agmg Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 μολις ειδα οτι βγαινει 136 € στο gearbest... ειναι καλή τιμή;; Καλή τιμή είναι... στην ίδια τιμή είχα πάρει αυτό του πεθερού μου πριν 1-1,5 μήνα... Απλά το Gearbest είναι λίγο ρίσκο... πρώτον δε δέχεται Paypal. Τουλάχιστον με τη δική μου κάρτα (χρεωστική Πειραιώς) έπρεπε να πληρώσω με την κάρτα απευθείας (πάει η "ασφάλεια" του Paypal) Επίσης έστειλαν με Belgium Post της οποίας τα πακέτα, από τη στιγμή που θα μπουν Ελλάδα, έρχονται σαν απλά (δεν υφίσταται πλέον το tracking number). Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτή την αγορά και είχα προειδοποιήσει τον πεθερό μου για τα ρίσκα αλλά πήρε την απόφαση να το αγοράσουμε (λόγω καλής τιμής φυσικά). Βέβαια το πακέτο έφτασε κανονικά στις 20 μέρες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά πρόσεξέ το λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 υπο8ετω πως οσον αφορα την ασφαλεια του paypal, μπορεις να κανεις την πουστια με τους λογαριασμους( τσεκαρε γκουγκλ αν δεν το ξερεις), επιπλεον, εγω οσες φορες παρηγγειλα, χρησιμοποιησα το nl post, οποτε ειχα ενημερωση παντα για το που ειναι το πακετο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 υπο8ετω πως οσον αφορα την ασφαλεια του paypal, μπορεις να κανεις την πουστια με τους λογαριασμους( τσεκαρε γκουγκλ αν δεν το ξερεις), επιπλεον, εγω οσες φορες παρηγγειλα, χρησιμοποιησα το nl post, οποτε ειχα ενημερωση παντα για το που ειναι το πακετο μου. Οπότε έπρεπε να "διαβάσω" λίγο παραπάνω πριν ολοκληρώσω την παραγγελία μου :lol::p Γενικά δεν ψωνίσω από Gearbest γι'αυτό δεν το έχω ψάξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 εγω εχω κανει ηδη τρεις παραγγελιες και δεν εχω κανενα παραπονο, τωρα οσον αφορα το 8εμα της καρτας, σου ειπα οτι μπορεις να το κανεις μεσω paypal για την εξτρα ασφαλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzilef Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλή τιμή είναι... στην ίδια τιμή είχα πάρει αυτό του πεθερού μου πριν 1-1,5 μήνα... Απλά το Gearbest είναι λίγο ρίσκο... πρώτον δε δέχεται Paypal. Τουλάχιστον με τη δική μου κάρτα (χρεωστική Πειραιώς) έπρεπε να πληρώσω με την κάρτα απευθείας (πάει η "ασφάλεια" του Paypal) Επίσης έστειλαν με Belgium Post της οποίας τα πακέτα, από τη στιγμή που θα μπουν Ελλάδα, έρχονται σαν απλά (δεν υφίσταται πλέον το tracking number). Εγώ ήμουν αντίθετος σε αυτή την αγορά και είχα προειδοποιήσει τον πεθερό μου για τα ρίσκα αλλά πήρε την απόφαση να το αγοράσουμε (λόγω καλής τιμής φυσικά). Βέβαια το πακέτο έφτασε κανονικά στις 20 μέρες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα... Απλά πρόσεξέ το λίγο... Επειδή το έχουμε συζητήσει και προσωπικά μέσω μηνυμάτων, πρώτον ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την τότε βοήθεια. Και δεύτερον, έχει επιλογή αν θες NL Post με κάτι λίγα λεπτά του ευρώ επιπλέον, για να παρακολουθείς που είναι και να μην στο παρατάνε όπου βρουν, σαν απλό δέμα. Το πρώτο πακέτο ήρθε στις 15 μέρες, άρα υπερευχαριστημένος. Το 2ο άργησε να σταλεί λόγω μη διαθεσιμότητας, τελικά το έστειλαν 10/5 κι είναι ήδη έτοιμο για αναχώρηση από NL προς GR, οπότε καλά πάει κι αυτό. Ισχύει όμως το θέμα με Paypal, συνεπώς κι εγώ αναγκάστηκα να πληρώσω απευθείας με την κάρτα (Εθνικής). Άρα το ρίσκο παραμένει. Παράθεση Ericsson 383, Nokia 3310, Motorola Startac, Nokia 6100, Nokia 2100, Nokia N90, Sharp GX29, Palm Treo 750, Vodafone, Samsung, LG, MLS iQtalk, Huawei Ascend P6 και πλέον Ulefone Power ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 εγω παντως που χρησιμοποιω nl ποστ, δεν εχω χρεωση παραπανω, και ειναι αρκετα τιμια και ασφαλης η παραδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Android 6 MM 1) Αστραπιαία αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος & κλειδωμα GPS 2)Smooth UI 3)Προσθηκη zazaRemote 4)Πολλα μικρα καλουδια ΑΛΛΑ γυρισα πισω στην 5.1 διοτι: 1)Η γρηγορη φορτιση ΔΕΝ δουλευει 2)Το κουμπι της καμερας δεν ξεκιναει την εφαρμογη της καμερας 3)Δεν μπορει να οριστει συγκεκριμενο task αναλογα με το αποτυπωμα 4)Το LED notification δεν μπορει να παραμετροποιηθει με βαση το χρωμα (π.χ μπλε για κλησεις, πρασινο για μηνυματα) 5)13Mpx οταν η φωτο ειναι 4:3. 9Mpx οταν ειναι 16:9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Πώς έκανες το Update με flashing ή μέσω OTA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzilef Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγώ προσπάθησα με flashing, αλλά δεν τα κατάφερα. Πάντως αν είναι να έχει τόσα θέματα όσα λέει ο φίλος, καλύτερα που δεν τα κατάφερα, ας αφήσουμε χρόνο να διορθωθούν και τα όποια bugs. Παράθεση Ericsson 383, Nokia 3310, Motorola Startac, Nokia 6100, Nokia 2100, Nokia N90, Sharp GX29, Palm Treo 750, Vodafone, Samsung, LG, MLS iQtalk, Huawei Ascend P6 και πλέον Ulefone Power ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλύτερα να περιμένετε την final έκδοση μέσω OTA. Αυτή είναι ακόμα beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλύτερα να περιμένετε την final έκδοση μέσω OTA. Αυτή είναι ακόμα beta. Συμφωνα με την ulefone ειναι το Official. ΟΤΑ δεν εχει ερθει ακομη λογω ασυμβατοτητας της υπαρχουσας 32bit με το 64bit OTA και το δουλευουν το θεμα. Την φλασαρα απο το λινκ στο blog της ulefone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Official είναι ούτως ή άλλως. Απλά δεν είναι η τελική. Θα περιμένεις να σου έρθει η ΟΤΑ που θα διορθώνει κάποια θέματα συμβατότητας και όπως προ ανέφερες το βασικότερο, από 32bit σε 64bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ορίστε και ένα επίσημο βίντεο για το πως να το flashάρετε στην android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ορίστε και ένα επίσημο βίντεο για το πως να το flashάρετε στην android 6.0 Για όσους όμως δεν είναι εξοικειωμένοι με flash tool,Drivers για να μην κάνουν κάποιο λάθος καλύτερα να περιμένουν στην OTA και να κινηθούν εκ του ασφαλούς :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Για όσους όμως δεν είναι εξοικειωμένοι με flash tool,Drivers για να μην κάνουν κάποιο λάθος καλύτερα να περιμένουν στην OTA και να κινηθούν εκ του ασφαλούς :X ENNOEITAI.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Για όσους όμως δεν είναι εξοικειωμένοι με flash tool,Drivers για να μην κάνουν κάποιο λάθος καλύτερα να περιμένουν στην OTA και να κινηθούν εκ του ασφαλούς :X +1 Με τα mediatek υπαρχει μεγαλη περιπτωση να γινει καποια στραβη και καποιος να χασει τα ΙΜΕΙ του. Ποτε μα ΠΟΤΕ format! Σαφως και το ΟΤΑ ειναι η καλυτερη επιλογη. Ενω σε επικοινωνια με την ulefone ανεφεραν οτι θα ερθουν και αλλα ΟΤΑ περα απο το μεγαλο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 +1 Με τα mediatek υπαρχει μεγαλη περιπτωση να γινει καποια στραβη και καποιος να χασει τα ΙΜΕΙ του. Ποτε μα ΠΟΤΕ format! Σαφως και το ΟΤΑ ειναι η καλυτερη επιλογη. Ενω σε επικοινωνια με την ulefone ανεφεραν οτι θα ερθουν και αλλα ΟΤΑ περα απο το μεγαλο update Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου...ακόμα και format να γίνει καταλάθος και να χαθούν τα IMEI υπάρχει πάρα πολύ απλός τρόπος να τα ξαναβάλεις. Ακόμα και εφαρμογή στο Play store υπάρχει που το διορθώνει αυτό. Εγώ πάντως έχω κάνει κανα 2-3 φορές format στο be touch 2 Που έχω και δεν τα έχασε. Γιατί...δε ξέρω. Σε άλλα κινητά που είχα κάνει τα έχασε. Anyway εσείς μη το χρησιμοποιείτε. Να το αφήνετε πάντα ως την τελευταία σας λύση. Περισσότερα στο thread που ήδη υπάρχει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Για να κάνω root την συσκευή και να βάλω custom recovery χρησιμοποιω το kingroot για desktop? Να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την ρομ από leegoo που έχει γίνει port στο power? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με μεση χρηση, τηλεφωνηματα, browsing και ελαφρυ gaming , ποσες ωρες sot βγαζει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με μεση χρηση, τηλεφωνηματα, browsing και ελαφρυ gaming , ποσες ωρες sot βγαζει? Χωρίς παιχνίδια 8 με 10 ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για χρήση dslr ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιειτε για τις υπερυθρες? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για χρήση dslr ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιειτε για τις υπερυθρες? Έχει μπόλικα στο play store να χρησιμοποιήσεις. Νομίζω σε προηγούμενα posts κάποιος έγραψε ποιο χρησιμοποιούν. Για ξεκίνα το διάβασμα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Έχει μπόλικα στο play store να χρησιμοποιήσεις. Νομίζω σε προηγούμενα posts κάποιος έγραψε ποιο χρησιμοποιούν. Για ξεκίνα το διάβασμα...:wacko: Έχω διαβάσει αλλά δεν λέει ποιο είναι. Και έχω κάνει και μια ερώτηση για root αλλά κανείς δεν μου απάντησε. Δοκίμασα με flash tool πέρασα τα drives αλλά μόλις πατάω download για να περάσει το recovery δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Πατάς download κ μετά συνδέεις το τηλέφωνο με το usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Πατάς download κ μετά συνδέεις το τηλέφωνο με το usb. Θα το δοκιμάσω και έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts