Jopar Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Χε χε χε...καλά τα λες...αλλα ξέχασες το ...λογιστικό κόστος της τήρησης λογαριασμού online στο DIAS...που είναι 0,0000001 και φυσικά η τράπεζα για να το καλύψει ...σου χρεώνει το κατιτίς της...χε χε NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Έχω την εξής απορία: Έχω ένα λογαριασμό απλού ταμιευτηρίου στην Εθνική. Γνωρίζει κανείς τι έξοδα κίνησης υπάρχουν εάν ο μέσος όρος του υπολοίπου μου είναι < 200€; Από το site της ΕΤΕ δεν έβγαλα και πολύ άκρη... I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Έχω την εξής απορία: Έχω ένα λογαριασμό απλού ταμιευτηρίου στην Εθνική. Γνωρίζει κανείς τι έξοδα κίνησης υπάρχουν εάν ο μέσος όρος του υπολοίπου μου είναι < 200€; Από το site της ΕΤΕ δεν έβγαλα και πολύ άκρη... Υπολόγιζε 3-5 ευρώ το εξάμηνο. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Έχω την εξής απορία: Έχω ένα λογαριασμό απλού ταμιευτηρίου στην Εθνική. Γνωρίζει κανείς τι έξοδα κίνησης υπάρχουν εάν ο μέσος όρος του υπολοίπου μου είναι < 200€; Από το site της ΕΤΕ δεν έβγαλα και πολύ άκρη... Σου χρεώνουν τις δοσοληψίες στο γκισέ με 0,75 ευρώ την κάθε μία!!!! Επομένως αν τα κάνεις όλα μέσω web ή atm έξοδα 0! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Υπολόγιζε 3-5 ευρώ το εξάμηνο. :O Αν δηλαδή "σηκώνω" συστηματικά όλο το μηνιάτικο μόλις το καταθέτουν (οπότε δε θα υπάρχει υπόλοιπο για να με χρεώσουν όταν έρθει η ώρα), τα 3~5 αυτά ευρώ πώς θα τα κρατήσουν; Αφαιρώντας τα από την αμέσως επόμενη κατάθεσή μου; (Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα :O ) I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Αν δηλαδή "σηκώνω" συστηματικά όλο το μηνιάτικο μόλις το καταθέτουν (οπότε δε θα υπάρχει υπόλοιπο για να με χρεώσουν όταν έρθει η ώρα), τα 3~5 αυτά ευρώ πώς θα τα κρατήσουν; Αφαιρώντας τα από την αμέσως επόμενη κατάθεσή μου; (Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα :O ) Nαι... Δυστυχώς αυτό θα συμβεί.. Πάει μείον ο λογαριασμός. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Αν δηλαδή "σηκώνω" συστηματικά όλο το μηνιάτικο μόλις το καταθέτουν (οπότε δε θα υπάρχει υπόλοιπο για να με χρεώσουν όταν έρθει η ώρα), τα 3~5 αυτά ευρώ πώς θα τα κρατήσουν; Αφαιρώντας τα από την αμέσως επόμενη κατάθεσή μου; (Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα :O ) Αν τα σηκώνεις τα χρήματα με την κάρτα από το ATM τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα σου χρεώνουν τίποτα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Nαι... Δυστυχώς αυτό θα συμβεί.. Πάει μείον ο λογαριασμός. :O Έχεις δει ποτέ τέτοιο λογαριασμό; :confused: Που να είναι μείον ;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Αν τα σηκώνεις τα χρήματα με την κάρτα από το ATM τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα σου χρεώνουν τίποτα!!! Κάνεις λάθος. Χρεώνουν και παραχρεώνουν. Έχεις δει ποτέ τέτοιο λογαριασμό; Που να είναι μείον ;;;; Φυσικά και έχω δει. Μην φανταστείς κανένα μεγάλο ποσό μείον, αλλά μείον 5 ευρώ έχω δει. Ίσα-ίσα δηλαδή για να τραβήξουν τα "έξοδα λογαριασμού" όπως αυτοί λένε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Κάνεις λάθος. Χρεώνουν και παραχρεώνουν. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί (1) εμένα δε μου έχουν χρεώσει τίποτα τους τελευταίους 10 μήνες και έχω υπόλοιπο γύρω στα 50 ευρώ και (2) στους όρους των τραπεζικών λογαριασμών που μπορείς να κατεβάσεις από το site της τράπεζας το αναφέρει ρητά (0,75 ανά συναλλαγή και εξαιρούνται οι συναλλαγές μέσω internet και ATM) Φυσικά και έχω δει. Μην φανταστείς κανένα μεγάλο ποσό μείον, αλλά μείον 5 ευρώ έχω δει. Ίσα-ίσα δηλαδή για να τραβήξουν τα "έξοδα λογαριασμού" όπως αυτοί λένε... Αν το έχεις δει τότε πάσο. Δε γνωρίζω σχετικά με το θέμα αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί (1) εμένα δε μου έχουν χρεώσει τίποτα τους τελευταίους 10 μήνες και έχω υπόλοιπο γύρω στα 50 ευρώ και (2) στους όρους των τραπεζικών λογαριασμών που μπορείς να κατεβάσεις από το site της τράπεζας το αναφέρει ρητά (0,75 ανά συναλλαγή και εξαιρούνται οι συναλλαγές μέσω internet και ATM) Αν το έχεις δει τότε πάσο. Δε γνωρίζω σχετικά με το θέμα αυτό. Ναι το έχω δει και μάλιστα σε δικό μου λογαριασμό. Έχω έναν λογαριασμό στην Εθνική μόνο και μόνο για να πληρώνω το νοίκι του σπιτιού για να καταλάβεις από ΑΤΜ και κατάθεση χωρίς φάκελο (πολύ καλό σύστημα αυτό που μόνο η Εθνική έχει προς το παρόν). Οπότε καταθέτω χρήματα στον λογαριασμό μου και αυτομάτως τα μεταφέρω στον λογαριασμό τρίτου (του ιδιοκτήτη). Ε και κάθε εξάμηνο μου τραβάνε 2-3 ευρώ. Έχει τύχει να είχα μηδέν και να πήγε μείον 2-3 ευρώ. Το ίδιο συμβαίνει όμως και στην Εμπορική αλλά και στην ALPHA. Εκεί που δεν το έχω δει είναι στην Τράπεζα Πειραιώς την οποία και θεωρώ κορυφή από όλες τις πλευρές και σε πολλά. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Ναι το έχω δει και μάλιστα σε δικό μου λογαριασμό. Έχω έναν λογαριασμό στην Εθνική μόνο και μόνο για να πληρώνω το νοίκι του σπιτιού για να καταλάβεις από ΑΤΜ και κατάθεση χωρίς φάκελο (πολύ καλό σύστημα αυτό που μόνο η Εθνική έχει προς το παρόν). Οπότε καταθέτω χρήματα στον λογαριασμό μου και αυτομάτως τα μεταφέρω στον λογαριασμό τρίτου (του ιδιοκτήτη). Ε και κάθε εξάμηνο μου τραβάνε 2-3 ευρώ. Έχει τύχει να είχα μηδέν και να πήγε μείον 2-3 ευρώ. Το ίδιο συμβαίνει όμως και στην Εμπορική αλλά και στην ALPHA. Εκεί που δεν το έχω δει είναι στην Τράπεζα Πειραιώς την οποία και θεωρώ κορυφή από όλες τις πλευρές και σε πολλά. ;) Περίεργο που σου τραβάει η Εθνική 2-3 ευρώ κάθε εξάμηνο.. δες πας να τους ρωτήσεις? Τώρα μόλις διάβασα τους όρους των τραπεζικών συναλλαγών και αναφέρει επί λέξη: "Α. ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ ΑΤΜs 1. Οι συναλλαγές µέσω του ∆ικτύου ΑΤΜs ΕΤΕ µε ΕΘΝΟcash είναι ανέξοδες, εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις: - πληρωµή λογαριασµού TELESTET µε ΕΘΝΟcash - πληρωµή ΦΠΑ (ανά συναλλαγή) - πληρωµή λογαριασµών ∆.Ε.Η. (ανά συναλλαγή)" Σε ότι αφορά την ALPHA εκεί αν έχεις μέσο υπόλοιπο εξαμήνου κάτω από 300 ευρώ έχει λειτουργικά έξοδα γύρω στα 3 ευρώ. Τέλος, τι εννοείς κατάθεση χρημάτων χωρίς φάκελο;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Περίεργο που σου τραβάει η Εθνική 2-3 ευρώ κάθε εξάμηνο.. δες πας να τους ρωτήσεις? Μήπως έχει και η Εθνική λειτουργικά έξοδα; ...από ΑΤΜ και κατάθεση χωρίς φάκελο (πολύ καλό σύστημα αυτό που μόνο η Εθνική έχει προς το παρόν).... Και η citibank από το 2002 που το χρησιμοποιώ ;) I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 ταχυδρομικό ταμιευτήριο απλά και σίγουρα pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 ταχυδρομικό ταμιευτήριο απλά και σίγουρα Άμα είχε και ένα ATM θα ήταν top. Αν και ποτέ δεν έχει κόσμο στα ταμεία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Τέλος, τι εννοείς κατάθεση χρημάτων χωρίς φάκελο;;;Αυτό που γράφω. Πηγαίνοντας στο ΑΤΜ καταθέτεις τα χρήματα και στα περνάει αμέσως online χωρίς να τα περνάς σε φάκελο και να περιμένεις πότε θα τα δει ο υπάλληλος την επόμενη εργάσιμη... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 για την ακρίβεια οι τράπεζες καταμετρούν το ΑΤΜ μαζί με το κλείσιμο των ταμείων κατά τις 3 το μεσημέρι...η κατάθεση γίνεται με VALUER επόμενης ημέρας...Εκτός από τα ΑΤΜ υπάρχουν και μηχανές ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ οι οποίες χρησιμοποιούνται για πληρωμή λογαριασμών πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων, οι οποίες ελέγχουν τα χαρτονομίσματα για πλαστότητα και από τη στιγμή που τα πάρουν(ρουφήξουν δηλαδή)τα χρήματα έχουν άμεσα κατατεθεί στον αντίστοιχο λογαριασμό. Για την ΕΤΕ δεν ξέρω σίγουρα για τι μηχάνημα μιλάει ο φίλος μας, γιατί έπαψα να είμαι πελάτης τους εδώ και πολλά χρόνια, όταν εμφανίστηκαν οι πολύ πιο ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ KI EYELIKTEΣ Ιδιωτικές Τράπεζες. NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Αυτές οι μηχανές που παίρνουν άμεσα τα χρήματα είναι "εκτεθειμένες" όπως τα ΑΤΜ; Γιατί εγώ μόνο μέσα σε τράπεζα έχω δει (Eurobank) οπότε πρέπει να πας εργάσιμες μέρες και ώρες... KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Αυτές οι μηχανές που παίρνουν άμεσα τα χρήματα είναι "εκτεθειμένες" όπως τα ΑΤΜ; Γιατί εγώ μόνο μέσα σε τράπεζα έχω δει (Eurobank) οπότε πρέπει να πας εργάσιμες μέρες και ώρες... Nαι άμεσα εκτεθειμένες και επί 24ωρο. Είναι κανονικό ΑΤΜ. Αλλά επαναλαμβάνω μόνο στην Εθνική τα έχω δει εγώ και μάλιστα όχι σε όλα τα ΑΤΜ. Πριν λίγο έκανα κατάθεση online από ΑΤΜ και περάστηκαν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα χωρίς να περιμένεις πότε θα δει ο υπάλληλος τον φάκελο και αν τα περάσει σωστά κλπ... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Nαι άμεσα εκτεθειμένες και επί 24ωρο. Είναι κανονικό ΑΤΜ. Αλλά επαναλαμβάνω μόνο στην Εθνική τα έχω δει εγώ και μάλιστα όχι σε όλα τα ΑΤΜ. Πριν λίγο έκανα κατάθεση online από ΑΤΜ και περάστηκαν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα χωρίς να περιμένεις πότε θα δει ο υπάλληλος τον φάκελο και αν τα περάσει σωστά κλπ... :rolleyes: Μπορείς να μας πεις σε πιο υποκατάστημα στην Αθήνα υπάρχει;;; Έχει και η Alpha Bank τέτοια μηχανήματα;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Πραγματικα καταπληκτικη προτοβουλια της Εθνικης!! Το χρησιμοποιησα και εγω, σχεδον σε ολα τα καταστηματα υπαρχει απο ενα ΑΤΜ οπου μπορεις να κανεις καταθεση χωρις φακελο και τα χρηματα μπενουν ΑΜΕΣΑ στο λογαριασμο :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Μπορείς να μας πεις σε πιο υποκατάστημα στην Αθήνα υπάρχει;;; Έχει και η Alpha Bank τέτοια μηχανήματα;;; Λοιπόν αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι: Σύνταγμα: Καραγιώργη Σερβίας όχι το γωνιακό, λίγο πιο κάτω. Γουδί: Πλατεία Αγ.Θωμά, Φαραντάτων. Μοναστηράκι στην Ερμού. Σταδίου το κεντρικό κατάστημα. Αυτά. Όσο πάνε όμως πληθαίνουν. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Πες ότι έχει βάλει και η Alpha Bank να με φτιάξεις ντε! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Πες ότι έχει βάλει και η Alpha Bank να με φτιάξεις ντε! :) Δεν έχω παρατηρήσει στην Alpha Bank τέτοιο σύστημα δυστυχώς. :( Mόνο η Εθνική. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Nαι άμεσα εκτεθειμένες και επί 24ωρο. Είναι κανονικό ΑΤΜ. Αλλά επαναλαμβάνω μόνο στην Εθνική τα έχω δει εγώ και μάλιστα όχι σε όλα τα ΑΤΜ. Πριν λίγο έκανα κατάθεση online από ΑΤΜ και περάστηκαν ΑΜΕΣΑ τα χρήματα χωρίς να περιμένεις πότε θα δει ο υπάλληλος τον φάκελο και αν τα περάσει σωστά κλπ... :rolleyes: A τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για το ίδιο το ATM που είναι κατά κάποιο τρόπο τροποποιημένο και όχι για διαφορετικό μηχάνημα... Cool KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts