτ, δεν αναφέρθηκε...

(ρε συ Taliban, εσυ είσαι "παλιο-σειρά", τι σου εξηγώ τώρα..!)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εγραψα: Τα ρίχνουμε στο root path του τηλεφώνου - κοινώς, στον κεντρικό φάκελο (και όχι σε κάποιον συγκεκριμένο folder)...

Φάκελος (folder) ρουτ, δεν αναφέρθηκε...

(ρε συ Taliban, εσυ είσαι "παλιο-σειρά", τι σου εξηγώ τώρα..!)

Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη :D:D

Κώδικας

dd if=/sdcard/system.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system

την εντολή την γράφουμε χωρίς κενά μεταξύ των γραμμάτων και των /

μονοκόμματη ?

Κώδικας

dd if=/sdcard/system.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system

την εντολή την γράφουμε χωρίς κενά μεταξύ των γραμμάτων και των /

μονοκόμματη ?

Οπως ακριβως την βλεπεις.Κενο εχει μονο στην αρχη αναμεσα απο το "dd" και το "if" και μεταξυ το "img" και του "of"

όλα πήγαν οκ, δεν υπάρχει τίποτα κινέζικο μέσα και το ξυπνητήρι δουλευει κανονικά (όπως και πρώτα στην u ) καθώς και όλα οκ με το swype.

Επαναφορά εργοστασιακών δεν έκανα τελικά.......

όλα πήγαν οκ, δεν υπάρχει τίποτα κινέζικο μέσα και το ξυπνητήρι δουλευει κανονικά (όπως και πρώτα στην u ) καθώς και όλα οκ με το swype.

Εκα factory reset ?? η το αφησες οπως μπηκε αρχικα ??

Εκα factory reset ?? η το αφησες οπως μπηκε αρχικα ??

όχι δεν έκανα

όχι δεν έκανα

Συνιστω να κανεις γιατι το προτειναν σε ολες τς οδηγιες που διαβασα.Αν δεν βαριεσαι να ξαναστησεις απο την αρχη.

Συνιστω να κανεις γιατι το προτειναν σε ολες τς οδηγιες που διαβασα.Αν δεν βαριεσαι να ξαναστησεις απο την αρχη.

έχω πάρει titanium έτσι και αλλιώς, άντε να κάνω.........

έχω πάρει titanium έτσι και αλλιώς, άντε να κάνω.........

Οταν εννοω factory back up διαβασα στο Meizufans στιςοδηγιες για ιντερνασιοναλ οτι πας στην επαναφορα στο μενου και τσεκαρεις και τα δυο.Δλδ να κανεις διαμορφωση και στο εσωτερικο χωρο του κινητο.Αν πας στο recovery και κανεις clear data η φακελοι απο τις εφαρμογες μενουν και απλα τις σβηνει.Εγω εκανα αυτο το πεωτο δλδ που τσεκαρα και τα δυο εκανε κανα 10 λεπτα να μπουταρει αλλα καθαρισε παλι και το εστησα απο την αρχη

Οταν εννοω factory back up διαβασα στο Meizufans στιςοδηγιες για ιντερνασιοναλ οτι πας στην επαναφορα στο μενου και τσεκαρεις και τα δυο.Δλδ να κανεις διαμορφωση και στο εσωτερικο χωρο του κινητο.Αν πας στο recovery και κανεις clear data η φακελοι απο τις εφαρμογες μενουν και απλα τις σβηνει.Εγω εκανα αυτο το πεωτο δλδ που τσεκαρα και τα δυο εκανε κανα 10 λεπτα να μπουταρει αλλα καθαρισε παλι και το εστησα απο την αρχη

ναι κατάλαβα, το είδα και εγώ, αλλά όχι έκανα μόνο επαναφορά εργοστασιακών, όχι και διαμόρφωση.

εχει βάλει κάποιος account hotmail στην default εφαρμογή email και αν ναι τι ρυθμίσεις έχει ?

edit....

ήθελε imap και όχι pop3

Edited by taliban

Μια ερωτηση προς το φιλο asot που βρηκε την 4.5.4ι η οποιος αλλος ξερει.Επειδη βλεπω μεσα οτι εχει εφαρμογη αναβαθμισης θα λαμβανουμε και ΟΤΑ.Γιατι απ'οτι διαβασα οταν την περναμε με την μεθοδο της ιντερνασιοναλ χανουμ ις ΟΤΑ αναβαθμισεις και δεν μπορουμε για παραδειγμα να αλλαξουμε εκδοση παρα μονο μεσω του terminal αν τα λεω σωστα.

Μια ερωτηση προς το φιλο asot που βρηκε την 4.5.4ι η οποιος αλλος ξερει.Επειδη βλεπω μεσα οτι εχει εφαρμογη αναβαθμισης θα λαμβανουμε και ΟΤΑ.Γιατι απ'οτι διαβασα οταν την περναμε με την μεθοδο της ιντερνασιοναλ χανουμ ις ΟΤΑ αναβαθμισεις και δεν μπορουμε για παραδειγμα να αλλαξουμε εκδοση παρα μονο μεσω του terminal αν τα λεω σωστα.

Δεν γνωρίζω να απαντήσω

Θα το δούμε όταν προκύψει η επόμενη έκδοση...

Στο Ρώσικο φόρουμ πάντως έχει κάποια σχόλια στο τέλος για δυνατότητες "αναβάθμισης" με παραπλήσιο τρόπο... δεν θίγει το θέμα update OTA...

Τι παίζει άραγε εδώ ;

Flyme που έχει φτιάξει ιταλός dev ?

http://www.smartylife.net/custom-rom-smartyrom-meizu-m2-mini/

Απο οτι εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι εδω ειναι οτι ποτε δεν θα δουμε android 6 και οτι η εταιρεια την ενδιαφερει πιο πολυ να βγαζει καινουρια μοντελα παρα να ριχνει το βαρος στην υποστηριξη τους.
wifi planet