webassasin Δημοσιεύτηκε July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2015 καλησπερα αλανια μου. δε βρηκα αλλο thread για αυτο το μοντελο με μια προχειρη αναζητηση,συγγνωμη αν εχει ανοιξει παλι. εχω στα χερια μου ενα 785 μιας φιλης,το οποιο ειναι κολλημενο στο boot. μας ενδιαφερει να σωσουμε τα αρχεια οπωσδηποτε,αλλιως θα ετρωγε ενα hard και θα τελειωναμε.. τι λυσεις εχουμε για recover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. September 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλησπερα αλανια,ψαχνω firmware για το 785 με ελληνικο απαραιτητα μενου. οτι εχω δοκιμασει δεν εχει ελληνικη γλωσσα,μου εχουν βγει τα ματια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλησπέρα. Μία από τα ίδια. Ψάχνω για ROM με ελληνική γλώσσα χωρίς επιτυχία. Αν ξέρει κάποιος ας ποστάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts