Islas Canarias Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2003 Prokite na diakopi mia 3mini sindesi pou exw stin forthnet k skeftomai gia ACN, exei kaneis kapio sxolio thetiko i arnitiko gia afton ton forea? Den xerw ean pezei rolo se texnika themata, alla zw Dwdekanisa pros to paron. Efxaristw. :happy: Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Islas Canarias Prokite na diakopi mia 3mini sindesi pou exw stin forthnet k skeftomai gia ACN, exei kaneis kapio sxolio thetiko i arnitiko gia afton ton forea? Den xerw ean pezei rolo se texnika themata, alla zw Dwdekanisa pros to paron. Efxaristw. :happy: Θα αναφερθώ "αντικειμενικά". Ήμουν user της ACN επί 16 μήνες. Εκ των οποίων στους 12 όλα ήταν άψογα. Τους τελευταίους 4 μήνες όμως, απ'όλα είχε ο μπαχτσές :mad: Αιφνιδιστικές διακοπές της σύνδεσης, κετελλημένες γραμμές, παγώματα της σύνδεσης (ενώ φαινόταν online, δεν έστελνε αλλά ούτε και δεχόταν data). Αυτά και άλλα πολλά με ώθησαν με "ελαφρά πηδηματάκια" εκτός ACN. Ας είναι καλά, κάτι μικρότεροι ISP's που χρησιμοποιούν την υποδομή της ACN. Aς είναι καλά, κι αυτές οι προσφορές με τα PC's που πούλαγε ο όμιλος ALTEC με δώρο 12μηνες, 18μηνες, 24μηνες συνδέσεις... και πλάκωσαν όλοι να πάρουν. Έτσι, αυξήθηκαν οι users αλλά η αναλογία ίσως και να χειροτέρεψε σε 1:50 (modem:users) :!: :!: Με FORTHnet δεν είσαι ευχαριστημένος? Αν όχι.....κοίτα κι αλλού, εκτός ACN. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 εγω μια χαρα ειμαι σε acn, εξυπηρετηση, συνδεση ολα OK Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Και'γω μια χαρά ήμουν, μέχρι που βγάλανε το compression από την ISDN... Δεν ξέρω τι παίζει με dial-up, λογικά θα έχει. Επίσης, αυτή η ιστορία με τα κολλήματα χωρίς hang-up έπαιζε και στις ISDN γραμμές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Η προσφορά της Forthnet αυτές τις μέρες είναι στα 44€ το τρίμηνο για την ISDN, όσο ακριβώς και για απλή dial up. Εχεις σκεφτεί να βάλεις ISDN? Οι χρεώσεις για τις κλήσεις είναι ίδιες αλλά έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Με ίδια συνδρομή και ίδια χρέωση έχεις καλύτερη σύνδεση. Βέβαια είναι και το πάγιο του ΟΤΕ ISDN αλλά και αυτό είναι συνολικά 13 ευρώ το δίμηνο, αν δεν κάνω λάθος με μέγα πλεονέκτημα ότι αποκτάς ουσιαστικά δεύτερη γραμμή στο σπίτι. Αν οι τιμές είναι παραπλήσιες προτίμησε κάποιον μεγάλο. Οι "μικροί" δεν έχουν και μικρότερες τιμές. Απορώ πώς "βγαίνουν" Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ACN!!!εγω την εχω ενα χρονο αλλα ολο κολληματα ειναι με πεταει εξω,κλπ....ΜΑΚΡΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts