aplostra Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εχει προβλημα η βονταφον μαλλον γιατι κ με το γκαλαξυ 4,τα ιδια γινονται.. Παιδια σας δουλεψε διπλη σιμ κ καρτα μνηνης μαζι; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser788 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Σημερα παρελαβα το Ulefone power Το αγορασα απ'το Gearbest με 130 ευρωπουλα. Απ'τη πρωτη στιγμη το τηλεφωνο κολαει και κανει reboot. Μου ηρθε με androit 6.Το εβαλα να κανει αναβαθμηση, κατα τη αναβαθμηση κολησε και εκανε reboot (2 φορες).Τελικα με χιλια ζορια εγινε η αναβαθμηση αλλα το κινητο συνεχιζει να κανει reboot.(ειδικα αμα το βαλω να λειτουγει λιγο εντατικα) Στα παιχνιδια σε 30 δευτερα το παιχνιδη κλεινει απο μονο του. μηπος εχεται καμια ιδεα γιατι κανει αυtα reboots; και υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου; Edited July 6, 2016 by ser788 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 παιδια εχω μεγαλο προβλημα. Σημερα παρελαβα το Ulefone power Το αγορασα απ'το Gearbest με 130 ευρωπουλα. Απ'τη πρωτη στιγμη το τηλεφωνο κολαει και κανει reboot. Μου ηρθε με androit 6.Το εβαλα να κανει αναβαθμηση, κατα τη αναβαθμηση κολησε και εκανε reboot (2 φορες).Τελικα με χιλια ζορια εγινε η αναβαθμηση αλλα το κινητο συνεχιζει να κανει reboot.(ειδικα αμα το βαλω να λειτουγει λιγο εντατικα) Στα παιχνιδια σε 30 δευτερα το παιχνιδη κλεινει απο μονο του. μηπος εχεται καμια ιδεα γιατι κανει αυtα reboots; και υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου; Eπαναφορα εργοστασιακων ή περνας ξανα τη ΡΟΜ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Γιατι σε καινουργιο τηλεφωνο να μπαινει σε διαδικασιες να το στειλη πισω γ@@@@ τους κινεζους καλα που δεν το πηρα αν και ειναι και θεμα τυχης η μαλλον ατυχιας Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser788 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Eκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα.. παπαλα παλι κολαει και κανει reboot. Ηρθε απαντηση στο τικετ που ειχα στειλει. Ο κινεζος μου λεει νο κανω flashing και να τον ενημερωσω για το αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Eκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα.. παπαλα παλι κολαει και κανει reboot. Ηρθε απαντηση στο τικετ που ειχα στειλει. Ο κινεζος μου λεει νο κανω flashing και να τον ενημερωσω για το αποτελεσμα. Τι ειναι αυτο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser788 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Τι ειναι αυτο; Απαντηση του κινεζου γιανα διορθωθει το προβλημα μετα κολληματα και τα Reboots του Ulefone power. Ο κιζεζος μου εστηλε και διευθυνση για το πωs τα περασω καινουριο ROM:)) Καλα ξεμπερδεματα τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Απαντηση του κινεζου γιανα διορθωθει το προβλημα μετα κολληματα και τα Reboots του Ulefone power. Ο κιζεζος μου εστηλε και διευθυνση για το πωs τα περασω καινουριο ROM:)) Καλα ξεμπερδεματα τωρα... Δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις μια ρομ. Διάβασε της οδηγίες και θα το καταφέρεις, όλα τα MTK είναι εύκολα στο φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser788 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Δεν είναι καθόλου δύσκολο να περάσεις μια ρομ. Διάβασε της οδηγίες και θα το καταφέρεις, όλα τα MTK είναι εύκολα στο φλασάρισμα. εκανα οπως ελεγε το ulefone στις οδηγιεσ για καινουριο Rom στη ιστιοσελιδα της τωρα εχω ενα κινητο τελειος νεκρο Μαυρη οθονη και αριστερα στη μεση γραφει με μικρα γραμματα FASTBOOT mode... και δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι Τωρα τη κανουμε ; καμια ιδεα παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 εκανα οπως ελεγε το ulefone στις οδηγιεσ για καινουριο Rom στη ιστιοσελιδα της τωρα εχω ενα κινητο τελειος νεκρο Μαυρη οθονη και αριστερα στη μεση γραφει με μικρα γραμματα FASTBOOT mode... και δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι Τωρα τη κανουμε ; καμια ιδεα παιδια; Επιστροφη ταχιστα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Εναντια στην ροη των μηνυματων να δηλωσω οτι με ολη μερα 4g(21 ωρες), 4 ωρες οθονη(υπολογιστικα οι 3 με αυτοματη φωτεινότητα και η 1 με χαμηλη),(browsing, multitasking και ,chatting) 1 ωρα κλησεις εχω 55% μπαταρια. Σε χαλαρες μερες με wifi μ κραταει ανετα 4 μερουλες, εκπληκτικό. Και κανενα θεμα μεχρι στιγμης δοξα τω θεω!!! Edited July 8, 2016 by zodiac066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 εχω παρατηρησει πως εχω χαμηλη ενταση στο ακουστικο οταν μιλαω.δεν ακουω τον συνομιλιτη αρκετα δυνατα. διαβασα αυτο με το κρυφο μενου που λετε στης αρχικες σελιδες,αλλα το θεμα ειναι τι τιμες να δωσω προς αποφυγη οποιαδηποτε βλαβης. μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Σήμερα έκανα flash μέσω "flash tool" τη Rom "android 6" που δίνει το επίσημο site την Ulefone. Συνδέθηκα στο internet κ μου έκανε κ OTA Update. Μετά απο το NeedRom κατέβασα κ έκανα flash κ το TWRP 3.0.0 MM Ερωτήματα 1)Αυτό που δεν υπάρχει κ μου την "έσπασε" είναι ο U-Launcher. http://content.myphone.gr/photo/full/50971/ulefone-power-311458045304.png Μπορώ να τον βρω ανεξάρτητα? 2)Επίσης δεν μου έκανε restore τις εφαρμογές μου λόγω συγχρονισμού με τον λογαριασμό. Στο flashing του android 5.1 μου έβγαζε απο την αρχή να συνδεθώ στο internet->google account -> και μετά επαναφορά όσων εφαρμογών "τικάριζα" Αρα πρέπει να τις περάσω απο την αρχή. (Εχω κάποιο backup σε φάκελο ώστε να εχω μια ιδέα των βασικών εφαρμογών) Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 αν ενσωματώσουμε την εξωτερικη καρτα μνημης ως εσωτερικη,πως μπορουμε να μεταφερουμε φακελους με αρχεια πχ εφαρμογων,μουσικης ,βιντεο κλπ στην εξωτερικη καρτα μνημης παλι ( που θα την βλεπει ως εσωτερικη πλεον ).? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexthegreat66 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 καλησπερα σε ολη την παρεα... εχει αγορασει κανεις καποια προστασια οθονης? σε μεμβρανη ή σε tempered glass?? καμια προταση κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Γεια σας .Το παρελαβα χτες ,αγορα απο Ελλαδα στα 192 Ευρω, ηρθε με android 6.0 ,ολα καλα, παει σφαιρα, δουλευουν ολα. κανα δυο παρατηρησεις εχω, 1)δεν υπαρχει το u-launcher η δεν το βρισκω εγω? τι διαολο 2) δεν μπορω να κανω αμεση κληση με εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας(μου λεει να παω σε ρυθμισεις-->εφαρμογες αλλα δεν βρισκω κατι εκει) και 3)εβγαλε αμεσως ενημερωση T875d ...../8-7-16 με βελτιωσεις συστηματος και διορθωσεις bugs. Να την κανω η οχι? Το πιο ωραιο παντως ειναι το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι σχεδον ακαριαιο εχει πολυ πλακα, Αυτα για τωρα , νεωτερα οσο το σκαλιζω κλπ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Γεια σας και από μένα... Μια από τα ίδια Τετάρτη το παρέλαβα με 6.0. Βρήκα τη μπαταρία στο 100% και μετά από 1 ημ 10 ωρ χρίση με 3 ώρες SOT και περίπου 5-6 ώρες WIFI η μπαταρία είναι ακόμη στο 74%. @dinio 1. Όπως αναφέρεται μερικές σελίδες πριν όντως στην 6.0 δεν υπάρχει u-launcher. 2. Δεν το δοκίμασα. 3. Έκανα άμεσα την ενημέρωση και μετά άρχισα να το σκαλίζω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γενικές εντυπώσεις πολύ θετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 "Καλοδούλευτο" σε όλους! Τότε ποιόν launcher θα προτιμήσετε αφου δεν υπάρχει ο ωραίος u-launcher? Το θέμα μου είναι η κατανάλωση μπαταρίας με αγνώστους launcher! Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ευχαριστούμε για τις ευχές... προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι που δεν έχει θέση και για sd card αλλά θα το συνηθίσω. Κατά τα άλλα είμαι στην 3η μέρα, ακόμη με την πρώτη φόρτιση με 8 ώρες SOT πολλές ώρες data & wifi & gps και έχω άλλα 30%. Τον u-launcher δεν τον έχω δουλέψει ποτέ άρα δεν θα μου λείψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ευχαριστούμε για τις ευχές... προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι που δεν έχει θέση και για sd card αλλά θα το συνηθίσω. Κατά τα άλλα είμαι στην 3η μέρα, ακόμη με την πρώτη φόρτιση με 8 ώρες SOT πολλές ώρες data & wifi & gps και έχω άλλα 30%. Τον u-launcher δεν τον έχω δουλέψει ποτέ άρα δεν θα μου λείψει. Sd θέση έχει και μάλιστα έχω βάλει 128gb και την διαβάζει κανονικά. Επίσης δεν καταλαβαίνω την τρέλα με τον U-launcher . Βάλτε nova να ξεμπερδεύετε! Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Αν πρόσεξες έγραψα "ΚΑΙ ΓΙΑ SD" εννοώντας φυσικά ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε και τις δυο κάρτες sim. Κατά τα άλλα κλείνοντας μια εβδομάδα με το θεριό στο χέρι, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Τα κάνει όλα και δεν... κλατάρει !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μια απορία με το δακτυλικό αποτύπωμα σε αυτήν.την συσκευή. Οταν βάζω να ξεκλειδωνει η οθόνη με δακτυλικό αποτύπωμα,στο καπάκι μου ζητάει και pin που το δημιούργησα εξαρχής προκειμένου να ενεργοποιήσω το δακτυλικό αποτύπωμα. Η ερώτηση μου είναι,μπορώ να ξεκλειδώνω το κινητό μονο με.δαχτυλικο αποτύπωμα? Και εάν ναι,υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να μην ξεκλειδώσει με το δακτυλικό αποτύπωμα; Και επειδή θα έχω απενεργοποιήσει και το πιν , σκέφτομαι πιθανά προβλήματα. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 το πιν στο ζηταει ως δευτερο μετρο ασφαλειας σε περιπτωση που υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση του αποτυπωματος, απο κει και περα εφοσον γινει η εξακριβωση του αποτυπωματος το κινητο εκτελει τη λειτουργια για την οποια προγραμματιστηκε(πχ. ξεκλειδωμα) χωρις να χρειαζεται να εισαχ8ει και το πιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 ενεργοποιησηα το δαχτυλικο αποτυπωμα αλλα καθε φορα ζηταει και πιν. εσεις πως το κανετε να ανοιγει η οθονη απλα μονο με δαχτυλικο αποτυπωμα? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Στις ρυθμισεις- fingerprint διαλεξε πιν, κανε enroll ενα δαχτυλο σου και τικαρε την πρωτη επιλογη που λεει unlock phone και εισαι τζετ. Απλα κλειδωσε το κινητο και βάλε το δαχτυλο για ξεκλειδωμα! Edited July 21, 2016 by zodiac066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts