multidanze Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2004 Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα τηλεόρασης μου. Την είχα στον υπολογιστή μου με motherboard ASUS, VGA ASUS 64Mb και επεξεργαστή Intel 2.4GHz. Άλλαξα motherboard (αγνώστου προελεύσεως αλλά έχει Intel Chipset), VGA ASUS 128Mb και επεξεργαστή 3,2Ghz HT αλλά σε αυτή τη motherboard δεν την αναγνωρίζει την κάρτα. Βάζω τα παλιά και την αναγνωρίζει. Καμία λύση? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 1ον δες αν η θύρα που έχεις συνδεση την κάρτα tv λειτουργεί σωστα. 2ον κατέβασε νέους drivers για την κάρτα. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Η Motherboard είναι καινούργια. Σε όποιο slot κι αν την βάλω την κάρτα δεν την αναγνωρίζει το σύστημα. Δηλαδή σαν να μην υπάρχει! Οπότε δεν φταίνε οι drivers... κάτι άλλο είναι. Ίσως φταίει το chipset. Δεν ξέρω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Ποιά κάρτα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Hauppauge WinTV/FM Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. December 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Καμία βοήθεια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts